Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
564 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 564 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:γεια σου Λιτσακι..εγω προσωπικα ιδεα δεν εχω..
Ελενη μου καταλαβα πως ειναι..
οτιδηποτε..αρκει να κανει δουλιτσα!!!πως θα βγουμε το καλοκαιρι στις παραλιες..? Razz Razz Razz Razz Razz
ειναι και αυτο να μην εχει η μικρη μου μια μαμα φετες???? χεχεχε

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιλιτσα μου η αληθεια ειναι οτι οταν υπαρχει ηδη ενα-ποσο μαλλον 2 παιδακια-ειναι καπως δυσκολο..και ειναι κ σε ηλικιες που καταλαβαινουν αρκετα πραγματα..

το πιο κουλο που εχω ακουσει ειναι οτι ζητουσε το μεγαλυτερο παιδακι να τρωει κ αυτο απο το μεμε.. Shocked Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 585182

δεν ξερω πως θα τα καταφερεις με 2 πιτσιρικακια τριγυρω, ειλικρινα..τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο παντως..τουλαχιστον οσο ειναι η ψυχολογια σου καλη..γιατι διαφορετικα.. Rolling Eyes σηκωνεις τα χερια ψηλα..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
listoudi έγραψε:
loukia_84 έγραψε:γεια σου Λιτσακι..εγω προσωπικα ιδεα δεν εχω..
Ελενη μου καταλαβα πως ειναι..
οτιδηποτε..αρκει να κανει δουλιτσα!!!πως θα βγουμε το καλοκαιρι στις παραλιες..? Razz Razz Razz Razz Razz
ειναι και αυτο να μην εχει η μικρη μου μια μαμα φετες???? χεχεχε

εεεεεεεεεεεεεεετσι! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 328109

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
loukia_84 έγραψε:ωχ Φαιη μου ταλαιπωρια μου ακουγεται αυτο..μηπως να δοκιμασεις κι εσυ ενα μαξιλαρακι θηλασμου??????????

Το έχω και εγώ αυτό απο τα Motherbaby αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στο θηλασμό είναι και πελώριο και με τα 4 μαξιλάρια που έχω ήδη στο κρεββάτι δε θα χωράμε στο τέλος εμείς lol

elenhtsa έγραψε:
loukia_84 έγραψε:νομιζω-ετσι θελω τουλαχιστον να πιστευω.. Rolling Eyes -οτι θα επανελθουν οι κοιλιτσες μας..στην τελικη-αν ποτε βρουμε χρονο-κανουμε κ κανεναν κοιλιακο..!!!

κοιλιακό ε; ποπο σιγά μη βρώ χρόνο για αυτο βαριέμαι τρελά τη γυμναστική στο σπίτι Rolling Eyes

αυτο με το λαστεξ ισχυει.ειναι αυτο το κορσεδακι κ το χαν συστησει κ στην μαμα μου ακομα πριν χρονια λογω της καισαρικης

Άρα χρειάζεται λαστέξ βρακάκι, ζώνη ή κορσές; Τα χω μπερδέψει μου φαίνεται.

filitsaki έγραψε:
fey11gr έγραψε:
filitsaki έγραψε:εμενα ειναι και 2 ωρες στο στηθος ρε κοριτσια και μια κοιματε μια ξυπναει και μετα απο τοση ωτα κλαιει..να το αφησω να κλαιει να μην το δωσω?

Ο δικός μου παιδίατρος μου είπε να την βάζω όποτε ζητάει και ας έφαγε πριν λίγο. Τον ρώτησα και αν κακομάθει και κάνει το μεμέ πιπίλα; Μου λέει στο πρόγραμμα είναι να γίνει και αυτό!Τώρα μάλλον υπόκειται στις δικές μας δυνάμεις πως θα το χειριστούμε το όλο θέμα. Μην αγχώνεσαι θα το βρείτε το ρυθμό σας Very Happy
αγαπουλα μου να μας ζησουν!!!ποιο ρυθμο αν ερθουν τα αλλα παιδακια μου πανω παει...εσυ πως τα πας με το θηλασμο?

Να μας ζήσουν Φιλίτσα μου!!!! Να ναι ο μπέμπης σου ζαχαρωτός να τον γεμίζεις φιλιά!
Με το θηλασμό πλέον εδώ και 3 μέρες θηλάζουμε αποκλειστικά. Αυτό σημαίνει οτι δεν κάνω τπτ άλλο απο το να θηλάζω όλη την ώρα ,είτε κάθε είκοσι είτε κάθε 5 λεπτά. Πήραμε και βάρος άρα όλα κομπλέ Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 401147 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 401147 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 401147 Τώρα πασχίζω να μάθω το θήλαστρο μπας και γλιτώνω κανά βραδίνο μαμ χώνοντας τον μπαμπά χεχε.
Ποπο ναι εσύ έχεις και άλλα 2!!! Ε καλή δύναμη ένα έχω και δε ξέρω τι να κάνω.

Άντε πάω να αράξω τώρα καληνύχτα και φιλάκια σε όλες!!!

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου παω για υπνο ελπιζοντας να ξυπνησω απο τους πονους της γεννας... με ενα ονειρο θα κοιμηθω σημερα... αντε να δουμε το πρωι εχω γιατρο.. να δουμε τι θα μας πει...ευχομαι να γενναω και να με κρατησουν εκει...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:Φιλιτσα μου η αληθεια ειναι οτι οταν υπαρχει ηδη ενα-ποσο μαλλον 2 παιδακια-ειναι καπως δυσκολο..και ειναι κ σε ηλικιες που καταλαβαινουν αρκετα πραγματα..

το πιο κουλο που εχω ακουσει ειναι οτι ζητουσε το μεγαλυτερο παιδακι να τρωει κ αυτο απο το μεμε.. Shocked Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 585182

δεν ξερω πως θα τα καταφερεις με 2 πιτσιρικακια τριγυρω, ειλικρινα..τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο παντως..τουλαχιστον οσο ειναι η ψυχολογια σου καλη..γιατι διαφορετικα.. Rolling Eyes σηκωνεις τα χερια ψηλα..
ακριβως!!!!!!!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φαιη μου-λεω τωρα εγω..-γιατι δεν κανεις μια αποπειρα με το μαξιλαρι απο τα motherbaby?μπορει να σε βολεψει κ να μην χρειαζεσαι 4 μαξιλαρια αλλα 1..!!!γυρω γυρω απο την μεση σου θα το βαζεις.κ εσυ θα στηριζεις πισω την μεση σου κ το μπεμπακι θα ακουμπαει το κορμακι του σε αυτο..

οσον αφορα την γυμναστικη, εγω οχι στο σπιτι, πουθενα δεν την χωνευω..ειμαι πολυ τεμπελα..δυστυχως.. Rolling Eyes

λαστεξ βρακακι που να καλυπτει ψηλα μεχρι την κοιλια..αυτο καταλαβα εγω!

με το θηλαστρο-μονο ομως για το βραδυ-εχει σωθει κ η κολλητη μου!εκεινης το μωρο τρωει 1(που καπως παλευεται) 4(εκει το θηλαστρο ειναι σωτηριο!) κ 8 το πρωι!μια χαρα!!

καλη σας νυχτα λοιπον.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 417472

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο σου βραδυ Λιτσακι..μακαρι..!θα περιμενουμε τα νεα σου αυριο.. Wink

Φιλιτσα μου μην σκας, οσο αντεξεις!δε θα πεθανουμε κιολας..εξαλλου αν σε παρει απο κατω, οχι μονο για το μπεμπακι, αλλα κ για τα αλλα 2 πιτσιρικακια σου θα ειναι στεναχωρο..αρα..η μανουλα να ειναι καλα κ εχει ο θεος!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτακια μου σας αφηνω κι εγω!
θα δω λιγο μαστερ σεφ κ θα προσπαθησω να κοιμηθω..εχω εξετασεις το πρωι κ ποιος ξυπναει.. Mad ασε που οσο μενω ξυπνια θελω να φαααααααααααααααααααααααωωωωωωωωωωω pig

σας φιλω!καλο ξημερωμα!!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:καλο σου βραδυ Λιτσακι..μακαρι..!θα περιμενουμε τα νεα σου αυριο.. Wink

Φιλιτσα μου μην σκας, οσο αντεξεις!δε θα πεθανουμε κιολας..εξαλλου αν σε παρει απο κατω, οχι μονο για το μπεμπακι, αλλα κ για τα αλλα 2 πιτσιρικακια σου θα ειναι στεναχωρο..αρα..η μανουλα να ειναι καλα κ εχει ο θεος!!!!!
Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 417472

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καμμια δεν προλαβα??? Ολες πηγατε για υπνο???
Κι εγω ειπα οτι οι κοιλιτσες θα εχουν αυπνια και θα εχω παρεα μεχρι την μια που πρεπει να ταισω την μικρη.

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Sleep Sleep Sleep Sleep
Ονειρα γλυκα, εγω θα σας προσεχω ολες....μεχρι να ταιστουμε και να πεσω ξερη τουλαχιστον...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ειμαι εδω!!!!Δεν μπορεσα να φαω και πειναω και εκνευριζομαι αλλα τραγουδαω στο κοριτσι μου και πολυ της αρεσει!!

NEKTY

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
φιλιτσα αγαντααααα!!!! Και γω στο κρεβατι εχω στην πλατη μου 4 μαξιλαρια και την μπεπουλα την ακουμπαω πανω σε μαξιλαρι για τον θηλασμο. εχουμε παρει και μεις αυτο το μαξιλαρι θηλασμου αλλα βρε κοριτσια ειναι τεραστιο δεν κουμανταρεται.....

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεννησε η ελενη μας ΧΘΕς στις 12¨40 εναν μπεμπη 3070!!!!!!!!!!!!!!επιασε και στηθος και ως τωρα θηλαζει!!!!!!!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!!!!
Τι όμορφα νέα!!! Να σου ζήσει Ελενίτσα μου ο παιδαρος, γερός και καλοτυχος να είναι! Κάθε ευτυχια σας εύχομαι!
Μάλλον εγώ ειμαι η επόμενη, μπαίνω αύριο το πρωί στις 7:30!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου πρέπει να κλείσω, πολύ τρέξιμο σήμερα...
Θα σας ενημερώσω όταν θα έχω internet!
Φιλάκια πολλά! Να μας ζήσουν τα μωράκια μας!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα !!γεννησε η ελενη μας ο μπομπιρας;να της ζησει!νομθζα ειχε πει για παρασκευη...καλοτυχο κ γερο να ναι ελενη μου!
κοριτσια γιναμε παλι θειες! τραταρισμα μην ξεχνιομαστε!
Νατασσα μου εσυ 7:30;με καισαρικη κ εσυ μας ειχες πει;

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!
Ήρθε και ο μπομπιράκος! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 654316
Ελένη μου πολλά Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 50580 !!!
Να είναι γερός και τυχερός ο μικρός σας!!!
Αντε περιμένουμε τα ευχάριστα και από τα άλλα κοριτσάκια μας!

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου.. λοιπον σημερα ξυπνησα στις 5.30 μαλλον απο το αγχος μου νερα ακομα δεν σπασανε.. το πρωι πηγα νοσοκομειο για εξεταση και ολα καλα.. την κυριακη τωρα παλι.. αντε να δουμε αν θα το αποφασισει να βγει.. μεχρι την τριτη εχουμε περιθωριο μετα θα κανουμε εισαγωγη...

NEKTY

καλημερα ξεκλεψα λιγο χρονο και σας γραφω , αντε να μας ζησουν και τα νεα μωρακια καλοτυχα γερα και ευτυχισμενα και με το καλο να τελειωσετε ολες να τα κρατησετε στην αγκαλια σας. φιλακια σε ολες

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια!Τα νερά απ'ότι διάβασα σπάνια σπάνε πρώτα οπότε μην αγχώνεσαι.Μάλλον πόνους να περιμένεις οι οποίοι εύχομαι να κάνουν την εμφάνισή τους μέχρι την Κυριακή!
Το μωρό κατέβηκε εσένα καθόλου?Ο τράχηλος πως είναι?

discordia

discordia
Ελενη να σας ζησει ο μπομπιρας!!!Να ειναι γερος και τρομερος! Να σας λατρευει και να του κανετε αδερφακια!!!
Να ειναι παντα γεματο χαρα το σπιτικο σας !!!!
Κοριτσια να μας ζησει ο ανιψιος!!!

Καλα εχω χασει την μπαλα, καθε μερα γεννητουρια!!! Ειναι τελειο!!! Σημερα ποια γενναει??? Δεν μπορει! Κι αν δεν ειναι κατι προγραμματισμενο, ολο και καποια εκπληξουλα θα εχουμε μεχρι το βραδυ!!!

Της ζωης η κοριτσαρα και της ελενης ο αγοραρος δηλαδη τωρα θα εχουν μαζι γενεθλια?

Μονο το κοριτσι μου ειναι μοναχο του! Τι να την κανω...βιαστηκε!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαι κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

κι αλλη χαρα στο σπιτικο μας!!!!!!!!

Ελενη μου να σου ζησει το κουκλακι σου!!γερος, δυνατος, καλοτυχος για μια ζωη ευχομαι!!!μικρουλι βγηκε τελικα το αγορι σου.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 35468 φανταζομαι θα τα χετε κανει ολοι πανω σας!!!! Razz ελπιζω να εχουν ερθει οι δικοι σου να καλοδεχτουν τον παιδαρο.. Wink και τρελαινομαι να μαθω αντιδρασεις του συζυγου.. Laughing Laughing

Λιτσακι μου τιποτα τελικα ε?για να δουμε..πεισματαρικο κ το δικο σου το κοριτσι!!!

Νανσυ μου κι εσυ εδω..!!! Rolling Eyes

γεννησε τελικα η Ζωη μας βρε κοριτσια?δεν εχει δωσει ακομα το παρον ε?ουτε φατσαμπουκ φανταζομαι..
αχ....τελεια!!!!!

Νατασα μου με το καλο!!!κι αλλο μωρακι αυριο λοιπον... Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 893968

εχω πηγα πρωι πρωι για εξετασεις , περπατησα κ καμποσο, τωρα βρεχει κ με εχει πιασει μια κουβερτοχουχουλιαση αλλο πραγμα!!!

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σου Λουκία!Εδώ που να πάω?Σπίτι-δουλίτσες.Περιμένω να γίνει το φαγητό μου(κοτοπουλο με πατατες στο φούρνο).
Από τη Ζωή όντως δεν έχουμε νέο ακόμα αλλά τι στο καλό θα γέννησε!!
Κι εγώ τον περίμενα μεγαλύτερο τον μπόμπιρα να πω την αλήθεια.Ότι να'ναι μου φαίνεται είναι τα μηχανήματα.Anyway μια χαρά είναι πάλι,θα ησύχασε και το κορίτσι μας και θα είναι μέσα στην χαρά τώρα.Αχ τι ωραία!
Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου.Για περπάτημα θα πάω πιο μετά.Ελπίζω μόνο να μην αρχίσει να βρέχει γιατί ετοιμάζεται.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειπα μηπως γεννησες!!! Razz

αν εξαιρεσεις την Νατασα που μπαινει αυριο, εισαι η επομενη στην λιστα!!!!μαζι με το Λιτσακι φυσικα που ομως απο οτι καταλαβα μεχρι την Τριτη θα περιμενει.. Rolling Eyes

εμεις τσιπουρα με χορτα σημερα!!!

βρεχει ολη την ωρα εδω..έλπιζω να σε αφησει ο καιρος να περπατησεις λιγο..

πραγματι, αυτοι οι υπερηχου ο,τι να'ναι.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 31 911307

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις