Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ξερω Σοφακι..ειπαμε, κανενα ενδεχομενο δεν μπορουμε να αποκλεισουμε..δυστυχως.. Crying or Very sad

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λοιπόν κοριτσάκια σας αφήνω.Πάω να τεντωθώ λίγο και να χαζέψω κάνα εργάκι.
Καληνύχτα!
Α, και μην ξεχνάμε αύριο με το καλό και πάλι θείες!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 654316

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εεεεεεεεεεεετσι!!!
μεγαλωνει το μπεμπουλοπαρεακι μερα με την μερα!!!!!!!!!Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 893968
καλο σου βραδυ..
και να τα εκατοστησεις..προκαταβολικα! Wink με το καλο ο μορφονιος σου!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 417472

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου δεν ξερω αν εχει μεινει καμια τριγυρω..εγω παντως την κανω..ορθια κοιμαμαι!φιλια, καληνυχτα!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε:Χαρα μου, ποση ταυτιση πια..ετσι κανω κι εγω με τον δικο μου-ανεργη γαρ κ εγω ..αλλα εμενα ειναι πολυ διαολου καλτσα ο ατιμος..θα με κρεμουσε αναποδα αν του εκανα οτι εσυ στον δικο σου.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 534787 τον γκαζωνω οσο μπορω να μαζεψει λιγο τα χερια του αλλα που..τωρα θα ερθει η κορη του κ θα του παρει κ τα βρακια...κι αν του περισσευουν για ebay να με χ@σεις! Twisted Evil Twisted Evil

χαχαχαχα! βρε συ μήπως το κάνουν επίτηδες τώρα επειδή ξέρουν ότι σε λίγο καιρό οι κορούλες τους θα έχουν τον πρώτο λόγο? Λένε: ας ξεσαλώσουμε τώρα που (λέει ο λόγος) μπορούμε...... Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 534787

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:κοριτσακια μου δεν ξερω αν εχει μεινει καμια τριγυρω..εγω παντως την κανω..ορθια κοιμαμαι!φιλια, καληνυχτα!

καληνυχτα Λουκια μου!εγω το παλευω ακομα...ελπιζω σε λιγο να μπορεσω κ εγω να κοιμηθω.

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ομορφουλες μπήκα να σας καληνυχτισω και να σας πω οτι θα επανέλθω αύριο με νέα! Σας φιλώ και ελπιζω αύριο να κρατάω αγκαλιά κι εγω το μωράκι μου!
Laughing Laughing

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XARA6971 έγραψε:
loukia_84 έγραψε:Χαρα μου, ποση ταυτιση πια..ετσι κανω κι εγω με τον δικο μου-ανεργη γαρ κ εγω ..αλλα εμενα ειναι πολυ διαολου καλτσα ο ατιμος..θα με κρεμουσε αναποδα αν του εκανα οτι εσυ στον δικο σου.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 534787 τον γκαζωνω οσο μπορω να μαζεψει λιγο τα χερια του αλλα που..τωρα θα ερθει η κορη του κ θα του παρει κ τα βρακια...κι αν του περισσευουν για ebay να με χ@σεις! Twisted Evil Twisted Evil

χαχαχαχα! βρε συ μήπως το κάνουν επίτηδες τώρα επειδή ξέρουν ότι σε λίγο καιρό οι κορούλες τους θα έχουν τον πρώτο λόγο? Λένε: ας ξεσαλώσουμε τώρα που (λέει ο λόγος) μπορούμε...... Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 534787

δεν ξερω Χαρα μου αν το κανουν επιτηδες αλλα δεν εχω καμια αμφιβολια οτι δεν θα το συνεχισουν..τα κεφαλια μεσα!!!ερχονται οι κορακλες τος!οσο να πεις, φουστανακια, κοκαλακια, καλσονακια..εξοδα!!!

Ελενη μου μια απο τα ιδια..ειναι κ η μπεμπα ανησυχη σημερα..παει κι ερχεται η κοιλια μου..αλλα νυσταζω.. Sleep

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:Ομορφουλες μπήκα να σας καληνυχτισω και να σας πω οτι θα επανέλθω αύριο με νέα! Σας φιλώ και ελπιζω αύριο να κρατάω αγκαλιά κι εγω το μωράκι μου!
Laughing Laughing

Ζωη μου με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!
ξερεις ποσο σε ζηλευουμε ολες..!(με την καλη εννοια παντα! Wink )
ευχομαι ολα να πανε καλα, που καλα θα πανε!, και συντομα, με εναν πονο, να κρατησεις την μπεμπουλα σου αγκαλιτσα!!!

εχεις τη θετικη μας σκεψη κ τις ευχες μας για τον πιο γλυκο τοκετο..!φιλια πολλα!!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:
XARA6971 έγραψε:

δεν ξερω Χαρα μου αν το κανουν επιτηδες αλλα δεν εχω καμια αμφιβολια οτι δεν θα το συνεχισουν..τα κεφαλια μεσα!!!ερχονται οι κορακλες τος!οσο να πεις, φουστανακια, κοκαλακια, καλσονακια..εξοδα!!!

Ελενη μου μια απο τα ιδια..ειναι κ η μπεμπα ανησυχη σημερα..παει κι ερχεται η κοιλια μου..αλλα νυσταζω.. Sleep

κ εγω τα ιδια!χαζευω κ λιγο τηλεοραση μπας και...αλλα...
ζωη μου μακαρι να μαθουμε κ αλλα ευχαριστα αυριο!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καληνύχτα κι από μένα Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 531909 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 531909 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 531909 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 531909 σε όλες!

Ζωή με το καλό να κρατήσεις αύριο το γλυκούλι σου στην αγκαλιά σου Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 429657 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 429657

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα Χαρα μου!

παω μια τελευταια-ελπιζω-τουαλετα!ελπιζω να με παρει κ ο υπνος μετα..

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!!Λουκία ευχαριστώ!Με θυμήθηκες τελικά!!
Ζωή η κόρη σου κι εγώ θα έχουμε μαζί γενέθλια!Μακάρι να ερχόταν και ο δικός μου σήμερα!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Δεν εχω χρονο να σας διαβασω...Μπηκα μονο στα γρηγορα να σας πω οτι εχω μια ωραια κοιμωμενη διπλα μου!!!!!!!!!Ειναι τελειο το ζουζουνι μου!!!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 40746 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 379767

Γεννηθηκε 12/1 στις 5:30 το πρωι 3420γρ κ 52εκ.
Δευτερα μεσημερι ημασταν στο σπιτακι μας!!!Δυσκολη μερα κ ακομα πιο δυσκολη νυχτα!!!Δεν κοιμηθηκα καθολου...
Τωρα αρχιζουμε να βρισκουμε τους ρυθμους μας...Αναγκαστηκα να της δωσω κ συμπληρωμα εκτος απο Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 401147 γιατι δεν ετρωγε το ψυχουλακι μου κ ειχε πλανταξει στο κλαμα.Στην κλινικη ξεκινησα με αποκλειστικο θηλασμο αλλα δε μου βγηκε...Ελπιζω συντομα να εχω κανονικη παραγωγη κ να κοψουμε τα χαζοσκονογαλατα!

Οι υπολοιπες σε τι φαση εισαστε?Ας με ενημερωσει καποια με ενα μηνυμα κ καποια στιγμη θα βρω χρονο να το διαβασω...

Μιραντελα εισαι εδω γυρω???Γεννησες ε?Να σου ζησει!Γερο,τυχερο κ ευτυχισμενο να ειναι το παλικαρι σου!

Καμια αλλη που δεν εχω μαθει?Εχουμε αλλο ανηψακι???

Ευχομαι σε ολες να κρατατε συντομα τα ζουζουνια σας αγκαλια! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 834918 Ειναι η απολυτη ευτυχια!!!!!!!!!!

Μολις βρουμε τους ρυθμους μας θα επιστρεψω κ στο παρεακι μας...Φιλια πολλα σε ολες!!!!!!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 379767 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 531909

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημεραααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι μου κανετε??????????
Φτασαμε στο σημειο να μην μπορω να φαω βραδυνο απ τον στομαχοπονο.....ωραια θα περασουμε μεχρι να γεννησω!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κι απο εμενα!!!
δυσκολη η αποψινη νυχτα..3 η ωρα κοιμηθηκα με το μπαλετο της κορης μου!!!!
και εριξα κ εναν καυγα με τον Κρις πρωι πρωι.. Crying or Very sad τεσπα, παμε στα ευχαριστα!!!

Νανσυ μου κ παλι χιλιοχρονη, ο, τι επιθυμεις-σε ολα τα επιπεδα.. Wink -και συντομα να κρατησεις το παληκαρακι σου αγκαλιτσα γερο κ δυνατο!!!!!

Ζωη μου, ελπιζω συντομα να χουμε κι απο εσενα τα χαρμοσυνα..!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 654316

Δωρα μου, να σου ζησει η πιτσιρικα!και επισημα πια!!!κοπελαρα ολοκληρη..! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 604962 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 604962 μην αγχωνεσαι με το σκονογαλα.ετσι εκανε κι η κολλητη μου για κανα 2 μερες χωρις βεβαια να σταματησει την μικρη απο το στηθος..τωρα θηλαζει αποκλειστικα κ η παραγωγη εχει χτυπησει ταβανι!!!ολα τελεια θα πανε!!!!

mpompiras

Γεια σας κορίτσια μου ..
μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο για άλλη μία φορά .. ο μπέμπης εξακολουθεί να κάθεται στο θρόνο του ψηλά ψηλα και να μην έχει κατέβει καθολου ..
οπότε, τα τελευταία νέα είναι ότι αυριο το πρωι μπαίνω εισαγωγή στο νοσοκομείο για εξετάσεις και την Παρασκευή κάνω καισαρική ...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpompiras έγραψε:Γεια σας κορίτσια μου ..
μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο για άλλη μία φορά .. ο μπέμπης εξακολουθεί να κάθεται στο θρόνο του ψηλά ψηλα και να μην έχει κατέβει καθολου ..
οπότε, τα τελευταία νέα είναι ότι αυριο το πρωι μπαίνω εισαγωγή στο νοσοκομείο για εξετάσεις και την Παρασκευή κάνω καισαρική ...

γεια σου Ελενιτσα μου!
ειπαμε..τα μωρα μας αφενουν εχουν απο την κοιλια χαρακτηρα και αφετερου δεν θελουν να αποχωριστουν την ζεστασια μεσα μας.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 35468

δεν πειραζει, μην το σκεφτεσαι..σκεψου οτι σε λιγες μερουλες θα τον κρατας αγκαλιτσα σου, και κυριως χωρις να χρειαστει να ανησυχησεις για κατι..ολα τελεια θα πανε, θα δεις..ουτε που θα θυμασαι το αγχος, τα κλαματα και ολες αυτες τις συζητησεις μας.. I love you

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια μου!ολα καλα?γεννησε καμια σημερα?

mpompiras

ααα.. ναπω και Χρονια Πολλα στη Νανσυ μας και να σου ζησει και παλι Δωρα η μικρη ...

Λουκια δικιο εχεις , αλλα δεν μου βγαινει απο το μυαλο η πιθανοτητα της προκλησης .. ειμαι αναποφασιστη σε αυτο το κομματι ...
να την δοκιμασω η οχι ?? γιατι αν ειναι να κοιλοποναω 15 ωρες και να μοω για χειρουργειο μετα αρον αρον , εεεε , δε θα ειναι και οτι καλυτερο

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως το Φιλιτσακι!!!!

την Ζωη μας περιμενουμε..για να δουμε.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 26 534787

Ελενη μου ξερω..εγω, χωρις να θελω να σε επηρεασω, νομιζω θα ηθελα να δοκιμασω την προκληση παντως.καθαρα για λογους αποστροφης προς την καισαρικη..εχω μουλαρωσει κ στο τελος θα την φαω κι εγω την πατατα..βεβαια ενα απο τα ενδεχομενα ειναι κ αυτο που λες..να το παλευεις ωρες κ μετα ειτε απο μονη σου να την ζητησεις την καισαρικη ειτε να σου προταθει για να μην ταλαιπωρειται αλλο κ ο μικρος σου.. Crying or Very sad

νομιζω δυσκολα θα παρεις συμβουλη απο καποια απο εμας.. Rolling Eyes

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενιτσα μου-οχι μπομπιρα!-πετυχα αυτο..επειδη το συζητουσαμε.. Wink

Τις επόμενες εβδομάδες θα σας ελέγξουν για στρεπτόκοκκο. Εάν περαστεί στο μωρό μπορεί να προκαλέσει μενηγκίτιδα, πνευμονία, ή ακόμα χειρότερα. Οι ειδικοί λένε ότι μία στις τέσσερις εγκύους είναι φορέας, αλλά υπάρχουν καλά νέα: ο στρεπτόκοκκος θεραπεύεται εύκολα με τη μόνη προυπόθεση ότι θα πάρετε αντιβιοτικά κατά τη διάρκεια της γέννας

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενη-μπομπιρα(!) δες αυτο..

Ασκηση

Δοκιμάστε αυτή την άσκηση για να επιταχύνετε τον τοκετό: Καθήστε με τα πόδια σταυρωτά στο πάτωμα ή σε μία καρέκλα. Ισιώστε τους ώμους στην ίδια ευθεία με τους γοφούς και βάλτε το ένα σας χέρι στην κοιλιά και το άλλο στην πλάτη, λίγο πάνω από τη μέση. Πάρτε μία βαθειά ανάσα, επεκτείνοντας την κοιλιά σας όσο εισπνέετε. Εκπνεύστε καθώς συσπάτε τους κοιλιακούς ρουφώντας τον αφαλό σας προς τα μέσα. Πιέστε και κρατήστε, και μετά αφήστε (αλλά μην πάτε πίσω στην εκτεταμένη θέση). Επαναλάβετε. Κάθε πίεση και ελευθέρωση μετρά σαν μία συστολή, προσπαθήστε λοιπόν για 25, πέντε φορές την ημέρα.

δεν εχεις να χασεις κατι εξαλλου... Wink

mpompiras

loukia_84 έγραψε:Ελενη-μπομπιρα(!) δες αυτο..

Ασκηση

Δοκιμάστε αυτή την άσκηση για να επιταχύνετε τον τοκετό: Καθήστε με τα πόδια σταυρωτά στο πάτωμα ή σε μία καρέκλα. Ισιώστε τους ώμους στην ίδια ευθεία με τους γοφούς και βάλτε το ένα σας χέρι στην κοιλιά και το άλλο στην πλάτη, λίγο πάνω από τη μέση. Πάρτε μία βαθειά ανάσα, επεκτείνοντας την κοιλιά σας όσο εισπνέετε. Εκπνεύστε καθώς συσπάτε τους κοιλιακούς ρουφώντας τον αφαλό σας προς τα μέσα. Πιέστε και κρατήστε, και μετά αφήστε (αλλά μην πάτε πίσω στην εκτεταμένη θέση). Επαναλάβετε. Κάθε πίεση και ελευθέρωση μετρά σαν μία συστολή, προσπαθήστε λοιπόν για 25, πέντε φορές την ημέρα.

δεν εχεις να χασεις κατι εξαλλου... Wink

ευαριστω πολυ Λουκια μου .. αλλα με μια φορα που το δαιβασα δεν καταλαβα πως πρεπει να τις κανω τις ασκησεις ...χααχαχαχαχαχ

mpompiras

ααααα...
να σας πω και κατι ακομα

σημερα το πρωι ημουν απο τις 8 στο νοσοκομειο και περιμενα, περιμενα , να ερθει ο γιατρος .. καποια στιγμη μετα τις 8,30 ερχεται ενα ζευγαρι και καθεται ακι αυτο στην αιθουσα αναμονης , η γυναικα εγκυος στις μερες της ..
εγω περπατουσα γυρω γυρω, (ειπα να εκμεταλλευτω καθε στιγμη και να περπατησω μπας και κατεβει ο μπομπιρας)
και καποια στιγμη τους ακουω να λενε οτι περιμενουν και αυτοι το γιατρο να του πουνε οτι αποφασισαν να μπουνε και αυτοι για καισαρικη ..
παιρνω θαρρος και ρωταω τη γυναικα, αν ειμαστε ομοιπαθουσες, γιατι και μενα μου ειπε ο γιατρος να παω σημερα να του απαντησω τι εχω αποφασισει κλπ κλπ κλπ

και τι μου λεει βρε κοριτσια ?? χααχαχαχα... μηπως γραφεις στο φορουμ και εισαι ο μπομπιρας ??? σοκ εγω ..!!!!!!!!!!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

σας διαβαζω λερει , αλλα δεν εχω μπει ποτε να γραψω ...και σκεφτοταν οτι καπου θα με πετυχει , και οπως φαινεται με πετυχε ...χααχαχαχ. μικρη η πολη τελικα ....

και για να ολοκληρωσω την ιστορια, αυτη μπηκε σημερα για να κανει αυριο καισαρικη , μια που και αυτη εχει πολυ ψηλα τυο παιδι και ειχε σημερα 40 + 4 ...SmileSmileSmileSmileSmile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις