226 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! Παρ Ιαν 11, 2013 11:34 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
αυτα ειναι αντε αντε λιγο μας εμεινεεεεεε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Mirantzela! έγραψε:Τα'χει παιξει το πισι μου, εχει σαραβαλιαστει πληρως μιλαμε....
Σκορδαλια αγαπω!!! Φαε βρε Μαρακι αφου την εχεις τοσο αχτι!!
Δεν κανει να μας μενουν, δν ειναι σωστο...
Εγω παντως του εστειλα μνμ να περασει μετα τν δουλεια να παρει, κ ακομα δν με εχει βρισει! Κλαο σημαδι
Mirantzela! έγραψε:Φαιη μου να σου ζησει αγαπη μου η κορουλα σου!!! Να ειναι παντε ηερο, καλοτυχο κι ευτυχισμενο το κοριτσακι σου και να την καμαρωνετε καθε στιγμη της ζωης της
Σε ευχαριστώ Μιραντζελάκι και εσυ με το καλό!!!!
Sofki έγραψε:Εεεεε τωρα φαιη με πηραν τα κλαμματα.... τι ωραια που τα λες!!!!!!!!!!!!!!
Mirantzela! έγραψε:Ωχ, ζορι ειναι οι καουρες κ αυτα...Ουτε να φας δεν μπορεις...
Δεν σε ανακουφιζει τιποτα οταν εχεις καουρες;
Κι εγω εχω τον τελευταιο καιρο σχεδον καθε μερα, αλλα ερχονται, με παιδευουν καμια ωρα και φευγουν απο μονες τους.
thequeen86 έγραψε:φαιη μου να σου ζησει η τσουπριτσα κοπελα μου σαν τα ψηλα βουνα
Mirantzela! έγραψε:Επισης Φαιη γεννησε η Φιλιτσα!!!Σημερα το απογευμα εναν παιδαρο 3,5 κιλα!!!!
Αρχισανε για τα καλα τα γεννητουρια!!
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης