Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

401Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Τρι Φεβ 12, 2013 5:44 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nats έγραψε:Νατασάκι άντε να έρθει η Πέμπτη να δεις το νινάκι σου να το χαρείς κ να πάνε όλα τέλεια!!
Εύχομαι να συνεχίσεις ήρεμα την εγκυμοσύνη γιατί όπως κ να το κάνουμε, οι αναγούλες κ οι ζαλάδες, κλέβουν λίγες από τις υπέροχες στιγμές της...
Σ'ευχαριστώ πολύ, Νατάσα μου! Κυρίως για τα αποτελέσματα έχω άγχος..
Εσύ πώς είσαι; είσαι καθόλου καλύτερα;

402Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Τρι Φεβ 12, 2013 9:32 am

mariatsak

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γειά σας και πάλι.αυτή τη βδομάδα έχω φοβερή δυσκοιλιότητα. τρώω τα πάντα μέχρι που αναγκάστηκα να πάρω το γιατρό τηλέφωνο Embarassed μου πρότεινε γάλα μαγνησίας ( που έχουν ελλείψη τα φαρμακεία) κι φύλλα αλεξάνδρειας.
Για να πώ την αληθειά φοβήθηκα λίγακι.
Εχετε ακούσε αν δεν βλέπτουν το μωρό αυτά?

403Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Τρι Φεβ 12, 2013 9:54 am

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα σε ολες.. Laughing σημερα μπορεσα κ σηκωθηκα παρα την αναγουλα κ πηγαμε μια βολτα με τη μητερα μου στα μαγαζια κ χαζευαμε για.. καροτσια..!! φυσικα ειναι πολυ νωρις αλλα θελαμε να καταλαβουμε περιπου τιμες κ γενικα τι παιζει γιατι το τελευταιο καροτσι που χρησιμοποιησαμε ηταν.. το δικο μου πριν 25 χρονια κ απο τοτε εχουν αλλαξει τα πραγματα..!! Ειδαμε πολλα ομορφα κ σταθερα γενικα αλλα μου φανηκαν μερικα πολυ υπερβολικα σε τιμη.. πχ 600 ευρω... ειναι δυνατον? Τι παρεχουν πια..? ενα ειχε θηκη για τον καφε τις μαμας κ ηλεκτρονικο καντραν με ωρα κ θερμομετρο Razz Εχει καμια εμπειρια απο πρωτο παιδακι η απο ανηψακι/φιλικο μωρακι να μου εξηγησει τι να ψαηω οταν ερθει η ωρα με το καλο?

mariatsak κουραγιο.. δεν ξερω αν επηρεαζουν την κυηση αυτα που εγραψες, αλλα δοκιμασε κ ΠΟΛΥ νερο (πχ 3 ποτηρια νερο απανωτα λες κ ειναι φαρμακο), ξαπλωσε ημιξαπλωμενη κ κανε μασαζ στην κοιλια σου πηγαινοντας απο δεξια χαμηλα, πανω προς το θωρακα, γυρω απο τον αφαλο μεχρι αριστερα χαμηλα, κ τελος δοκιμασε κ το παγωτο........ αυτα βεβαια ειναι γιατροσοφια, αλλα δεν χανεις τιποτα.. αν πιασει επιασε... Razz

404Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Τρι Φεβ 12, 2013 12:01 pm

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasathess έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:
natasathess έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:
natasathess έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Πω πω, 24 ώρες έχω να μπω και διάβαζα 2 σελίδες για να συγχρονιστώ με τα νέα σας! χαχα!
Εντάξει, αυτή η περίοδος είναι περίεργη για όλες μας..Βγαίνουν πολλά πράγματα στην επιφάνεια, τα ψυχολογικά μας, τα υπαρξιακά μας! Και εγώ πριν έβγαινα συνέχεια με την παρέα μου, κάναμε συχνές εκδρομές με τον φίλο μου..Εννοείται πως θα αλλάξουμε, θα είμαστε πια μανούλες, θα έχουμε άλλες δυσκολίες, αλλά είναι κάτι καινούριο και τόσο όμορφο αυτό που ξεκινάει που μόνο καλές σκέψεις θα έπρεπε να έχουμε!

Υ.Γ.1: Μαρινάκι, σε είχα στο μυαλό μου, λέω που χάθηκε τόσες μέρες; Περαστικά σας!

Υ.Γ.2: Την Πέμπτη έκλεισα ραντεβού για την αυχενική μου επιτέλους! Αλεξάνδρα μου, κόλλησε το άλλο θέμα και δεν μπορώ να σου απαντήσω από εκεί! Είδα έχουμε ίδια μέρα ραντεβού στο γιατρό!

nai idia mera exoume Very Happy Very Happy Very Happy tha perimenw ta nea sou k tis entupwseis sou Very Happy Very Happy Very Happy

Εννοείται! Θα σας ενημερώσω! Εσείς θα κάνετε κάτι ή απλά υπέρηχο μόνο;

giati mou milas ston plhthuntiko? Sad Sad aplo uperhxo tha kanoume k logika tha mou parei aima k oura opws kathe fora.den kserw mhpws kanoume k kati allo.

Χαχα! Όχι, Αλεξάνδρα μου, δε σου μιλάω στο πληθυντικό! Εννοούσα θα "σας" ενημερώσω όλες και και "εσείς" σαν ζευγάρι, με τον άντρα σου! αφού, βρε, είσαι και μικρότερη από μένα Razz

aaaaaa eipa k egwwww xaxaxa Very Happy Very Happy ante na erthei h pempth pws k pws thn perimenw!epeidh akomh den niwthw to mpempe h monh mou epikoinwnia mazi tou einai o uperhxos!!!opws k esu Very Happy

405Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Τετ Φεβ 13, 2013 4:43 am

matina01/09

matina01/09
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια...
Πως τα πάτε σήμερα με τον καιρό;Πολύ βροχή!!!
Πάνω σε αυτό που είπες Alexandra23, εγώ σκεφτόμουν πως θα ήθελα να είχα έναν υπέρηχο σπίτι να το βλέπω συνεχώς και όταν με πιάνει κάποια ανησυχία να ηρεμώ!

406Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Τετ Φεβ 13, 2013 8:28 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariatsak έγραψε:Γειά σας και πάλι.αυτή τη βδομάδα έχω φοβερή δυσκοιλιότητα. τρώω τα πάντα μέχρι που αναγκάστηκα να πάρω το γιατρό τηλέφωνο Embarassed μου πρότεινε γάλα μαγνησίας ( που έχουν ελλείψη τα φαρμακεία) κι φύλλα αλεξάνδρειας.

elisa87 έγραψε:Καλησπερα σε ολες.. Laughing σημερα μπορεσα κ σηκωθηκα παρα την αναγουλα κ πηγαμε μια βολτα με τη μητερα μου στα μαγαζια κ χαζευαμε για.. καροτσια..!! φυσικα ειναι πολυ νωρις αλλα θελαμε να καταλαβουμε περιπου τιμες κ γενικα τι παιζει γιατι το τελευταιο καροτσι που χρησιμοποιησαμε ηταν.. το δικο μου πριν 25 χρονια κ απο τοτε εχουν αλλαξει τα πραγματα..!! Ειδαμε πολλα ομορφα κ σταθερα γενικα αλλα μου φανηκαν μερικα πολυ υπερβολικα σε τιμη.. πχ 600 ευρω... ειναι δυνατον? Τι παρεχουν πια..? ενα ειχε θηκη για τον καφε τις μαμας κ ηλεκτρονικο καντραν με ωρα κ θερμομετρο Razz Εχει καμια εμπειρια απο πρωτο παιδακι η απο ανηψακι/φιλικο μωρακι να μου εξηγησει τι να ψαηω οταν ερθει η ωρα με το καλο?

mariatsak κουραγιο.. δεν ξερω αν επηρεαζουν την κυηση αυτα που εγραψες, αλλα δοκιμασε κ ΠΟΛΥ νερο (πχ 3 ποτηρια νερο απανωτα λες κ ειναι φαρμακο), ξαπλωσε ημιξαπλωμενη κ κανε μασαζ στην κοιλια σου πηγαινοντας απο δεξια χαμηλα, πανω προς το θωρακα, γυρω απο τον αφαλο μεχρι αριστερα χαμηλα, κ τελος δοκιμασε κ το παγωτο........ αυτα βεβαια ειναι γιατροσοφια, αλλα δεν χανεις τιποτα.. αν πιασει επιασε... Razz

Alexandra23 έγραψε:
natasathess έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:
natasathess έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:
natasathess έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Πω πω, 24 ώρες έχω να μπω και διάβαζα 2 σελίδες για να συγχρονιστώ με τα νέα σας! χαχα!
Εντάξει, αυτή η περίοδος είναι περίεργη για όλες μας..Βγαίνουν πολλά πράγματα στην επιφάνεια, τα ψυχολογικά μας, τα υπαρξιακά μας! Και εγώ πριν έβγαινα συνέχεια με την παρέα μου, κάναμε συχνές εκδρομές με τον φίλο μου..Εννοείται πως θα αλλάξουμε, θα είμαστε πια μανούλες, θα έχουμε άλλες δυσκολίες, αλλά είναι κάτι καινούριο και τόσο όμορφο αυτό που ξεκινάει που μόνο καλές σκέψεις θα έπρεπε να έχουμε!

Υ.Γ.1: Μαρινάκι, σε είχα στο μυαλό μου, λέω που χάθηκε τόσες μέρες; Περαστικά σας!

Υ.Γ.2: Την Πέμπτη έκλεισα ραντεβού για την αυχενική μου επιτέλους! Αλεξάνδρα μου, κόλλησε το άλλο θέμα και δεν μπορώ να σου απαντήσω από εκεί! Είδα έχουμε ίδια μέρα ραντεβού στο γιατρό!

nai idia mera exoume Very Happy Very Happy Very Happy tha perimenw ta nea sou k tis entupwseis sou Very Happy Very Happy Very Happy

Εννοείται! Θα σας ενημερώσω! Εσείς θα κάνετε κάτι ή απλά υπέρηχο μόνο;

giati mou milas ston plhthuntiko? Sad Sad aplo uperhxo tha kanoume k logika tha mou parei aima k oura opws kathe fora.den kserw mhpws kanoume k kati allo.

Χαχα! Όχι, Αλεξάνδρα μου, δε σου μιλάω στο πληθυντικό! Εννοούσα θα "σας" ενημερώσω όλες και και "εσείς" σαν ζευγάρι, με τον άντρα σου! αφού, βρε, είσαι και μικρότερη από μένα Razz

aaaaaa eipa k egwwww xaxaxa Very Happy Very Happy ante na erthei h pempth pws k pws thn perimenw!epeidh akomh den niwthw to mpempe h monh mou epikoinwnia mazi tou einai o uperhxos!!!opws k esu Very Happy

Καλησπέρα, κορίτσια!
Μαράκι, για να σου τα πρότεινε ο γιατρός σου, φαντάζομαι ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα να τα πάρεις..
Ελίζα, πάρε μια ιδέα και από εδώ:
http://www.skroutz.gr/c/788/vrefika-karotsakia-kathismata.html
νομίζω 600 ευρώ είναι πράγματι πολλά! κρεβατάκι παίρνεις μ'αυτά τα λεφτά!
Αλεξάνδρα μου, άσε! Ανυπομονώ! Άσε που θα έχει αλλάξει πολύ από την τελευταία φορά! Θα το δω επιτέλους κανονικά!

407Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Τετ Φεβ 13, 2013 8:33 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φυσικα και θα εχει αλλαξει νατασσα μου!!μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα μωρακια στην κοιλιτσα μας Very Happy Very Happy αντε με το καλο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

408Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Τετ Φεβ 13, 2013 10:52 am

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
natasathess έγραψε:
nats έγραψε:Νατασάκι άντε να έρθει η Πέμπτη να δεις το νινάκι σου να το χαρείς κ να πάνε όλα τέλεια!!
Εύχομαι να συνεχίσεις ήρεμα την εγκυμοσύνη γιατί όπως κ να το κάνουμε, οι αναγούλες κ οι ζαλάδες, κλέβουν λίγες από τις υπέροχες στιγμές της...
Σ'ευχαριστώ πολύ, Νατάσα μου! Κυρίως για τα αποτελέσματα έχω άγχος..
Εσύ πώς είσαι; είσαι καθόλου καλύτερα;

Άσε, τυραννιέμαι ακόμα! Τη μια μέρα σέρνομαι, την άλλη είμαι καλύτερα...Μετά φτου κ απ'την αρχή! Εμετοί, αναγούλες, αστάθεια, πονοκέφαλοι.. Crying or Very sad

mariatsak έγραψε:Γειά σας και πάλι.αυτή τη βδομάδα έχω φοβερή δυσκοιλιότητα. τρώω τα πάντα μέχρι που αναγκάστηκα να πάρω το γιατρό τηλέφωνο Embarassed μου πρότεινε γάλα μαγνησίας ( που έχουν ελλείψη τα φαρμακεία) κι φύλλα αλεξάνδρειας.

Τα έχω ακούσει κ εγώ αυτά κ τα συνιστούν σε εγκυούλες. Νομίζω πως είναι μη βλαβερά για το νινάκι.
Δοκίμασε να φας αποξηραμένα σύκα κ δαμάσκηνα, κανα ακτινίδιο (all time classic Very Happy ), πιες έναν ελληνικό καφέ, αύξησε τις φυτικές ίνες από φρούτα κ λαχανικά και κάνε μασάζ στην κοιλίτσα σου όπως έγραψε κ κάποια άλλη συμφορουμίτισσα και καλή επιτυχία Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 328109

409Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Τετ Φεβ 13, 2013 10:53 am

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
matina01/09 έγραψε:Γεια σας κορίτσια...
Πάνω σε αυτό που είπες Alexandra23, εγώ σκεφτόμουν πως θα ήθελα να είχα έναν υπέρηχο σπίτι να το βλέπω συνεχώς και όταν με πιάνει κάποια ανησυχία να ηρεμώ!

Μα πραγματικά, δεν σκέφτηκε κανείς να εφεύρει κάτι τέτοιο? Ενα μικρο μηχάνημα να το δίνουν στις εγκυούλες, να μπορούν να χαζεύουν τα μωράκια τους!!! Ειδικά τώρα που ακόμη δεν το νιώθουμε, οι ανησυχίες μας είναι ακόμη μεγαλύτερες

410Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Τετ Φεβ 13, 2013 11:15 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matina01/09 έγραψε:Γεια σας κορίτσια...

χαχαχα ματινακι καλα λες ωραια θα ητανε Rolling Eyes Rolling Eyes

411Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Τετ Φεβ 13, 2013 11:41 pm

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κ χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν σημερα!! Να ειμαστε παντα ερωτευμενες με τους αντρες μας κ τις οικογενειες μας..!! Με το καλο να ερθουν γερα κ τυχερα τα μωρακια μας!!
Αχ κ εγω πολυ θα ηθελα εναν υπερηχο για το σπιτι!!!!
Νατασα σε ευχαριστω πολυ, οντως εχει καλες προσφορες το site...!

412Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Πεμ Φεβ 14, 2013 2:27 pm

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νατασα μουτι κανεις?πως πηγε σημερα ο υπερηχος??τι κανει το νινακι? Very Happy Very Happy Very Happy

413Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 15, 2013 5:39 am

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elisa87 έγραψε:Καλημερα κ χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν σημερα!! Να ειμαστε παντα ερωτευμενες με τους αντρες μας κ τις οικογενειες μας..!! Με το καλο να ερθουν γερα κ τυχερα τα μωρακια μας!!
Αχ κ εγω πολυ θα ηθελα εναν υπερηχο για το σπιτι!!!!
Νατασα σε ευχαριστω πολυ, οντως εχει καλες προσφορες το site...!

Χρόνια πολλά! Πάντα κορόιδευα αυτήν την γιορτή, αλλά η αλήθεια είναι πως αν δεν έπαιρνα το λουλουδικό μου χθες θα απογοητευόμουν λίγο tongue

Τίποτα κοπέλα μου, μακάρι να βρεις κάτι καλό!

Πήγα κ έκανα πάλι γενική αίματος κ βγήκαν για ακόμη μια φορά όλα τέλεια. Πήγα στον γιατρό μαζί με τις βιοχημικές που είχα κάνει από την αυχενική να τις δει κ μου είπε πως όλα είναι τέλεια, σε τέτοιο βαθμό που πρέπει να τις κάνει κορνίζα στο ιατρείο του!! Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 654316
Θα πάω να τρίψω τώρα τις εξετάσεις στα μούτρα σε όσους μου την λένε που δεν τρώω κρέας κ οτι έτσι βλάπτω το μωρό μου, φέρομαι ανώριμα κ δεν είναι φυσιολογικό, κ πρέπει να τρώω μοσχάρι, κ συκώτι, αλλιώς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να είμαι υγιής κ να είναι κ το νινάκι μου. Βρε ουστ! (σε κάτι θείες πάει αυτό Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 )

Περιμένουμε αποτελέσματα κ εμπειρία από την αυχενική σου Νατάσα!!!

414Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 15, 2013 5:40 am

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Alexandra23 κ εσύ δεν ηταν να κάνεις αυχενική????
Βάλε ένα τικεράκι να μας υπενθυμίζει την πορεία του μωρού σου! Very Happy

415Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 15, 2013 5:52 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου νατς!!πως σε λενε?δεν εχουμε ξανα μιλησει!εχω κανει την αυχενικη ηδη! στην 14η βδομαδα ειμαι!εγω ηταν να παω απλως χθες στον γιατρο για επισκεψη.εσυ εισαι εγκυουλα?η προσπαθεις για παιδακι?

416Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 15, 2013 6:09 am

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Alexandra23 έγραψε:γεια σου νατς!!πως σε λενε?δεν εχουμε ξανα μιλησει!εχω κανει την αυχενικη ηδη! στην 14η βδομαδα ειμαι!εγω ηταν να παω απλως χθες στον γιατρο για επισκεψη.εσυ εισαι εγκυουλα?η προσπαθεις για παιδακι?

Νατάσα είμαι κ εγώ!
Είμαι εγκυούλα, στην 15η εβδομάδα κ όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής Very Happy Very Happy
Νόμιζα από αυτά που είχα διαβάσει πως θα έκανες τώρα αυχενική, γι'αυτό ρώτησα! Άρα έζησες αυτήν την ωραία εμπειρία, που χορταίνεις να βλέπεις το Θαυματάκι σου!! Σε 2 βδομάδες θα πάω να δουμε το φύλο Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 328109 Τελικά χθες που πήγες για εξέταση όλα οκ?? Φύλο προσδιορίσατε??

Χαίρομαι για την όμορφη παρεούλα που κάνουμε εδώ μέσα! Μπορεί να μην γνωριζόμαστε, αλλά καθώς είμαστε όλες πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση, καταλαβαίνουμε η μία την άλλη Very Happy

Υ.Γ.Το τικεράκι που σου έγραψα πριν, είναι αυτό που φαίνεται κάτω από τα μηνύματά μας κ είναι σαν χρονοδιάγραμμα της εγκυμοσύνης μας.

417Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 15, 2013 6:16 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαρηκα νατασα μου!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ναι το ξερω τι ειναι το τικερακι απλα επειδη ειμαι καινουρια δεν με αφηνει ακομη να το κανω μετα απο μια εβδομαδα απο την εγγραφη λεει θα μπορω να το κανω!δεν το ειδαμε χθες το μωρακι μας απα καναμε τις κλασικες εξετασεις κ με ειδε λιγο η γιατρος.εμεις φυλλο θα μαθουμε μια κ καλη στην β επιπεδου σε εναμιση μηνα δλδ περιπου.κ εμενα μαρεσει πολυ εδω καθε μερα εδω ειμαι Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 σου ευχομαι μια τελειομηνη κ υπεροχη εγκυμοσυνη με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια!!!κ μολις μαθεις το φυλλο να μας πεις Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 654316 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 654316 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 654316 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 654316 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 654316

418Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 15, 2013 6:19 am

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σ'ευχαριστώ πολύ, εύχομαι τα καλύτερα κ σε σένα κ στο σποράκι σου!! Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 328109 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 328109

(άσχετο, έχεις ίδια φωτο με μια άλλη κοπέλα -lemonaki- και σε κάποια άλλα θέματα που την πέτυχα, με την πρώτη ματιά νόμιζα πως ήσουν εσύ Razz

419Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 15, 2013 6:34 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σαι καλα νατασα μου Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 417472 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 417472 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 417472 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 417472 ναι την εχω πετυχει κ εγω αυτη την κοπελα Very Happy

420Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 15, 2013 7:55 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα,κορίτσια μου!! Την κάναμε και εμείς την αυχενική! Από τον υπέρηχο, φάνηκαν όλα καλά! Είδαμε πόδια, μπουτάκια, μέχρι και τα δάχτυλα του χεριού! Ήταν απίστευτο το πόσο άλλαξε από την τελευταία φορά! Θα πρέπει τώρα να περιμένω και τις αιματολογικές εξετάσεις για να έχουμε και τα αποτελέσματα. Την τετάρτη θα βγουν, οπότε λίγη αγωνία ακόμη. Όσον αφορά το οικονομικό, μου πήρε 50 η γιατρός και 100 το μικροβιολογικό για τις εξετάσεις.
Επίσης, κλείσαμε σήμερα ημερομηνία και για τον πολιτικό μας γάμο! 28 Φεβρουαρίου παντρευόμαστε και μετά φεύγουμε ρομαντικό τριήμερο του μέλιτος σε Βόλο και Πήλιο! Smile
Αλεξάνδρα μου, πως πήγε ο υπέρηχος σας χθες; όλα καλά;
Νατάσα, συγχαρητήρια για τα τέλεια αποτελέσματα!! Μην ακούς κανέναν, απ'ότι φαίνεται, τα κάνεις όλα καλά και το νινάκι σας είναι τέλειο!!

421Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 15, 2013 8:15 am

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια συγχαριτηρια σε οσες κανατε αυχενικη ηδη κ πηρατε τα ευχαριστα αποτελεσματα!! Μπραβο.. Laughing Εμενα με εχει προγραμματισει σε δυο εβδομαδες περιπου, βασικα την 14η εβδομαδα, δηλ προς το τελος του επιτρεπομενου διαστηματος.. Εχω πολλη αγωνια κ ανυπομονω!! Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 654316
Χτες βραδυ εβλεπα εναν εφιαλτη, οτι πεθανε το μωρο μου μολις πηγαμε σπιτι.. Ταραχτηκα παρα πολυ κ εκλαιγα ολη νυχτα απο φοβο.. Ο αντρας μου μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να βλεπω τετοια ονειρα μιας κ σκεφτομαι το μωρο ολη μερα κ εχω αγωνια, κ να μη δινω σημασια.. Ενας απλος εφιαλτης σαν ολους που βλεπουμε μια στο τοσο..
Το πρωι με πηρε η μαμα μου κ πηγαμε στα λητω επιτηδες κ μου εφυγαν οι φοβοι κ ηρεμησα.. Mad
Εχετε παρει καθολου κιλα?! Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 13953
Εγω εχω παρειν1-1.5 αλλα η κοιλια μου κ η περιφερεια ειναι λες κ εχω παρει .... 5-6!!!!!!! Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 4872

422Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 15, 2013 8:18 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="natasathess"]Καλησπέρα,κορίτσια μου!! Την κάναμε και εμείς την αυχενική! Από τον υπέρηχο, φάνηκαν όλα καλά! Είδαμε πόδια, μπουτάκια, μέχρι και τα δάχτυλα του χεριού! Ήταν απίστευτο το πόσο άλλαξε από την τελευταία φορά! Θα πρέπει τώρα να περιμένω και τις αιματολογικές εξετάσεις για να έχουμε και τα αποτελέσματα. Την τετάρτη θα βγουν, οπότε λίγη αγωνία ακόμη. Όσον αφορά το οικονομικό, μου πήρε 50 η γιατρός και 100 το μικροβιολογικό για τις εξετάσεις.
Επίσης, κλείσαμε σήμερα ημερομηνία και για τον πολιτικό μας γάμο! 28 Φεβρουαρίου παντρευόμαστε και μετά φεύγουμε ρομαντικό τριήμερο του μέλιτος σε Βόλο και Πήλιο! Smile
Νατάσα, συγχαρητήρια για τα τέλεια αποτελέσματα!! Μην ακούς κανέναν, απ'ότι φαίνεται, τα κάνεις όλα καλά και το νινάκι σας είναι τέλειο!![/qu

αχ τι ωραια νατασα μου χαιρομαι που ειδες το μωρακι σου Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 εμεις δεν καναμε υπερηχο μονο τις εξετασεις οπως καθε φορα και με ειδε λιγο η γιατρος!θα κανω υπομονη μεχρι την β επιπεδου που θα τα δουμε ολα μια κ καλη!!!με το καλο ο γαμος και το ταξιδακι σας Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994

423Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 15, 2013 8:21 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elisa87 έγραψε:Κοριτσια συγχαριτηρια σε οσες κανατε αυχενικη ηδη κ πηρατε τα ευχαριστα αποτελεσματα!! Μπραβο.. Laughing Εμενα με εχει προγραμματισει σε δυο εβδομαδες περιπου, βασικα την 14η εβδομαδα, δηλ προς το τελος του επιτρεπομενου διαστηματος.. Εχω πολλη αγωνια κ ανυπομονω!! Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 654316
Χτες βραδυ εβλεπα εναν εφιαλτη, οτι πεθανε το μωρο μου μολις πηγαμε σπιτι.. Ταραχτηκα παρα πολυ κ εκλαιγα ολη νυχτα απο φοβο.. Ο αντρας μου μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να βλεπω τετοια ονειρα μιας κ σκεφτομαι το μωρο ολη μερα κ εχω αγωνια, κ να μη δινω σημασια.. Ενας απλος εφιαλτης σαν ολους που βλεπουμε μια στο τοσο..
Το πρωι με πηρε η μαμα μου κ πηγαμε στα λητω επιτηδες κ μου εφυγαν οι φοβοι κ ηρεμησα.. Mad
Εχετε παρει καθολου κιλα?! Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 13953
Εγω εχω παρειν1-1.5 αλλα η κοιλια μου κ η περιφερεια ειναι λες κ εχω παρει .... 5-6!!!!!!! Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 4872

κοριτσι μου μην ανησυχεις ο εφιαλτης ηταν επειδη φοβασαι να μην παθει κατι το μωρο σου.μη φοβασαι απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!!!εγω ειμαι στην 14η βδομαδα και εχω παρει σχεδον δυο κιλα.αρχισε να φουσκωνει η κοιλιτσα κ να ανοιγει η μεση...

424Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 15, 2013 8:25 am

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Alexandra23"]
natasathess έγραψε:Καλησπέρα,κορίτσια μου!! Την κάναμε και εμείς την αυχενική! Από τον υπέρηχο, φάνηκαν όλα καλά! Είδαμε πόδια, μπουτάκια, μέχρι και τα δάχτυλα του χεριού! Ήταν απίστευτο το πόσο άλλαξε από την τελευταία φορά! Θα πρέπει τώρα να περιμένω και τις αιματολογικές εξετάσεις για να έχουμε και τα αποτελέσματα. Την τετάρτη θα βγουν, οπότε λίγη αγωνία ακόμη. Όσον αφορά το οικονομικό, μου πήρε 50 η γιατρός και 100 το μικροβιολογικό για τις εξετάσεις.
Νατάσα, συγχαρητήρια για τα τέλεια αποτελέσματα!! Μην ακούς κανέναν, απ'ότι φαίνεται, τα κάνεις όλα καλά και το νινάκι σας είναι τέλειο!![/qu

αχ τι ωραια νατασα μου χαιρομαι που ειδες το μωρακι σου Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 εμεις δεν καναμε υπερηχο μονο τις εξετασεις οπως καθε φορα και με ειδε λιγο η γιατρος!θα κανω υπομονη μεχρι την β επιπεδου που θα τα δουμε ολα μια κ καλη!!!με το καλο ο γαμος και το ταξιδακι σας Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994 Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 215994

Ευχαριστώ πολύυυ!! Άντε με το καλό να έρθει η ώρα να πάτε!! Smile

425Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 15, 2013 8:28 am

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως και πως το περιμενω νατασα μου αλλα εχει πολυ ακομα!!εναμιση μηνα!αλλα που θα παει θα περασει μεχρι τοτε μπορει κ να αρχισω να το νιωθω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις