51 Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Πεμ Ιαν 17, 2013 5:40 am
natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Άντε μπράβο! Φαίνεται τίποτα στον υπέρηχο; γιατί την προηγούμενη φορά είδα απλά μια μαύρη κουκίδα :/
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
natasathess έγραψε:
Για έξοδα τοκετού ξέρετε τίποτα; το έχετε συζητήσει με το γιατρό σας ή είναι νωρίς;
natasathess έγραψε:2.500;;; πάρα πολλά μου φαίνονται... τέλος πάντων, θα δούμε στην πορεία!
natasathess έγραψε:Κατερίνη,ε; Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τα επαρχιακά νοσοκομεία, για παράδειγμα των Σερρών ή της Δράμας.. Όχι για εγκυμοσύνη, για το οτιδήποτε.. Αλλά βέβαια είναι και πού θα πέσεις..!
natasathess έγραψε:Ε, έχεις καιρό ακόμα! Μην αγχώνεσαι! Εγώ πιστεύω ότι λόγω κρίσης αλλά και δεύτερης εγκυμοσύνης ο γιατρός σου θα σας κάνει πολύ καλύτερη τιμή από την προηγούμενη φορά!
nats έγραψε:Εγώ είμαι στην Δράμα (που το νοσοκομείο της θα μετατραπεί σε ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ και δεν έχει ούτε χανσαπλαστ οπότε ας μην το σχολιάσω...)
Το κακό που βρίσκω εγώ με τα νοσοκομείοα είναι πως δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποιός θα είνα ο γιατρός, γιατί μπορεί απλά να είναι αυτός που τυχαίνει να έχει εφημερία. Επίσης, την ώρα του τοκετού μπορεί να μπαινοβγαίνουν κ 5-6 μαθητευόμενοι..
Από την άλλη, η ασφάλεια λένε πως είναι μεγαλύτερη αν κάτι πάει στραβά, γιατί ακόμα κ όταν είσαι στην κλινική, αν χρειαστείς κάτι σε παραπέμπουν σε νοσοκομείο.
Εγώ πάντως θα γεννήσω σε Ιδιωτική κλινική με τον γυναικολογο που με παρακολουθεί από τώρα.
Οι τιμές απ'ότι ξέρω είναι ψιλοστάνταρ. Κοντα στα 2,500 (κανα 1000άρικο ο γιατρός, ο αναισθησιολόγος κανα 200άρι και τα υπόλοιπα η κλινική)
marinaglcd έγραψε:
etsi einai nats an patheis otidipote stin kliniki sto nosokomeio se pane ... ego tin proigoumeni fora ston gio mou kaisariki edosa 2500 alla eimai apoluta eyxaristimeni apo ola... otan les 2.500 enoeis fusiologika i kaisariki ??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης