376 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 Σαβ Ιαν 05, 2013 8:08 am
andi82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αντε να ερθει μας ελειψε,να μαθει και τα ευχαριστα για το μαρακι μας
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:σορυ για την απουσια μου αλλα εφαγα για μεσημεριανο μαχη μου το ξερω οτι δεν ειναι μεσημερι αλλα εχω κανει ενα ωραριο μονη μου και επειδη ξερω οτι θα ρωτησεις εφαγα πουρε με λιγη σαλτσα
andi82 έγραψε:αγαπη έγραψε:σορυ για την απουσια μου αλλα εφαγα για μεσημεριανο μαχη μου το ξερω οτι δεν ειναι μεσημερι αλλα εχω κανει ενα ωραριο μονη μου και επειδη ξερω οτι θα ρωτησεις εφαγα πουρε με λιγη σαλτσα
χαχαχαχαχαχαχα θα το ξαναπω: ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑ
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΞΕΣΤΟΛΙΖΩ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΣΠΙΤΙ
boubou έγραψε:καλησπερα ζουζουνες μου!!
σε λιγο φευγω για δουλεια και ειπα να μπω να πω ενα γεια!!
τι μου κάνετε?
καπου πηρε το ματι μου για το Μαρακι οτι η χοριακη ηταν καλη και την ειδα και πιο ηρεμη και πολυ χάρηκα
Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα!Τι κάνετε τσούπρες μου;Εγώ έφτιαξα το τσαγάκι μου και ήρθα λίγο πάλι στην παρέα σας!
Φωτεινούλα μου μαζί μας επισκέφτηκε η Αλέκα!Και εμένα τώρα καταφθάνει!Τουλάχιστον με άφησε να περάσω όμορφα το τριήμερό μου!
Μάχη σκι ακούω;!Ξέρεις καλό;Εγώ χθες δοκίμασα πρώτη φορά!Μετά από πόσο καιρό περίπου εξοικειώνεσαι και είσαι κάπως πιο άνετος;
Μαράκι τέλεια η χοριακούλα!Μακάρι να συνεχίσουν να είναι όλα τέλεια και μέρα με τη μέρα να ηρεμείς!
Ελλη, Τόνια, Αγάπη και όποια αλλη ξεχνάω
boubou έγραψε:θα βγω θα τα πουμε αργοτερα!!
Ευουλι διαβασα και τα δικα σου και πολυ χαιρομαι που το διασκεδασατε τοσο!!
Μαχη καλη συνεχεια στη δουλεια!
Μικας
Αγαπακι βλεπω αρχισες να μας κολαζεις απο τωρα!χαχαα
Τονια εγω θα το κρατησω λιιιιιγο ακομη στολισμενο το σπιτι..την αλλη βδομαδα θα το ξεστολισω!!δν θελω να περασουν οι γιορτες
σας αφηνω τωρα!!φιλακιαααααααααααααααααααααα
boubou έγραψε:θα βγω θα τα πουμε αργοτερα!!
Ευουλι διαβασα και τα δικα σου και πολυ χαιρομαι που το διασκεδασατε τοσο!!
Μαχη καλη συνεχεια στη δουλεια!
Μικας
Αγαπακι βλεπω αρχισες να μας κολαζεις απο τωρα!χαχαα
Τονια εγω θα το κρατησω λιιιιιγο ακομη στολισμενο το σπιτι..την αλλη βδομαδα θα το ξεστολισω!!δν θελω να περασουν οι γιορτες
σας αφηνω τωρα!!φιλακιαααααααααααααααααααααα
Ευούλι έγραψε:Ελλη μου καλή δουλίτσα!
Μαράκι κρητικό τι κάνεις κουκλίτσα μου;
Αγαπούλα δοκίμασα και σκι!Μη φανταστείς στην παιδική πίστα! Αλλά μου άρεσε πολύ γιατί έβλεπα ότι όσο πέρναγε η ώρα ξεθάρρευα και πήγαινα πιο γρήγορα! Τώρα βέβαια άγνωστο αν θα ξανακάνω και πότε αλλά ήταν ωραία εμπειρία!
Τόνια ξεστολίζεις,ε;Πόσο βαριέμαι αυτή τη διαδικασία!Αλλό που είναι και ψυχοπλακωτική...Εγώ θα τα αφήσω και τη Δευτέρα που γιορτάζει ο αντρούλης μου και μετά θα μαζέψω. Με τις συσπάσεις πας καλύτερα;
fourfouraki έγραψε:ου ουυυυ να' μαι πάλι...
Προσπάθησα να κοιμηθώ αλλά δεν τα κατάφερα...
Ρε σεις πάτησα καταλάθος αυτό το κουμπάκι που γράφει merci, τι στο καλό είναι??? ευχαριστώ?? τι ευχαριστώ?
mikas που χάθηκες βρε???
Μαριτσούι μου πολύ καλή η χοριακή σου!!! Συνέχισε την ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά! Και μην στέκεσαι όρθια να μαγειρεύεις!!!!!!
Μαχούλα άλλο να πάρεις 7 κιλά του μωρού, και άλλο να πάρεις λιγότερα!!!!! χαχαχαχαχα
Πάντως έχω ακούσει για διάφορες κοπέλες που δεν πήραν καθόλου κιλά και μάλιστα έχασαν και λίπος και γέννησαν υγιέστατα μωράκια!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης