526 Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Παρ Φεβ 22, 2013 5:39 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια!!!γεια σου νατασσα μου καλα εισαι?πριν λιγο ενιωσα το μωρο μου για πρωτη φορα κ εχω τρελαθει απο την χαρα μου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:γεια σας κοριτσια!!!γεια σου νατασσα μου καλα εισαι?πριν λιγο ενιωσα το μωρο μου για πρωτη φορα κ εχω τρελαθει απο την χαρα μου!!!
Alexandra23 έγραψε:γεια σας κοριτσια!!!γεια σου νατασσα μου καλα εισαι?πριν λιγο ενιωσα το μωρο μου για πρωτη φορα κ εχω τρελαθει απο την χαρα μου!!!
natasathess έγραψε:Μπράβο,κοριτσάκι μου! Πρέπει να είναι φανταστικό συναίσθημα!!
nats έγραψε:Τι τέλεια!!!!! Αφού έκανε την εμφάνισή του λοιπόν το μικρό σου το σποράκι, δως του τα χαιρετίσματά μου
Alexandra23 έγραψε:nats έγραψε:Τι τέλεια!!!!! Αφού έκανε την εμφάνισή του λοιπόν το μικρό σου το σποράκι, δως του τα χαιρετίσματά μου
δεν μαρεσει να λενε το μωρακι μου σπορακι γιατι δεν ειναι σπορακι πλεον ειναι μωρακι μικρο κ εχω κ κοιλιτσα πλεον αμε!!! εσυ τι κανεις πως πας?
matina01/09 έγραψε:Σήμερα είμαι πολύ καλά,αν και το βράδυ ήμουν μόνη και μπουμπούνιζε και τρόμαξα και με πονούσε η κοιλία μου.Ο γιατρός μου είπε επειδή τρόμαξα έγινε αυτό και καλό είναι να μην τρομάζω γιατί ασυναίσθητα σφίγγω την κοιλιά μου.
nats έγραψε:Alexandra23 έγραψε:nats έγραψε:Τι τέλεια!!!!! Αφού έκανε την εμφάνισή του λοιπόν το μικρό σου το σποράκι, δως του τα χαιρετίσματά μου
δεν μαρεσει να λενε το μωρακι μου σπορακι γιατι δεν ειναι σπορακι πλεον ειναι μωρακι μικρο κ εχω κ κοιλιτσα πλεον αμε!!! εσυ τι κανεις πως πας?
χεχε, ένα δίκιο το χεις εδώ που τα λέμε! Το γλυκό σου το μωράκι λοιπόν
Εγώ τα ίδια τις τελευταίες μέρες. Έχω κάτι δουλειές στην εφορία και στο ικα κ μου κάνει εντύπωση που οι υπάλληλοι καταλαβαίνουν πως είμαι εκγυούλα κ είναι ευγενέστατοι μαζί μου, κ μου δίνουν καρέκλα να καθίσω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης