851 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #97 Τετ Ιαν 09, 2013 9:05 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΘΑ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!) ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ 58 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 7 ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!!! ΞΑΝΑΝΙΩΣΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 13/1-15/1 ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΤΗΝ 14Η ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΟΝΤΩΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΤΙΣ 30/12! ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΑ!!! ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!
αφρουλιτα τι υψος εχεις και ποσα κιλα εισαι?αφρουλα έγραψε:ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΘΑ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!) ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ 58 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 7 ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!!! ΞΑΝΑΝΙΩΣΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
fourfouraki έγραψε:Έχω τραβήξει τρελό ζόρι αυτό το χρόνο... μετά την απόξεση ξεκίνησα δίαιτα, και τους πρώτους 3 μήνες δεν έχανα γραμμάριο! Μπορεί να φταίνε οι ορμόνες.. δεν ξέρω τι.. αλλά πολύ χάλι... έτρωγα γύρω στις 1400-1500 θερμίδες και πήγαινα γυμναστήριο 3-4 φορες την εβδομάδα...
Αφού είδα ότι δεν χάνω.. έριξα τις θερμίδες σε 1200 τη μέρα.. και έτσι άρχισα να χάνω ένα κιλό το μήνα. Μετρούσα και ζύγιζα τα πάντα μέχρι που τα έμαθα απ' έξω... τώρα έχει πάλι 2-3 μήνες που σταμάτησα να χάνω.. αλλά φταίει που τα χάλασα λίγο με τα γλυκά.. και μάλλον φταίει και η εγκυμοσύνη! χεχεχεχε
Όλο αυτό το διάστημα ήμουν βράχος όλη την εβδομάδα και μόνο κάθε κυριακή ξέφευγα λίγο αλλά κυρίως ποιοτικά γιατί σε θερμίδες πάλι δεν τις ξεπερνούσα...
Ο ενδοκρινολόγος είπε ότι μάλλον φταίνε οι πολυκυστικές!! Έκανα όλες τις εξετάσεις... κορτιζόλη, ινσουλίνη, θυροειδή τα πάντα...
αφρουλα έγραψε:ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΩΟΘΥΛΑΚΙΟ...ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ 100%! ΕΓΩ ΠΧ ΨΙΛΟΠΟΝΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΧΗΛΙΚΗ ΒΛΕΝΝΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΑΝ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ! ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ!
ΕΙΜΑΙ 1,69 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ 48-49 ΚΙΛΑ!!!
καλα ειμαι μαχη μου...τον ενιωσα λεει????αστα τρομαξα πολυ αλλα ευτυχως δεν εγιναν πουθενα ζημιες στην λημνο....εσυ τι κανεις?andi82 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΩΟΘΥΛΑΚΙΟ...ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ 100%! ΕΓΩ ΠΧ ΨΙΛΟΠΟΝΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΧΗΛΙΚΗ ΒΛΕΝΝΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΑΝ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ! ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ!
ΕΙΜΑΙ 1,69 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ 48-49 ΚΙΛΑ!!!
αφρουλα με αυτα που μου λες θα χασω τον μπουσουλα και ποτε θα ξερω τωρα οτι κανω ωορηξια???εγω νομιζα τοσα χρονια οτι ειναι εκεινη η μερα που ποναω
αφρουλιτα εισαι παρα πολυ αδυνατηηηηηηηηη εγω ειμαι 1,64 και ειμαι 57 κιλα και μου λενε οτι ηδη ειμαι αρκετα αδυνατη,η αληθεια ομως ειναι οτι δεν φαινομαι 57 ολοι με κανουν 50-55 το πολυ,εχω βαρυ κοκαλο
γεια σου ευουλα μου τι κανεις???τον ενιωσες το σεισμο???εισαι καλα????
αφρουλα έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΚΟΠΑΝΙΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΚΟΠΑΝΙΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!
χαχαχαχαχαχα
ναι εχω εναν τρομο με τους σεισμους.....andi82 έγραψε: ευτυχως ευουλα ειστε καλα τρομαξες εεεε???πωωωωω πικρα ειναι οι σεισμοι
αφρουλα έγραψε:ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ!!! ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΝΩ Η' ΚΑΤΩ? ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ! ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ!!!
ΕΓΩ ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΡΥ ΚΟΚΑΛΟ!!! ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ! ΟΥΤΕ ΚΥΤΑΡΡΙΤΙΔΑ ΟΥΤΕ ΠΑΤΣΕΣ...
φιλααακιαandi82 έγραψε:κοριτσακια μου φευγωωωωω φιλακια πολλα σχολασα
αφρουλα έγραψε:ΑΣ'ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ!!! ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...
χαχαχαχΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΑΣ'ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ!!! ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...
μαρη μαρικα δεν σε κοροιδευω....σε πιστευω!!!!!!
Ιλάειρα μην ακους εσυ κοριτσακι μου!!!κουνησου κουνησου και κανε τσαλιμια στη μανουλα,μονο σε παρακαλω σπρωξε λιγο το εντερακι,καντου λιγο μασαζακι μπας και μπορεσει η μανουλα η γλυκια να Χ_ _ _ !!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #97
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης