301 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #97 Δευ Ιαν 07, 2013 1:28 pm
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα παρτε μια γευση απο σωσω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΔΕΙΤΕ ΤΟαγαπη έγραψε:χαχαχαχα παρτε μια γευση απο σωσω
ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 2 ΞΕΝΟΙ ΤΟΠ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΡΩΕΣ ΣΩΣΩ ΚΟΡΙΝΑ ΣΑΣΑ ΝΤΕΝΗ ΚΑΙ ΦΛΩΡΑmarichui έγραψε:Αγαπη Θεα η Σωσω ε;;; Κι εμενα μου αρεσε πολυ και ολη ησειρα, το καλοκαιρι την ειχε επαναληψη κ την εβλεπα!
κ γω την εβλεπα....πολυ γελιο ειχε...η διαπαιδαγώγηση του παιδιου μαρεσε πολυυυυυ....χαχαχαmarichui έγραψε:Αγαπη Θεα η Σωσω ε;;; Κι εμενα μου αρεσε πολυ και ολη ησειρα, το καλοκαιρι την ειχε επαναληψη κ την εβλεπα!
ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟΝ ΓΡ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟanypomoni έγραψε:κ γω την εβλεπα....πολυ γελιο ειχε...η διαπαιδαγώγηση του παιδιου μαρεσε πολυυυυυ....χαχαχαmarichui έγραψε:Αγαπη Θεα η Σωσω ε;;; Κι εμενα μου αρεσε πολυ και ολη ησειρα, το καλοκαιρι την ειχε επαναληψη κ την εβλεπα!
ΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧ.ΤΕΛΕΙΟαγαπη έγραψε:η σωσω εβαλε το τεστ εγκυμοσυνης στην μασχαλη χαχαχα εχω λιωσει
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥanypomoni έγραψε:κοριτσαρες εγω σας καληνυχτω....φιλααααακια πολλα σε ολεςςςςςςς....
ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΤΟ ΒΡΩ..........αγαπη έγραψε:εδω λεει στον αλεκο οτι ειναι εγκυος καλα εχω λιωσει λεμε
αλλα δεν βρισκω την σωσω εκει που κανει κατακορυφο ρε γαμωτο
αγαπη έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ ΞΑΝΑΑΡΧΗΣΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΝΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ [/b]
marichui έγραψε:Αχ βρε ειστε και οι τρεις γλυκες κ δε μου παει η καρδια να σας μαλωσω...
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:KALHMERA!!!
ΧΑΘΗΚΑ ΧΘΕΣ.....
ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΜΕ
ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!
ΠΟΛΥ ΚΡΥΟΟ ΚΑΛΕ.....ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ??????
ΑΓΑΠΗ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟ ΤΣΓΑΡΟ?
ΑΦΡΟΥΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ Η ΩΧΡΙΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΕΡΡΕΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΓΟ ΓΡΙΠΗΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΤΙΠΙΑ....ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ.
ΠΟΝΑΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΥΛ ΣΗΜΕΡΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΠ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΧΘΕΣ.
ΑΝΤΕ ΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!
ioanna_41 έγραψε:Ο άντρας σου σκουπίστηκε μετά ;
boubou έγραψε:καλημεραααααααααααααααα!!
15 σελιδες εχω να διαβασω οποτε αρχιζει η μελετη και ελπιζω να προλαβω να τις τελειωσω πριν να ερθει το αφεντικο μου!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #97
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης