226 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 Παρ Ιαν 04, 2013 11:52 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
πωπω Τονια μου!Ζορι να μην εχεις και τον αντρουλη σου οταν δν νιωθεις καλα!! Τι ωρα σχολαει σημερα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:πωπω Τονια μου!Ζορι να μην εχεις και τον αντρουλη σου οταν δν νιωθεις καλα!! Τι ωρα σχολαει σημερα?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΓΑΠΗ DEN EXΩ FACEBOOK....
EΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΦΕ.ΗΠΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΣΩ.
ΘΕΛΩ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙΑ ΠΑΚΟΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ.Α! ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
boubou έγραψε:πωπω ειναι μακρια ε? ε βρε τι τραβανε κι αυτοι!!! υπομονη κουκλιτσα μου!!! αφου ειναι κατι που δν μπορεις να αποφυγεις βρες τροπο να τον περασεις αυτον τον χρονο δημιουργικα με κατι που να σε ευχαριστει!! και φυσικα θα κοιμηθεις και καποιες ωρες οποτε το πολυ θα φυγει!!!
fourfouraki έγραψε:Αγάπη τι δουλειά έχουν όλα αυτά να βρίσκονται στο σπίτι σου???? Έτσι θα κάνουμε σωστή διατροφή????
Πω πω... θέλω γαριδάκια... έχω να φάω χρόνια... θέλω γαριδάκιαααααααααααααααα
Πάντως τα πιο υγιεινά απ' όλα αυτά είναι τα ποπ κορν ειδικά αν τα έχεις φτιάξει με ελάχιστο λάδι ή στον αέρα χωρίς λαδοβούτυρα.
boubou έγραψε:χιχιχ ροχαλιζει ο Αλεξ?? χιιχχιιχιιχ και ο Τσαρλι μου οταν ροχαλιζει με νανουριζει!!! ο Κωστας παλι οταν ροχαλιζει, με ξαγρυπναει χαχαχαχαχα
boubou έγραψε:χιχιχ ροχαλιζει ο Αλεξ?? χιιχχιιχιιχ και ο Τσαρλι μου οταν ροχαλιζει με νανουριζει!!! ο Κωστας παλι οταν ροχαλιζει, με ξαγρυπναει χαχαχαχαχα
boubou έγραψε:χχαχαχαχαχα αγαπη απ οτι βλεπω ειμαστε ολες παθουσες!!
boubou έγραψε:Τονια τα αγορακια βλεπω τα εχεις με γκουρμε φαγητακι! μιαμ!!! αν και φασολακια θα ετρωγα!! δν με χαλουν καθολου με μπολικη φετα!!!!
Αγαπη μπορει η Αφρουλα να κουραστηκε και να μη μπει!!!
boubou έγραψε:Ελπιζω κι εγω να μην βρεχει να περασετε καλα!να κανετε και την βολτουλα σας!!!
ασε κι ελιτσες.. κι εχω σπιτι τωρα!τι μου κανεις βραδιατικα?? χαχαχαχ θα κρατηθωωωωωωωωωωω!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης