Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
loukia_84 έγραψε:γεια σου Ζωη!!!!!!!!

3 μερες???????????????
Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 606100 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 606100 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 606100 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 606100 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 606100 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 606100
Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 654316 αντε, αντε, με το καλοοοοοο!!!!!!!!!!!

ελπιζω τα προβληματα να ειναι περαστικα.. Wink

απο το Μαρινακι, τιποτα νεοτερο.με το που ενημερωσει για τα ευχαριστα, θα ποσταρω!!!!

Ευχαριστώ Λουκάκι!! Smile
Προβλήματα με το φόρουμ εννοούσα!! Smile
Εσύ πώς πας; Δεν είδα καθόλου νέα στις προηγούμενες σελίδες!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααααααα, μια χαρα τοτε!

καλα κι εγω Ζωουλα μου..εδω, αναμενουμε..!!Παρασκευη εξετασεις, την ερχομενη Πεμπτη γιατρο..ελπθζω η σταλιτσα μου να χει γυρισει.. Crying or Very sad

κατα τα αλλα, ησυχα..περιμενουμε τα κοριτσακια να γυρισουν σπιτι κ να μαθουμε τα πρωτα νεα απο τα μωρακια τους!!!

εσυ?3 μερες?στανταρακι αυτο?εκλεισε?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να βαλω καμια θερμοφορα στν πλατη μου που δν μπορω να παρω ανασα αραγε?βλεπω ωραια ταινιουλα!την εχω καταβρει Very Happy

nina86

nina86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Sofki έγραψε:να βαλω καμια θερμοφορα στν πλατη μου που δν μπορω να παρω ανασα αραγε?βλεπω ωραια ταινιουλα!την εχω καταβρει Very Happy
ποια βλεπεις?????εγω ειδα αυτη το σαββατο και ηταν καλουτσικη,λιγο σκατα τελος ειχε "Un heureux événement" 'η αλλιως στα αγγλικα "A Happy Event" !!!

discordia

discordia
Ζωη τρεις μερες??? Αντε με το καλο!!!
Λες να σε προσπερασει καμια ή να εισαι η επομενη "πιπιλα?

Γεια σου Λουκια! Μην αγχωνεσαι, εχεις καιρο μπροστα σου, θα γυρισει η μικρη!

Σοφια ποια ταινια βλεπεις?
Πες καμια προταση...δεν ξερω τι να κατεβασουμε για σημερα το βραδυ!

Σημερα το κοριτσι μου, αφου κατουρησε τα ρουχα της, μολις την ανοιξα να την αλλαξω, στο καπακι κατουρησε και το κρεβατι μου, που την εβαλα εκει να παω να της φερω καθαρα ρουχα. Και αφου βαλαμε καθαρα ρουχα, φαγαμε και μετα ρευτηκε κι εβγαλε μια πελωωωρια γουλια και γεμισε και μενα και τα μουτρα της... σαν να την ειχα πεταξει χιονομπαλα ηταν χαχαχα κι αυτο ειχε ηδη κοιμηθει...

Κοριτσια, εμαθε να κοιμαται μονο στην αγκαλια μου. Εχω κανει το πρωτο μεγαλο λαθος ή θα της περασει?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχω μερες να δω καλη ταινια..ολο κατι χαζα κατεβαζει ο Χρηστος.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 679259 αν μου ερθει καμια καλη θα σας πω..

Σμαρω μου πολυ κατουρλου η μικρη σας!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
μηπως μωρε να της σφιγγεις λιγο παραπανω την πανουλα της?πως τα καταφερνει το ατιμουλι??

δηλαδη Σμαρουλα αν την αφησεις πριν την παρει ο υπνος γκρινιαζει??

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου μολις ελαβα μηνυμα απο το Μαρινακι!
γεννησε τελικα σημερα 3 τα ξημερωματα!
ολα πηγαν πολυ καλα, την κοιταζει λεει κ δεν την χορταινει την μπεμπουλα της.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 35468
εχετε ολες χαιρετισμους κ γλυκα φιλια!!!

Σοφακι μπορεις κ επισημα να βαλεις την πιπιλιτσα διπλα στο Μαρινακι μας!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το up εβλεπα το κινουμενο σχεδιο...και μ αυτα αρχισα να συγκινουμαι :ρ μετα που θα κατσω στο πισι θα βαλω πιπιλιτσα!σμαρω μηπως εχετε διαροουλες επειδη το νουμ2 σας ειναι λιγουλακι μεγαλουλη?

discordia

discordia
Λουκια μου, αν εξαιρεσεις το Dark Shadows" που ειδαμε τις προαλλες (εγω για 2η φορα) κι εμεις ολο βλακειες βλεπουμε, τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα...και αναρωτιεμαι τι να κατεβασουμε γι'αποψε.

Δεν ξεχειλισαν τα τσισα απο την πανα. Μολις την ανοιξα να την αλλαξω, τοτε κατουρησε. Και μετα την εβαλα στο κρεβατι μεχρι να της φερω ρουχα και δεν της ειχα βαλει πανα η εξυπνη, οποτε ξανακατουρησε.

Ναι, Λουκια μου, ενω στην αγκαλια κοιμαται, μολις την αφησω ξυπναει, κοιταει γυρω της, μετα γκρινιαζει, και τελος αρχιζει να δινει γκαζια. Τοτε την ξαναπαιρνω και παλι απ'την αρχη...

Να μας ζησει και το καινουριο ανιψακι!!!! Ξαναγιναμε θειες και σημερα!!!! Παω να τραταριστω!!!

Σοφακι κι εγω θελω να το δω αυτο. Αλλα ο καλος μου δε θελει να βλεπει παιδικα. Θα περιμενω να μεγαλωσει η κορη μου να βλεπουμε παρεα...
Να κατεβασεις να δεις το "Coraline"...βασικα δες το τρεηλερ πρωτα. Ειναι σε φαση σαν την "νεκρη νυφη". Πολυ μου αρεσουν αυτα!11

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα στο μαμαδοχωριό! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 990599 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 834918 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 990599 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 834918 Δε ξέρω τι να πρωτογράψω!!!

Συγχαρητήρια στις νέες μανούλες!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 50580 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 50580 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 50580 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 50580 Να ναι τα παιδάκια σας γερά και καλότυχα!
-Δώρα μου η μπεμπούλα σου, να σου δωρίζει πάντα χαμόγελα και χαρά!!
-Μιράντζελα ο μπεμπούλης σου να είναι αγγελένιος όπως το όνομά σου!!
-Μαρίνα να' ναι η μπέμπα σου αέρινη και θαλασσινή σα γοργόνα όπως το όνομά σου!!

Ευχαριστώ και εγώ για τις ευχούλες στα κορίτσια που δεν απάντησα Μπομπιρας-Ελένη, Νάνσυ, Χαρά, Κατερίνα, Σμαρώ, Ζωή. Ελπίζω να μην ξεχνάω καμία! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 417472

Τι άλλο; Α ναι Ελένη και εγω καισαρική έκανα και πρέπει να σου πω μην κάνεις το λάθος να πάρεις παντελόνι εγκυμοσύνης με τη μεγάλη φάσα όπως εγώ για να βγείς. Πέφτει η φάσα πάνω στα ράμματα και με ενοχλούσε! Καλύτερα καμιά φορμούλα που μπορείς να τη γυρίσεις και να την κατεβάσεις. Τώρα για φορέματα δε ξέρω υποθέτω πως και το καλσόν που θα χρειαστεί θα ενοχλεί.

Σμαρώ μου τώρα σου απαντώ καλύτερα αργά παρά ποτέ χεχε. Με το θηλασμό όχι δεν έχουμε πρόβλημα. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 136747 Όλα καλά ευτυχώς.Βέβαια η καραμελίτσα τα πιο πολλά και συχνά γεύματα τα κάνει τη νύχτα οπότε μετά τις 5 τα ξημερώματα θα κοιμηθώ σερί για κανα 3ρο. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 401147 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 401147 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 401147 Και εσένα νυχτερινή είναι;

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το εχω δει παλιοτερα το up!εχω δει κ το corallne και το brave πιο προσφατα..ωραια τα παιδικα πραγματι, εμενα ευτυχως τα βλεπει το παληκαρι μου..
τελευταια ειδαμε το καινουργιο με το τσουναμι(καλο αλλα τιποτα τρομερο, ηταν συγκινητικο παντως), τον batman (το τελευταιο)κ καναμε κ μια αποπειρα να δουμε κ το lincoln αλλα δεν παιζει..ανιαρο μου φανηκε..

καθε βραδυ κι εμεις τα ιδια..αφου στην tv δεν παιζει κ τιποτα.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 679259

ε τοτε μαλλον Σμαρω μου η μικρη σου αρεσκεται στο να τα αμολαει τσιτσιδουλα!! Razz Razz Razz Razz

οσο για τον υπνο της μικρης σου..προβλημα..αλλα δεν πειραζει μωρε..ειναι τοσο μικρουλι για να του χαλας χατηρια..!οσο μπορεις βεβαια προσπαθησε να της το κοψεις.. Rolling Eyes

discordia

discordia
Γεια σου Φαιη μου! Καλως ηρθες παλι στο παρεακι, μανουλα πλεον!!!
ΚΚαι παλι σας ευχομαι τα καλυτερα! Να την χαιρεστε και να ειναι παντα ευτυχισμενη και γεματη υγεια!!!

Ανεφερες ραμματα? Πως εισαι? Πονας? 'η ολα καλα? την σηκωνεις την μικρη ευκολα?

Εμενα μεχρι τωρα τρωει πιο πολυ την ημερα. Την νυχτα τρωμε γυρω στις 12 με 1, μετα την ξυπναω εγω στην μεση της νυχτας για να φαει, αλλη μια γυρω στις 7 και μετα γυρω στις 11 οπου και σηκωνομαι κιολας. Ειναι και γρηγορα τα νυχτερινα γευματα γιατι στο τεταρτο κοιμαται πανω στο στηθος. Λιγο σηκωμα μηπως ρευτει και μετα στο κρεβατι της.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Φαιη μου!!!!!!!!τι κανει το κοριτσι σου?μεγαλωνει η σταλιτσα??

τελεια τα νεα σου με τον θηλασμο..καθε φορα που διαβαζω οτι καποια απο εσας τα χει καταφερει με το μπεμπακι της, πολυ θαρρος παιρνω!!!

πονας ακομα με την καισαρικη?φανταζομαι στη κινηση πανω ε?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σμαρω μου τρωει ομως μεσα σε αυτο το τεταρτο?προλαβαινει εννοω?της κολλητης μου την επαιρνε ο υπνος σχεδον νηστικη.. Crying or Very sad

discordia

discordia
την ακουω που κατεβάζει γουλιές λούκια μου. Και αυτό το μωρό όταν πεινάει ξυπνάει!!! Για παράδειγμα στο τελευταίο της γεύμα έφαγε παρα πολυ και έκλεισε τέσσερις ώρες ύπνου και τώρα προσπαθω να την ξυπνήσω...
Και ο παιδίατρος μας είπε ότι ένα τςταρτο είναι αρκετό, εφόσον τρώει όμως, όχι να πιπιλιζζει.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξει, αφου την ακους να κατεβαζει γαλατακι μια χαρα!
θα ξυπνουσε κ θα χε κ γκρινια διαφορετικα, δικιο εχεις..

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
discordia έγραψε:Γεια σου Φαιη μου! Καλως ηρθες παλι στο παρεακι, μανουλα πλεον!!!
ΚΚαι παλι σας ευχομαι τα καλυτερα! Να την χαιρεστε και να ειναι παντα ευτυχισμενη και γεματη υγεια!!!

Ανεφερες ραμματα? Πως εισαι? Πονας? 'η ολα καλα? την σηκωνεις την μικρη ευκολα?

Εμενα μεχρι τωρα τρωει πιο πολυ την ημερα. Την νυχτα τρωμε γυρω στις 12 με 1, μετα την ξυπναω εγω στην μεση της νυχτας για να φαει, αλλη μια γυρω στις 7 και μετα γυρω στις 11 οπου και σηκωνομαι κιολας. Ειναι και γρηγορα τα νυχτερινα γευματα γιατι στο τεταρτο κοιμαται πανω στο στηθος. Λιγο σηκωμα μηπως ρευτει και μετα στο κρεβατι της.

Ευχαριστω κπαλι κοριτσαρα!Ποπο τυχερη εισαι!!! Εμενα καθε μια ωρα το βραδυ θελει μαμ,δεν ηρεμει με τπτ.Αλλα εχει παρει η τοσοδουλα ηδη συν 320 γρ απο το βαρος της οταν γεννηθηκε.Αντε που με ειχε φαει ο γιατρος οτι θα κανω μικρο μωρο.Μικρο μεν φαγσνο δε,θα ξεπεταχτει γρηγορα. Οσο για την καισαρικη οι τρεις τεσσερις μερες ητανε που ναι δε μπορουσα να σηκωθω ευκολα απο το κρεββατι το πρωι.Απαξ και σηκωνομουν ομως μετα μια χαρα.

loukia_84 έγραψε:γεια σου Φαιη μου!!!!!!!!τι κανει το κοριτσι σου?μεγαλωνει η σταλιτσα??

τελεια τα νεα σου με τον θηλασμο..καθε φορα που διαβαζω οτι καποια απο εσας τα χει καταφερει με το μπεμπακι της, πολυ θαρρος παιρνω!!!

πονας ακομα με την καισαρικη?φανταζομαι στη κινηση πανω ε?

Ολα καλα θα πανε με το θηλασμο αρκει να το θες.Μην ακους εμπειριες απο γυναικες που δεν τα καταφεραν, να περνεις οντως κουραγιο απο καλα παραδειγματα να αυθυποβαλεσαι μονο θετικα!Εγω ηθελα πολυ να θηλασω και απο το πρωτο βραδυ στο νοσοκ. την ειχα ολη την ωρα στο στηθος παρολο που ειχα μονο πρωτογαλα, ε απο το πολυ πιπιλιμα την επομενη ξυπνησα με μουσκιδι μπλουζα!

Σορυ για τυχον λαθη γραφω απο κιν τωρα γιατι πι θηλαζω Very Happy

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα!Φαιη μου ολα τα λεφτα εισαι!και την μπουμπου στο ζακι κ το κινητο ανα χειρας!

δικιο εχεις παντως.. Wink θετικη σκεψη!ολες θα τα καταφερουμε!

καπου-τελειως τυχαια-επεσα πανω στο ονομα της μικρης σας..!αελια=πηγη του φωτος..πολυ μου αρεσε!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πεταγομαι μια σουπερ!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 417472

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
loukia_84 έγραψε:χαχα!Φαιη μου ολα τα λεφτα εισαι!και την μπουμπου στο ζακι κ το κινητο ανα χειρας!

δικιο εχεις παντως.. Wink θετικη σκεψη!ολες θα τα καταφερουμε!

καπου-τελειως τυχαια-επεσα πανω στο ονομα της μικρης σας..!αελια=πηγη του φωτος..πολυ μου αρεσε!!!

Ε τι να κανουμε η ειμαστε trendy μαμαδες η δεν ειμαστε Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 328109 Αν και αποφευγω να εχω το κιν κοντα της λογω ακτινοβολιας αλλα τωρα δε γινεται να παω στο γραφειο.

Οσο για το ονομα θα μας τυφλωσει αυτο το μωρο,γιατι κ το Φαιδρα σημαινει φωτεινη, γεννηθηκε κ παραμονη των Φωτων!!Αχ παινευομαι απο τωρα η χαζομαμα lol

discordia

discordia
Χαχαχα κι εγώ θηλαζω αυτήν την στιγμη....

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
loukia_84 έγραψε:πεταγομαι μια σουπερ!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 417472
Happy shopping!Αντε κ εγω παω να την αλλαξω τα λεμε σε λιγο

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
discordia έγραψε:Χαχαχα κι εγώ θηλαζω αυτήν την στιγμη....
Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 328109

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααα θα αρχισω να ζουπαω τα ζυζακια να βγαζω γαλα να ειμαστε ολες μας αγελαδιτσες!!χοχο Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 19 654316 τι καλαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σμαρουλα μου,δεν πιστευω οτι υπαρχει προβλημα που θελει αγκαλιτσες ειναι μικρακι..απλα αν ξυπνησει καμια φορα δοκιμασε να κατσεις διπλα της να την χαιδευεις και να της μιλας να δεις μηπως την παιρνει και ετσι ο υπνος!!

discordia

discordia
Λούκια καλα ψώνια!!!!

Φαίη εσείς δυο ονόματα που σημαινουνν φωτεινή, εμείς ένα μόνο, Φωτεινή!!!!
Αλήθεια την αλλάζεις μετά το φαγητό; εμένα ξυπνάει και την αλλάζω και μετά τρώμε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις