426 Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 15, 2013 8:41 am
natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Αχ, άσε..αυτό και αν θα 'ναι ωραίο συναίσθημα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elisa87 έγραψε:Βρε κοριτσια πως βαλατε τα τικερακια?? τα εβαλα στην υπογραφη μου αλλα δεν εμφανιζεται.........
elisa87 έγραψε:Νατασα η ωρα η καλη!!! Κ να απολαυσετε το ταξιδι σας
natasathess έγραψε:Καλησπέρα,κορίτσια μου!! Την κάναμε και εμείς την αυχενική! Από τον υπέρηχο, φάνηκαν όλα καλά! Είδαμε πόδια, μπουτάκια, μέχρι και τα δάχτυλα του χεριού! Ήταν απίστευτο το πόσο άλλαξε από την τελευταία φορά! Θα πρέπει τώρα να περιμένω και τις αιματολογικές εξετάσεις για να έχουμε και τα αποτελέσματα. Την τετάρτη θα βγουν, οπότε λίγη αγωνία ακόμη. Όσον αφορά το οικονομικό, μου πήρε 50 η γιατρός και 100 το μικροβιολογικό για τις εξετάσεις.
Επίσης, κλείσαμε σήμερα ημερομηνία και για τον πολιτικό μας γάμο! 28 Φεβρουαρίου παντρευόμαστε και μετά φεύγουμε ρομαντικό τριήμερο του μέλιτος σε Βόλο και Πήλιο!
Αλεξάνδρα μου, πως πήγε ο υπέρηχος σας χθες; όλα καλά;
Νατάσα, συγχαρητήρια για τα τέλεια αποτελέσματα!! Μην ακούς κανέναν, απ'ότι φαίνεται, τα κάνεις όλα καλά και το νινάκι σας είναι τέλειο!!
elisa87 έγραψε:Κοριτσια συγχαριτηρια σε οσες κανατε αυχενικη ηδη κ πηρατε τα ευχαριστα αποτελεσματα!! Μπραβο.. Εμενα με εχει προγραμματισει σε δυο εβδομαδες περιπου, βασικα την 14η εβδομαδα, δηλ προς το τελος του επιτρεπομενου διαστηματος.. Εχω πολλη αγωνια κ ανυπομονω!!
Χτες βραδυ εβλεπα εναν εφιαλτη, οτι πεθανε το μωρο μου μολις πηγαμε σπιτι.. Ταραχτηκα παρα πολυ κ εκλαιγα ολη νυχτα απο φοβο.. Ο αντρας μου μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να βλεπω τετοια ονειρα μιας κ σκεφτομαι το μωρο ολη μερα κ εχω αγωνια, κ να μη δινω σημασια.. Ενας απλος εφιαλτης σαν ολους που βλεπουμε μια στο τοσο..
Το πρωι με πηρε η μαμα μου κ πηγαμε στα λητω επιτηδες κ μου εφυγαν οι φοβοι κ ηρεμησα..
Εχετε παρει καθολου κιλα?!
Εγω εχω παρειν1-1.5 αλλα η κοιλια μου κ η περιφερεια ειναι λες κ εχω παρει .... 5-6!!!!!!!
nats έγραψε:elisa87 έγραψε:Κοριτσια συγχαριτηρια σε οσες κανατε αυχενικη ηδη κ πηρατε τα ευχαριστα αποτελεσματα!! Μπραβο.. Εμενα με εχει προγραμματισει σε δυο εβδομαδες περιπου, βασικα την 14η εβδομαδα, δηλ προς το τελος του επιτρεπομενου διαστηματος.. Εχω πολλη αγωνια κ ανυπομονω!!
Χτες βραδυ εβλεπα εναν εφιαλτη, οτι πεθανε το μωρο μου μολις πηγαμε σπιτι.. Ταραχτηκα παρα πολυ κ εκλαιγα ολη νυχτα απο φοβο.. Ο αντρας μου μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να βλεπω τετοια ονειρα μιας κ σκεφτομαι το μωρο ολη μερα κ εχω αγωνια, κ να μη δινω σημασια.. Ενας απλος εφιαλτης σαν ολους που βλεπουμε μια στο τοσο..
Το πρωι με πηρε η μαμα μου κ πηγαμε στα λητω επιτηδες κ μου εφυγαν οι φοβοι κ ηρεμησα..
Εχετε παρει καθολου κιλα?!
Εγω εχω παρειν1-1.5 αλλα η κοιλια μου κ η περιφερεια ειναι λες κ εχω παρει .... 5-6!!!!!!!
Κ εγώ βλέπω συχνά εφιάλτες με κύριο θέμα τον τοκετό! Οτι γεννάω κ πεθαίνω από τον πόνο κ δεν είναι κανένας εκεί κοντά να με βοηθήσει, οτι δεν μπορώ να φτάσω στην κλινική γιατί χάλασε το αμάξι κ τέτοιες βλακείες! Πολύ άγχος μιλάμε! Μάλλον επειδή το σκέφτομαι κ με προβληματίζει το θέμα, το διογκώνω στο μυαλό μου!
1-1.5 κιλό??? Εγώ πήρα περίπου 6 και άρχισα κ να φαρδαίνω γενικά... Μέχρι κ βρακάκια καινούρια πήγα πήρα γιατί αυτά που είχα δεν μου κάνουν πλέον
Grace! έγραψε:Κοριτσια καλησπερα .Να μαι και γω στην παρεα σας..Δεν το περιμενα αλλα ειμαι εγκυος 8 εβδομαδων και απο τοτε πεταω στα συννεφα...Δεν το πιστευω οτι εγω σε λιγακι θα εχω ενα δικο μου πλασματακι..Ελπιζω ολες οι γυναικες του φορουμ μανουλες και μη να πανε ολα καλα γι'αυτες και οτι επιθυμουν.Εγω το γλυκο μου το μωρο θα το κραταω σε 7 μηνες.ναιιιιιι
Alexandra23 έγραψε:καλησπερα παουρινα και σε σενα για την εγκυμοσυνη σου!σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη κ ομορφη εγκυμοσυνη!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης