751 Απ: Manoules augoustou-septemvriou 2013!!! Σαβ Μαρ 09, 2013 5:00 am
maro28
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου τονια μου σευχαριστω πολυ εχεισ κ συ μωρακι?ποσο εισαι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kalhspera me to kalo sas eyxomaitonia28 έγραψε:ναι Μαρω μου έχω κι εγώ μωράκι και είμαι 13 εβδομάδων και 5 ημερών έχω ΠΗΤ 09/09/13 !!!!
ego den eimai akoma perimeno exo kapoia sumptomata kai synexizoun edo kai 15 meres...an kai 8a h8ela para polu na eimaimaro28 έγραψε:ευχαριστουμε αστερακι οτι καλυτερο κ σε σενα
molis prin ligo ekana egrafi kai eida thn syzitisi sas sygnomi an sas enoxlisaasteraki mou έγραψε:ego den eimai akoma perimeno exo kapoia sumptomata kai synexizoun edo kai 15 meres...an kai 8a h8ela para polu na eimaimaro28 έγραψε:ευχαριστουμε αστερακι οτι καλυτερο κ σε σενα
maro28 έγραψε:Εγω εχω ΠΗΤ 15σεπτεμβριου.εκανα κ αυχενικη την δευτερα ευτυχωσ ολα καλα.εχω αγορακι...
makari na eimai kai oxi pote den to vazoume kato...to 8elo kai 8elo para polu na eimaimaro28 έγραψε:κ γω τωρα εκανα εγγραφη βρε αστερακι δεν ενοχλεισ.κανε ενα τεστακι να μασ πεισ.μακαρι να σαι αλλα κ αν οχι δεν το βαζουμε κατω
maro28 έγραψε:τονια μου ναι εχω φουσκωσει λιγακι κανενα παντελονι δεν μου κανει.αλλα χαιρομαι τρελα γι αυτο ασ φουσκωσει οσο θελει ο μπεμπησ την κοιλιτσα
sas eyxaristo para polu...me kanete kai nio8o polu kalyteraelisa87 έγραψε:maro28 έγραψε:τονια μου ναι εχω φουσκωσει λιγακι κανενα παντελονι δεν μου κανει.αλλα χαιρομαι τρελα γι αυτο ασ φουσκωσει οσο θελει ο μπεμπησ την κοιλιτσα
κ εγω το ιδιο!!! Εχω ακουσει πολλες κοπελες που δεν θελουν να φαινονται εγκυες.. εμενα μου αρεσει πολυ!! Ανυπομονω να φουσκωσω κι αλλο!!!!
αστερακι μακαρι να εισαι!!! κ αν οχι, μην αγχωθεις, θα τα καταφερεις!!!
maro28 έγραψε:κοριτσια ειχε καμια κατι περιεργα τσιμπηματακια χαμηλα?ειμαι στην 13η εβδομαδα κ ανυσηχω λιγο..
maro28 έγραψε:ειχα αραια μερικεσ στιγμεσ κ στην αρχη.απλα σημερα ξυπνησα αποαυτα αιμα δοξα το θεο δεν ειχα.μου χει δωσει ενα συμπληρωμα που τα χει σχεδον ολα κ να πινω πολυ γαλα.λεσ να ναισυσπασεισ? κ αν ειναι ειναικακο?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης