201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 Παρ Ιαν 04, 2013 11:08 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:22 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:22 pm, 1 φορά
boubou έγραψε:marichui έγραψε:Ελλουκο, καλησπέρα!!!
Δεν ξερω τι να γραψω εχω ετσι κι ετσι διαθεση....Γιαννα ειχες πονους περιοδου; Πηρα τη γυναικολογο στην Ελλαδα κ μου ειπε πως ο,τι ειναι να γινει θα γινει...Κ βλεπουμε, αυριο περιμενω τα αποτελεσματα των ορμονων.
Γιατι κουκλιτσα μου δν χαιρεσαι το θαυμα που σου συμβαινει!?? στεναχωριεμαι που σε βλεπω ετσι !!
Φουρφουρ η ασχημη ψιχολογια ειναι καλος φιλος των κιλων δυστυχως!! τωρα ομως δν εχεις λογο να εισαι ετσι! μονο να χαιρεσαι
Χρυσα η μαμα μου πριν τις εγκυμοσυνες ειχε βυ...νουμερο 1..και τωρα εχει 3!! οποτε μερικες φορες μενει!! αλλα ειναι λιγες αυτες οι φορες!!
ΜΑΚΑΡΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ
Γιαννα εσυ το εχασες ολο γιατι αδυνατισες πολυ πιστευω!!!!
boubou έγραψε:
Χρυσα η μαμα μου πριν τις εγκυμοσυνες ειχε βυ...νουμερο 1..και τωρα εχει 3!! οποτε μερικες φορες μενει!! αλλα ειναι λιγες αυτες οι φορες!!
marichui έγραψε:μονο η μεση με ποναει παντα.. Απλα καμια φορα χανω την ελπίδα μου αυτο ειναι όλο. Μην ασχολειστε μαζι μου, γραψτε αλλα για να ξεχνιεμαι...
αγαπη έγραψε:μαρη ελλη ολα τα προλαβαινεις και φορουμ και δουλεια και fb μπραβο κοριτσακι εισαι απιστευτο μοντελο σε βλεπω παντου δηλαδη αν γυρισω τωρα πισω μου λες να σε δω???
boubou έγραψε:αγαπη έγραψε:μαρη ελλη ολα τα προλαβαινεις και φορουμ και δουλεια και fb μπραβο κοριτσακι εισαι απιστευτο μοντελο σε βλεπω παντου δηλαδη αν γυρισω τωρα πισω μου λες να σε δω???
χαχαχα αν με δεις πως τρεχω να εξυπηρετω και να καθαριζω για να ερχομαι παλι πισω θα λιωσεις να γελας!!
Γιαννα σε βλεπω παλι της σωστης διατροφης ε? χαχαχαχα
Ειρηνη καλα να περασεις !!!
Μαρακι μου εχω πολυ θετικο προαισθημα για σενα!!!! μη μου φοβασαι!!!παρε μια αγκαλιτσα προσευχουλες και το μωρακι σου θα παιρνει δυναμη απο εσενα και ολα θα πανε καλα!!
φουρφουρ εγω παλι αν δν εχω καλη διαθεση με πιανουν αυτοκαταστροφικα ..θελω να φαω, θελω να καπνισω..θελω γενικοτερα πραγματα που με χαλανε, σαν να θελω να με τιμωρησω και λεω δν με νοιαζει οτι και να παθω!! οταν ειμαι χαρουμενη δν με νοιαζει και 2 μερες να μη φαω!!οπως εκανα και τοτε στο γαμο μου....απο την πολλη χαρα απλα δν πεινουσα!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΛΛΗ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΟΡΜΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΥΖΙ ΔΕΝ ΕΧΩ,,,ΜΟΝΟ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΧΩ!!!
ΤΟΝΙΑ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΚΑΛΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ!!
toniach29 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΛΛΗ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΟΡΜΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΥΖΙ ΔΕΝ ΕΧΩ,,,ΜΟΝΟ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΧΩ!!!
ΕΛΑ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ..ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΠΙΜΠΕΡΟ!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΛΛΗ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΟΡΜΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΥΖΙ ΔΕΝ ΕΧΩ,,,ΜΟΝΟ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΧΩ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης