Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
473 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 473 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

251Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 4:02 am

mar.pan

mar.pan
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia m kalimeraaa... Very Happy paw st giatro simera.. 8a dw t mwraki m pali.. 8a kanw mia eksetasi prin tin ayxeniki diafaneia... agwniaaa... Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 990599

252Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 4:07 am

kostaslarissa

kostaslarissa
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Mα και πάλι μπορεί να πάει στο γυναικολόγο της και να της δώσει χαρτί,να πάρει αναρρωτική και να πληρώνεται από το ΙΚΑ.δεν θα την πληρώνει το αφεντικό της όλο αυτό το διάστημα.+4 μήνες που θα καθήσει 2προ γέννας +2μετά. +6μηνες αδεια μητρότητας από ΟΑΕΔ.Το αφεντικό δεν θα έχει κάποια χασούρα έτσι ούτε και εσύ.το ταμείο ανεργίας τι είναι 350Ε.

Εσύ θα είσαι ζημιωμένη καλή μου,διακαιούσαι πολλά βάσει νόμου...
Και γιατί να χάσεις το 6μηνο από Οαεδ που είναι 514Ε και να παίρνεις ταμείο 350Ε.δεν συμφέρει..

253Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 5:07 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κορίτσια, σίγουρα ισχύουν όλα αυτά; γιατί νομίζω ότι τα βοηθήματα τοκετού καταργήθηκαν από φέτος.. Και αν είναι να με πληρώνει το ΙΚΑ, γιατί μου είπε ότι δεν αντέχει οικονομικά να με πληρώνει για το διάστημα που θα κάθομαι; Εγώ, αν όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη, δεν έχω πρόβλημα (θεωρητικά) να δουλεύω μέχρι και Ιούλιο, ας πούμε.. Αλλά Αύγουστο, Σεπτέμβριο σίγουρα θα πρέπει να κάθομαι.. Δεν ξέρω, είμαι πολύ μπερδεμένη.. Θα ρωτήσω έναν λογιστή γιατί εννοείται πως δε θέλω να χάσω κάτι αν το δικαιούμαι..

254Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 5:08 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mar.pan έγραψε:koritsia m kalimeraaa... Very Happy paw st giatro simera.. 8a dw t mwraki m pali.. 8a kanw mia eksetasi prin tin ayxeniki diafaneia... agwniaaa... Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 990599

Άντε,μπράβο! Όλα καλά να είναι!

255Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 5:10 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pontikaki72 έγραψε:koritsia geia sas k apo mena xerome poli pou eimai edo.pit 19/9. pigame simera sto giatro akousame k kardoula ola telia..euxome se oles mas me to kalo gera paidakia.. Very Happy

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Σου εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη!

256Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 5:24 am

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mar.pan έγραψε:koritsia m kalimeraaa... Very Happy paw st giatro simera.. 8a dw t mwraki m pali.. 8a kanw mia eksetasi prin tin ayxeniki diafaneia... agwniaaa... Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 990599

Να απολαύσεις το μπιζελάκι σου καλή μου!!
Όλα θα πάνε μια χαρά με τις εξετάσεις Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 875502

257Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 5:25 am

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
natasathess έγραψε:Ρε κορίτσια, σίγουρα ισχύουν όλα αυτά; γιατί νομίζω ότι τα βοηθήματα τοκετού καταργήθηκαν από φέτος.. Και αν είναι να με πληρώνει το ΙΚΑ, γιατί μου είπε ότι δεν αντέχει οικονομικά να με πληρώνει για το διάστημα που θα κάθομαι; Εγώ, αν όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη, δεν έχω πρόβλημα (θεωρητικά) να δουλεύω μέχρι και Ιούλιο, ας πούμε.. Αλλά Αύγουστο, Σεπτέμβριο σίγουρα θα πρέπει να κάθομαι.. Δεν ξέρω, είμαι πολύ μπερδεμένη.. Θα ρωτήσω έναν λογιστή γιατί εννοείται πως δε θέλω να χάσω κάτι αν το δικαιούμαι..

Βασικά το καλύτερο αυτό είναι, ρώτα κάποιον που τα ξερει, γιατί κ οι νόμοι κ τα δικαιώματα αλλάζουν κάθε μέρα! Κάνε αυτό που συμφέρει εσένα περισσότερο, σε συνεννοηση με το αφεντικό σου αφού έχετε καλή σχέση κ σε θέλει να επιστρέψεις στη δουλειά αργότερα

258Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 5:31 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό θα κάνω! Ευχαριστώ,κορίτσια!

259Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 5:59 am

kostaslarissa

kostaslarissa
natasathess έγραψε:Ρε κορίτσια, σίγουρα ισχύουν όλα αυτά; γιατί νομίζω ότι τα βοηθήματα τοκετού καταργήθηκαν από φέτος.. Και αν είναι να με πληρώνει το ΙΚΑ, γιατί μου είπε ότι δεν αντέχει οικονομικά να με πληρώνει για το διάστημα που θα κάθομαι; Εγώ, αν όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη, δεν έχω πρόβλημα (θεωρητικά) να δουλεύω μέχρι και Ιούλιο, ας πούμε.. Αλλά Αύγουστο, Σεπτέμβριο σίγουρα θα πρέπει να κάθομαι.. Δεν ξέρω, είμαι πολύ μπερδεμένη.. Θα ρωτήσω έναν λογιστή γιατί εννοείται πως δε θέλω να χάσω κάτι αν το δικαιούμαι..

πότε έχεις Π.Η.Τ? Κοριτσάκι μου γλυκό το αφεντικό σου σε δουλεύει κανονικότατα ή είναι εντελώς άσχετος..Από πότε δουλεύεις σε εκείνον?

260Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 6:08 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kostaslarissa έγραψε:

πότε έχεις Π.Η.Τ? Κοριτσάκι μου γλυκό το αφεντικό σου σε δουλεύει κανονικότατα ή είναι εντελώς άσχετος..Από πότε δουλεύεις σε εκείνον?

Έχω ΠΗΤ 31/08. Δουλεύω εκεί από τον Ιούλιο του 2011, ημιαπασχόληση.

261Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 6:33 am

kostaslarissa

kostaslarissa
kostaslarissa έγραψε:

Θα σου πω για μένα.Γέννησα πριν 6 μήνες.Στις 10 Αυγούστου 2012.Λίγο πριν μπεις στον 7ο μήνα πας και κλείνεις ραντεβού στο Ικα για να σε δουν και να σου βγάλουν από κει Π.Η.Τ πχ εμένα μου έδωσαν Π.Η.Τ στις 17 Αυγούστου.Σου δίνουν 2 χαρτιά να συμπληρώσεις(ενα εσύ,ένα το αφεντικό σου).Δικαιούσαι να καθήσεις 56 πριν με βάσει την Π.Η.Τ που σου έχει δώσει το ΙΚΑ.Οπότε σε εμένα έβγαινε να καθήσω από τις 22 Ιουνίου και 63 μέρες μετά δηλ.μέχρι 14 Οκτωβρίου....Όλο αυτό το διάστημα που θα κάθεσαι θα πληρωθείς από το ΙΚΑ παίρνοντας επίδομα κυοφοριας στις 56 ημερες και επίδομα λοχείας στις 63 μέρες...Στην ουσία αυτά τα επιδόματα που θα πάρεις είναι τα δεδουλευμένα σου για όλες αυτές τις 119 μέρες που θα κάθεσαι.Μόλις τελειώσει η άδεια σου ,θα πάρεις τα χαρτιά πληρωμής από το ΙΚΑ Και θα το πας στον ΟΑΕΔ και εκεί θα σου δώσουν ένα ακόμα χρηματικό υπόλοιπο.Επίσης έχεις το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να καθήσεις άλλους 6 μήνες παιρνοντας το 6μηνο επίδομα μητρότητας του ΟΑΕΔ που είναι 514Ε το μήνα...και εδώ πάλι το αφεντικό σου ούτε σε πληρώνει,ούτε σε κολλάει ένσημα.Πλεόν ο εργοδότης σου είναι ο ΟΑΕΔ.Μόλις τελειώσει και το επιδομα(εμένα τελειώνει τον Απρίλιο)επιστρέφεις στην εργασία σου και το αφεντικό για κανέναν λόγο δεν μπορεί να σε απολύσει μέχρι το μωρό σου να γίνει 18 μηνών....

Και δεν κόπηκαν τα επίδομα κυοφορίας και λοχείας..
Μόνο το επίδομα τοκετού κόπηκε αλλά και αυτό ουτως ή αλλος δεν τον πληρωνόσουν εσύ,το παίρνει κατευθείαν η κλινική ή το νοσοκομείο που θα γεννήσεις....
το Δικαιούσαι μόνο αν γεννήσεις στο σπίτι....
Αυτα από μένα.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας και στην Επιθεώρηση εργασίας να ρωτήσεις τι δικαιούσαι ακριβώς....
Α και στα λέω επειδή όπως σου είπα γέννησα πριν 6 μήνες και είμαι πάλι έγκυος και γεννάω Αύγουστο!Εχω ρωτήσει και έχω μάθει τα πάντα!

262Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 6:33 am

kostaslarissa

kostaslarissa
kostaslarissa έγραψε:

Θα σου πω για μένα.Γέννησα πριν 6 μήνες.Στις 10 Αυγούστου 2012.Λίγο πριν μπεις στον 7ο μήνα πας και κλείνεις ραντεβού στο Ικα για να σε δουν και να σου βγάλουν από κει Π.Η.Τ πχ εμένα μου έδωσαν Π.Η.Τ στις 17 Αυγούστου.Σου δίνουν 2 χαρτιά να συμπληρώσεις(ενα εσύ,ένα το αφεντικό σου).Δικαιούσαι να καθήσεις 56 πριν με βάσει την Π.Η.Τ που σου έχει δώσει το ΙΚΑ.Οπότε σε εμένα έβγαινε να καθήσω από τις 22 Ιουνίου και 63 μέρες μετά δηλ.μέχρι 14 Οκτωβρίου....Όλο αυτό το διάστημα που θα κάθεσαι θα πληρωθείς από το ΙΚΑ παίρνοντας επίδομα κυοφοριας στις 56 ημερες και επίδομα λοχείας στις 63 μέρες...Στην ουσία αυτά τα επιδόματα που θα πάρεις είναι τα δεδουλευμένα σου για όλες αυτές τις 119 μέρες που θα κάθεσαι.Μόλις τελειώσει η άδεια σου ,θα πάρεις τα χαρτιά πληρωμής από το ΙΚΑ Και θα το πας στον ΟΑΕΔ και εκεί θα σου δώσουν ένα ακόμα χρηματικό υπόλοιπο.Επίσης έχεις το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να καθήσεις άλλους 6 μήνες παιρνοντας το 6μηνο επίδομα μητρότητας του ΟΑΕΔ που είναι 514Ε το μήνα...και εδώ πάλι το αφεντικό σου ούτε σε πληρώνει,ούτε σε κολλάει ένσημα.Πλεόν ο εργοδότης σου είναι ο ΟΑΕΔ.Μόλις τελειώσει και το επιδομα(εμένα τελειώνει τον Απρίλιο)επιστρέφεις στην εργασία σου και το αφεντικό για κανέναν λόγο δεν μπορεί να σε απολύσει μέχρι το μωρό σου να γίνει 18 μηνών....

Μόνο το επίδομα τοκετού κόπηκε αλλά και αυτό ουτως ή αλλος δεν τον πληρωνόσουν εσύ,το παίρνει κατευθείαν η κλινική ή το νοσοκομείο που θα γεννήσεις....
Αυτα από μένα.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας και στην Επιθεώρηση εργασίας να ρωτήσεις τι δικαιούσαι ακριβώς....
Α και στα λέω επειδή όπως σου είπα γέννησα πριν 6 μήνες και είμαι πάλι έγκυος και γεννάω Αύγουστο!Εχω ρωτήσει και έχω μάθει τα πάντα!

263Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 7:59 am

mariatsak

Κορίτσια δεν ξέρω τι να κάνω.
Μου έγραψε ο γιατρός τις πρώτες εξετάσεις,πλην όμως θυροειδή και καλλιέργια κ.υγρόυ και ίσως λείπουν κι άλλες. δεν μου έδωσε φιλίκο οξύ και ανησιχό.δεν έπρεπε να μου δώσει αμέσως?
να το αρχίσω εγώ? φοβάμαι όμως.
Επίσης δεν μου είπε καν τι πρέπει να προσέχω κι τι όχι.
Μάλλον πρέπει να αλλάξω γιατρό.
θέλω κάποιον να με ενθαρίνη κι ψυχολογικά και πανώ από όλα να είναι άνθρωπος.
μου έχουν προτίνει μερικούς,
Καπετανάκη, Μεταλλινό,Σκάρπο,Δημητριάδης... (αθηνα)
είμαι σε διλημα και αγχωνομαι. Embarassed

264Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 8:11 am

kostaslarissa

kostaslarissa
mariatsak έγραψε:Κορίτσια δεν ξέρω τι να κάνω.
Μου έγραψε ο γιατρός τις πρώτες εξετάσεις,πλην όμως θυροειδή και καλλιέργια κ.υγρόυ και ίσως λείπουν κι άλλες. δεν μου έδωσε φιλίκο οξύ και ανησιχό.δεν έπρεπε να μου δώσει αμέσως?

Σε ποιο μήνα είσαι?Εμένα μου έδωσε να παιρνω το φυσιοφόλ που είναι σίδηρο και φυλλικό μαζί και ασβέστιο..
Δεν είμαι από Αθήνα δυστυχώς να σου προτείνω κάποιον αλλά εννοείται από την στιγμή που είσαι πρωτάρα έπρεπε να σου επισημάνει μερικά πράγματα που πρέπει να προσέχεις για να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη..Αν δεν σου είπε τίποτα,τι να πω..Καλύτερα να βρεις κάποιον ώστε να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και να απαντάει σε κάθε απορία σου και φυσικά να σε ενημερώνει τι γίνεται στο κάθε τριμηνο της εγκυμοσύνης..

265Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 9:32 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kostaslarissa έγραψε:
kostaslarissa έγραψε:

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Δεν τα γνώριζα όλα αυτά! Εννοείται ότι θα συμβουλευτώ κάποιον, δεν είμαι διατεθειμένη να τα χάσω όλα αυτά Smile

266Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 9:46 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariatsak έγραψε:Κορίτσια δεν ξέρω τι να κάνω.

Κοπέλα μου,καταρχήν θα έπρεπε να σου δώσει πληροφορίες για την εγκυμοσύνη σου και να σου λύσει όλες τις απορίες σου.. Αν νιώθεις ότι δεν τον εμπιστεύεσαι, καλύτερα ψάξε κανέναν άλλον γιατρό..Είναι πολύ σημαντικό στην εγκυμοσύνη να νιώθεις ασφάλεια με το γιατρό σου!Δυστυχώς, για ονόματα δεν μπορώ να βοηθήσω, είμαι Θεσσαλονίκη. Αλλά μπορείς να συμβουλευτείς τα κορίτσια από το φόρουμ Smile

267Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 10:44 am

kostaslarissa

kostaslarissa
natasathess έγραψε:
kostaslarissa έγραψε:
kostaslarissa έγραψε:

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Δεν τα γνώριζα όλα αυτά! Εννοείται ότι θα συμβουλευτώ κάποιον, δεν είμαι διατεθειμένη να τα χάσω όλα αυτά Smile

Μην με ευχαριστείς Very Happy
με όποιον τρόπο μπορώ και ξέρω να βοηθήσω βοηθάω!
τα πέρασα πρόσφατα όλα αυτά γι'αυτό και τα γνωρίζω
Να θυμάσαι μόνο το επιδομα τοκετού κόπηκε όχι όλα τα υπόλοιπα που σου προανέφερα!!!
Και μην ξεχνάς και πως ο κάθε εργοδότης κοιτάει το συμφέρον του,όπως και εσύ θα κοιτάξεις το δικό σου!Να θυμάσαι πως τώρα πια έχεις μια ψυχούλα στα σπλάχνα σου και ότι κάνεις είναι για το δικό του καλό στο μέλλον!
Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!Στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά!Και από ότι βλέπω γεννάμε σχεδόν μαζί με λίγες μέρες διαφορα!

268Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 10:57 am

kostanza

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κορίτσια καλησπέρα..επιτέλους σήμερα ακούσαμε ΚΑΡΔΟΥΛΑ..είμαι 7 εβδομάδων και έχω Π Η Τ 21.9.13!ανυπομονώ να κάνω πολιτικό για να μπω στο βιβλιάριο του άντρα μου και να κάνω και τον προγεννητικό..τι να κάνω για τις καούρες??
απο το πρωί μεχρι τις 18¨00 αναγούλες και μετά προστείθονται και οι καούρες..καταπληκτικά.. Embarassed

269Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 10:59 am

mar.pan

mar.pan
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ.. ΠΗΓΑ ΣΤ ΓΙΑΤΡΟ Μ ΣΗΜΕΡΑ.. ΕΙΔΑ Τ ΜΩΡΑΚΙ Μ... ΜΩΡΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!! ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΩΡΑΚΙ... ΑΑ ΕΠΙΣΗΣ Μ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ Μ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΕΙΠΕ ΘΑ Μ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΤΑΔΙΑ Κ ΚΠ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ... ΑΥΤΑΑΑ

270Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 11:00 am

EEE2007

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες συμβουλές. Θα πάω σε πρώτη φάση απλά για να μάθω τι είδους ρόταση έχουν να μου κάνουν, μπορεί από την αρχή να μην κάτσει κι τζάμπα αγχώνομαι. Και μετά βλέπουμε. Δε θέλω ούτε να ενεργήσω δόλια αλλά ούτε και να πετάξω κάποια καλή ευκαιρία, ειδικά μετα απο οσα είπατε για τα επιδόματα λοχείας και κυοφορίας! Θα σας πω νεότερα..

mariatsak κι εμενα ο γιατρος μου θα μου δωσει απο 9η εβδομαδα συμπληρώματα διατροφης. Ωσ τοτε ίσως μπορεις να βρεις κάποιον που θα σου εμπνέει εμπιστοσύνη Wink

271Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 11:02 am

EEE2007

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kostanza έγραψε:κορίτσια καλησπέρα..επιτέλους σήμερα ακούσαμε ΚΑΡΔΟΥΛΑ..είμαι 7 εβδομάδων και έχω Π Η Τ 21.9.13!ανυπομονώ να κάνω πολιτικό για να μπω στο βιβλιάριο του άντρα μου και να κάνω και τον προγεννητικό..τι να κάνω για τις καούρες??
απο το πρωί μεχρι τις 18¨00 αναγούλες και μετά προστείθονται και οι καούρες..καταπληκτικά.. Embarassed

Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Έχω ΠΗΤ 23.9 WinkWink (*Κάποια πιο έμπειρη μανούλα ίσως ξέρει κάτι για τις καούρες...)

272Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 01, 2013 11:15 am

kostaslarissa

kostaslarissa
EEE2007 έγραψε:
kostanza έγραψε:κορίτσια καλησπέρα..επιτέλους σήμερα ακούσαμε ΚΑΡΔΟΥΛΑ..είμαι 7 εβδομάδων και έχω Π Η Τ 21.9.13!ανυπομονώ να κάνω πολιτικό για να μπω στο βιβλιάριο του άντρα μου και να κάνω και τον προγεννητικό..τι να κάνω για τις καούρες??

Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Έχω ΠΗΤ 23.9 WinkWink (*Κάποια πιο έμπειρη μανούλα ίσως ξέρει κάτι για τις καούρες...)

Καούρες εγώ δεν είχα στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλά στο τελευταίο δίμηνο υπέφερα από καούρες!Δεν μπορούσα να κοιμηθω τα βραδια..Ο γιατρός το μόνο που μου είπε ότι μπορώ να κάνω σε αυτό το θέμα ήταν σε ενα φλυτζανάκι του καφέ να γεμίζω νερό και μέσα να διαλύω μισο κουταλάκι μαγειρική σόδα.Σε εμένα πράγματι έκανε δουλειά!

273Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Σαβ Φεβ 02, 2013 12:11 am

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια τι κανετε? Δυστυχως δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι και για αυτο χανομαι. Τωρα ειμαι στο γραφειο και διαβαζα τα νεα σας.

Να καλως ορισω τις καινουργιες εγκυουλες!!!!

mariatsak δεν μου ακουγονται και πολυ καλα αυτα που ειπες για τον γιατρο σου και επειδη ειμαι εγκυος στον δευτερο και αλλαξα γιατρο εγω απο Αθηνα σου προτεινω τον Μπαγιωκο Βασιλειο. Ειναι νεος στα εξηγει ολα δεν σου αφηνει καμια απορια και εχει και μια τελεια μαια διπλα του που ειναι παντα στην διαθεση σου.
Εμενα παιρνει 40€ πηρε στην πρωτη επισκεψη και μου ξαναπαρει επισκεψη μετα την αυχενικη διαφανεια.

Οσο για μενα οι αναγουλες με εχουν ταραξει προσπαθω μονιμως να μην κανω εμετο. Πηγαμε στον γιατρο ακουσαμε την καρδουλα του ειναι ολα καλα και θα παω σε 10 μερες παλι. Συνεχιζω λογω ιστορικου τα utrogestan προληπτικα μεχρι νεοτερας αλλα απο την Τριτη και για ολη την εγκυμοσυνη μου πρεπει να κανω καθε μερα μια ενεση στην κοιλια μου Crying or Very sad

Κατα τα αλλα καλα Razz

274Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Σαβ Φεβ 02, 2013 12:53 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

mar.pan έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ.. ΠΗΓΑ ΣΤ ΓΙΑΤΡΟ Μ ΣΗΜΕΡΑ.. ΕΙΔΑ Τ ΜΩΡΑΚΙ Μ... ΜΩΡΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!! ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΩΡΑΚΙ... ΑΑ ΕΠΙΣΗΣ Μ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ Μ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΕΙΠΕ ΘΑ Μ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΤΑΔΙΑ Κ ΚΠ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ... ΑΥΤΑΑΑ

siren έγραψε:Καλημερα κοριτσια τι κανετε? Δυστυχως δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι και για αυτο χανομαι. Τωρα ειμαι στο γραφειο και διαβαζα τα νεα σας.

Να καλως ορισω τις καινουργιες εγκυουλες!!!!

mariatsak δεν μου ακουγονται και πολυ καλα αυτα που ειπες για τον γιατρο σου και επειδη ειμαι εγκυος στον δευτερο και αλλαξα γιατρο εγω απο Αθηνα σου προτεινω τον Μπαγιωκο Βασιλειο. Ειναι νεος στα εξηγει ολα δεν σου αφηνει καμια απορια και εχει και μια τελεια μαια διπλα του που ειναι παντα στην διαθεση σου.
Εμενα παιρνει 40€ πηρε στην πρωτη επισκεψη και μου ξαναπαρει επισκεψη μετα την αυχενικη διαφανεια.

Οσο για μενα οι αναγουλες με εχουν ταραξει προσπαθω μονιμως να μην κανω εμετο. Πηγαμε στον γιατρο ακουσαμε την καρδουλα του ειναι ολα καλα και θα παω σε 10 μερες παλι. Συνεχιζω λογω ιστορικου τα utrogestan προληπτικα μεχρι νεοτερας αλλα απο την Τριτη και για ολη την εγκυμοσυνη μου πρεπει να κανω καθε μερα μια ενεση στην κοιλια μου Crying or Very sad

Κατα τα αλλα καλα Razz

Καλημέρα,κορίτσια! kostanza kai mar.pan, είναι πράγματι φοβερό συναίσθημα να ακούς την καρδούλα του! Καλή εγκυμοσύνη να έχετε!

siren, τόσο χάλια ακόμα;; γιατί να κάνεις και ένεση,κοπέλα μου; είναι απαραίτητο;

275Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Σαβ Φεβ 02, 2013 1:51 am

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
natasathess αστα να πανε. Γεννησα προωρα την μικρουλα μου 36 εβδομαδων γιατι εκανα λευκωμα και εφτασα με 16 πιεση στο νοσοκομειο και κατεληξα στην καισαρικη οποτε για να αποφυγουμε παλι τα ιδια θα πρεπει να κανω τις ενεσεις. Μην με βλεπεις ετσι χαλαρη ελα να δεις απο την Τεταρτη που μου τις κανει ο αντρας μου τι γινεται εκεινη την ωρα. Τρεμω σαν το ψαρι κλαιω και δεν ξερω τι λενε καποιοι επειδη εχει μικρη βελονα το φαρμακο της αντιπηκτικης ποναει αρκετα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις