Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

376Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 3:10 am

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ όταν το έμαθα,το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως ποτέ ξανά δεν θα είμαι η Ματίνα!!!
Όταν το είπα στην μητέρα μου με καθησύχασε,λέγοντάς μου πως θα είμαι η ίδια μέσα από το παιδί μου.

377Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 3:14 am

penelkan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
matina01/09 έγραψε:Εγώ όταν το έμαθα,το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως ποτέ ξανά δεν θα είμαι η Ματίνα!!!
Όταν το είπα στην μητέρα μου με καθησύχασε,λέγοντάς μου πως θα είμαι η ίδια μέσα από το παιδί μου.

Αχ βρε matina01/09 πόσο γλυκό! θελω να πάρω τη μαμά μου τώρα!!!!!! Very Happy

378Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 3:19 am

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτό είναι ένα άλλο θέμα.Εγώ με τον άντρα μου είχαμε πει πως θα το πούμε μετά με από το πρώτο ραντεβού με τον γιατρό και στις 2 οικογένειες.Και τελικά το είπε πρώτα στους δικούς του χωρίς να μου το πει και εγώ νευρίασα.Επίσης νευρίασα γιατί αναγκάστηκα να λέω ψέματα στην μητέρα μου που το είχε καταλάβει,και το ήξερε η πεθερά μου που ούτε ένα τηλέφωνο δεν με πήρε να μου ευχηθεί.Και τώρα που το θυμήθηκα νευρίασα!!!

379Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 3:21 am

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια μου, καλή εβδομάδα!
Έχω να προσθέσω πάνω σ'αυτό που λέτε πως τα παιδιά έρχονται για να συμπληρώσουν, να ολοκληρώσουν, να απογειώσουν αυτό που είμαστε, όχι να μας ακυρώσουν ή να μας αντικαταστήσουν σαν άτομα κ σαν προσωπικότητες! Δεν ακούγεται πολύ αισιόδοξο αν το σκεφτόμαστε έτσι? Very Happy Very Happy Very Happy

380Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 3:24 am

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
matina01/09 έγραψε:Αυτό είναι ένα άλλο θέμα.Εγώ με τον άντρα μου είχαμε πει πως θα το πούμε μετά με από το πρώτο ραντεβού με τον γιατρό και στις 2 οικογένειες.Και τελικά το είπε πρώτα στους δικούς του χωρίς να μου το πει και εγώ νευρίασα.Επίσης νευρίασα γιατί αναγκάστηκα να λέω ψέματα στην μητέρα μου που το είχε καταλάβει,και το ήξερε η πεθερά μου που ούτε ένα τηλέφωνο δεν με πήρε να μου ευχηθεί.Και τώρα που το θυμήθηκα νευρίασα!!!

Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 215994 Με την τελευταία σου φράση γέλασα πολύ!!
Λογικό να τσατιστείς, αλλά μην το σκέφτεσαι μωρέ, πάει πέρασε. Κ εμένα μου την έσπασε ο πεθερός μου που στην αρχή δεν το λέγαμε στον κάθε άσχετο, κ αυτός πήγε κ έβγαλε ντουντούκα στο καφενείο του χωριού του κ το φώναζε σε όλον τον ντουνιά!!
Εμένα μου κάνει εντύπωση που νευριάζω με την σκέψη οτι θα μου πουν ή θα κάνουν κάτι. Πραγματικά με την σκέψη κ μόνο, νεύρα νεύρα νεύρα!!! Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 679259 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 679259

381Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 3:25 am

EEE2007

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα κι απο μενα! διαβαζω τα ομορφα νεα σας και μου αρεσει αυτη η παρεουλα!!
Λοιπον που λετε, εμεις αυτο το σ/κ το ειπαμε στις οικογενειες μας..ειχαμε κλαματα, χοροπηδηματα, δεν μπορω να σας περιγραψω..!! Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 536304
Αλλα βρε κοριτσια εγω παλι ανησυχω μηπως οταν το μαθουν οι φιλοι μας (οι οποιοι ειναι σε αλλη φαση παρεπιτποντως, οι πιο πολλοι ελευθεροι και single) αρχισουν και αποδιδουν το καθε τι στις "ορμονες της εγκυμοσυνης" και με θεωρουν υπερβολικη και τρελαμενη...

382Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 3:26 am

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έχεις δίκιο nats,απλά μερικές σκέψεις περνάνε από το μυαλό σου χωρίς να το θες.Ειδικά αν είσαι ζυγός!!!

383Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 3:27 am

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
penelkan έγραψε:Κορίτσια μου καλήμερα! αυτή η ψυχολογία είναι το θέμα. Ξυπνάω μέσα στη νύχτα από το άγχος, νιώθω πως
όλα είναι βουνό, πως θα αποκοπώ από όλους και γενικά πως δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ. Επειδή ακόμα δεν το έχουμε ανακοινώσει σε γονείς/φίλους ή στη δουλειά(είμαι 9 εβδομάδων)με φοβίζει ακόμα και αυτό ότι οι ευθύνες θα μεγαλώσουν....τι συμβαίνει? Έχω τη απόλυτη στήριξη του συζύγου μου άλλα πραγματικά ώρες-ώρες δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Ωστόσο πρέπει να ομολογήσω πως διαβάζοντας εδώ στο forum πράγματα παίρνω κουράγιο και εύχομαι πραγματικά όλα να πάνε καλά για όλες μας.

Θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιο καλό βιβλίο εγκυμοσύνης. Είναι καλύτερα από το ιντερνετ που θα βρεις τα πάντα εδω μέσα, αλλά είναι τέτοιος ο όγκος των πληροφοριών κ των απόψεων που το μυαλό γίνεται κουβάρι! Εγώ πήρα 2 βιβλία κ με βοήθησαν πολύ και σε θέματα ψυχολογίας και σε πρακτικά.

384Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 3:48 am

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsakia geia sas! ti mou kanete ?
ego akoma xalia ... exo kai ton mikro pali arosto ... Rolling Eyes
kai eimaste trela ...

fusiologiko einai mia nea mama na agxothei... einai i megaliteri kai omorfoteri alagi sti zoi mas! eo pantos otan pefto kai den thelo na sikotho ap to krevati ... mia volta mou kanei poli kalo ... me anevazei kai me iremi panta Smile ligo perpatima se ena meros pou agapate ... kai voithaei kai poli stis anagoules !
kai koritsia na sas oti kai emeis eimaste mikroi 26 kai oi duo eimaste.. kai eimaste oi monoi ap tous kalous mas filous pou ksekinisame oikogeneia .. exoume kapoious fious pio makrinous pou exoun paidia kai i kopela tou koumparou mas exei kai ayti paidaki .. den apokovese apo kanenan otan uparxoun kales filies oxi apla kratane alla dunamonoun! oi files mou einai treles me to gio mas! kai akoma pio treles tora pou erxete to deytero Smile

385Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 4:04 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalimera koritsia!!!! Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 654316 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 654316 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 654316
vre ti diavazw?aaaaa koritsia tha sas malwsw akomh den gnwristikame alla den prepei na skefteste etsi!!!alla zeugaria paleuoun xronia na kanoun paidi k den mporoun h menoun egkues k ta xanoun k se esas pou sumvainei to thauma asxoliste me to ti tha poun oi filoi oi geitones ktl???to paidi mono xarmosuno gegonos einai k oloklhrwnei thn zwh k thn eutuxia tou zeugariou!!entaksei oles exoume fovies autes pou eimaste prwtares kiolas alla mh skefteste oti tha apokopeite apo ton kosmo...entaksei sthn arxh prwta o theos tha einai duskola tha xreiazeste polu xrono sto spiti me to mwro ktl alla sthn poreia k eksw tha vgainete me parees k oi parees sas tha latrepsoun to nini sas mhn akouw xaza!!!koritsia zhste to!!!!einai ena thauma auto pou zoume Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 654316 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 654316 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 654316

386Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 4:53 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Πω πω, 24 ώρες έχω να μπω και διάβαζα 2 σελίδες για να συγχρονιστώ με τα νέα σας! χαχα!
Εντάξει, αυτή η περίοδος είναι περίεργη για όλες μας..Βγαίνουν πολλά πράγματα στην επιφάνεια, τα ψυχολογικά μας, τα υπαρξιακά μας! Και εγώ πριν έβγαινα συνέχεια με την παρέα μου, κάναμε συχνές εκδρομές με τον φίλο μου..Εννοείται πως θα αλλάξουμε, θα είμαστε πια μανούλες, θα έχουμε άλλες δυσκολίες, αλλά είναι κάτι καινούριο και τόσο όμορφο αυτό που ξεκινάει που μόνο καλές σκέψεις θα έπρεπε να έχουμε!

Υ.Γ.1: Μαρινάκι, σε είχα στο μυαλό μου, λέω που χάθηκε τόσες μέρες; Περαστικά σας!

Υ.Γ.2: Την Πέμπτη έκλεισα ραντεβού για την αυχενική μου επιτέλους! Αλεξάνδρα μου, κόλλησε το άλλο θέμα και δεν μπορώ να σου απαντήσω από εκεί! Είδα έχουμε ίδια μέρα ραντεβού στο γιατρό!

387Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 4:56 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nats έγραψε:Καλωσορίζω κ εγώ τα νέα μέλη της ομαδούλας μας,με τις καλύτερες ευχές για ομαλές εγκυμοσύνες κ υγιέστατα μπεμπάκια!!!

Αυχενική, υπερηχογράφημα, γιατροί... καλέ μην τα πιστεύετε αυτά, είναι χαζομάρες!! Λάχανο κ πάλι λάχανο!!! ΕΓΚΥΡΑ πράγματα!! Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 215994 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 215994

Μιας κ έχω την νωρίτηερη ΠΗΤ μέχρι στιγμής (αν δεν κάνω λάθος) κ πλέον είμαι στην 15η εβδομάδα, κηρύσσω την έναρξη του β τριμήνου στην ομάδα μας!!! Κ σιγά σιγά, όλες θα ανήκουμε εδώ!!! Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 328109 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 328109
Δυστυχώς δεν συμβαίνουν αυτά τα υπέροχα που λένε, ότι ξαφνικά εξαφανίζονται αναγούλες-ζαλάδες-κακή διάθεση. Εγώ τα νιώθω πιο έντονα από κάθε άλλη φορά κ όλη μέρα την βγάζω πάνω από την λεκάνη ξερνώντας Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 534787

Τόσο χάλια, Νατάσα μου; λες εγώ που την έβγαλα καθαρή μέχρι τώρα, να την πληρώσω στο β' τρίμηνο;;!
Συγχαρητήρια πάντως για την αλλαγή τριμήνου! Θα σε βρούμε και εμείς εκεί σε λίγο καιρό! Razz

388Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 5:06 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasathess έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Πω πω, 24 ώρες έχω να μπω και διάβαζα 2 σελίδες για να συγχρονιστώ με τα νέα σας! χαχα!
Εντάξει, αυτή η περίοδος είναι περίεργη για όλες μας..Βγαίνουν πολλά πράγματα στην επιφάνεια, τα ψυχολογικά μας, τα υπαρξιακά μας! Και εγώ πριν έβγαινα συνέχεια με την παρέα μου, κάναμε συχνές εκδρομές με τον φίλο μου..Εννοείται πως θα αλλάξουμε, θα είμαστε πια μανούλες, θα έχουμε άλλες δυσκολίες, αλλά είναι κάτι καινούριο και τόσο όμορφο αυτό που ξεκινάει που μόνο καλές σκέψεις θα έπρεπε να έχουμε!

Υ.Γ.1: Μαρινάκι, σε είχα στο μυαλό μου, λέω που χάθηκε τόσες μέρες; Περαστικά σας!

Υ.Γ.2: Την Πέμπτη έκλεισα ραντεβού για την αυχενική μου επιτέλους! Αλεξάνδρα μου, κόλλησε το άλλο θέμα και δεν μπορώ να σου απαντήσω από εκεί! Είδα έχουμε ίδια μέρα ραντεβού στο γιατρό!

nai idia mera exoume Very Happy Very Happy Very Happy tha perimenw ta nea sou k tis entupwseis sou Very Happy Very Happy Very Happy

389Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 5:10 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:
natasathess έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Πω πω, 24 ώρες έχω να μπω και διάβαζα 2 σελίδες για να συγχρονιστώ με τα νέα σας! χαχα!

nai idia mera exoume Very Happy Very Happy Very Happy tha perimenw ta nea sou k tis entupwseis sou Very Happy Very Happy Very Happy

Εννοείται! Θα σας ενημερώσω! Εσείς θα κάνετε κάτι ή απλά υπέρηχο μόνο;

390Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 5:35 am

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια ευχαριστω για τη συμπαρασταση..!! I love you
Καλη εγκυμοσυνη να εχουμε ολες..!
Εχει απολυτο δικιο η Αλεξανδρα, η εγκυμοσυνη μιας φιλης, η εστω μιας γνωστης θα πρεπει να ειναι γεγονος χαρμοσυνο και ΜΟΝΟ. Ποσο μαλλον μιας "κολλητης" η μιας κοντινης συγγενους Επειδη μου ετυχε κ στην αρχη εθελοτυφλουσα, αν καποιος δεν χαρει με τα νεα σας, αυτο ΚΑΤΙ δειχνει και κατι κρυβει κ οι πιθανοτητες ειναι ζηλεια.. οχι μονο για το μωρο, αλλα γενικα για το ατομο σας.. απλα με το μωρακι χτυπαει κοκκινο κ καρφωνεται!!! Κ η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι απο τετοιους "φιλους" δεν εχουμε να παρουμε τιποτα, μονο να χασουμε οταν ακουμε τα "σχολια" κ τις "συμβουλες" τους...
Αγχος νομιζω ολες εχουμε, ειδικα οσες ειναι το πρωτο μας παιδακι κ φοβομαστε την αλλαγη.
Κ εγω φοβαμαι οτι ολα θα αλλαξουν κ ευχομαι να μην απομονωθουμε κτλ κτλ, αλλα η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο κ στο χερι μας. Μπορει να μη μπορουμε να πινουμε μεχρι τα χαραματα με το μωρο αγκαλια, αλλα μια φιλη για εναν καφε στο σπιτι μας μπορει να ερθει κ η επαφη να μη χαθει. Εγω ετσι προσπαθω να το βλεπω. Τουλαχιστον τις νυχτες που μενω αυπνη κ τα σκεφτομαι κ τα υπεραναλυω!!!!!!
Το μωρο συμπληρωνει ενα ζευγαρι κ πιστευω οτι οντως αλλαζει μια γυναιακα, της δινει τη δυνατοτηα να βγαλει τον καλυτερο της εαυτο!!
Χιλιαδες παραδειγματα για μανουλες υπερηρωες!!! Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 875502
Η μαμα ειναι γλυκεια, εχει υπομονη, κανει 5 πραγματα με ενα χερι.... βεεεβαια.... Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 272517

391Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 5:36 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasathess έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:

giati mou milas ston plhthuntiko? Sad Sad aplo uperhxo tha kanoume k logika tha mou parei aima k oura opws kathe fora.den kserw mhpws kanoume k kati allo.

392Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 5:47 am

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elisa87 έγραψε:Κοριτσια ευχαριστω για τη συμπαρασταση..!! I love you
Καλη εγκυμοσυνη να εχουμε ολες..!
Εχει απολυτο δικιο η Αλεξανδρα, η εγκυμοσυνη μιας φιλης, η εστω μιας γνωστης θα πρεπει να ειναι γεγονος χαρμοσυνο και ΜΟΝΟ. Ποσο μαλλον μιας "κολλητης" η μιας κοντινης συγγενους Επειδη μου ετυχε κ στην αρχη εθελοτυφλουσα, αν καποιος δεν χαρει με τα νεα σας, αυτο ΚΑΤΙ δειχνει και κατι κρυβει κ οι πιθανοτητες ειναι ζηλεια.. οχι μονο για το μωρο, αλλα γενικα για το ατομο σας.. απλα με το μωρακι χτυπαει κοκκινο κ καρφωνεται!!! Κ η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι απο τετοιους "φιλους" δεν εχουμε να παρουμε τιποτα, μονο να χασουμε οταν ακουμε τα "σχολια" κ τις "συμβουλες" τους...
Αγχος νομιζω ολες εχουμε, ειδικα οσες ειναι το πρωτο μας παιδακι κ φοβομαστε την αλλαγη.
Κ εγω φοβαμαι οτι ολα θα αλλαξουν κ ευχομαι να μην απομονωθουμε κτλ κτλ, αλλα η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο κ στο χερι μας. Μπορει να μη μπορουμε να πινουμε μεχρι τα χαραματα με το μωρο αγκαλια, αλλα μια φιλη για εναν καφε στο σπιτι μας μπορει να ερθει κ η επαφη να μη χαθει. Εγω ετσι προσπαθω να το βλεπω. Τουλαχιστον τις νυχτες που μενω αυπνη κ τα σκεφτομαι κ τα υπεραναλυω!!!!!!
Το μωρο συμπληρωνει ενα ζευγαρι κ πιστευω οτι οντως αλλαζει μια γυναιακα, της δινει τη δυνατοτηα να βγαλει τον καλυτερο της εαυτο!!
Χιλιαδες παραδειγματα για μανουλες υπερηρωες!!! Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 875502
Η μαμα ειναι γλυκεια, εχει υπομονη, κανει 5 πραγματα με ενα χερι.... βεεεβαια.... Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 272517

Πόσο μα πόσο συμφωνώ!
Έφαγα την πρώτη κρυάδα πριν λίγους μήνες που παντρεύτηκα. Είδα "φίλες" να σκάνε από ζήλεια λες κ εγώ φταίω που προχωράω στη ζωή μου ενώ αυτές όχι. Κάτι ανάλογο είναι κ τώρα. Κ φοβάμαι λίγο την αντίδραση φίλης που προσπαθούν χρόνια για παιδάκι κ δεν τα καταφέρνουν.Γιατί όμως εγώ να μετριάσω την δική μου την χαρά λόγω του δικού της προβλήματος? Δεν είναι άδικο????????
Όσο για τις καλές φίλες, φαίνονται. Εμένα η κολλητή μου, μου πρότεινε αν βρω μαθήματα ανώδυνου τοκετού να έρχεται μαζί μου! Κ επειδή στην πόλη μας δεν έχει κάτι τέτοιο, πήγαμε κ γραφτήκαμε μαζί σε γιόγκα γέλιου - γελωτοθεραπεία. Ξεδίνουμε μαζί κ βρισκόμαστε κ να τα πούμε τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα μ'αυτόν τον τρόπο Very Happy

393Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 5:49 am

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νατασάκι άντε να έρθει η Πέμπτη να δεις το νινάκι σου να το χαρείς κ να πάνε όλα τέλεια!!
Εύχομαι να συνεχίσεις ήρεμα την εγκυμοσύνη γιατί όπως κ να το κάνουμε, οι αναγούλες κ οι ζαλάδες, κλέβουν λίγες από τις υπέροχες στιγμές της...

394Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 5:59 am

penelkan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nats έγραψε:
penelkan έγραψε:Κορίτσια μου καλήμερα! αυτή η ψυχολογία είναι το θέμα. Ξυπνάω μέσα στη νύχτα από το άγχος, νιώθω πως
όλα είναι βουνό, πως θα αποκοπώ από όλους και γενικά πως δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ. Επειδή ακόμα δεν το έχουμε ανακοινώσει σε γονείς/φίλους ή στη δουλειά(είμαι 9 εβδομάδων)με φοβίζει ακόμα και αυτό ότι οι ευθύνες θα μεγαλώσουν....τι συμβαίνει? Έχω τη απόλυτη στήριξη του συζύγου μου άλλα πραγματικά ώρες-ώρες δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Ωστόσο πρέπει να ομολογήσω πως διαβάζοντας εδώ στο forum πράγματα παίρνω κουράγιο και εύχομαι πραγματικά όλα να πάνε καλά για όλες μας.

Θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιο καλό βιβλίο εγκυμοσύνης. Είναι καλύτερα από το ιντερνετ που θα βρεις τα πάντα εδω μέσα, αλλά είναι τέτοιος ο όγκος των πληροφοριών κ των απόψεων που το μυαλό γίνεται κουβάρι! Εγώ πήρα 2 βιβλία κ με βοήθησαν πολύ και σε θέματα ψυχολογίας και σε πρακτικά.

Ευχαριστώ Ναts έχεις δίκιο για τον όγκο των πληροφοριών...Θα μπορούσες να μου προτείνεις βιβλία?είμαι σίγουρη πως υπάρχουν πολλά αλλά αν πιστεύεις πως αυτά που διάλεξες είναι καλά θα με βοηθούσες πολύ. Σε ευχαριστώ.

395Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 6:02 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koritsia mh dinete shmasia se anthrwpous me kakies k zhlies!!koitakste th zwh sas giati allwste oloi auto kanoun!!!

396Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 6:43 am

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
penelkan έγραψε:
nats έγραψε:

Ευχαριστώ Ναts έχεις δίκιο για τον όγκο των πληροφοριών...Θα μπορούσες να μου προτείνεις βιβλία?είμαι σίγουρη πως υπάρχουν πολλά αλλά αν πιστεύεις πως αυτά που διάλεξες είναι καλά θα με βοηθούσες πολύ. Σε ευχαριστώ.

Ξέρεις τι με εκανε να ψάξω για βιβλία? Το οτι έπιασα τον εαυτό μου να είνα όλη μέρα μπροστά στο λαπτοπ κ να γκουκλάρει για εγκυμοσύνες. Κ ξέρεις, από το ένα θέμα που διαβάζεις, κάνεις κλικ στο άλλο, από εκεί αλλού κ στο τέλος καταλήγεις να έχεις καεί με τις ώρες μπροστά στην οθόνη, χωρίς να έχεις κερδίσει ουσιαστικά κάτι ιδιαίτερο.
Αυτά πήρα εγώ:

Ξεκάθαρο, γλυκό και τρυφερό, κάνει ακόμη κ τον τοκετό να φαίνεται κάτι απλό.
http://www.skroutz.gr/books/256397.%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%82.html

Λίγο παλιά έκδοση, αλλά καταπληκτικό. Ίσως καλύτερο κ από το πρώτο. Εστιάζει στην ψυχολογία της εγκύου κ σε κάνει να νιώθεις απόλυτα φυσιολογική που έχεις νεύρα κ κλαις χωρις λόγο Very Happy
http://www.skroutz.gr/books/265655.%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%89%CF%81%CF%8C.html

Αν σου αρέσει η λογική του να κρατάς ημερολόγιο. Γράφεις ανα βδομάδα πώς είσαι, πώς νιώθεεις, συναισθήματα κ σκέψεις. Έχει συμβουλές κ είναι καλογραμένο. Νομίζω θα είναι ένα ωραίο ενθύμιο αργότερα,΄η σε επόμενη εγκυμοσύνη θα συγκρίνεις μόνη σου πώς ήσουν κ πως είσαι I love you
http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=22033

Το 1 βιβλίο το πήρα μεταχειρισμένο από αυτό το φόρουμ που το είχε βάλει μια κοπέλα. Γιατί είναι ακριβούτσικα είναι η αλήθεια. Αν κάνεις ποστ για το οτι ζητάς να αγοράσεις βιβλία εγκυμοσύνης, ίσως βρεθεί κάποια κοπέλα που έχει κ πουλάει κάποιο δικό της

397Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Δευ Φεβ 11, 2013 6:52 am

penelkan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Nats χίλια ευχαριστώ Very Happy

398Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Τρι Φεβ 12, 2013 1:27 am

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα....
Σήμερα πάλι κρύο κάνει και είχα όρεξη για περπάτημα!
Μια ερώτηση....Πειράζει που την αυχενική διαφάνεια την έκλεισα 2 μέρες πριν τελειώσει το περιθώριο που μου έδωσε ο γιατρός;Δεν είχε νωρίτερα ραντεβού.

399Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Τρι Φεβ 12, 2013 5:39 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:
natasathess έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:

giati mou milas ston plhthuntiko? Sad Sad aplo uperhxo tha kanoume k logika tha mou parei aima k oura opws kathe fora.den kserw mhpws kanoume k kati allo.

Χαχα! Όχι, Αλεξάνδρα μου, δε σου μιλάω στο πληθυντικό! Εννοούσα θα "σας" ενημερώσω όλες και και "εσείς" σαν ζευγάρι, με τον άντρα σου! αφού, βρε, είσαι και μικρότερη από μένα Razz

400Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Τρι Φεβ 12, 2013 5:42 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα, κορίτσια!
Ματινάκι, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.. Εμένα η γιατρός μου δε μου έδωσε καν συγκεκριμένη προθεσμία την προηγούμενη φορά, μου είχε πει απλά να ξαναπάω σε 4 εβδομάδες για την αυχενική.
Όσο για τα υπόλοιπα, μη δίνετε σημασία σε κανέναν! Είναι η καλύτερη περίοδος για μας και πρέπει να τη χαρούμε! Και όσοι έχουν πρόβλημα και ξινίζουν, κακό δικό τους!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις