501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #97 Τρι Ιαν 08, 2013 8:32 am
andi82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XrysaB έγραψε:andi82 έγραψε:XrysaB έγραψε:andi82 έγραψε:XrysaB έγραψε:andi82 έγραψε:XrysaB έγραψε:andi82 έγραψε:XrysaB έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΥΡΩΝ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ ΕΡΥΘΡΑ ΜΕΓΑΛΟΙΟ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ ΤΙΣ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ,
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ
ΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΜΑΧΟΥΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΘΕΡΜΙΔΩΝ?
1 Φ ΨΩΜΙ ΚΑΙ 1 ΚΟΥΤ ΜΕΛΙ ΚΑΙ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ
1 ΤΟΣΤ ΜΟΝΟ ΤΥΡΙ
2 ΑΧΛΑΔΙΑ
1 ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
γαλα 1,5% η πληρες?τυρι εννοεις κασερι?light η κανονικο?
ΚΑΣΕΡΙ LIGTH
ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ.Α Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΑΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΙΠΟΤΡΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ?
ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΦΑΩ ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΤΑΤΑ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΙΖΩ
τι συγνωμη βρε χαζουλα σιγα αυτα για μενα παιχνιδακι ειναι εγω καθε μερα τις δικες μου μετραω τις ξερω πλεον ολε απεξω.λοιπον για να στα πω και αναλυτικα 1 φετα ψωμι(30γρ) 80θερμ. 1κ.γλ μελι 20θερμ 1 ποτηρι γαλα πληρες 170θερμ 2 φετες του τοστ140θερμ 1 φετα κασερι light 50θερμ αχλαδια 100-120θερμ και ενα μανταρινα περιπου 50θερμ αρα συνολο 630 μεχρι τωρα.τωρα για το βραδυ εξαρταται ποσο κοτοπουλο θα φας και ποσο πουρε
ναι καλα σου λεει για το πληρες ειναι πιο καλο αλλα εχει λιπαρα αλλα απορροφαται πιο καλα το ασβεστιο λογο του λιπους.στα 0% προιοντα δεν ειμαι καθολου υπερ πρεπει να υπαρχει λιγο λιπος.οταν σε δωσει ο γιατρος ασβεστιο τοτε γυρνα το σε 1,5% και θα εισαι μια χαρα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΧΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΩ
ναι χρυσα μου εχεις περιθωριο αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο να τις παιρνεις το βραδυ μαζεμενες δηλ σκεψου ολη μερα πηρες 630 και μονο το βραδυ θα παρεις αλλες τοσες δεν θα ξεφυγεις ναι μεν στο συνολο των θερμιδων αλλα δεν θα ειναι σωστα κατανεμημενες αλλα αφου δεν γινεται αλλιως και τρως μονο βραδυ προσπαθησε να εισαι περιπου στις 600-700 μεχρι το βραδυ λεγε μου καθε μερα τι θα τρως και θα σου τις βγαζω
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΧΟΥΛΑ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΕΒΓΑΛΑ
10 1 ΑΥΓΟ ΚΑΙ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ
1 1 ΜΗΛΟ
4 1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ 1 ΑΓΓΟΥΡΙ
7 1 ΑΧΛΑΔΕ
9 1 ΚΟΥΠΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΑΙ 1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?
αυτες χρυσα μου ειναι το πολυ 1000 λιγες ειναι γλυκια μου κοτοπουλο υπολογισα περιπου 150γρ.
ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ 1 ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
βασικα καθε μερα πρεπει να τρως 2 με 3 γαλακτοκομικα εκτος το τυρι.δηλ 2-3 μεριδες γαλα και γιαουρτι αρα καθε μερα να τρως 1 γιαουρτακι και 1 ποτηρι γαλα και 2 ποτηρια γαλα καλο θα κανουν.στη 1 βαλε αλλο ενα φρουτο,στις 7 βαλε 1 γιαουρτακι με το αχλαδι και στις 9 με τα ρεβυθια βαλε και τυρακι.ααα και το πρωι βαλε 1 φετα ψωμακι με το αυγο ειναι πολυ λιγο αυτο το πρωινο 1 αυγο και 1 ποτηρι γαλα.ουτε σε διαιτες τετοιο πρωινο δε βαζω βρε χρυσα μου