601 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! Τρι Ιαν 15, 2013 12:05 pm
loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
ειχα παρει κ παλιοτερα απο τα χοντος κατι καλυμματα για την λεκανη..μηπως να ξαναεπαιρνα σκεφτομουν..λιγο πολυ 3 κοπελες εκει μεσα με λοχεια κ τα σχετικα, χρειαζονται νομιζω.. ασε που με αυτο το αεροκατουρημα δεν τα παω καλα..
της μικρης τα πραγματα θα τα βαλω τελευταια.
εσωρουχακι, καλτσακια,
τα ρουχαλακια της(δεν εχω αποφασισει ακομα με τι θα κανει την επισημη πρωτη της εμφανιση..!) γαντακια, σκουφακι και κατι πατουσακια(σαν παπουτσακια αγκαλιας που ειναι, αλλα υφασματινα..)
εσεις θα τους βαλετε φορμες εξοδου..?ή με κουβερτουλα θα τα τυλιξετε?το καθισμα του αυτοκινητου δεν το χω πλυνει ακομα, πρεπει να το προγραμματισω κ αυτο σιγα σιγα..
τι αλλο?α!θελω να παω καποια στιγμη απο το μαιευτηριο, εχω αποριες σχετικα με το ρουμινγκ ιν..
θα παρω καποια πραγματα αλλα μηπως θα χρειαστω κ τιποτα παραπανω?
εχω βαλει πανες αγκαλιας κ πανακια για τις γουλιτσες..να παρω κατι ακομα?????
της μικρης τα πραγματα θα τα βαλω τελευταια.
εσωρουχακι, καλτσακια,
τα ρουχαλακια της(δεν εχω αποφασισει ακομα με τι θα κανει την επισημη πρωτη της εμφανιση..!) γαντακια, σκουφακι και κατι πατουσακια(σαν παπουτσακια αγκαλιας που ειναι, αλλα υφασματινα..)
εσεις θα τους βαλετε φορμες εξοδου..?ή με κουβερτουλα θα τα τυλιξετε?το καθισμα του αυτοκινητου δεν το χω πλυνει ακομα, πρεπει να το προγραμματισω κ αυτο σιγα σιγα..
τι αλλο?α!θελω να παω καποια στιγμη απο το μαιευτηριο, εχω αποριες σχετικα με το ρουμινγκ ιν..
θα παρω καποια πραγματα αλλα μηπως θα χρειαστω κ τιποτα παραπανω?
εχω βαλει πανες αγκαλιας κ πανακια για τις γουλιτσες..να παρω κατι ακομα?????