901 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #97 Τετ Ιαν 09, 2013 10:08 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:05 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:05 pm, 1 φορά
fourfouraki έγραψε:πω πω... αυτό το κριθαράκι τόσες μέρες στα μάτια μου πετάει!!! μου τρέχουν τα σάλια μόνο στην ιδέα!!! Και ο άντρας μου δεν το τρώει καθόλου και όποτε θέλω εγώ πρέπει να του φτιάξω κάτι άλλο... τώρα για βράδυ θα κάνω ρυζότο με μανιτάρια γιατί σήμερα είμαι vegan!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:06 pm, 1 φορά
eirini7 έγραψε:Lollipop83 έγραψε:Περαστικά σου Ειρηνη μου.ευχαριστω που με έβαλες και στην λίστα.δεν σε είχα πετύχει άλλη μέρα μεσα.
ευχαριστώ Ματινάκι!
τα διαβάζω όλα μην ανησυχείς
το σπίτι έτοιμο;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:06 pm, 2 φορές συνολικά
καλησπερα ειρηνακι...εχεις δικιο ακομα μας χρωσταει φωτο η νεα μαμα....eirini7 έγραψε:Lollipop83 έγραψε:Καλα ειμαι αφρουλα μου.σήμερα επιτέλους ρεπο μετα απο το εορταστικό ωράριο.εβαψα μαλλακια σήμερα και μου έφτιαξε η διάθεση.
Ο κύκλος μου καλα είναι.στην προσπάθεια είμαστε.η πρώτη φορα ήταν πιο εύκολη στην σύλληψη.τώρα δεν μου κάθεται αλλα που θα παει; Έχω προαισθημα ότι πλησιάζει ο καιρός.
Ποτε μαθαίνουμε τι μωρακι έχεις;
Με γειά τα μαλλάκια!!
εγώ σταμάτησα να τα βάφω εδώ και 2 χρόνια και συνειδητοποίησα ότι έχω πολύ ωραίο φυσικό!και τα ξεκουράζω κιόλας γιατί είχαν γίνει σα σκούπα από την κεραμική
Η Αφρούλα ακόμα χρωστάει φωτο με το νέο λουκ!
εμεις που δεν θα σε δουμε απο κοντα????????????αφρουλα έγραψε:ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!! ΤΙ ΣΚΑΣ?!
αντε να δουμε.....αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:07 pm, 1 φορά
fourfouraki έγραψε:Αφρουλίτα τόσες επιλογές υπάρχουν για βραδινό... μόνο ρύζι και γιαούρτι με δημητριακά τρως??? Πω πω, ο λαπάς δεν μου αρέσει καθόλου όμως!!! μπιιιιιιχ μου θυμίζει εντελώς αρρώστια...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:10 pm, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #97
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης