26 Απ: ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!! Τρι Αυγ 03, 2010 8:25 am
oneirena
Είναι σε καλό δρόμο!
Μάλλον δεν το διάβασες αλλά πήρα σε φιλοζωική. Πήρα σήμερα το πρωί για την ακρίβεια στο 2310234000 που είναι η φιλοζωική εταιρία Θεσ/νίκης.koukida έγραψε:oneirena έγραψε:Πείτε μου τι να κάνω. Ο γείτονας στην απέναντι οικοδομή έφυγε για διακοπές και άφησε τον σκύλο του στο μπαλκόνι. Το άμοιρο έχει σπαράξει δυο μέρες τώρα.
Το ίδιο σκηνικό είχε γίνει και το προηγούμενο καλοκαίρι, και όταν πήρα την αστυνομία να κάνουμε κάτι για το ζωντανό μου είπαν πως το σκυλί είναι οικόσιτο και το μόνο που μπορεί να γίνει είναι μια σύσταση προς τον ιδιοκτήτη για διατάραξη κοινής ησυχίας.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι η ησυχία αλλά το ότι το σκυλί υποφέρει...
Είχα σκυλί για 13 χρόνια, πέθανε ο καημένος πριν απο 1 μήνα και ούτε διακοπές δεν πήγαινα αν δεν είχα κάποιον να τον βγάλει βόλτα.
Δεν ξέρω τι να κάνω!! Να πάρω σε φιλοζωική??
ναι αγαπητή μου φίλη να πάρεις σε φιλοζωική- μπορείς να καλέσεις και το υγειονομικό σε περιπτωση που υπάρχει θεμα καθαριοτητας(που αμα λες οτι το χει παρατημενο στο μπαλκονι είναι στανταρ) -αυτό ακριβως έκανα πριν μερικές μερες- (το υγειονομικο δεν χρειάστηκε να το καλέσω) αλλα κάπως έτσι -καλώντας άτομο απο φιλοζωική της περιοχής- ο κύριος @@@@ απο κάτω καθε καλοκαιρι τρέχει στα beachbar με τις γκόμενες του και έχει παρατησει το ζωντανο απο κάτω μεσα στις ακαθαρσίες και με την ψυχή μου να σπαράζει μην πάθει τίποτα απο την ολική εγκατάλειψη - τον πήρε και τον σήκωσε. λεπτομερειες δεν έμαθα ακόμα-καθως το άτομο της φιλοζωικης μας είπε να μην ανακατευτούμε άλλο- (έχω κ γω σκυλάκι και πρεπει να προσεξουμε τυχον 'αντεκδίκηση)
κατι τέτοια κτηνη που φυλακίζουν τα ζώα στα μπαλκόνια και στις αυλές τους κρέμασμα θελουν και τιποτα λιγοτερο!!!!!!!!!!! αντε γιατι εχει φτασει ο κομπος στο χτενι!!!!!!!
Μου είπε ο κύριος απο εκεί πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι, πως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι καταγγελία στην αστυνομία γιατί είναι οικόσιτο (η αστυνομία θα του κάνει απλως μια σύσταση για διατάραξη κοινής ησυχίας)
ή να πάω στη νομαρχία μαζί με μάρτυρες. Εγώ είμαι με την κοιλιά στο στόμα κυριολεκτικά οπότε θα περίμενα πως θα ενδιαφερόντουσαν αυτοί.. Μένεις θεσσαλονίκη?? Αν ναι ποιά φιλοζωική πήρες και ενδιαφέρθηκαν???