Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
602 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 602 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nancy T. έγραψε:Καλημέρα!Μόλις ξύπνησα.Κι εγώ οταν κοιμόμουν πολλές ώρες στο δεξί πλευρό πιανόμουν αλλά περνούσε γρήγορα ευτυχώς!
Μου φαίνεται βιάζεται ο δικός σου!Έχετε καιρό ακόμα!

Καλημερα!και εγω ετσι λεω οτι εχω καιρο ακομα αλλα εχει μεγαλωσει τοοοσο πολυ η κοιλια μου...εκει που δεν ειχα τον πρωτο καιρο και δεν φαινοταν μεχρι και τελη 6ου τωρα ειναι οπως ειπε και ο γιατρος μου τις προαλλες λες και εχω δυο η τρια!
οχι εγω 5 λεπτα περιπου ημουν στο δεξι πλευρο...

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Φούσκωσες απότομα!Δεν είναι τέλειες όμως οι στρογγυλές κοιλίτσες?Δε χορταίνω να βλέπω τη δική μου!Θα μου λείψει σίγουρα!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nancy T. έγραψε:Φούσκωσες απότομα!Δεν είναι τέλειες όμως οι στρογγυλές κοιλίτσες?Δε χορταίνω να βλέπω τη δική μου!Θα μου λείψει σίγουρα!

Γραφω τοση ωρα και εχεει σβηστει! αχ τα νευρα μου...
θα γραψω οτι συμφωνω! θα λειψει σε ολες μας πιστευω!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βγηκαμε χθες,εριξα και εναν χορο....ο παυλος δεν ενιωθε πολυ καλα και φυγαμε νωρις αλλα δεν πειραζει!!!!!!!!τελικα οταν κουραζομαι υπερβολικα το βραδυ εχω κραμπες....σημερα 4 φορες πηγε να με πιασει να αλλα το προλαβαινα

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια μου τι κανετε?Καλημερα!
Τα μωρακια μας αυξανονται ε?Να μας ζησουν!!!

Εγω τρεχω κ δε φτανω!Μεχρι να την αλλαξω κ να την ταισω κ να κομηθει περνανε σχεδον 2 ωρες κ πριν προλαβω να κανω οτιδηποτε ξαναξυπναει κ παμε παλι απτην αρχη!Ουτε τα δοντια μου δεν προλαβαινω να πλυνω!Ευτυχως μου μαγειρεψε η μαμα κ σιδερωσε ρουχα πριν φυγει κ σημερα μαγειρευει η πεθερα.

τα νεα σας???εχω μεινει στη σελιδα 11!Δεν παιζει να βρω χρονο να τα διαβασω!ειναι καμια εδω να μου κανει μια περιληψη?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ομορφιες!!!!

αχ Ελενιτσα μου ποοοοοσο σε καταλαβαινω..ετσι ξυπνησα/κοιμηθηκα/ξυπνησα..κι εγω..

ξυπναω καποια φαση μεσα στη νυχτα-κοιμομουν κι εγω στο δεξι πλευρο-κ το ποδι μου μεχρι ψηλα στον γοφο με πεθαινε αφανταστα..γυριζω ανασκελα με τα 1000 ζορια κ σαν κατι να ειχε εκει η μπεμπα που καθολου δεν την παλευα..μεχρι να γυρισω αριστερα αγανακτησα..εκει λιγο καλυτερα αλλα λιγο πολυ τα ιδια..

δεν ξερω ποσες φορες κοιμηθηκα κ ξυπνησα ετσι..αφου σε καποια φαση ανησυχησα..λεω κατι συμβαινει..και φυσικα μου περασε κ εμενα απο το μυαλο οτι μετατοπιζεται η μικρη.. Rolling Eyes Crying or Very sad

τωρα σηκωθηκα κ ειμαι καλα!!

γεια σου Δωρακι..μια χαρα η μπουμπου σας!!!ετσι πρεπει..θα σας τρεξει λιγο στην αρχη και μετα θα φτιαξει προγραμματικη κ θα ηρεμησετε!!!!

τωρα για την περιληψη..τιποτα δεν θυμαμαι..χοντρικα..

Νανσυ κ Μαρακι ειχαν γενεθλια!!
το Μαρακι απο εδω δεν εχει φανει πλακα πλακα, ισως φατσαμπουκ να την εχεις πετυχει..

απο εκει μαθαμε κ για την Ζωη μας!!!!οι πληροφοριες λενε γεννησε μια κορακλα σχεδον 3,5 κιλα -ιδια η πεθερα της-με λιιιγες επιπλοκες..λεπτομερειες δεν ξερουμε..

ομοιως κ για τον Μπομπιρα..απο φατσαμπουκ μαθαμε κ τα δικα της ευχαριστα..

το Μαρινακι γεννησε, περιμενουμε τα ετχαριστα κ απο την Νατασα..(θα εμπαινε με προγραμματισμενη), γεννησε κ η Χαρα μας την κοπελα της!!!

κατα τα αλλα, εγω περιμενω μπας κ παρει θεση η μικρη..ομοιως κ η Ελενιτσα!Λιτσα, Νανσυ και Σοφακι(η οποια επισκεφτηκε την χιονατη μας!)περιμενουν να κατεβουν τα νινακια τους..

η Λιτσα το αργοτερο την Τριτη θα μπει με προκληση, η Νανσυ εχει καμποσο ακομα, οπως κ το Σοφακι..η οποια ξηγηθηκε σουλατσαρισμα κ χορο μεχρι τελικης πτωσεως..του Παυλου!!!

αυταααααααααααααααααααα!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ καλε, πηρα φορα..Χαρα μου σε ξεγεννησα πριν την ωρα σου!!

την Νεκτυ ηθελα να γραψω..γεννησε κ εκεινη 12/1 Δωρα μου..!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι ωραια νεα!!!!!!!Να μας ζησουν ολα τα μωρακια!!!!Αντε ολες να γινετε συντομα μανουλες!Να συντονιστειται κ να ξαναμαζευτει το παρεακι γιατι σκορπισε φανταζονμαι.Δυσκολη η πρωτη βδομαδα...Κ ειδικα ο θηλασμος για μενα ειναι σχεδον μαρτυριο...Το παλευω ομως!Κ στο φεις δεν εχω μπει.μπηκα χθες βραδυ κ κολλησε το πισι.Η Ζωη περασε δυσκολα.Ακομη δεν εχει δει τη μπουμπου της.Ειναι καλα ομως τωρα.Μονο αυτο διαβασα.

Εσυ κ η Ελενιτσα εξακολουθειτε να εχετε αυπνιες?Βρειτε τροπο να κοιμηθειτε οσο προλαβαινετε γιατι μετα...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ, αστα Δωρακι μου..εχω βρυκολακιασει..και το χειροτερο μου ειναι οτι αργω να ξυπνησω..ζομπι εχω καταντησει!!!η Ελενιτσα ξυπανει νωρις..

τελευταια βεβαια εκει κατα τις 1 2και κατι την πεφτω, νυσταζω δεν νυσταζω..

αλλα δεν βολευομαι..κ η μικρη χορευει σαν τρελη..

μαρτυριο????αχ, μωρε..και τι να κανουμε..οσο την παλεψουμε, ας προσπαθησουμε...και την Φιλιτσα μας την ειχε παρει παντως απο κατω..θα δειξει..

αχ η Ζωουλα μας..ελπιζω να πανε ολα καλα!!

κατα τα αλλα, αποδεκατισμος στο μεγαλειο του..αντε, να γεμισει πιπιλιτσες το γκρουπακι κ να μπουμε ολες σε ρυθμο..!!!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε:αχ καλε, πηρα φορα..Χαρα μου σε ξεγεννησα πριν την ωρα σου!!

την Νεκτυ ηθελα να γραψω..γεννησε κ εκεινη 12/1 Δωρα μου..!!!

Shocked Λουκίαααα! Καλά άντε σε συγχωρώ.... όχι τίποτα άλλο κάνεις πολύ καλά τη δουλειά σου και στις περιλήψεις αρά μπορώ να σου επιτρέψω ένα μικρούλι λαθάκι rabbit

Βρε κορίτσια εσείς είστε σε πιο προχωρημένο στάδιο από εμένα και βλέπω ότι έχουμε τα ίδια προβλήματα Crying or Very sad
τα πόδια μου με πονάνε αφάνταστα. Ούτε τα μαξιλάρια με σώζουν, ούτε το μασάζ (εκτός αν γινόταν επί μονίμου βάσεως - πράγμα αδύνατον) τι να κάνω? Θέλω να κοιμηθώ και μόλις πέφτω στο κρεββάτι αρχίζει τις τούμπες η μικρή (όχι ότι δε μου αρέσει....) γαρίδα το μάτι! Ξαπλώνω αριστερά πονάω, κάνω φιλότιμες προσπάθειες να ξαπλώσω δεξιά τρις χειρότερα... Τι θα κάνω έχω δυο μήνες γεμάτους ακόμα Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 534787 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 534787 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 534787 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 534787

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κορίτσια βρικολακακια!!! Και μετά τους βρικολακες θα κάνετε αλλά άλλος θα σας κρατάει ξυπνιες... Εσείς από μόνες σας μια χαρά θα μπορειτε να κοιμηθείτε.
Εμείς είχαμε λίγο δύσκολο βράδυ. Δε κοιμόταν. Αφού τα καταφέραμε όμως το πήρε σερί μέχρι τις έξι με ένα σύντομο διάλειμμα για φαγητό στις τρεις. Το πρωί πάλι ζόρια όμως. Κλάμα και φωνή. και καιαπό εκείνη την ώρα μέχρι κι αυτή την στιγμη κοιμάται μόνο στην αγκαλιά μου.ουφ.... Καλα που είναι εδω ο καλός μου και θα μαγειρέψει αυτος...

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Στεναχωρέθηκα για τη Ζωή μας... εύχομαι να πάνε όλα καλά και θα πάνε - είμαι σίγουρη Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 377361

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 688264 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 688264 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 688264 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 688264 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 688264 Χαρα μουουουουου Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 667478

αχ, τι να κανω μωρε..ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι κ αυτο καμμενο ντιπ για ντιπ!! Razz Razz Razz Razz

Σμαρω μου εμεις κανουμε προβα για το επιλοχειο βρυκολιακασμα.. Laughing Laughing Laughing

δυσκολη η νυχτα σας πραγματι..αλλα κ η μερα.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 534787 εγω το χω παρει αποφαση..λεω στον εαυτο μου οτι το πρωτο 40ημερο θα ναι τρελος ο Γολγοθας ωστε να μη μου πεσει βαρυ..
γιατι μωρε η μικρουλα σας??ανησυχη ε? Crying or Very sad

Χαρα μου μη νομιζεις τα συμπτωματα που γραφουμε δεν ειναι καινουργια..παιζει καιρο το εργο..αρα λογικο ειναι να χεις κι εσυ ηδη τα θεματακια σου..υπομονη..τον φαγαμε τον γαιδαρο!!!

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λουκία πράγματι φοβερή στις περιλήψεις! Respect
Δωράκι υπομονή λίγο ακόμα, θα στρώσει το πράγμα που θα πάει.Τουλάχιστον είστε εντάξει με το βάρος!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυτό λέω κι εγώ Λουκία μου ίσα με 50 φορές την ημέρα "τον φάγαμε τον γάιδαρο" μπας και πάρω λίγο τα πάνω μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κούκλες μου πάω για μαμ και μετά θα κάνω τον ακροατή στα μαθήματα του γιόκα μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Θα ήθελα πολύ να σιδερώσω και τα τρία πλυντήρια που έβαλα εχτές... ίσως πιο αργά....

Φιλιά σε όλες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νανσυ μου η αληθεια ειναι οτι η Ελενιτσα το χει καλυτερα με τις περιληψεις..αλλα αφου η ενοραση μου δεν λειτουργει πλεον( Razz Razz Razz )ειπανα αναλαβω παλι την αναφορα των τεκτενομενων!!!!!!

Χαρα μου ολες τα ιδια λεμε..για ποτε θα ρθει η μερα ουτε που θα το καταλαβουμε!!!

κι εγω εχω βαλει ηδη σιδερο, να βαλω κ τα τελευταια στο βαλιτσακι μου!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 328109

καλο κουραγιο με τον υιο κ καλη ορεξη!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να φαω κι εγω..

κοτοπουλακι με πατατες κ για εμας σημερα!!!γιαμ γιαμ, κι εχω μια πεινα..να δω ποσα κιλα θα φτασω μεχρι να γεννησω..(σαν απορια το θετω, μην πεσετε να με φατε.. Razz )!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις μπαμιες σημερα! ειπανε να κανουμε λιγο αποτοξινωση απο το ... κοτοπουλο που επεσε πολυ αυτην την εβδομαδα;
ειδα κ μια φωτογραφια που ηταν ενα μωρο σε ισυακη προβολη κ ρωταγε...που πρεπει να εχω τα ποδαρακια μου;πανω η κατω; πολυ γελιο! Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ χρυσουλι μου..ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΣ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 654655

με την ελπιδα θα μεινουμε..εγω την καταλαβαινω την δικια μου..ακομα ξαπλα ειναι..νιωθω πανω χαμηλα στην κοιλια μου την ραχοκοκκαλια της σε πληρες τεντωμα..δεν θελει, το χω παρει αποφαση..εχω προετιμαστει για τα μαντατα μας την Πεμπτη.. Crying or Very sad αχ..

ωραιες οι μπαμιες..με μπολικη φετα!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατω χαμηλα ηθελα να πω..αχ, γλωσσα λανθανουσα.. Rolling Eyes

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααααααα τα νεα την ελενης εγω σας τα ειχα μεταφερει ανε μην μου υποβιβαζεται τον ρολο Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 534787 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 534787 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 534787 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 534787
Εμεις παλι ειχαμε δεν ειχαμε παλι γεματοι σακουλες για το μωρο γυρισαμε Razz Razz Razz
Εχει τρελαθει τωρα μας κρατουσε αγκαλια ο μπαμπας και χαιροταν η μικρη και πγαινα σαν ψαροκαικο στην φουρτουνα Razz Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 688264

κανενα κοριτσακι εδω??????

τι μπεμπεδορουχαλακια βαλατε τελικα στην βαλιτσα?βασικα κολλησα..κοντομανικο φανελακι ή μακρυμανικο??? scratch

θα της βαλω κατι φλισενιο απο εξω..και την φορμα εξοδου..να βαλω κοντομανικο λετε απο μεσα να μην σκασει η μπουμπου μου?ή μακρυμανικο για να μη μου κρυωσει μεχρι το σπιτι????? Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 4872

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω πηρα απ ολα Razz Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Razz θα βαλω 1 κ 1 τοτε..πολυ κακο για το τιποτα.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 35 911307

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις