Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
602 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 602 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εμας η γκρινια συνεχιζεται. ΑΥτην την φορα εφαγε και κοιμηθηκε κατευθειαν αλλα μεχρι να φαμε πολυ κλαμα.

Λουκια μου εγω ειχα παρει κοντομανικο φανελακι, βελουτε φορμακι με γαντακια και σκουφακι επισης βελουτε και την φορμα εξοδου. Μολις της τα φορεσαμε ολα και την βαλαμε στο καρεκλακι αυτοκινητου, επειδη δε μπορυσε ουτε να κουνηθει, κουρνιασε και κοιμηθηκε. Στο σπιτι ξυπνησε ξανα οταν ηρθε η ωρα να φαει!

Σοφια μου λειπει λιγο αυτος ο χορος ο εσωτερικος (οχι το ανοιγμα των πλευρων ομως) αλλα μετα μου περναει!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι ετσι το μαναρι μου?εχει τιποτα πονακια αραγε???

βελουτε θα της βαλω κι εγω Σμαρω μου(κ γαντακια κ σκουφακι) εξου κ ο προβληματισμος μου..θα βαλω ομως κ απο τα δυο στην βαλιτσα μου, κ κοντο- και μακρυ-μανικο!βλεποντας κ κανοντας..

ειμαι εν τω μεταξυ αναμεσα σςε 2 ρουχαλακια..το ενα ειναι φορμουλα βελουτε, οπως λες κι εσυ..το αλλο , παλι βελουτε, ειναι παντελονακι με μπλουζοφορεματακι απο πανω..μαλλον στο φορμακι θα καταληξω ομως κι εγω!!

discordia

discordia
Μαλλον πονακια ειναι. Η απλα γκρινια. Παντως στην αγκαλια μου ηρεμει.

Το φορμακι θα σου ελεγα κι εγω. θα την κρατησει πιο καλα ζεστη. Τωρα για το φανελακι, παρε και τα 2 οπως λες και το βλεπεις. Να δεις και τι καιρο θα κανει.
Εμας ειχε ηλιο και ζεστη την μερα που βγηκαμε.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι λεω κι εγω..δικιο εχεις!το φορμακι ειναι πιο χουχουλιαρικο!!

οσο για το φανελακι τον καιρο σκεφτομουν κι εγω..αν κ μαλλον εμεις θα ειμαστε τελειως χειμωνιατικα μωρα!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μηπως να της τριψεις την κοιλιτσα με λιγο λαδακι?πριν το μπανακι σας..μπας κ εχει τιποτα αεριακια κ ποναει..

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να μαι! ηρθα! λοιπον και εγω ειχα βαλει 2 αλλα τωρα που το θυμαμαι ειναι μακριμανικα και τα δυο. οποτε θα παρω και ενα κοντομανικο. τωρα για απεξω φορμακι μακρυμανικο βελουδινο και θα εχω και μια κουβερτουλα φλισ για το καλαθακι.
αχ τωρα δεν ξερω για καποιον λογο ξανααγχωθηκα! μαλλον επειδη χοροπηδαει ο μικρος και σκεφτηκα οτι τοσο χοροπηδητο και δεν μπορει να δωσει μια δυνατη να γυρισει? Crying or Very sad

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Razz αχ βρε Ελενιτσα με τον καημο μου φαινεται θα μεινουμε..!!τοσο εχω αγχωθει που ουτε στον γιατρο δεν θελω να παω την Πεμπτη.. Crying or Very sad

στην καλαθουνα θα τον παρετε τελικα???κι εμενα μου κακοφαινεται να την βαλω στο καθισματακι..τοοοοσο μικρουλα που θα ειναι..θα χανεται..κι ας ειναι bebe..σεντονακι κ κουβερτακι θα παρω κι εγω!!

μεε το ρουμινγκ ιν δεν ξερω..να παρω παραπανω ρουχαλακια?σεντονακια κ πανακια????

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ρωτησα για το ρουμινγκ ιν και μου ειπαν οτι μπορουν να το δουν μονο εκεινη την στιγμη...γιατι μπορει να ειμαι σε τρικλινο που οι αλλες μαμαδες να θελουν ησυχια και να μην εχουν ζητησει ρουμινγκ ιν. ετσι ζητησα τον αποκλειστικο θηλασμο.
μακαρι να μου κατσει και να μπορω. παντως με την καισαρικη δεν νομιζω να εχω την δυνατοτητα να σηκωνομαι και συνεχεια να το παιρνω αγκαλια, σε περιπτωση ρουμινγκ ιν, οποτε βλεποντας. μια κοπελα μου ειπε οτι στην καισαρικη το πρωτο 24ωρο βαζουν καθετηρα.ισχυει?
τωρα για πανακια εχω παρει μονο για γουλιτσες ξερεις και ενα κουβερτακι πολυ απαλο που θα το εχω σαν πανα αγκαλιας.

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εντωμεταξυ διαβαζω το περιστατικο με το παιδακι που ειναι σοβαρα και ειμαι καπως...το εχεις δει?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νομιζω ναι, ισχυει..αλλα δεν καταλαβαινεις τιποτα..ελπιζω δηλαδη!!

για γουλιτσες εχω βαλει κι εγω..κ αγκαλιας..απλα δεν ξερω, σε περιπτωση που οντως κανουμε ρουμινγκ ιν μηπως χρειαστει κατι παραπανω..

θα το ρωτησω οταν θα παω κι εγω..

οσον αφορα το ρουμινγκ ιν-δεν ξερω αν θα το κανεις, λογω καισαρικης φανταζομαι ο ενδοιασμος-αλλα νομιζω οτι αν το ζητησεις δε μπορουν να στο αρνηθουν..ανεξαρτητα απο το αν εχουν ή οχι..νομιζω ειναι δικαιωμα μας να θελουμε να κρατησουμε κοντα μας τα μωρα μας..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:εντωμεταξυ διαβαζω το περιστατικο με το παιδακι που ειναι σοβαρα και ειμαι καπως...το εχεις δει?

το χα δει απο οταν ειχε πρωτοπαρουσιαστει το προβλημα..κ ειχα τρομοκρατηθει..δεν ηθελα να στειλω ομως..δεν ηξερα τι να της πω..

μετα καπου μπερδευτηκε το θεμα αλλα τελικα ειναι σοβαρο το θεμα με το μωρακι..εκατσα κ τις διαβασα ολες τις σελιδες μπας κ μαθω κατι παραπανω..

δεν το χω παρακολουθησει σημερα..ελπιζω να ναι ολα καλα..

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:νομιζω ναι, ισχυει..αλλα δεν καταλαβαινεις τιποτα..ελπιζω δηλαδη!!

για γουλιτσες εχω βαλει κι εγω..κ αγκαλιας..απλα δεν ξερω, σε περιπτωση που οντως κανουμε ρουμινγκ ιν μηπως χρειαστει κατι παραπανω..

θα το ρωτησω οταν θα παω κι εγω..

οσον αφορα το ρουμινγκ ιν-δεν ξερω αν θα το κανεις, λογω καισαρικης φανταζομαι ο ενδοιασμος-αλλα νομιζω οτι αν το ζητησεις δε μπορουν να στο αρνηθουν..ανεξαρτητα απο το αν εχουν ή οχι..νομιζω ειναι δικαιωμα μας να θελουμε να κρατησουμε κοντα μας τα μωρα μας..

εχεις δικιο σε αυτο! ειναι δικαιωμα μας αλλα...ισχυει ε? και εμενα δεν μου κοψε να ρωτησω τον γιατρο.η κοπελα αυτη μου ειπε οτι ειναι για το πρωτο 24ωρο.τον γιατρο τον ρωτησα αν θα μπορω να κανω μπανιο και μου ειπε πως την επομενη μερα μπορω κανονικα γιατι στο σημειο εκεινο βαζουν μια γαζουλα που δεν περναει νερο.αρα το πρωτο 24ωρο ειναι το πιο δυσκολο. το λεω για να παιρνω θαρρος Embarassed

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο για το μπανιο μας το ειχε αναφερει κ η Φαιη..απλα εκεινη ειπε οτι κ την 2η ακομα μερα φοβηθηκε να την βρεξει την γαζα..τεσπα, μπορει κ να μην χρειαστει βρε Ελενιτσα μου..ε?καλο βεβαια ειναι να ξερουμε.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 36 534787

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω παντως την εντυπωση οτι κ στον φυσιολογικο σου βαζουν καθετηρα..σκ@τ@, τελειως απροετοιμαστη ειμαι.εχω ενα σωρο πραγματα να ρωτησω την Πεμπτη τον γιατρο..

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:αυτο για το μπανιο μας το ειχε αναφερει κ η Φαιη..απλα εκεινη ειπε οτι κ την 2η ακομα μερα φοβηθηκε να την βρεξει την γαζα..τεσπα, μπορει κ να μην χρειαστει βρε Ελενιτσα μου..ε?καλο βεβαια ειναι να ξερουμε.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 36 534787

εσυ μην αγχωνεσαι! δεν εισαι καν στον μηνα σου! ολα μπορουν να αλλαξουν.
τωρα αν σου πω οτι ειναι κατι γατια στον δρομο και φωναζουν τοσο δυνατα που μου σπανε τα νευρα? Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 36 679259

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Razz Razz Razz Razz χαχα!εχουμε κι εμεις στην γειτονια..και λυπαμαι που το λεω αλλα, καθολου δε τα συμπαθω..ειδικα οταν σκουζουν κ λυσσανε..απορω πως ο δικος μου δε τα χει τουφεκισει ακομα!!!ειναι κ επικινδυνα..μακρια απο εμας..

εχω καιρο Ελενιτσα, δεν λεω..αλλα αν σκεφτεις οτι η δικια μου εχει κουρνιασει εκει εδω κ 2,5-3 μηνες δε μου αφηνει κ πολλα περιθωρια αισιοδοξιας..

ρε συ, ο εξωτερικος σχηματισμος που λενε δεν παιζει???ή εστω με το χερι του Θεου(γιατρου στην περιπτωση μας..).. Embarassed Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 36 534787

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε: Razz Razz Razz Razz χαχα!εχουμε κι εμεις στην γειτονια..και λυπαμαι που το λεω αλλα, καθολου δε τα συμπαθω..ειδικα οταν σκουζουν κ λυσσανε..απορω πως ο δικος μου δε τα χει τουφεκισει ακομα!!!ειναι κ επικινδυνα..μακρια απο εμας..

εχω καιρο Ελενιτσα, δεν λεω..αλλα αν σκεφτεις οτι η δικια μου εχει κουρνιασει εκει εδω κ 2,5-3 μηνες δε μου αφηνει κ πολλα περιθωρια αισιοδοξιας..

ρε συ, ο εξωτερικος σχηματισμος που λενε δεν παιζει???ή εστω με το χερι του Θεου(γιατρου στην περιπτωση μας..).. Embarassed Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 36 534787

εννοεις να κανει ο γιατρος στην κοιλιτσα κινησεις που να γυρισει το μωρο?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι...εχω δει κ βιντεο στο youtube..απο χειροπρακτικο νομιζω..κ μου το χε αναφερει κ η Φιλιτσα..

η δε αδερφη μου, παρολο που ο πρωτος της ειχε παρει θεση απο νωρις, οταν εσπασαν τα νερα της βρεθηκε αναποδα, σε ισχυακη..ο γιατρος της την εβαλε να ξαπλωσει στο πλαι κ μετα με το χερι του(απο κατω..)της τον γυρισε..

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:ναι...εχω δει κ βιντεο στο youtube..απο χειροπρακτικο νομιζω..κ μου το χε αναφερει κ η Φιλιτσα..

η δε αδερφη μου, παρολο που ο πρωτος της ειχε παρει θεση απο νωρις, οταν εσπασαν τα νερα της βρεθηκε αναποδα, σε ισχυακη..ο γιατρος της την εβαλε να ξαπλωσει στο πλαι κ μετα με το χερι του(απο κατω..)της τον γυρισε..

Shocked απο κατω? πως τα καταφερε? εγω του ανεφερα αν μπορει να γινει κατι για να αλλαξει θεση-δεν του ανεφερα αυτο με τις κινησεις που μπορει να κανει γιατρος επανω στην κοιλια- αλλα αυτο με το μπουσουλημα μου ειπε οτι δεν αλλαζει τιποτα με αυτο και οτι εφοσον εχει κατσει ετσι τοσο καιρο δεν προκειται να αλλαξει κατι. ασε που μου πε οτι οι εγκυες δεν κανει να μπουσουλανε γιατι παει ολο το βαρος στα γονατα και δεν κανει...
τωρα δεν ξερω. εχεις καποιον υποψην σου που το κανει? δεν εχω ακομα δει βιντεακι αλλα ειχα διαβασει οτι οι κινησεις αυτες ειναι καπως επιπονες για την γυναικα. η αδερφη σου τοτε πονεσε η ηταν μεσα στους γενικοτερους πονιυςς που ειχε λογω γεννας?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φανταζομαι αφου ειχε προχωρησει αρκετα η διαστολη..εχουν περασει κ 7,5 χρονια..δεν θυμαμαι ακριβως, οταν την ξαναδω θα ρωτησω....εξαλλου ειναι αρκετα ελαστικα τα πραγματα εκει κατω.. Shocked

αυτο με το βαρος στα γονατα δεν το ξερω..στο ιντερνετ διαβασα την μεθοδο..οτι κ καλα σπρωχνει το κεντρο βαρους του μωρου προς τα κατω κ γυριζει..δεν το πολυπιστευω..κ ντρεπομαι κ να τον ρωτησω..τοσο κουλο που μου κανει..

οσον αφορα για τον εξωτερικο σχηματισμο απλα εχω διαβασει οτι απαιτει εξειδικευμενες κινησεις, δεν μπορει ο οποιοσδηποτε..θα προσπαθησω να βρω κ το βιντεακι..εκει η γυναικα δεν φαινοταν να ποναει..ηταν κ καπως μπαμπατσικη εκεινη..τωρα αληθεια-ψεμματα..ποιος ξερει?

η αδερφη μου πονουσε, εφοσον ο μικρος ερχοταν αναποδα κ την εκανε να υποφερει..με τον γιατρο ανακουφιστηκε κ μπορεσε τελικα να γεννησει!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παω να ψαξω youtube και επανερχομαι
ψαχνω παραλληλα και αγγελιες εργασιας για την αδερφη μου και την μια μου κουνιαδα αν βρω κατι.κυριως για την αδερφη μου. πολυ ανεργια

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε μενα τα λες..εχω πανω απο 2 χρονια ανεργη.. Crying or Very sad

κι εγω youtube ειμαι..δεν θυμαμαι κ πως λεγεται στα αγγλικα γαμωτο..

ψαξε κι εσυ, καπου θα το πετυχουμε!! Wink

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το βρηκα!κοιτα οποτε βρεις χρονο..αν βρω κ κατι αλλο ξαναποσταρω!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις