476 Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Τρι Φεβ 19, 2013 12:08 pm
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
αχου μωρε...εχουμε μια ζωουλα μια ψυχουλα στην κοιλιτσα μας τι θαυμα ειναι αυτο.... να σου πανε ολα καλα μεχρι το τελος σου ευχομαι κοριτσι μου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Grace! έγραψε:σοβαρα κανεις γελωτοθεραπεια η' ετσι το λες??ξερετε να κανουν στην αθηνα γιογκα για εγκυους που να ειναι σχετικα οικονομικα?
matina01/09 έγραψε:Δεν κουνιόταν πολύ αλλά νομίζω πως μας χαιρέτισε κιόλας,ή μας μούτζωσε,μικρή η διαφορά!!!
gwgouli έγραψε:Κοριτσια καλησπερα,σημερα καναμε και εμεις την αυχενικη μας.Ευτυχως αν και δυο ηταν πολυ συνεργασιμα,ειναι μια χαρα τα μωρακια μου και ειναι και αγορακια το δευτερο τουλαχιστον μας δινει και ενα 10% να ειναι κοριτσι.Περιμενουμε και τις αιματολογικες και εχω χαλαρωσει λιγο γιατι ειχα πολυ αγχος.Γερα να ειναι τα διδυμακια μου και τιποτα δεν με νοιαζει.Ευχομαι σε ολες να εχουν καλα αποτελεσματα για τα μωρακια.
elisa87 έγραψε:γωγουλι συγχαριτηρια!! Αντε με το καλο κ οι υπολοιπες εξετασεις σου να βγουν καλες κ να κρατησεις τα διδυμακια σου αγκαλιτσα γερα κ δυνατα!!!!
Νατασα μου κ εγω πιστευω οτι ειναι ομορφο να ειμαστε νεες μαμαδες!!!
Εγω ειμαι 26, κ το ηθελα πολυ πολυ αυτο το μωρακι κ ασε τους αλλους να λενε..
elisa87 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!
Ματινα μπραβο για τα ευχαριστα νεα!!! Με το καλο κ τα υπολοιπα!! Ασε εγω οταν το ειδα να ζουζουνιζει την 10η εβδομαδα εβαλα τα κλαματα απο χαρα!!! Ειναι οντως ετσι, μεγαλωνει μια ψυχουλα μεσα μας κ εγω ακομη δε μπορω να το καταλαβω πως απλα συνεχιζουμε τη ζωη μας δηλ τρωμε κ κοιμομαστε κ η φυση ξερει τι πρεπει να κανει κ αυτη η κουκιδα στον υπερηχο μεγαλωνει κ γινεται μπεμπουλι !!!!! Αχ....!!!
Εγω αγορασα παντως ενα ζευγαρι ασπρα παντοφλακια/αρκουδακια, αυτα που εβαλα για φωτογραφια μου, γιατι ηθελα το πρωτο δωρακι να ειναι απτη μαμα του/της... δεν αντεξα!!!!
Χτες βραδυ ξυπνησα στις 3:30 τη νυχτα με τρελο πονο στο στομαχι/αναγουλα/ναυτια κ μερι να συνελθω ειδα κ επαθα.. τι κριτσινι μασουλησα, τη νερο με λεμονι, ολα μες στη νυχτα εννοειται, πολυ αργοτερα με πηρε ο υπνος κ μετα το πρωι που ξυπνησα ενιωθα τοσο αδυναμη σαν να ειχα κανει εμετο.. την αλλη παρασκευη συμφωνα με το τικερακι μου μπαινω στο β' τριμηνο, εκει δεν υποτιθεται οτι ηρεμουν ολα αυτα?
Βρε κοριτσια κατι ακομα.. με εχουν "φαει" μερικοι μερικοι οτι κ καλα ειμαι πολυ μικρη γιανα κανω μωρο... η αληθεια ειναι στον κυκλο μας οι κοπελες εκαναν παιδακια μετα τα 30, αλλα δεν το καταλαβα αυτο.. πρεπει ντε κ καλα να περασουμε τα 30 γιανα κανουμε παιδια?? δηλ τοσο πολυ πια με εχουν πρηξει.. μου μιλανε λεγοντας κατι του στυλ "μπραβο σου που το αποφασισες τοσο μικρη!!Μεγαλη αλλαγη" κ το λενε με υφος "παει η ζωη σου τωρα!!!!!!" κ με ενοχλει γιατι δεν συμφωνουσα ποτε με αυτη την αποψη, κ φυσικα δεν συμφωνω ουτε τωρα...
λαθος 3 εχω κανει στην αρχη που ειδαμε μονο τον σακο μετα που ακουσαμε κ καρδουλα κ την αυχενικηAlexandra23 έγραψε:ναι σε καταλαβαινω απολυτα εγω γενικα ειμαι ευαισθητος ανθρωπος αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη παρα εγινα... μη δινεις σημασια σε αυτα που σου λενε καταρχην εισαι μικρη 26χρονων???παμε καλα??την καλυτερη ηλικια εχεις για παιδι!!!απο που εισαι αν επιτρεπεται?αυτες τις ιδεολογιες της εχει πολυ ο κοσμος στην πολη που ζουσα εγω μεχρι να ερθω γερμανια στη δραμα δηλαδη...
ναι εχω κανει αυχενικη!κοιτα δεν ειναι καλο να κανεις πολλους υπερηχους γιατι εχει ραδιενεργεια κ αυτο...εγω ειμαι στην 15 βδομαδα και εχω κανει δυο εως τωρα.στην αρχη που επιβεβαιωσαμε την κυηση κ στην αυχενικη.ο καθε γιατρος εχει την τακτικη του κ τα πιστευω του και πρεπει μονο αυτον να ακουμε.αν ρωταμε τους παντες θα τρελαθουμε
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης