Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
603 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 603 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου κοπελα που μας παρακολουθεις.καλη λευτερια!!! Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα Ελενη μου δεν εχω λογια..!

απιστευτη ιστορια!!!

ε ρε, φιρμες εχουμε γινει εδω μεσα!!!!!!!!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz

ενταξει, αν το καλοσκεφτεις δεν ειναι δα κ τοσο απιθανο...!!!!!!

ομοιοπαθουσα δηλαδη κι εκεινη..περιμενε μπας κ κατεβει το μπεμπε αλλα τιποτα ε??? scratch αχ Ελενιτσα μου, ειλικρινα, δεν ξερω ουτε κι εγω τι θα εκανα στην θεση σου.. Rolling Eyes

οσον αφορα την ασκηση, σκεψου οτι καθεσαι οκλαδον, η παλτη ισια, ενα χερι κοιλια, ενα χερι πλατη..ανασαινεις βαθια, κατα την εκπνοη πιεζεις τον αερα προς τα κατω ρουφοντας την κοιλια σου προς τα μεσα..μπας κ κατεβει κ το μωρο!!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κουκλες και μωρακια!
Φιλιτσακι μου να σου ζησει το αγορακι σου! Γερο , δυνατο και ευτυχισμενο να ειναι! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!
Δωρακι μου να χαιρεσαι την κοπελαρα σου ! Να ειναι παντα ευτυχισμενη και υγιης!
Μιραντζελακι μου να χαιρεσαι τον μπεμπουλη σου! Τελος τα δυσκολα , απο δω και περα ολα τελεια με το παληκαρι σου αγκαλιτσα!
Μαρινακι να σου ζησει το παιδακι σου! Να ειστε παντα ευτυχισμενοι!
Νανσυ χρονια πολλα!!!!
Ζωιτσα μου ελπιζω να κρατας αγκαλιτσα το μωρουλι σου και να εισαι πανευτυχης!
Ελενιτσα μου μην αγχωνεσαι για την καισαρικη ο,τι ειναι καλυτερο για σενα και το αγορακι σου...
Λουκια κρατας καλα τις θερμοπυλες!!
Ποια εχει σειρα?

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κ απο μενα!
Νανσυ χρονια σου πολλα!
Λουκια μου αστατος υπνος;κ εγω μια απο τα ιδα.
ειμαι στον γιατρο κ δεν ξερω εχω πολυ αγχος...ενω ξερω οτι αποκλειεται να εχει.αλλαξει θεση ο πεισματαρακος μου! σε λιγο θα μπω...

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια μου!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 688264 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 688264

Δεν προλαβαίνω πια να στεριώσω στο forum.Διαβάζω μια στα γρήγορα τα νεα σας και επανέρχομαι!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτακια μου, τι με εχει πιασει σημερα..ορθια κοιμαμαι..να ναι λογω του χτεσινου ρεσιταλ της μικρης μου?καθολου δεν ξερω..

εκανα ενα μπανακι κατα τις 3 κ απο τοτε ειμαι τελειως χωμα..

απο την Ζωη μας τιποτα ακομα ε?
τις φυλαω Νατασα μου!!!προσπαθω δηλαδη!εχω μια διαμαχη με τον Μορφεα ομως.. Razz Razz Razz

Ελενιτσα μου η σκεψη μου ειναι μαζι σου..ΜΑΚΑΡΙ, ΜΑΚΑΡΙ, ΜΑΚΑΡΙ..
Την αλλη εβδομαδα ειναι να παω κι εγω γιατρο κ τρεμω στην σκεψη.. Rolling Eyes

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Φαιη μου!ε πως να το κανουμε..μια την εχεις..της αξιζει οοοοοοοοοοολη η προσοχη σου Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 35468 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 35468

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasa. έγραψε:
Λουκια κρατας καλα τις θερμοπυλες!!
Ποια εχει σειρα?

Ζωη σε πρωτη φαση!αυτο ειναι στανταρακι!επομενη η Ελενη μας!!!

αληθεια η Ευαγγελια που ειναι??????της χρωσταμε μια ημερομηνια Razz Razz

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειμαι στον δρομο γυριζω απο τον γιατρο.δεν εχει αλλαξει κατι.θα παω με καισαρικη κοριτσια μαλλον αλλα να σας πω δεν με απασχολει αρκει να πανε ολα καλα παναγια μου!
θα παρω κ αμοξιλ μια βδομαδα γιατι στις εξετασεις βγηκε θετικο...που λεγαμε Λουκια μου κ σε ευχαριστω για την σκεψη!
θα σας πω κ μια ιστορια που μας ειπε ο γιατρος του συνεβη εχθες...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ Ελενιτσα μου.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

μωρε, μπορει ακομα να αλλαξει, τοσα εχουμε διαβασει..
απο την μια λεω καλυτερα να το παιρνουμε αποφαση απο την αλλη η ατιμη η ελπιδα πεθαινει τελευταια.. Rolling Eyes

εχεις ομως καμποσο ακομα, δεν ξερεις..ε?

στην τελικη καισαρικη, δε θα κατσουμε να σκασουμε κιολας..
μου τη σπανε απιστευτα ομως τελευταια οι γιατροι..ενταξει να σε προετοιμασουν, αλλα ουτε μια σταλα ελπιδας δε σου αφηνουν.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 654655

σου βρηκε στρεπτοκοκκο τελικα ε?αχ, κατι μου λεει οτι κι εγω δε θα την γλιτωσω δευτερη φορα την αντιβιωση..ειμαι γενικα επιρρεπης στα μικροβια εκει κατω.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 679259

mpompiras

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσάκια μου τι κανετε ??

Ελενιτσα μην αγχωνεσαι , μπορει και να γυρισει αλλα και αν οχι, μην αγχωνεσαι γαι την καισαρικη... θα ειμαστε πολλες τελικα .. SmileSmileSmile
και για την αντιβιωση , ουτε γι' αυτο να αγχωνεσαι , πηρα και εγω οταν εκανα εισαγωγη και συνεχισα και 6 μερες .. ολα υθα πανε καλα , θα δεις ...

ναι , η κοπελα που μας διαβαζει αυριο γενναει, με το καλο να παρει αγκαλια το μωρακι της ... δεν ξερω και τι περιμενει , 2 κουβεντες ειπαμε ολες και ολες ...αλλα αυριο που θα μπω θα την δω , 5-6 θαλαμοι ειναι ολοι και ολοι η μαιευτικη ...SmileSmileSmile

mpompiras

αααα, και Λουκια μου , την ακταλαβα τελικα την ασκηση .... ευχαριστώωωωωω alien alien alien alien alien alien alien alien

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσακια μου εδω ειμαι και εγω.. λοιπον τα νεα μας η μπουμπου ειναι ψηλα και εμενα και δεν θελει να κατεβει.. την παρασκευη που εχουμε πητ θα παμε παλι για κορδελιτσα και μετα θα κανουμε καθε μερα μεχρι την τριτη που θα κανουμε και εισαγωγη..σημερα επιτελους μετα απο μια εβδομαδα ταλαιπωριας με τα μαστορια σπιτι μπορουμε να πουμε οτι τελειωσαμε και μας εμεινε μονο η μπουμπου να ερθει.. και τι δεν εκανα περπατημα 1 ωρα σεξ καπακι και μετα αρχισα να ανεβοκατεβαινω τις σκαλες στο σπιτι μεχρι που τα φτυσα.. που θα παει δε θα κατεβει....

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε λοιπον, με το καλο η φιλη μας να κρατησει το
μωρακι της..!!!

Ελενη μου χαιρομαι..μακαρι να πιασει κιολας το κολπακι..

γεια σου Λιτσακι!μα καλα βρε κοριτσια τι εχουν παθει τα μωρα μας?πολυ πεισματαρικα βρε παιδι μου.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 679259 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 679259 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 679259
κανε μια και το μπανιο Λιτσα..σε μια φιλεναδα μου αυτο επιασε!!! Razz Razz Razz Razz

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ουφ τώρα κατάφερα να τα διαβάσω. Όλο διαλλείματα για μεμέ, άλλαγμα ,μαγείρεμα ήρθε και ο αντρούλης μου. Μια κουραστική αλλά υπέροχη ρουτίνα!!
Έχουμε νέα από τη Ζωή; Την προσευχή μου να έχει μια όμορφη γέννα και ένα γερό μωρουλίνι!!! Λογικά τώρα θα το κρατάς και θα είσαι χαζεμένη πανευτυχής μανούλα!!
Δώρα και Φιλίτσα καλώς ήλθατε μανούλες!!! Να χαίρεστε τα μπουμπουκάκια σας. Να τα βλέπετε να ανθίζουν και να τα καμαρώνετε!!
Νάνσυ Χρόνια σου Πολλά κορίτσι μου. Το δώρο σου σύντομα έρχεται!!
Ελένη μου σχετικά με την καισαρική τη 2η μέρα αφού σηκωθήκαμε από το κρεβάτι ο γιατρός μου μας άφησε να μπούμε για ντους από τα ράμματα και κάτω και την επόμενη κανονικά για να μουσκέψει η γάζα (πως λέγεται τελοςπάντων) και να την αφαιρέσουμε και κανονικά. Εγώ βέβαια έκανα ντους αλλά όλο το σώμα την επόμενη δεν έκανα φοβόμουν.
Σερβιέτες ΤΕΝΑ πήρα και εγώ όπως και εσώρουχα μιας χρήσης. Τις σερβιέτες τις χρησιμοποίησα αλλά και κανονικές να είχα πάρει μια χαρά θα ήμουν αφού δεν είχα τρελή ροή αίματος. Μου τις είχε προτείνει μια φίλη που γέννησε πρόσφατα να τις πάρω γιατί εκείνη είχε μεγάλη ροή αλλά τελικά μάλλον είναι στον οργανισμό. Α επίσης μετά το χειρουργείο στο καπάκι μας έβαλαν αντί για σερβιέτα αυτές τις τεράστιες τετράγωνες πάνες που βάζουν συνήθως στο κρεββάτι. Τι άλλο α ναι τα βρακιά μιας χρήσης δε βόλεψαν γιατί είναι υπερβολικά μικρά στο νούμερο και με την τεράστια πάνα μέσα δε γινόταν. Τώρα η νυχτικιά για τις 2 πρώτες μέρες είναι απαραίτητη γιατί είσαι με ουροκαθετήρα στην καισαρική. SOS αν νιώσετε πόνο όσες πάτε με καισαρική στο πιπί και ενόχληση από τον ουροκαθετήρα να το πείτε αμέσως. Μην την πατήσετε σαν εμένα που πλάνταξα στους πόνους γιατί νόμιζα ότι ήταν από το χειρουργείο! Αν δεν μπει σωστά μπορεί να πάθεις ουρολοίμωξη.

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:αντε λοιπον, με το καλο η φιλη μας να κρατησει το
μωρακι της..!!!

γεια σου Λιτσακι!μα καλα βρε κοριτσια τι εχουν παθει τα μωρα μας?πολυ πεισματαρικα βρε παιδι μου.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 679259 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 679259 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 679259
κανε μια και το μπανιο Λιτσα..σε μια φιλεναδα μου αυτο επιασε!!! Razz Razz Razz Razz
χεχεχεχε... μονο το μπανιο τα εγλυψα τα πλακακια πρωι πρωι... ειναι κοκετα και θελει να κανει τελευταια εμφανιση φαινετε.. τι να πω... εσυ πως πας???

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:αντε λοιπον, με το καλο η φιλη μας να κρατησει το
μωρακι της..!!!

χεχεχεχε... μονο το μπανιο τα εγλυψα τα πλακακια πρωι πρωι... ειναι κοκετα και θελει να κανει τελευταια εμφανιση φαινετε.. τι να πω... εσυ πως πας???

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σοφάκι η δικιά μου λίστα ήταν η εξής:
ΔΙΚΑ ΜΟΥ:
2 νυχτικιές με κουμπιά για το θηλασμό
1 ρόμπα
2 πιτζάμες
3 ζευγάρια κάλτσες ( δε μου χρειάστηκαν- σε άλλες όμως που τις πιάνει ρίγος μετά το χειρουργείο χρειάζονται)
2 σουτιέν θηλασμού
παντόφλες
σαγιον'αρες για το μπάνιο
ρούχα για την έξοδο
5 βρακάκια
2 πετσέτες σώματος
2 προσώπου
σαμπουάν-αφρόλουτρο
σφουγγαράκι
ξυραφάκι ( τι το πήρα πανάθεμά με πως νόμιζα ότι θα μπορώ να ξυρίσω πόδια;/ για μασχάλες όμως μια χαρά)
σερβιέτες ΤΕΝΑ
οδοντόκρεμα-οδοντόβουρτσα
liposan
λαστιχάκια για μαλλιά, 1 κλάμερ
επιθέματα στ'ηθους
βούρτσα
καθρεφτάκι
βαφτικά (μόνο στην έξοδο τα χρησιμοποίησα, δεν προλαβαίνεις και δε σε νοιάζει κιόλας)
αποσμητικό ( μην πάρετεκάτι που μυρίζει έντονα θα ενοχλεί το μωρό)
υγρά μαντηλάκια
κρέμα για θήλες
μπατονέτες
τσιμπιδάκι φρυδιών (αυτό πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω χεχε)
βαμβάκι
βιταμίνες
φορτιστή
ακουστικά κιν.
εξετάσεις
βιβλιάριο
ταυτότητα
ληξιαρχική πράξη γάμου
σακούλες για άπλυτα
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ:
3 καλτσάκια ( δε τα χρησιμοποίησα αφού τα φορμάκια έχουν πατουσάκια)
2 γαντάκια ( τα φορούσε μόνο τις 2 πρώτες μέρες)
2 σκουφάκια
2 κουβερτούλες
3 σελτεδάκια για το άλλαγμα
2 μπουρνουζάκια
2 πετσέτες μεγάλες επίσης για το μπάνιο
πανάκια γι αγουλίτσες
4 φορμάκια ( δε μου έφτασαν ζήτησα να μου φέρουν κ άλλα)
4 εσωρουχάκια ( δε μου έφτασαν ζήτησα να μου φέρουν κ άλλα)
καλλυντικά ( δεν τα χρησιμοποίησα είχαν εκεί, όπως αφρόλουτρο, σαμπουάν, πάνες, κρέμα συγκάματος)
4 σεντονάκια αγκαλιάς
1 σετάκι εξόδου

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σηκωνουμε τα χερια λοιπον ψηλα Λιτσακι, ο,τι θελουν μας κανουν τα μπομπιρακια μας!

καλα ειμαι εγω..λιγο με τον υπνο εχω θεμα.η μικρη ουτε lcd να επαιρνα πια !παρτυ κανει κ χορευει ολη νυχτα!

παντα τρελαινομουν να βλεπω την κοιλια μου να πηγαινοερχεται αλλα ωρες ωρες πια με ποναει κ δεν ξερω τι να κανω... Rolling Eyes σκεφτομαι μηπως την ενοχλω καπου κ αγχωνομαι..χαλαλι της ομως!

εσυ?τριτη με προκληση αν δεν ερθει νωριτερα το κοριτσι σου?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φαιη μου σουπερ οργανωμενη!!καθρεφτακι να θυμηθω κι εγω!καλα που το ειπες!!!

οσον αφορα τα φορμακια οταν εχεις μαζι σου το μωρακι πραγματι πρεπει να χρειαζονται καμποσα..οπως κ στο σπιτι, τον πρωτο καιρο ποτε δεν ειναι αρκετα..!!!

οσον αφορα την καισαρικη, χρησιμα ολα οσα μας ειπες..να ξερουμε κι εμεις.. Rolling Eyes

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:σηκωνουμε τα χερια λοιπον ψηλα Λιτσακι, ο,τι θελουν μας κανουν τα μπομπιρακια μας!

καλα ειμαι εγω..λιγο με τον υπνο εχω θεμα.η μικρη ουτε lcd να επαιρνα πια !παρτυ κανει κ χορευει ολη νυχτα!

παντα τρελαινομουν να βλεπω την κοιλια μου να πηγαινοερχεται αλλα ωρες ωρες πια με ποναει κ δεν ξερω τι να κανω... Rolling Eyes σκεφτομαι μηπως την ενοχλω καπου κ αγχωνομαι..χαλαλι της ομως!

εσυ?τριτη με προκληση αν δεν ερθει νωριτερα το κοριτσι σου?
ο υπνος ειναι μια πονεμενη ιστορια εμενα τωρα στο τελος με επιασαν και αυπνιες και σηκωνομουν στις 5 το πρωι σαν το βρικολακα.. στην εβδομαδα που εισαι νομιζω και μενα ηταν πολυ ζωηρη.. ναι αν δεν ερθει νωριτερα την τριτη θα μπω με προκληση τοκετου.. μεχρι τοτε κανω τα παντα μπας και σπασουν τα νερα απο μονα τους..

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααα πειτε οτι θελετε αλλα εγω ειμαι γουρουνα και ουτε σκεφτηκα να παρω ξυραφακι...τωρα αν γρατσουναει θα παθω τιποτα...δεν νομιζω να μ χαιδευει κανεις τα ποδια στην κλινικη Razz Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι βρε Λιτσακι μου..να σταματησει τα τσαλιμακια η μικρη σας και να γινουν ολα φυσιολογικα..!

αχ κι εγω βρικολακας εχω καταντησει..αλλα παρα την θεληση μου!με τρεχει η σταλιτσα, τουλαχιστον με τοση σβουρα μπας και παρει και θεση.. Rolling Eyes

κανε κι εσυ την ασκηση που εγραψα για τον μπομπιρα..κι αν σου κατσει..??????? Razz Razz Razz Razz

Σοφακι μη φανταστεις..κι εγω περισσοτερο για τις μασχαλες το εχωσα μεσα στο νεσεσερ το ξυραφακι..εχω θεμα..τρελαινομαι με τις τριχες εκει.. Mad

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
loukia_84 έγραψε:Φαιη μου σουπερ οργανωμενη!!καθρεφτακι να θυμηθω κι εγω!καλα που το ειπες!!!

οσον αφορα τα φορμακια οταν εχεις μαζι σου το μωρακι πραγματι πρεπει να χρειαζονται καμποσα..οπως κ στο σπιτι, τον πρωτο καιρο ποτε δεν ειναι αρκετα..!!!

οσον αφορα την καισαρικη, χρησιμα ολα οσα μας ειπες..να ξερουμε κι εμεις.. Rolling Eyes

Ναι χρειάζονται πολλά όλο και θα σου κατουρήσει πάνω που πας να τους βάλεις την πάνα!

Sofki έγραψε:Ααα πειτε οτι θελετε αλλα εγω ειμαι γουρουνα και ουτε σκεφτηκα να παρω ξυραφακι...τωρα αν γρατσουναει θα παθω τιποτα...δεν νομιζω να μ χαιδευει κανεις τα ποδια στην κλινικη Razz Razz Razz

αχαχαχα!!! Ναι αλλά για τη μασχαλίτσα το χρησιμοποίησα τελικά!

Λοιπόν πάω να κάνω μπανάκι τη μπουμπουκίτσα μου. Αν δεν τα καταφέρω να ξαναμπώ φιλάκια στις κοιλίτσες και τα νινάκια Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 417472

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλακια Φαιη μου..κι ενα ρουφηχτο στα μπουτακια της μικρης σου.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 27 379767

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις