Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
430 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 430 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειτε φτ ειτε κτ ο πονος υπαρχει κ μετα.Απλα η μια ποναει απο κατω ενω η αλλη στην κοιλια.Οπως κ να εχει τα ραματα πονανε.Σε "τραβανε"!Περα ομως απο το να βιωσεις το φυσικο της διαδικασιας το + του φτ ειναι οτι μπορει να κανεις μπανιο κ να φας απο την πρωτη μερα.Εγω για την ακριβεια απο την πρωτη ωρα!7:30 ημουν στο δωματιο,8:00 εφαγα πρωινο κ στις 8:30 εκανα μπανιο.Παω να ταισω την μπουμπου μου!Ειμαι κ μονη μου να δω αν τα καταφερω...Αν ειναι ησυχη θα επανελθω σε καμια ωρα!

Α!Η συμπαρασταση ειναι το σημαντικοτερο στην επιτευξη του θηλασμου.Αν δεν την ειχα ή ακομα χειροτερα αν ειχα πρηξιμο να δωσω ξενο για να μην ταλαιπωρουμε ουτε εγω ουτε το παιδι θα τα ειχα παρατησει εδω κ μερες...

Αντρουλη μου σ'αγαπαω πολυ πολυ πολυ κ σ'ευχαριστω που εισαι διπλα μου! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 379767

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο την Νατασα δεν εχουμε τιποτα νεα ε κοριτσακια?????θα μπαινε 19/1 αν θυμαμαι καλα..

αραααααααααα..κι αλλο ανηψακι!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 328109

μπορειτε να τραταριστειτε με full fat πρωινο χωρις τυψεις.. Razz Razz Razz Razz

λεω να παω καμια τσαρκα τωρα που ειναι νωρις..σας φιλω!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α!κ αυριο τελευταια προθεσμια κ για το Λιτσακι.. Shocked αντε με το καλοοοοοοοοο!!!!

εφυγα.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 417472

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξεσηκωσα ολο το φαρμακειο με πειραζε και ο ανθρωπος που "γιαννη δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτισαμε" Razz Razz κακη επιλογη βεβαια γιατι τωρα τα βλεπω αραδιασμενα και εκνευριζομαι που δεν ειναι εδω το κοριτσι μου να κανουμε αγκαλιτσες....

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα! Σασ διαβασα πρωι πρωι, μετα πιαστηκα με δουλειες και τωρα ουτε θυμαμαι τι διαβασα....

Λοιπον, ειμαι λες και ειμαι εγκυος...
χτες εφαγα μακαροναδα με σπανακορυζο για σαλτσα και σημερα εφαγα για πρωινο φετες με βουτυρο και σιροπι απο τα σιροπιαστα..... σαν να μην γεννησα ποτε... ο,τι βλακεια, εγω θα την φαω!

Περιμενουμε και το ριλαξ μας μεσα στις επομενες δυο ωρες...

Στον θηλασμο οντως χρειαζεσαι τρελη υποστηριξη. Και γενικα με το παιδι. Χτες που γκρινιαζε και πονουσε συνεχεια η μικρη, καποια στιγμη ημουν πεινασμενη, κουρασμενη, στεναχωρημενη ειχαν πιαστει τα χερια μου απο την αγκαλια κι η χιονατη να μην ηρεμει, ηθελα να εκραγω... με εστειλε ο καλος μου να φαω και να ηρεμησω και την πηρε αυτος και προσπαθουσε να την ηρεμησει.

Σοφακι, το αμυγδαλελαιο που μας ειπες προχτες ειναι της απιβιτα ή κατι αλλο? Και ποσο το πηρες? Με γεια ολα σας τα πραγματακια και υπομονη... ερχεται η μικρη σου!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το αμυγδαλελαιο που ειχα παραγγειλει της απιβιτα ηταν και εκανε περιπου 10 ευρω αλλα ο φαρμακοποιος μου δεν το βρηκε στον προμηθευτη του οποτε δεν μου το εφερε..θα μου παραγγειλει ενα απλο που μαλλον θα το χρησιμοποιω εγω για ντεμακιγιαζ και θα παω να δω και αλλου για της απιβιτα

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα και από μένα!
Δώρα μπράβο σε σένα για την υπομονή και στο σύζυγο για τη συμπαράσταση!
Περιμένουμε νέα από Νατάσα και Λιτσάκι!Για να δούμε!!!
Σοφία με γεια τα πραγματάκια σας!Μπορείς να προσθέσεις και την πιπίλα της Ζωής 18/1 τελικά!
Όλες την Πέμπτη έχουμε γιατρό?Εγώ έχω ραντεβού στις 11.
Α, Λουκία τελικά έκλεισα για τη μαμά εισιτήριο!Θα έρθει την Παρασκευή!Ελπίζω να περιμένει ως τότε ο εγγονός!

discordia

discordia
Γεια σου Νανσυ!!! ΑΝτε και μαμα και μπεμπακι στο δρομο κι ερχονται!!!

Σοφια,οταν βγω απο το σπιτι με το καλο, θα παω στο φαρμακειο εδω που σου ελεγα να δω αν το εχει. Αν το εχει, θα σου πω να πεις αν ειναι τα πεθερικα σου να το παρουν, ή να στο παρω εγω και να στο στειλω. τι λες?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν δεν το βρω εδω θα πω τα πεθερικα μου να μου το φερουν οταν ερθουν...εχει εδω ενα φαρμακειο που ειναι φουλ με τετοια πραγματα αλλα δεν ολυχωνευω τον φαρμακοποιο Razz Razz

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εβγαλα αναγκαστικα τις πιπιλες γιατι ελεγε οτι η υπογραφη μου ειναι πολυ μεγαλη και δεν την δεχοταν Sad Sad

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σου Σμαρώ!
Σοφία αν σβήσεις τα κοριτσάκι-αγοράκι εκεί που βάζεις πιπίλες πάλι δεν το δέχεται?Αφού ξέρουμε τι είναι από τις πιπίλες.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν το σκεφτηκα Razz Razz να βγαλω το αγορι/κοριτσι απο ολα και να βαλω πιπιλα μονο σε οσες γεννησαν?

nina86

nina86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ FORUM ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ.ANYWAY,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΩ....ΠΕΙΡΑΖΕΙ?ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΙΠΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ!ΕΛΕΝΗΤΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΣΟΥ,ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ...ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ?ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?
Shocked

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:ειτε φτ ειτε κτ ο πονος υπαρχει κ μετα.Απλα η μια ποναει απο κατω ενω η αλλη στην κοιλια.Οπως κ να εχει τα ραματα πονανε.Σε "τραβανε"!Περα ομως απο το να βιωσεις το φυσικο της διαδικασιας το + του φτ ειναι οτι μπορει να κανεις μπανιο κ να φας απο την πρωτη μερα.Εγω για την ακριβεια απο την πρωτη ωρα!7:30 ημουν στο δωματιο,8:00 εφαγα πρωινο κ στις 8:30 εκανα μπανιο.Παω να ταισω την μπουμπου μου!Ειμαι κ μονη μου να δω αν τα καταφερω...Αν ειναι ησυχη θα επανελθω σε καμια ωρα!

Α!Η συμπαρασταση ειναι το σημαντικοτερο στην επιτευξη του θηλασμου.Αν δεν την ειχα ή ακομα χειροτερα αν ειχα πρηξιμο να δωσω ξενο για να μην ταλαιπωρουμε ουτε εγω ουτε το παιδι θα τα ειχα παρατησει εδω κ μερες...

Αντρουλη μου σ'αγαπαω πολυ πολυ πολυ κ σ'ευχαριστω που εισαι διπλα μου! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 379767

τωρα το ειδα αυτο.. scratch

μπραβο Δωρακι..αν μη τι αλλο οταν τα καμαρια μας στεκονται στο υψος των περιστασεων οφειλουμε να τους το αναγνωριζουμε!!!!!!!!!! Respect Respect

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
2 ωρες ελειπα απο το σπιτι..!!!πολυ σουρτουκεμα!!!απο οτι καταλαβες Κατερινακι τον ασυμμαζευτο εχω εγω..!γυρισα, εφαγα κ να΄μαι.....

εβαλα να σιδερωσω κ το τελευταιο πλυντηριο!!

πεταχτηκα χοντος, κοιταξα για κανα σουτιεν θηλασμου κ τιποτα βρακακια..δεν αγορασα ακομα..θα παω κ μια απο λητω κ mothercare..

αγορασα ομως σερβιετες(αστες να βρισκονται, θα ρωτησω βεβαια κ στο μαιευτηριο..)και καλυμματα για την λεκανη(1,50 ευρω εχουν τελικα Ελενιτσα μου κ εχει 15 μεσα.. Wink )

τι αλλο?

Σμαρω μου πολυ γκουρμε οι επιλογες σου.. Razz Razz

Σοφακι μεγεια!!!ειδα κι εγω στα χοντος λαδακια βιολογικα..ειχαν βεβαια γυρω στα 13 ευρω αν θυμαμαι καλα κ μου φανηκαν καπως ακριβα..να θυμηθω να παραγγγειλω κι εγω τα καλλυντικα της δικιας μου με την ευκαιρια!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 654316

Νανσυ μου κι εγω πρωι μαλλον θα παω στον γιατρο,κατα τις 12 παω συνηθως!! εκτος αν δουλευει ο καλος μου πρωινος.. Rolling Eyes ελπιζω οχι γιατι μετα εχει πολυ κοσμο κ νευριαζω.. Mad

με το καλο να δεχτεις την μανουλα..αντε να ερθει κ το καμαρι σου τωρα!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 875502 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 875502 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 875502

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το θερμομετρο που πηρα αλλα ντ αλλων ειναι Razz Razz 35μισο με εδειχνε..θα το παμε πισω στο φαρμακειο!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Κοριτσακια μου καλησπερα σας!!! Επιτελους βρηκα λιγο χρονο να μπω να μαθω τα νεα σας και να σας πω και τα δικα μας!!!

Κατ'αρχην θα σας πω το αυτονοητο, οτι δηλαδη απο το Σαββατο που γεννηιηκε ο πριγκιπακος μου και κυριως απο Τεταρτη που γυρισαμε στο σπιτι ειμαστε κι εγω κ ο Χρηστος πανευτυχεις γονεις!! Δεν συγκρινεται με τιποτα ολη αυτη η εμπειρια και η χαρα που φερνει μαζι της και τα λογια ειναι πολυ φτωχα για να την περιγραψουν! Συγκινηση, ολοκληρωση και ενα χαμογελο που δεν μπορει να φυγει απο το προσωπο μας με τιποτα!!Αξιζουν καθε ταλαιπωρια, δυσκολια και αγχος που τυχον θα περασαουμε τα μωρακια μας, και η ανταμοιβη ειναι τεραστια και την παιρνουμε καθημερινα!!

!Καθομαι και τον χαζευω οταν κοιμαται, και δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτο το πλασματακι ειναι το δικο μου παιδακι, το μικρο μας θαυματακι! Καλα, κι οταν χαμογελαει φωτιζεται ολος μου ο κοσμος, λιωνω εγω!!

Ο μικρουλης μου γεννηθηκε 2550 γραμ και πολυ καλα, με μια πολυ ευκολη και γρηγορη καισαρικη. Για προληπτικους λογους μπηκε για λιγες ωρες σε μοναδα αυξημενης φροντιδας, γιατι τρομαξαν τον γιατρο λιγο οι σφυγμοι του. Θηλασαμε απο την πρωτη μερα και μεχρι σημερα θηλαζουμε αποκλειστικα με μεγαλη επιτυχια!! Πονουσα βεβαια τις πρωτες μερες αλλα τωρα ολα καλα!!

Το αγορακι μου ειναι λιγο γκρινιαρικο απο το Σαββατο, γιατι εχει κολικους και ολο το απογευμα και το βραδυ κλαιει και ποναει. Μονο στην αγκαλια μου ηρεμει και σταματαει να κλαιει, οποτε ειμαι ολη την ωρα επι ποδος και τρεχω!!

Τα ωραρια μας ειναι αναποδα, κοιμομαστε πρωι και το βραδυ κλαιμε γιατι ποναμε. Και οταν κλαιει και ζοριζεται πετιεται εξω ο αφαλος του και κοκκινιζει ολοκληρο το γκρινιαρακι μου! Στενοχωριεμαι κι εγω βεβαια, δεν μπορω να κλαιει και να ποναει και να μην μπορω να κανω τιποτα πρακτικο, αλλα ο γιατρος ειπε θα περασουν οι κολικοι και ο θηλασμος θα το βοηθησει.

Κι επιειδη ακριβως τρεχω ολη μερα και δεν φτανω, δδεν εχω προλαβει να αγχωθω και να πελαγωσω για ολα αυτα που πρεπει να γινουν ουτε ενα λεπτο! Μου βγαινουν ολα πολυ φυσικα!

Αυτα τα νεακια μας!! Πειτε μου κι εσεις τα δικα σας, γιατο δεν προλαβα να σας διαβασω. Εχω λιγη ωρα στην διαθεση μου μεχρι να ξυπνησει ο γιος.

Τι κανουν οι μανουλες, εγκυουλες και τα νινακια της παρεουλας μας; Φανταζομαι θα γεννησαν κι αλλα κοριτσακι ε; Πειτε μου πειτε μου, μου ελειψε η παρεα σας!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εεεε δεν το πιστευω ηρθα να παρω το κινητο μου να σου στειλω μηνυμα τωρα και λεω ας δω αν εγραψε και καμια τιποτα!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 328109 κοιτα να δεις!!!!!
Μπραβο βρε μιραντζελακι με τον θηλασμο μας δινεται πολυ κουραγιο οσες τα καταφερατε!!!!!!!!!!!!!!
Η μαια της σμαρως της ειχε πει να πινει καθε μερα τσαι μαραθο και αυτο περναει στο γαλα της και βοηθαει τους κολικους..δεν εχεις να χασει τιποτα απολυτως αμα δοκιμασεις!!!κακο δεν κανει σιγουρα!!!!
εγω πηγα παρασκευη γιατρο και μου ειπε οτι ειναι ολα τελεια απλα ειμαστε ακομα ψηλα και εχω σκληρο τραχηλο.....ελπιζω να κατεβει γρηγορα.πλεον που εχουν τελειωσει ολες οι προετοιμασιες δεν παλευεται η αναμονη!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Τηλεπαθεια Σοφακι μου χαχαχαχαχα
Γυρισε η μικρη σου τελικα;

Ναι κιεγω χαιρομαι πολυ που τα καταφεραμε να θηλαζουμε εξαρχης!
Καπου το διαβασα αυτο για τον μαραθο! Θα τα δοκιμασω μακαρι να βοηθησει!!

Επισης κατι αλλο παρηγορητικο να πω: Εχω χασει σε 10 μερες 9 κιλα. Χανονται νερακι τα κιλα τελικα να ξερετε!!! Εχω βεβαια ακομα πολλα μπροστα μου, αλλα τωρα που βλεπω ποσο γρηγορ χανονται, δεν αγχωνομαι, γιάυτο φατε αφοβα οσες ειστε ακομα εγκυουλες!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απο τον 7ο εχουμε παρει θεσηεμεις απλα ειμαστε ψηλα!!!!!ααα ευτυχως γιατι τωρα ειμαι στα +9 αντε κανα 2 να βαλω ακομα να χαθουνε γρηγορα να παλεψουμε για τα παλια μετα!!!Πως ειναι ο μπομπιρακος περα απ ους κολικους?στο σπιτακι σας μενετε τωρα?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 654316 μεγαλες στιγμες..!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 654316

επιστρεφουν κ οι εγκυουλες που ειναι πλεον μανουλες!!!!!!!!!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 328109

Μιραντζελακι μου να σου ζησει ο πασακος σου!!!γερος, δυνατος, καλοτυχος, για μια ζωη ευχομαι!!!

τελεια τα νεα σου απο τον θηλασμο!!!μακαρι να τα καταφερουμε ολες!!!

κολικους διαβαζω..αχου το μικρακι, ταλαιπωρειται μωρε..δοκιμασε παντως κ τον απορροφητηρα.. Wink στα ανηψια μου επιανε!!! Razz Razz Razz

ο Χρηστος σου πρεπει να χει τρελαθει με τον γιο ε???αχχχχχχχχχχχχ, αντε κ στα δικα μας!!!

νεα πολλα στο γκρουπακι αλλα τι να σου λεμε τωρα..πες εσυ, ποιος ξερει ποτε θα τα ξανακαταφερεις!

Mirantzela!

Mirantzela!
Αχ Σοφια μου ειναι τελειος ο μικρος μου!! Δεν τον χορταινω με τιποτα!!!Ειναι λεπτουλης πολυ βεβαια, σαν γατακι αλλα μου φαινεται σαν να εχει μεγαλωσει λιγακι απο τοτε που τον πηραμε σπιτι!
Τρωει πολυ, και λιγο παραπανω μην σου πω απο οσο πρεπει, αλλα δεν με πειραζει, καλυτερα.
Εινα σκετος γλυκας, ιδιος με τον μπαμπα του και ηδη εχω γινει χαζομαμα και τον εχω ερωτευτει φουλ!!!

Σπιτι μας μενουμε τωρα, οι 3 μας. Και εχω βρει την χαρα μου, ειμαστε κανονικη οικογενεια!!!

Τωρα παλευουμε να θελει ο μικρος τον μπαμπα του, γτ μεχρι τωρα δεν τον θελει καθολου. Κλαιει κι οριεται μολις φυγει απο την αγκαλια μου...
Κι επισης προσπαθουμε λιγο να φτιαξουμε τον υπνο του, για να κοιμαμαι κι εγω καθολου, γτ μεχρι τωρα απο υπνο λιγα πραγματα...

Τι αλλα νεα; Για πες μ τπτ για τα κοριτσακια που γεννησαν μετα απο μενα. Ολα καλα ε? Ποσα τραταρισματα εχω χασει;

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχουν γεννησει οσες εχουν εξτρα ημερομηνια στην υπογραφη μου!!!η ζωιτσα ειχε μονο καποια προβληματακια αλλα ειναι ηδη ολα καλυτερα!!!!
Καλε ας τρωει οσο θελει!!!αου πρεπει να μεγαλωσει πιο γρηγορα λογικο ειναι!!

Mirantzela!

Mirantzela!
loukia_84 έγραψε: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 654316 μεγαλες στιγμες..!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 654316

επιστρεφουν κ οι εγκυουλες που ειναι πλεον μανουλες!!!!!!!!!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 38 328109

Μιραντζελακι μου να σου ζησει ο πασακος σου!!!γερος, δυνατος, καλοτυχος, για μια ζωη ευχομαι!!!

τελεια τα νεα σου απο τον θηλασμο!!!μακαρι να τα καταφερουμε ολες!!!

κολικους διαβαζω..αχου το μικρακι, ταλαιπωρειται μωρε..δοκιμασε παντως κ τον απορροφητηρα.. Wink στα ανηψια μου επιανε!!! Razz Razz Razz

ο Χρηστος σου πρεπει να χει τρελαθει με τον γιο ε???αχχχχχχχχχχχχ, αντε κ στα δικα μας!!!

νεα πολλα στο γκρουπακι αλλα τι να σου λεμε τωρα..πες εσυ, ποιος ξερει ποτε θα τα ξανακαταφερεις!

Λουκια μου σ'ευχαριστω πολυ κουκλα μου για τις ευχες σου!! Αντε ερχεται ο καιρος και για σενα για να γνωρισετε την κορουλα!!!

Τι εννοεις απορροφητηρα;;;;

Επειδη τον βλεπω τον μπομπιρα να κουνιεται λιγο και μπορει να ξυπνησει ανα πασα στιγμη, ισως να σας αφησω λιγο ξαφνικα, να ξερετε!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Sofki έγραψε:Εχουν γεννησει οσες εχουν εξτρα ημερομηνια στην υπογραφη μου!!!η ζωιτσα ειχε μονο καποια προβληματακια αλλα ειναι ηδη ολα καλυτερα!!!!
Καλε ας τρωει οσο θελει!!!αου πρεπει να μεγαλωσει πιο γρηγορα λογικο ειναι!!

Αντε τελεια, να ζησουν ολα τα μωρακια και να ειναι γερα κι ευτυχισμενα!!!

Τι εγινε με την Ζωιτσα, τι προβληματακια; Η μικρη η αυτη;Αφου ειναι παντως ολα καλυτερα ευτυχως!
Α και η Ελενη εκανε καισαρικη τελικα ή φυσιολογικα;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις