Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
499 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 499 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

μολις ειδα αυτο και ενιωσα περιεργα λες και γινοταν σε μενα
μην σου πω οτι φοβηθηκα και λιγο Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 534787
παω να δω τα κολπα στα 4...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχει ενα σωρο αν το ψαξεις..

breech pregnancy, how to turn..,breech birth,ecv,

κι αλλες ασκησεις εδω..

https://www.youtube.com/watch?v=pteEYX8zwWc

δεν την παλευω αλλο..ανακατωθηκα.σταματαω

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΡΙΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ

Είναι το τελευταίο τρίμηνο της κύησης και το μωρό ολοκληρώνει την ανάπτυξή του. Η μήτρα καταβάλει όλη την κοιλότητα της λεκάνης και πιέζει τα γύρω όργανα. Το μωρό είναι πλήρως σχηματισμένο και τα όργανά του είναι ώριμα και συνεχίζουν να ωριμάζουν έως το τέλος. Μπορεί να νιώθετε την κοιλιά να γίνεται σκληρή και να πονάει. η μήτρα και το σώμα αρχίζουν να προετοιμάζονται για τον τοκετό. Το μωρό είναι πολύ κινητικό και αλλάζει θέσεις. Σταδιακά όμως ο χώρος που έχει για να κινείται μειώνεται . Περίπου τρεις εβδομάδες πριν τον τοκετό παίρνει θέση για να γεννηθεί, στις πρωτοτόκες γυναίκες.

κατι τετοια διαβαζω κ παιρνω θαρρος..αλλα μετα, ξαναπεφτω.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 585182

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο γυναικείος οργανισμός είναι φτιαγμένος για να κυοφορεί και για να γεννάει: όταν όλα πάνε καλά, όταν η γυναίκα είναι υγιής και φροντίζει να κινείται, το μωρό παίρνει τη σωστή θέση στη μήτρα (κεφαλική προβολή) προς το τέλος του 9ου μήνα.

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:ΤΡΙΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ

Είναι το τελευταίο τρίμηνο της κύησης και το μωρό ολοκληρώνει την ανάπτυξή του. Η μήτρα καταβάλει όλη την κοιλότητα της λεκάνης και πιέζει τα γύρω όργανα. Το μωρό είναι πλήρως σχηματισμένο και τα όργανά του είναι ώριμα και συνεχίζουν να ωριμάζουν έως το τέλος. Μπορεί να νιώθετε την κοιλιά να γίνεται σκληρή και να πονάει. η μήτρα και το σώμα αρχίζουν να προετοιμάζονται για τον τοκετό. Το μωρό είναι πολύ κινητικό και αλλάζει θέσεις. Σταδιακά όμως ο χώρος που έχει για να κινείται μειώνεται . Περίπου τρεις εβδομάδες πριν τον τοκετό παίρνει θέση για να γεννηθεί, στις πρωτοτόκες γυναίκες.

κατι τετοια διαβαζω κ παιρνω θαρρος..αλλα μετα, ξαναπεφτω.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 585182

αυριο μπαινω στην 37η! πεφτω και εγω Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 585182

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια μου ειναι θεμα γιατρου ολα!
Τη διπλανη μου που ηταν με καισαρικη την αφησε να κανει μπανιο την 3η μερα!Γεννησε Παρασκευη κ εφαγε το 1ο γευμα Κυριακη μεσημερι κ ηταν κοτοσουπα.Καθετηρα δεν ειχε τουλαχιστον το Σαββατο πρωι που μπηκα εγω στο δωματιο.Για Παρασκευη δεν ξερω.
Στο φτ δεν μπαινει καθετηρας εκτος κ αν εισαι τοσο μουδιασμενη απο την επισκληριδιο που δε μπορεις να σηκωθεις κ δεν μπορεις να ουρισεις ουτε ξαπλωμενη.Εμενα μου εβαλαν 2 φορες καθετηρακι πριν το τελικο σταδιο τοκετου γιατι δεν εκανε να σηκωθω κ ξαπλωμενη δε μπορω να κατουρισω με τπτ!Δεν ηταν ομως με σακουλακι.Το εβαλαν στιγμιαια κ εβγαναν τα ουρα σαν συντριβανακι.Δεν ποναει καθολου.
Οσο για το αν μπορουν να γυρισουν το παιδι ή οχι νομιζω ελαχιστοι γιατροι το αναλαμβανουν!Να ξερετε παντως οτι αυτο που εκανε η αδερφη σου Λουκια λογικα ποναει πολυ!Κ επισης θα εγινε λογικα στην τελευταια φαση με διαστολη 10 γιατι πως αλλιως θα εβαζε το χερι ο γιατρος εκει μεσα? Rolling Eyes

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Δωρακι..

στην κολλητη μου που γεννησε προσφατα ξερω βαλαν καθετηρα,,εγω ολες αυτες τις λεπτομερειες θα τις συζητησω την Πεμπτη με τον γιατρο μου..

οσον αφορα την αδερφη μου, πονουσε τοσο πολυ που ο μικρος ερχοταν με τα ποδια που ανεξαρτητα αν πονεσε και με την κινηση του γιατρου της τελικα ανακουφιστηκε γιατι απλα γεννησε..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντως φανταζομαι οτι πραγματι η διαστολη πρεπει να ηταν μεγαλη..

απλα της αδερφης μου ειχε γυρισει νωρις ο μικρος κ μεχρι που της εσπασαν τα νερα ηταν σε κεφαλικη προβολη..οταν το ανακαλυψαν φανταζομαι ηταν αργα για καισαρικη..ή οχι??

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:παντως φανταζομαι οτι πραγματι η διαστολη πρεπει να ηταν μεγαλη..

απλα της αδερφης μου ειχε γυρισει νωρις ο μικρος κ μεχρι που της εσπασαν τα νερα ηταν σε κεφαλικη προβολη..οταν το ανακαλυψαν φανταζομαι ηταν αργα για καισαρικη..ή οχι??

αν ηδη την ειχαν ξεκινησει απο κατω...ξερεις...δεν θα μπορουσαν να της κανουν καισαρικη μετα φανταζομαι!τι θα την ανοιγαν διπλα?? ξερεις πως το λεω...δεν τα ξερω και καλα μην με παρεξηγησεις...οποτε ο γιατρος εκανε το καλυτερο

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι, μαλλον..

τι να σε παερηγησω βρε Ελενιτσα..λες κι εγω ξερω περισσοτερα?ελεγα καλυτερα να εχω αγνοια κινδυνου μεχρι προσφατα αλλα εχω πολλες αποριες τελικα.. Rolling Eyes

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγω απο αποριες αλλο τιποτα
δεν μιλησα και στο Δωρακι! Δωρα μου καλα εισαι? η μπουμπου σου? ειχα ξαναστειλει αλλα δεν ξερω αν προλαβαινεις να τα βλεπεις ολα τα σχολια...λοιπον να σου ζησει! καλοτυχη και υγιης!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειπα στον δικο μου οτι κοιταω ασκησεις για να γυρισει το μωρο και μονο που δε με εβρισε..

το πηρα αποφαση!θα παω γιατρο την Πεμπτη κ αν δεν εχε γυρισει ακομα η μικρη θα τις κανω ολες..!(ο Χρηστος λεει κανονισε να εχει γυρισει κ να ξανακολοτουμπιασει με τις βλακειες που κοιτας.. Rolling Eyes scratch )

προς το παρον υιοθετω την σταση με τα ανοιχτα λυγισμενα ποδια καθισμενη χαλαρα οπως στον καναπε και τον υπνο προς τα δεξια(αντιθετα δηλαδη απο εκει που ειχε το κεφαλι της η μικρη μου)

και σταματαω να ασχολουμαι γιατι βαρεθηκα, αγανακτησα κ πελαγωνω κιολας..και το αγχος δεν κανει καλο!!!

θα μας διαβαζουν κιολας κ θα λενε παλαβωσαν αυτες.. Razz Razz Razz Razz

χαχα!μια χαρα ειμαστε κοριτσακια!θετικη σκεψη..αλλα δεν παραταμε κ τα οπλα..κι αν μας κατσει????

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:ειπα στον δικο μου οτι κοιταω ασκησεις για να γυρισει το μωρο και μονο που δε με εβρισε..

το πηρα αποφαση!θα παω γιατρο την Πεμπτη κ αν δεν εχε γυρισει ακομα η μικρη θα τις κανω ολες..!(ο Χρηστος λεει κανονισε να εχει γυρισει κ να ξανακολοτουμπιασει με τις βλακειες που κοιτας.. Rolling Eyes scratch )

προς το παρον υιοθετω την σταση με τα ανοιχτα λυγισμενα ποδια καθισμενη χαλαρα οπως στον καναπε και τον υπνο προς τα δεξια(αντιθετα δηλαδη απο εκει που ειχε το κεφαλι της η μικρη μου)

και σταματαω να ασχολουμαι γιατι βαρεθηκα, αγανακτησα κ πελαγωνω κιολας..και το αγχος δεν κανει καλο!!!

θα μας διαβαζουν κιολας κ θα λενε παλαβωσαν αυτες.. Razz Razz Razz Razz

χαχα!μια χαρα ειμαστε κοριτσακια!θετικη σκεψη..αλλα δεν παραταμε κ τα οπλα..κι αν μας κατσει????

ακριβως. αν μας κατσει? και εγω αυτες λεω να ψιλοακολουθησω.δηλ το χαλαρο στην πολυθρονα-καναπε-καρεκλα και ποδαρακια ανοικτα και ελαφρως λυγισμενες μπροστα
και αυτο με την σταση του υπνου- δεξια λοιπον οσο και αν δεν με βολευει
και αυτο που ξαπλωνε και ειχε πιο ψηλα τα ποδια λυγισμενα και αυτο καλο δεν ειναι?
και εμενα ο δικος μου τα ιδια λεει οτι ειναι βλακειες...αλλα αν πιασουν?
τωρα εγω δεν εχω και πολλες μερες μπροστα μου αλλα...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα, δεν εχουμε να χασουμε κατι..αρα γιατι οχι?

ναι κ αυτη με το μαξιλαρι ωραια ηταν..α!κ ανακαλυψα ποσο λαθος καθομαι οταν τρωω παραδειγμα..τελειως σκεβρωμενη..ενω δειχνει(ειδα κ αλλα βιντεο της lorraine..)οτι πρεπει να μην καμπουριαζουμε κ να χουμε τα ποδια μας λυγισμενα κ ανοιχτα ωστε να απλωνει η κοιλια κ να χει περισσοτερο χωρο το μωρο για να μετακινηθει!!

συν τοις αλλοις κ αυτο που κουναει τους γοφους σαν να κανει χουλα χουπ ευκολο ειναι..μπορεις να το κανεις ανα πασα στιγμη που στεκεσαι ορθια..

βαλε μπροστα Ελενιτσα κ δωστου να καταλαβει..ποτε εχεις τον επομενο υπερηχο???

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:κοιτα, δεν εχουμε να χασουμε κατι..αρα γιατι οχι?

ναι κ αυτη με το μαξιλαρι ωραια ηταν..α!κ ανακαλυψα ποσο λαθος καθομαι οταν τρωω παραδειγμα..τελειως σκεβρωμενη..ενω δειχνει(ειδα κ αλλα βιντεο της lorraine..)οτι πρεπει να μην καμπουριαζουμε κ να χουμε τα ποδια μας λυγισμενα κ ανοιχτα ωστε να απλωνει η κοιλια κ να χει περισσοτερο χωρο το μωρο για να μετακινηθει!!

συν τοις αλλοις κ αυτο που κουναει τους γοφους σαν να κανει χουλα χουπ ευκολο ειναι..μπορεις να το κανεις ανα πασα στιγμη που στεκεσαι ορθια..

βαλε μπροστα Ελενιτσα κ δωστου να καταλαβει..ποτε εχεις τον επομενο υπερηχο???

την πεμπτη τον εχω Χριστε μου! λες να καταφερω τιποτα? μακαρι Παναγια μου!
αυτο εκανα πριν!λιγο χουλα χουπ με την λεκανη...
μετα καθησα στον καναπε αλλα τον νιωθω ψηλα ακομα..
αυτο με τον καναπε να κατσω χωρις να σκεβρωνω μπροστα δεν το εχω...πως να κατσα χωρις να σκυβω αλλα και τα ποδοα να ειναι λυγισμενα και ανοικτα?την μεση που θα την στηριζω? στην καρεκκλα οκ αλλα στον καναπε?
και εγω ετσι τρωω...

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μου μυρισε πρασσοπιτα!!! Shocked

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω την Πεμπτη Ελενη μου.. Rolling Eyes Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 534787 θα δειξει..

οχι ρε συ, στον καναπε χαλαρα, οχι ισια η πλατη..στην καρεκλα λεει να μην καμπουριαζουμε!!!αρα μια χαρα το κανεις!!!!!

στον καναπε δειχνει χαλαρα ακομα κ τα χερια..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πρασσοπιτα????????????? Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 606100 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 606100 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 606100 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 606100 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 606100

ασε, κι εγω θελω να χλαπακιασω μια σοκολατα αλλα οοοοοοοχι!ειπα να προσεξω λιγο μεχρι την Πεμπτη που θα παω στο γιατρο.. Rolling Eyes

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πωπω εγω ειμαι γουρουνιτσα! εχθες εφαγα την λακτα μου χωρις τυψεις και σημερα ολο και τρωω τα πτιμπερ μου! Embarassed Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 13953

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βασικα κι εγω μην νομιζεις δεν κολλαω τοσο στο ζητημα ζυγαρια αλλα νιωθω οτι το χω παρακανει τελευταια..τι τελευταια δηλαδη..απο τα Χριστουγεννα εχω φαει ολο τον παπαδοπουλο, την ιον, κ τα max perry μαζι..κριμα το μικρακι μου..απο αυριο φρουτακια παλι, μαναβικο επειγοντως!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενιτσα παω για πιπι κ νανι!!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 850933 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 850933 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 850933

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:Ελενιτσα παω για πιπι κ νανι!!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 850933 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 850933 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 850933

καληνυχτα Λουκια μου! εγω θα παω για μπανακι και μολις ηρθε και ο καλος μου. θα παω να προσπαθησω να κοιμηθω αγκαλιτσα! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 417472

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalhmera!!!!!!!
Χθες παλι αποτομα εφυγα αλλα αν εχεις ενα ζουζουνι να κλαψουριζει δεν εχεις κ πολλα περιθωρια.Μεχρι να την κανουμε μπανιο,να την αλλαξω κ να την ταισω πηγε 11:30 κ ημουν πτωμα...Ευτυχως κοιμηθηκε ως τις 3 μετα κ προλαβα να κοιμηθω κ εγω.

Ελενιτσα μου δεν εχω διαβασει καθολου τα μηνυματα σας.Ειχα μεινει στη σελιδα 11 κ καταφερα να διαβασω μεχρι τη 15 προχθες.Οπως κ να'χει σας ευχαριστω για τις ευχες!Η μικρη μου ειναι καλα.Την ειδε κ παιδιατρος το Σαββατο.Εχει παρει το βαρος που εχασε στην κλινικη κ προχωραμε!(Δεν ξερω βεβαια αν σας τα ειπα οποτε τα ξαναλεω...)Τη Δευτερα που βγηκαμε απο την κλινικη ειχαμε θεμα.Δεν ετρωγε καθολου κ ανησυχησα.Οποτε απο Τριτη εκτος θηλασμου αρχισα να δινω κ συμπληρωμα (εντολη την παιδιατρου της κλινικης) για να δω αν τρωει τελικα ή οχι.2 μερες της εδωσα μεχρι να κατεβει κανονικα το δικο μου γαλα.Αρχισα απο Τεταρτη κ χαπια μαγιας μπυρας.Τωρα θηλαζω αποκλειστικα με πολυ ομως κοπο αφου το ενα ζιζι δεν μπορει να το πιασει καλα κ πεθαινω στον πονο.Πονοκεφαλος με πιανει απο το σφιξιμο.Ουρλιαζω,κλαιω,αλλα προσπαθω.Χθες εβγαλα κ 2 φορες με θηλαστρο γιατι δεν αντεχα να την βαλω πανω.Τωρα μολις εφαγε απο αυτο χωρις τον τρομερο πονο των προηγουμενων φορων.Θα δειξει πως θα παει...

Κατα τα αλλα ειναι ενα πολυ ησυχο μωρακι.Κλαιει μονο αν πειναει ή θελει αλλαγμα.Αντε κ καμια φορα που θελει την αγκαλιτσα του μπαμπα!Κ ναι ο μπαμπας ειναι διπλα μας σε ολα!Μαζι την αλλαζουμε,μαζι την ταιζουμε,μαζι ξενυχταμε...Μονο ζιζι δεν εχει δωσει ο καημενος! Laughing Κ οταν εδινα συμπληρωμα ολα αυτος τα εκανε.Ετοιμαζε γαλα,εβαζε αποστειρωση,την ταιζε,την κρατουσε να ρευτει...Αλλα κ στο θηλασμο με βοηθαει οπως μπορει.Αν δεν τον ειχα διπλα μου δε νομιζω οτι θα τα ειχα καταφερει.Μαλλον θα ειχα ηδη εγκαταληψει την προσπαθεια...Οποτε φροντιστε κ εσεις να εχετε τον καλο σας οσο γινεται περισσοτερο διπλα σας μετα τη γεννα.Ειναι πολυ μεγαλη η υποστηριξη που μπορει να σας παρεχει!!!

Μην στεναχωριεστε για τη θεση του παιδιου κ το ειδος του τοκετου.Σημασια εχει μονο το μετα!Το οτι θα κρατατε το ζουζουνι σας κ θα χαμογελατε σα χαζες!!!!!!

Αυτα προς το παρον!Ελπιζω να ξαναμπω συντομα... Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 315810

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κι απο εμενα!!

το κοριτσι μου φροντισε να με ξυπνησει νωρις σημερα..εχουμε καμια ωρα που προσπαθουμε να βολευτουμε.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 35468

χθες βραδυ βεβαια ηταν ησυχη η σταλιτσα μου.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 328109 αρα μαλλον μου την φυλαγε.. scratch

Δωρακι μου γλυκο, παρα τις δυσκολιες ειναι πολυ ομορφα αυτα που μας γραφεις.. Smile

οσο για τον θηλασμο, μην σε παιρνει απο κατω..ουτε η πρωτη αλλα ουτε η τελευταια εισαι που θελει λιγο περισσοτερο κοπο το ταισμα..

ετσι συνεβη κ με την κολλητη μου..με πληγωμενη την αριστερη κυριως θηλη και το μωρο να κοιμαται στο 5λεπτο πανω στο ζυζακι προτου προλαβει να χορτασει..γκρινια κ αγχος..της εδωσε ξενο-αναγκαστικα, κατοπιν εντολης παιδιατρου- χωρις ομως να την κοψει απο το ζυζι..σταδιακα της εκοψε τελειως το ξενο κ της δινει ζυζακι κ καμποσο απο το θηλαστρο..(κυριως την νυχτα)

οι θηλες εχουν επανελθει, το ξενο εχει μπει στο ντουλαπι κ πια μονο η αποστειρωση ειναι το κατι παραπανω..

το οτι εχεις την αμεριστη συμπαρασταση του αντρουλη σου δεν το συζητω..μεγαλη βοηθεια κ παρηγορια..και κυριως ο.τι καλυτερο για την ψυχολογια σου.. Wink του αξιζουν πολλαααααααααα συγχαρητηρια!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 50580 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 37 50580

κ οσον αφορα τον τοκετο, δε θα σταματησω κι εγω να το λεω..το θεμα ειναι να γεννηθουν γερα μωρακια..!!!!!!σιγουρα η ιδεα της καισαρικης απο το πουθενα-κ κυριως χωρις καποιο σημαντικο προβλημα-ειναι κατασταση που δυσκολα μπορεις να συνειδητοπιησεις κ να αποδεχτεις..ποσο μαλλον αμαχητι..αλλα αν μη τι αλλο οταν θα ερθει η ωρα κ θα κραταμε τα μωρακια μας κι εμεις αγκαλια αυτο θα ναι το τελευταιο που θα σκεφτομαστε..

εγω το κολλημα που εχω φαει ειναι οτι με τον φυσιολογικο-που θελω σαν τρελη να βιωσω-εχεις πιστευω καλυτερη επανοδο..κ δεν θελω να χασω στιγμη με το μπεμπε μου μονο κ μονο επειδη ισως παραδειγμα να ποναω περισσοτερο.. Crying or Very sad

σορρυ για το σεντονι..ειναι που ξυπνησα νωρις.. Razz Razz Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις