Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βλέπω εκμεταλλεύομαστε όσο μπορούμε τον καιρό!Εγώ σιδέρωσα χθες.
Αύριο επιστρέφει και η φίλη-γειτόνισσά μου από τις διακοπές των Χριστουγέννων.Θα χορτάσουμε καφέδες!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να κανουμε βρε Νανσυ μου..

το περπατημα,θελουμε να πιστευουμε οτι κατι θα αλλαξει..

ο καφες κ το σουρτουκεμα απολυτως απαραιτητα..να ξεσκαμε κ λιγο βρε αδερφε!!!

εξαλλου σε λιγο καιρο θα μας φαει η κλεισουρα... Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 34 585182

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ετοιμάζω το φαγάκι μου,μακαρόνια με κιμά!
Την πήρα την τρομάρα μου χθες.Ξύπνησα να πάω τουαλέτα το βράδυ και νόμιζα ότι μου έσπασαν τα νερά. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 34 534787 affraid Μου κόπηκαν τα πόδια και η καρδιά μου πήγαινε σαν τρελή.Τελικά δεν ήταν τίποτα αλλά αγχώθηκα λίγο γιατί όταν κάτι αντίστοιχο συμβεί στ'αλήθεια πάλι έτσι θα χάσω την ψυχραιμία μου?Αχ έρχονται οι μέρες και δεν είμαι καθόλου έτοιμη ψυχολογικά μου φαίνεται!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω σιδερο την δευτερα!εβαλα 3 πλυντηρια χθες και θα τα κανω οταν γυρισω...παντως εμενα το περπατημα με βοηθαει γτ δν ποναει πολυ η πλατη μου μετα...περπατησαμε κανενα μισαωρο τωρα.και ηταν και τελεια εξω.πολυ ζεστη,βγηκα με ζακετουλα κ μοσχοβολουσε κ το βουνο εδω!τελειααα!θα παμε κ το απογευμα κατω κεντρο γ περπατημα και μετα γ καφε με κατι φιλους κ μετα γ ποτακι στο στεκι..αααα σημερα σκοπευω να χορεψω πολυ!στο γονατο θα φτασει η μπεμπα..θα κατεβει που θα παει :ρ

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τρελαινομαι για μακαρονια με κιμα!!!

αλλα δεν χορταινω ποτε..θελω μισο κιλο ψωμι μαζι για να στανιαρω.. Embarassed

παντως Νανσυ μου νομιζω ποτε δεν μπορει να εισαι ψυχολογικα προετοιμασμενη για κατι τετοιο.δεν γινεται να μην χ@στεις πανω σου..το θεμα ειναι να μην το αφησεις να σε κυριευσει κ χασεις εντελως την ψυχραιμια σου..

ο αντρουλης σου θα μπορει να ειναι ανα πασα στιγμη αποικω???

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:εγω σιδερο την δευτερα!εβαλα 3 πλυντηρια χθες και θα τα κανω οταν γυρισω...παντως εμενα το περπατημα με βοηθαει γτ δν ποναει πολυ η πλατη μου μετα...περπατησαμε κανενα μισαωρο τωρα.και ηταν και τελεια εξω.πολυ ζεστη,βγηκα με ζακετουλα κ μοσχοβολουσε κ το βουνο εδω!τελειααα!θα παμε κ το απογευμα κατω κεντρο γ περπατημα και μετα γ καφε με κατι φιλους κ μετα γ ποτακι στο στεκι..αααα σημερα σκοπευω να χορεψω πολυ!στο γονατο θα φτασει η μπεμπα..θα κατεβει που θα παει :ρ

γυρισεις???βολτιτσα Σοφακι?στα πεθερικα???τι σας πηραν τελικα????

αχ, τελειο το προγραμματακι σου..εμενα λειπει ο δικος μου να σουλατσαρουμε παρεα?χορεψε Σοφακι, να αποφασισει να κατεβει κι η μικρη..δεν μπορει, με τοσο κουνημα θα θελησει να ακολουθησει.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 34 604962

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και μένα μου αρέσουν πολύ αλλά χωρίς ψωμί.Τρώω όμως πολλά με μπόλικο τυράκι και μετά νομίζω ότι έχω τούβλα στο στομάχι!
Ελπίζω να είμαι πιο ψύχραιμη τότε!Ο άντρας μου ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να φύγει και από τη δουλειά,απλώς επειδή δουλεύει σε άλλο χωριό θέλει κανα 15λεπτο για να'ρθει.Ε, κοντά είναι,μόνο μην πάθει τίποτα στο δρόμο από την αγωνία κι αυτός!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξει, μια χαρα, κοντα ειναι!!!απλα οταν τον παρεις μην του πεις ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩ affraid affraid affraid affraid
Γιατι οσο να πεις θα τα παιξει ο ανθρωπος..πες του εχω μια υποννοια οτι ισως γεννησω σημερα..δεν ερχεσαι???κ οτανν ερθει με το καλο..ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩ affraid affraid affraid affraid

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε:ενταξει, μια χαρα, κοντα ειναι!!!απλα οταν τον παρεις μην του πεις ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩ affraid affraid affraid affraid
Γιατι οσο να πεις θα τα παιξει ο ανθρωπος..πες του εχω μια υποννοια οτι ισως γεννησω σημερα..δεν ερχεσαι???κ οτανν ερθει με το καλο..ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩ affraid affraid affraid affraid

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 34 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 34 654316
Έλα αγάπη μου, μου έσπασαν τα νερά.Δεν είναι τίποτα, μόλις τελειώσεις έλα σιγά σιγά να πάμε στο μαιευτήριο να δούμε τι γίνεται...

Μ'αρέσει πάντως που έχω αφήσει για τελευταία στιγμή να βάλω πράγματα στη βαλίτσα και να κλείσω εισιτήριο!!!!Βλέπω από τον πανικό να αφήνω τα μισά απ'έξω(παρότι τα έχω σε λίστα) και η μαμά να ενημερώνεται κατόπιν εορτής!

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βέβαια όλα αυτά είναι σενάρια καθώς έτσι όπως έχουν τα πράγματα πιο πιθανό το κόβω να μπαίνω προγραμματισμένα με πρόκληση.Αρχίζει και μου φαίνεται τέλεια ιδέα!Αγχώνεσαι το προηγούμενο βράδυ αλλά τουλάχιστον έχεις χρόνο να ετοιμαστείς και να συμφιλιωθείς κάπως στην ιδέα ότι τελείωσαν τα ψέμματα-αύριο ΓΕΝΝΑΜΕ!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δικιο εχεις αλλα μπααααα...προς το παρον αρνουμαι να συμβιβαστω με την ιδεα καισαρικης κ προκλησης..θελω να ερθει μονο του βρε παιδι μου..πολλα ζηταω??? No No αλλα με την χαρα θα μεινω.. Crying or Very sad Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 34 679259

σε περιπτωση που δεν κανονιστει προκληση κ περιμενεις, ενημερωσε τον αντρα σου για την λιστα..σε περιπτωση που φρικαρεις τελειως ή θελησεις παραδειγμα να κανεις κανενα ντουσακι να το αναλαβει εκεινος..
τωρα για τα εισιτηρια ενα δικιο το εχεις..την βλεπω την μαμα αμεριμνη στις Σερρες κ εσυ να θηλαζεις κιολας το μπεμπε!!! Razz Razz Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντως ρε παιδι μου τι πραγμα κι αυτο???μα να μην θελουν να βγουν τα καμαρια μας?

θεση δεν παιρνουν, να εμπεδωθουν δεν λενε, νερα να σπασουν αρνουνται..τι στο καλο????μεσα θελουν να μεινουν???? Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 34 606100 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 34 606100 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 34 606100

πραγματι τωρα , γεννησε καμια με τον φυσιολογικο ρου των πραγματων???δεν νομιζω..

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαχαχαχαχαχαχα!Άντε να δούμε.Φυσικά μακάρι να έρθουν όλα από μόνα τους σε όλες μας. Πάντος ουδέν κακόν αμιγές καλού!

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μόνο η Σμαρώ νομίζω!Πρώτη και τελευταία(ελπίζω όχι)!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι!αλλα δεν το συζηταμε, οπως κ να αποφασισουν να ερθουν γερα να ειναι , κ αυτα κ εμεις , κ ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες..

παω να φαω κ επιστρεφω!!κατα τις 4 θα φυγω κ για το καφεδακι μου!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η σμαρουλα μας μονο γεννησε ετσι!μου πηραν πραγματακια γ το μπανιο..ψαλιδακια,σφουγγαρακια,πιπιλα και διαφορα τετοια χαριτωμενα Very Happy η κουνιαδα μας τα πηρε.και μασ εφερε κ μια γειτονισσα δωρο φορμακι κ σαλιαρα Very Happy

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κι εγώ τώρα τρώω!Καλή μας όρεξη!Καλά να περάσεις στον καφέ.

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μόλις ενημέρωσε η Ζωή στο φάτσαμπουκ.Είχε περιπέτειες το κοριτσάκι μας.Πάντως τέλος καλό και η κούκλα της 3450 και ίδια η πεθερά της λέει!!Να της ζήσει!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να της ζησει της Ζωιτσας! Να ναι γερο Ζωη μου και καλοτυχο! και στα δικα μας οι επομενες συντομααα!!!
Εγω ηδη τραταρομαι με σοκολατιτσα λακτα με εξτρα σοκολατα Wink
Εσεις?
Α ηρθε και η φιλη μου και μοτυ ειπε οτι δεν θα χρειαστω τις τενα να μην παρω αφου οι σερβιετες αυτες στο μαιευτηριο ειναι τεραστιες αλλα μπορεις να βαλεις και 2! και επιπλεον αν θες σου φερνουν ολο το πακετο να το εχεις διπλα να αλλαζεις οποτε χρειαστεις...οπως και τα εσωρουχα μιας χρησης. Μαλιστα δεν χρησιμοποιησε καθολου δικα της πλην στην εξοδο που εκει το καταλαβαινω. Θα γεννησω στο ιδιο οποτε δεν θα εχει αλλαξει κατι...ελπιζω Embarassed
Λουκια μου καλα να περασεις! αχ ποιος στην χαρη σου τωρα θα απολαμβανεις παρεα και καφε...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ημουν επισκεψη στην σμαρουλα!!!!!η πρωτοτοκη μας μεγαλωσε πολυ πολυ και εγινε με κουκλα!!!!ευτυχως που ειδα και εγω λιγο κοσμο γιατι ειχα χαζεψει στην κλεισουρα!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καμμια δεν ειναι εδω?
αχ εχω τον αντρα μου μου λεει οτι σε δυο μερες θα εχω παει να γεννησω... Shocked
λετε?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαι, να μαι!!!

καφες διαρκειας!!!

λες Ελενιτσα???για να δουμε θα πεσει μεσα ο μπαμπας σας..!!!!

Ζωη μου να σας ζησει η μικρουλα σας!!!κι αλλος κοριτσαρος!!!!ευχομαι η ζωη της να ναι ροδινη, γλυκια σαν καραμελα..!!!τελος καλο, ολα καλα παντως ετσι..????

Σοφακι με γεια τα δωρακια..απαραιτητα ολα!!!

πηρα κι εγω δωρακι..υπνοσακο!!!δεν ειχα κιολας!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 34 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 34 328109 ευχαριστω Αθανασακοοοοοοοοο!!!

κοριτσακια μου , εχουμε αποδεκατιστει για τα καλα παντως ε??!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πωπω με πηρε ο υπνος!
ναι παει η φουλ παρεα! αλλα μηπως κ εμεις το ιδιο δεν θα κανουμε; να ναι καλα τα μωρακια μας! φουλ ενεργεια εκει!
αντε να παρω κ την αντιβιωση

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια! Ξυπνια απο τις 7:30.καμμια εδω?
σημερα ξυπνησα με εντονο πονο στο δεξι πλευρο. Σηκωθηκε ο Μανος να με σηκωσει και αρχισε να με τριβει να μου περασει! αχ τουλαχιστον να ελεγα οτι ειναι σημαδι οτι αποφασισε να γυρισει Rolling Eyes μπα η πεινασμενη καρβελια ονειρευομαι Sad Embarassed

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!Μόλις ξύπνησα.Κι εγώ οταν κοιμόμουν πολλές ώρες στο δεξί πλευρό πιανόμουν αλλά περνούσε γρήγορα ευτυχώς!
Μου φαίνεται βιάζεται ο δικός σου!Έχετε καιρό ακόμα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις