626 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! Τρι Ιαν 15, 2013 1:35 pm
loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
το ξερω Σοφακι..ειπαμε, κανενα ενδεχομενο δεν μπορουμε να αποκλεισουμε..δυστυχως..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
loukia_84 έγραψε:Χαρα μου, ποση ταυτιση πια..ετσι κανω κι εγω με τον δικο μου-ανεργη γαρ κ εγω ..αλλα εμενα ειναι πολυ διαολου καλτσα ο ατιμος..θα με κρεμουσε αναποδα αν του εκανα οτι εσυ στον δικο σου.. τον γκαζωνω οσο μπορω να μαζεψει λιγο τα χερια του αλλα που..τωρα θα ερθει η κορη του κ θα του παρει κ τα βρακια...κι αν του περισσευουν για ebay να με χ@σεις!
loukia_84 έγραψε:κοριτσακια μου δεν ξερω αν εχει μεινει καμια τριγυρω..εγω παντως την κανω..ορθια κοιμαμαι!φιλια, καληνυχτα!
XARA6971 έγραψε:loukia_84 έγραψε:Χαρα μου, ποση ταυτιση πια..ετσι κανω κι εγω με τον δικο μου-ανεργη γαρ κ εγω ..αλλα εμενα ειναι πολυ διαολου καλτσα ο ατιμος..θα με κρεμουσε αναποδα αν του εκανα οτι εσυ στον δικο σου.. τον γκαζωνω οσο μπορω να μαζεψει λιγο τα χερια του αλλα που..τωρα θα ερθει η κορη του κ θα του παρει κ τα βρακια...κι αν του περισσευουν για ebay να με χ@σεις!
χαχαχαχα! βρε συ μήπως το κάνουν επίτηδες τώρα επειδή ξέρουν ότι σε λίγο καιρό οι κορούλες τους θα έχουν τον πρώτο λόγο? Λένε: ας ξεσαλώσουμε τώρα που (λέει ο λόγος) μπορούμε......
ζωάκι έγραψε:Ομορφουλες μπήκα να σας καληνυχτισω και να σας πω οτι θα επανέλθω αύριο με νέα! Σας φιλώ και ελπιζω αύριο να κρατάω αγκαλιά κι εγω το μωράκι μου!
loukia_84 έγραψε:XARA6971 έγραψε:loukia_84 έγραψε:Χαρα μου, ποση ταυτιση πια..ετσι κανω κι εγω με τον δικο μου-ανεργη γαρ κ εγω ..αλλα εμενα ειναι πολυ διαολου καλτσα ο ατιμος..θα με κρεμουσε αναποδα αν του εκανα οτι εσυ στον δικο σου.. τον γκαζωνω οσο μπορω να μαζεψει λιγο τα χερια του αλλα που..τωρα θα ερθει η κορη του κ θα του παρει κ τα βρακια...κι αν του περισσευουν για ebay να με χ@σεις!
χαχαχαχα! βρε συ μήπως το κάνουν επίτηδες τώρα επειδή ξέρουν ότι σε λίγο καιρό οι κορούλες τους θα έχουν τον πρώτο λόγο? Λένε: ας ξεσαλώσουμε τώρα που (λέει ο λόγος) μπορούμε......
δεν ξερω Χαρα μου αν το κανουν επιτηδες αλλα δεν εχω καμια αμφιβολια οτι δεν θα το συνεχισουν..τα κεφαλια μεσα!!!ερχονται οι κορακλες τος!οσο να πεις, φουστανακια, κοκαλακια, καλσονακια..εξοδα!!!
Ελενη μου μια απο τα ιδια..ειναι κ η μπεμπα ανησυχη σημερα..παει κι ερχεται η κοιλια μου..αλλα νυσταζω..
mpompiras έγραψε:Γεια σας κορίτσια μου ..
μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο για άλλη μία φορά .. ο μπέμπης εξακολουθεί να κάθεται στο θρόνο του ψηλά ψηλα και να μην έχει κατέβει καθολου ..
οπότε, τα τελευταία νέα είναι ότι αυριο το πρωι μπαίνω εισαγωγή στο νοσοκομείο για εξετάσεις και την Παρασκευή κάνω καισαρική ...
loukia_84 έγραψε:Ελενη-μπομπιρα(!) δες αυτο..
Ασκηση
Δοκιμάστε αυτή την άσκηση για να επιταχύνετε τον τοκετό: Καθήστε με τα πόδια σταυρωτά στο πάτωμα ή σε μία καρέκλα. Ισιώστε τους ώμους στην ίδια ευθεία με τους γοφούς και βάλτε το ένα σας χέρι στην κοιλιά και το άλλο στην πλάτη, λίγο πάνω από τη μέση. Πάρτε μία βαθειά ανάσα, επεκτείνοντας την κοιλιά σας όσο εισπνέετε. Εκπνεύστε καθώς συσπάτε τους κοιλιακούς ρουφώντας τον αφαλό σας προς τα μέσα. Πιέστε και κρατήστε, και μετά αφήστε (αλλά μην πάτε πίσω στην εκτεταμένη θέση). Επαναλάβετε. Κάθε πίεση και ελευθέρωση μετρά σαν μία συστολή, προσπαθήστε λοιπόν για 25, πέντε φορές την ημέρα.
δεν εχεις να χασεις κατι εξαλλου...
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης