101 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 Τετ Ιαν 09, 2013 4:47 am
natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ δε βλέπω τίποτα από το λαό τοπ, μόνο από το κινητό διαβάζω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
mpompiras έγραψε:Γεια σας κορίτσια μου ... τώρα μόλις γύρισα από το νοσοκομείο ..
λοιπόν τα νέα μου :
έκανα καρδιοτοκογράφο και ήταν καλός ... το κακό είναι με την πίεση που ανέβηκε 160 και 100 !!! πρωτη φορά τόοοοοοσο πολυ .. και πηρα και 2 κιλα σε μ ια βδομαδα , ο γιατρος τα παιξε ... του ειπα και για το πρηξιμο στα χερια και στα ποδια και μου ζητησε εκεινη τη στιγμη παλι ουρα για να δουμε το λευκωμα .. τελικα δεν εχω .....
τωρα με τον υπερηχο ..δεν το ζυγισανε τον μπεμπη αλλα εχουμε μια νεα εξελιξη ... εχουμε μια περιτυλιξη στο λαιμουδακι του .. :-( :-( ..και επισης , με εξετασε κολπικα και ουτε υποψια υπαρχει για εμπεδωση ....
ειμαι να σκασω ρε κοριτσια ... μου ειπε να ξαναπαω το Σαββατο για καρδιοτοκογραφο και να του παω και νεες εξετασεις ουρων και μετα θα ξαναπαω τη Δευτερα και βλεπουμε ... δεν ανεφερε τη λεξη καισαρικη αλλα αν δεν κατεβει το μωρο, υπαρχει ακομα η περιτυλιξη και ανεβαζω ακομα πιεση , μαλλον δεν με βλεπω για φυσιολογικο .... :-( :-( :-(
Mirantzela! έγραψε:Κοριτσακια να κανω καινουριο θεμα γιατι δεν παει αλλο! Δεν μπορω να διαβασω τιποτα. Εσας φτιαχτηκε το πρβλημα ή και σε σας τα ιδια χαλια?
loukia_84 έγραψε:γεια σας κοριτσακια..
προς στιγμη λεω "ωπα, γενναει η Φιλιτσα!" αλλα ακυρο τελικα..!σε κοβω για παρασκευη παρεα με την Δωρα μας!!!
στοιχηματα δε βαζω γιατι εχουμε κ κανα δυο αντιδραστικα μωρακια αναμεσα μας..
ξεστολισα το δεντρο μου-ααααληλλουια!-κ με εχει πεθανει η πλατομεση μου..τωρα αραξα, τελος!αυριο πρεπει να καθαρισω μπανιο κ κουζινα ομως.ή μηπως να το κανω τωρα το μπανιο????Χρηηηηηηηηστοοοοοοοοο!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης