526 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 Σαβ Ιαν 05, 2013 11:14 am
mikas
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη έγραψε:mikas έγραψε:andi82 έγραψε:mikas έγραψε:andi82 έγραψε:mikas έγραψε:αγαπη έγραψε:andi82 έγραψε:mikas έγραψε:andi82 έγραψε:mikas έγραψε:Ευούλι έγραψε:Εχιτι ξεφύγ' ούλες;;;;!!!! Η μία ατάκα μετά την άλλη!
Μόνο που θα πρέπει να σας αφήσω!Πάω να κάνω ένα μπανάκι και μετά να δούμε τη χθεσινή ταινιούλα που την αφήσαμε μισή γιατί κοιμηθήκαμε! Φιλάκια σε όλες!
γιατι δεν συμπληρωσες:και να καταβροχθισω οτι υπαρχει σε ψυγειο και ντουλαπια???χαχαχααχχαχα
φιλακια πολλα κρητικοπουλα μας και μην χανεσαιιιιιιι γιατι θα σε τουφεκιασωωωωωωωω
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΩ ΜΑΡΗ...............ΑΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΜΑΙ,ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΜΙΑ DERBY ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ
ΤΡΩΩ????????????ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΕΝΝΟΩ.........
αχ κοριτσια δεν παω καλα σημερα δεν παω καθολου καλα πωωωωω γελαω μονη μου με αυτα που γραφω.εφυγε το ευουλι και γω χαιρεταω την μαρια χαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχα δεν παω καθολου καλαααααααααααααααααααααααααααααα
ελα πες την αληθεια ποσα ληγμενα την ημερα παιρνεις?????
Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ,ΕΔΩ,ΤΙΣ ΕΙΠΑ 2-3 ΥΓΙΕΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΛΕΡΩΚΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...................ΜΑΧΟΥΛΙΝΙ..........
ποια ειναι μαρι τα υγιεινα??????τα πατατακια?η σαντιγη?τα γκοφρετακια?τα σουβλακια??ποια απολα?????????
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ,ΟΥΤΕ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ,ΤΑ ΠΛΕΡΩΚΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.
χαζοι ειναι να σου πουνε κατι???η καλυτερη πελατισσα εισαι σιγουρα σιγα μη σε χασουν
ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΗΔΗ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΕΧΩ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2000 ΘΕΡΜΙΔΕΣ,ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,ΔΟΥΛΕΨΑ,ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ,ΝΑ ΗΔΗ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΩΩΩΩΩΩΩ..........
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΑ ΗΔΗ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΣΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ
ΜΠΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΑΠΟΨΕ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ,ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΚΙ Η ΜΑΧΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΜΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΑΓΑΣ........<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>.
ΜΑΡΙΑ: 2 ΑΠ ΟΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ......................
ΟΥΟΥΟΥΟΥΠΣΣΣΣΣΣ