651 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! Τετ Ιαν 16, 2013 5:05 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου κοπελα που μας παρακολουθεις.καλη λευτερια!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
natasa. έγραψε:
Λουκια κρατας καλα τις θερμοπυλες!!
Ποια εχει σειρα?
χεχεχεχε... μονο το μπανιο τα εγλυψα τα πλακακια πρωι πρωι... ειναι κοκετα και θελει να κανει τελευταια εμφανιση φαινετε.. τι να πω... εσυ πως πας???loukia_84 έγραψε:αντε λοιπον, με το καλο η φιλη μας να κρατησει το
μωρακι της..!!!
Ελενη μου χαιρομαι..μακαρι να πιασει κιολας το κολπακι..
γεια σου Λιτσακι!μα καλα βρε κοριτσια τι εχουν παθει τα μωρα μας?πολυ πεισματαρικα βρε παιδι μου..
κανε μια και το μπανιο Λιτσα..σε μια φιλεναδα μου αυτο επιασε!!!
χεχεχεχε... μονο το μπανιο τα εγλυψα τα πλακακια πρωι πρωι... ειναι κοκετα και θελει να κανει τελευταια εμφανιση φαινετε.. τι να πω... εσυ πως πας???loukia_84 έγραψε:αντε λοιπον, με το καλο η φιλη μας να κρατησει το
μωρακι της..!!!
Ελενη μου χαιρομαι..μακαρι να πιασει κιολας το κολπακι..
γεια σου Λιτσακι!μα καλα βρε κοριτσια τι εχουν παθει τα μωρα μας?πολυ πεισματαρικα βρε παιδι μου..
κανε μια και το μπανιο Λιτσα..σε μια φιλεναδα μου αυτο επιασε!!!
ο υπνος ειναι μια πονεμενη ιστορια εμενα τωρα στο τελος με επιασαν και αυπνιες και σηκωνομουν στις 5 το πρωι σαν το βρικολακα.. στην εβδομαδα που εισαι νομιζω και μενα ηταν πολυ ζωηρη.. ναι αν δεν ερθει νωριτερα την τριτη θα μπω με προκληση τοκετου.. μεχρι τοτε κανω τα παντα μπας και σπασουν τα νερα απο μονα τους..loukia_84 έγραψε:σηκωνουμε τα χερια λοιπον ψηλα Λιτσακι, ο,τι θελουν μας κανουν τα μπομπιρακια μας!
καλα ειμαι εγω..λιγο με τον υπνο εχω θεμα.η μικρη ουτε lcd να επαιρνα πια !παρτυ κανει κ χορευει ολη νυχτα!
παντα τρελαινομουν να βλεπω την κοιλια μου να πηγαινοερχεται αλλα ωρες ωρες πια με ποναει κ δεν ξερω τι να κανω... σκεφτομαι μηπως την ενοχλω καπου κ αγχωνομαι..χαλαλι της ομως!
εσυ?τριτη με προκληση αν δεν ερθει νωριτερα το κοριτσι σου?
loukia_84 έγραψε:Φαιη μου σουπερ οργανωμενη!!καθρεφτακι να θυμηθω κι εγω!καλα που το ειπες!!!
οσον αφορα τα φορμακια οταν εχεις μαζι σου το μωρακι πραγματι πρεπει να χρειαζονται καμποσα..οπως κ στο σπιτι, τον πρωτο καιρο ποτε δεν ειναι αρκετα..!!!
οσον αφορα την καισαρικη, χρησιμα ολα οσα μας ειπες..να ξερουμε κι εμεις..
Sofki έγραψε:Ααα πειτε οτι θελετε αλλα εγω ειμαι γουρουνα και ουτε σκεφτηκα να παρω ξυραφακι...τωρα αν γρατσουναει θα παθω τιποτα...δεν νομιζω να μ χαιδευει κανεις τα ποδια στην κλινικη
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης