726 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! Πεμ Ιαν 17, 2013 9:13 am
loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
βρε Φιλιτσα μου μηπως δεν πεναει..μηπως εχει τιποτα πονακια?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
loukia_84 έγραψε:ναι Ελενιτσα μου!!
βολευει πολυ ειδικα στην αλλαγη της πανας!
του φορας απο μεσα εσωρουχακι κ καλτσακια
κ το μωρακι κουλουριαζεται οπως μεσα στην κοιλιτσα μας..
δεν ξερω για αυτα συγκεκριμενα απο το motherbaby αλλα εχω δει καποια που στις ακρες στα χερακια εχει μια κρυφη προεκταση που γυριζει το νυχτικακι κ λειτουργει σαν γαντακι για τα χερακια του!!
δεν ξερω πια Λουκια μου τα εχω παιξει.και φυσικα απο το στηθος μου δεν φευγει...εννοειτε!θα θηλασει και μετα ολα τα αλλα.loukia_84 έγραψε:Φιλιτσα μου τον ακους να κατεβαζει γουλιτσες απο το στηθος σου?μην αγχωνεσαι παντως..αν νιωθεις ανασφαλεια οτι μπορει να μην τρωει δωσε του λιγο ξενο..αλλα μην τον κοψεις καθολου απο το στηθος σου.πρωτα ζυζακι κ τελευταια επιλογη το ξενο..
αλλα παιζει να τον ενοχλει κ κατι αλλο περα απο το μαμ..πονακια, τα κακακια του ισως..
loukia_84 έγραψε:γι αυτο ειπα στην Ελενη να παει εκει, που ειναι τσαμπα!!!!!!!!αν δε το βολευτει τουλαχιστον να μην κλαιει τα ευρουλακια της!!!
filitsaki έγραψε:εμενα ειναι και 2 ωρες στο στηθος ρε κοριτσια και μια κοιματε μια ξυπναει και μετα απο τοση ωτα κλαιει..να το αφησω να κλαιει να μην το δωσω?
NEKTY έγραψε:Κοριτσια μου καλησπερα σε ολες και ειλικρινα ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου και για τις ευχες σας καιγια τις συμβουλες, πραγματικα αισθανομαι καλυτερα. Οπως καταλαβατε τα λεπτα ειναι πολυτιμα και μολις τωρα μπηκα για λιγο μιας και ειμαστε alarm ολη την ωρα με την μικρουλα αλλα χαλαλι , μερα με την μερα συγχρονιζομαστε ολο και πιο πολυ. Περιττο να σας πω τι αγχος ειχα και με το θεμα του μπανιου οπου σημερα τα καταφερα μιας και τις δυο προηγουμενες μερες μας εβγαλε ,,,,,,ασπροπροσωπες ο μπαμπας μας (απιστευτη η ψυχραιμια του και η βοηθεια του) εγω ειμαι μες στον πανικο και τις ερωτησεις. Κοριτσια οσες εχετε κανει καισαρικη σας συνιστω να φορεσετε /μου τοπε ο γιατρος μου/ για να ανακουφιστειτε εσωρουχο - λαστεξ υπαρχει στα μαγαζια και ειναι λιγο ελαστικο οχι σαν το κλασσικο λαστεξ, ψιλομαζευει την κοιλιτσα και περιοριζεται ο πονος, εγω σημερα το δοκιμασα και ομολογω οτι κανει δουλια. Βρε κοριτσια αληθεια εγω ειμαι τρελλη που θελω να την μυριζω συνεχως , να την χαζευω και να την κανακευω ή ταχω παιξει ? Αυριο περιμενουμε την πρωτη επισκεψη απο τον παιδιατρο και θα σας πω τα νεωτερα (σοφακι π.η.τ. ειχα την 25-01-2013)
loukia_84 έγραψε:νομιζω-ετσι θελω τουλαχιστον να πιστευω.. -οτι θα επανελθουν οι κοιλιτσες μας..στην τελικη-αν ποτε βρουμε χρονο-κανουμε κ κανεναν κοιλιακο..!!!
εμενα για τις ραγαδες(προς το παρον δεν εχω..ευχαριστω Παναγιτσα μου!)μου ειχε δωσει κρεμα ο γιατρος..και μου ειχε αναφερει απο τοτε ακομα οτι μετα την εγκυμοσυνη θα σταματησω την 1 κ θα παρω την 2 για αποκατασταση..ελπιζω να κανει δουλεια!
2 φιλεναδες που εχω κ οι δυο με το που γεννησαν εχασαν τα κιλα της εγκυμοσυνης κ τους εμεινε-ατην αρχη οπως εσυ καλη
ωρα-μια ζελεδενια κοιλιτσα!!!
αγαπουλα μου να μας ζησουν!!!ποιο ρυθμο αν ερθουν τα αλλα παιδακια μου πανω παει...εσυ πως τα πας με το θηλασμο?fey11gr έγραψε:filitsaki έγραψε:εμενα ειναι και 2 ωρες στο στηθος ρε κοριτσια και μια κοιματε μια ξυπναει και μετα απο τοση ωτα κλαιει..να το αφησω να κλαιει να μην το δωσω?
Ο δικός μου παιδίατρος μου είπε να την βάζω όποτε ζητάει και ας έφαγε πριν λίγο. Τον ρώτησα και αν κακομάθει και κάνει το μεμέ πιπίλα; Μου λέει στο πρόγραμμα είναι να γίνει και αυτό!Τώρα μάλλον υπόκειται στις δικές μας δυνάμεις πως θα το χειριστούμε το όλο θέμα. Μην αγχώνεσαι θα το βρείτε το ρυθμό σας
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης