Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
601 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 601 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nina86 έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου!να μας ζηουν τα ολα τα μπεμπακια!φιλιτσα αν εχει πληγες στη θυλη απο το θηλασμο λενε οτι βαζεις απ το γαλα σου και κανει δουλεια.ισχυει αυτο?εγω παντως πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!κοριτσια μου μην αγχωνεστε,το αγχος λειτουργει αρνητικα...να εχουμε εμπιστοσυνη στο γιατρο μας και ολα θα γινουν!!!

βαζω γαλα,βαζω αμυγδαλελαιο και ενα αλλο σκευασμα που μου ειπε η Σμαρω α και κρεμα λανολινης...ποσα αλλα να βαλω?και τωρα τα εχω να αεριζοντε!

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια μου,να σας ζήσουν τα μωράκια σας,κι όσα έρχονται με ένα πόνο..
Σας διαβάζω που κι που κι θα ήθελα να συμβουλέψω τις μανούλες που προσπαθουν να θηλάσουν,έχω ήδη μια κορούλα 13μιση μηνών κιείμαι έγκυος στο αγοράκι μου,θήλαζα τη μικρή μου μέχρι 11 μηνων ,ήμου ήδη 3 μηνών έγκυος..
Όντως στην αρχή Φιλίτσα μου ,ματώνουν οι θηλές,το λάθος για μένα είναι οι πολλές κρέμες που βάζεις,νομίζω ότι της μαλακώνεις πολύ κι γι αυτο ματώνουν έυκολα,για μένα πρέπει να μάθεις να βάζεις το παιδί σωστά,να βεντουζάρει σωστά το στήθος σου,λοιπον όταν τοποθετείς το παιδί στο στήθο σου κι ανοίγει το στομα πρέπει να πιάσει όλο το μαύρο κι όχι μόνο τη θηλη γιατι έτσι σε ματώνει,αν δεν μπει σωστά με το μικρο δακτυλάκι σου θα ανοίγεις το στοματάκι του κι θα τον βγάζει όταν βλέπεις ότι έχει ανοίξει πολύ το στομα τότε το βάζεις να πιάσει όλο το στηθο σου,τώρα αν είσαι ματωμένη αυτο με το γάλα κι τον αερισμό είναι το καλύτερο κι αν είναι πολύ ματωμενα βάλε την purelan πριν κι μετά το θηλασμό για καμια μέρα κι δεν θα πονας πολύ..
Όσο για την άλλη μας φίλη που λέει οτι δεν έχει κατεβάσει γάλα στο ένα απο τα δύο στήθη,νομίζω ότι δεν προκειτε να κατέβει αν δεν βάζεις το παιδί σε αυτο το στήθος που νομίζεις ότι δεν έχει ,αν κι δε νομίζω ότι ισχυει κατι τέτοιο,αμα δίνεις συμπληρωμα δεν θα σου κατέβει σίγουρα κι θα έχεις γάλα μονο απο το ένα στήθος,το γάλα παράγεται οταν το παιδι κάνει τη θηλαστική κίνηση,κι όταν πατά το στήθος μπορεί να μη βγάζει γάλα γιατι μπορεί να παράγεται την ώρα που τραβάει το παιδί,μην απελπίζεστε άμα θέλετε θα τα καταφέρετε..
Α!κι πρέπει να τρώτε καλά,σουπούλες κρεατάκι ,κτλ.
Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο ελπίζω να βοήθησα...

nina86

nina86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ε ενταξει κομπλε εισαι!θα ερθεις στα ισια πιστευω!αφου τα ξερεις.....λογικα μια-δυο μερες θα εισαι ετσι και μετα θα εισαι τελεια!
(εγω αυτα που εχω ακουσει λεω).

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
voula1980 έγραψε:Κορίτσια μου,να σας ζήσουν τα μωράκια σας,κι όσα έρχονται με ένα πόνο..
Σας διαβάζω που κι που κι θα ήθελα να συμβουλέψω τις μανούλες που προσπαθουν να θηλάσουν,έχω ήδη μια κορούλα 13μιση μηνών κιείμαι έγκυος στο αγοράκι μου,θήλαζα τη μικρή μου μέχρι 11 μηνων ,ήμου ήδη 3 μηνών έγκυος..
Όντως στην αρχή Φιλίτσα μου ,ματώνουν οι θηλές,το λάθος για μένα είναι οι πολλές κρέμες που βάζεις,νομίζω ότι της μαλακώνεις πολύ κι γι αυτο ματώνουν έυκολα,για μένα πρέπει να μάθεις να βάζεις το παιδί σωστά,να βεντουζάρει σωστά το στήθος σου,λοιπον όταν τοποθετείς το παιδί στο στήθο σου κι ανοίγει το στομα πρέπει να πιάσει όλο το μαύρο κι όχι μόνο τη θηλη γιατι έτσι σε ματώνει,αν δεν μπει σωστά με το μικρο δακτυλάκι σου θα ανοίγεις το στοματάκι του κι θα τον βγάζει όταν βλέπεις ότι έχει ανοίξει πολύ το στομα τότε το βάζεις να πιάσει όλο το στηθο σου,τώρα αν είσαι ματωμένη αυτο με το γάλα κι τον αερισμό είναι το καλύτερο κι αν είναι πολύ ματωμενα βάλε την purelan πριν κι μετά το θηλασμό για καμια μέρα κι δεν θα πονας πολύ..
Όσο για την άλλη μας φίλη που λέει οτι δεν έχει κατεβάσει γάλα στο ένα απο τα δύο στήθη,νομίζω ότι δεν προκειτε να κατέβει αν δεν βάζεις το παιδί σε αυτο το στήθος που νομίζεις ότι δεν έχει ,αν κι δε νομίζω ότι ισχυει κατι τέτοιο,αμα δίνεις συμπληρωμα δεν θα σου κατέβει σίγουρα κι θα έχεις γάλα μονο απο το ένα στήθος,το γάλα παράγεται οταν το παιδι κάνει τη θηλαστική κίνηση,κι όταν πατά το στήθος μπορεί να μη βγάζει γάλα γιατι μπορεί να παράγεται την ώρα που τραβάει το παιδί,μην απελπίζεστε άμα θέλετε θα τα καταφέρετε..
Α!κι πρέπει να τρώτε καλά,σουπούλες κρεατάκι ,κτλ.
Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο ελπίζω να
βοήθησα...

βουλα 1980 σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες! βοηθας παρα πολυ κ τις ηδη μανουλες κ εμας που γενναμε σε λιγο...να χαιρεσαι τα μωρα σου!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!!Ευχαριστουμε παρα πολυ Βουλα!!!
Κοριτσακια μου,μαξιλαρι θηλασμου πηρατε?

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sofki έγραψε:Καλημερα!!!Ευχαριστουμε παρα πολυ Βουλα!!!
Κοριτσακια μου,μαξιλαρι θηλασμου πηρατε?

egv oxi...akoma

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι πανακριβα να παρει και το σκεφτομαι.....θα παρεις αργοτερα?

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sofki έγραψε:Ειναι πανακριβα να παρει και το σκεφτομαι.....θα παρεις αργοτερα?

το σκεφτομαι...δεν ειναι σιγουρο...εχω βρει διαφορες τιμες...βρηκα κ με πανω απο 50 ευρω κ με 50 ευρω αλλα ειδα οτι εχει κ στα τζαμπο με λιγοτερα.
λοιπον θα το ξεκινησω ετσι κ αν βλεπω οτι δεν εξυπηρετει για καποιον λογο θα στειλω να μου παρουν.
αλλωστε οι παλιοι ειχαν;οχι!αυτο δεν τους εμποδισε ομως

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα σιγουρα ισχυει αυτο που λες,αλλα επειδη εγω εχω ηδη θεμα με το αυχενικο μου σκεφτομαι να παρω για να ειναι πιο ανετο και να μην ποναω....εχει στα kiddo με 20 ευρω μου ειπαν....μπορει να παω να δω

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κι απο δω μερια κοριτσια μου! Κοιμηθηκε η χιονατη και ψαχνω για ρηλαξ, αλλα ειπα να κανω ενα περασμα κι απο δω.

Κοριτσια μην δινετε τσαμπα λεφτα για μαξιλαρι θηλασμου. Ενα μαξιλαρι υπνου ή καναπε αλλα σκληρο την κανει μια χαρα την δουλεια.

νεκτυ να σας ζησει το μωρακι σας! Γερο να ειναι και ευτυχισμενο και να το χαρειτε οπως επιθυμειτε!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εστειλα στην λιμπερο και την μπειμπιλινο τωρα για δειγματακια!!!

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα στο μαμαδοχωριό!
Νekty να σας ζήσειιιιιιι!!!! Να 'ναι νεραιδένια η ζωούλα της!!!
Βούλα ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές είναι ωραίο να ξέρεις πως υπάρχουν μανούλες που όχι απλά τα καταφέρνουν αλλά το κάνουν και για μεγάλο διάστημα!
Φιλίτσα μου κοίτα να μη σε καταβάλει και εγώ τα ίδια πέρασα τις πρώτες μέρες. Μιλάμε για πολύ πόνο και τσούξιμο στο στήθος .Και έδινα και εγώ ξένο γάλα πότε πότε γιατί απ΄ότι μου είπαν στο μαιευτήριο δεν είχε κατέβει μεγάλη ποσότητα γάλακτος ακόμη και για αυτό γκρίνιαζε το μωρό. Έκανα και αυτό με το γάλα που μου είπε και μένα μια μαία στο νοσοκ. αλλά την υγειά μου την βρήκα με μια κρεμούλα της Mustela (δε ξέρω αν κάνει που ανέφερα μάρκα) Τέσπα την έβαλα μια δυο μέρες και δε με ξαναπόνεσε! Πλέον όμως δεν έχουμε πρόβλημα. Ναι θέλει υπομονή και αντοχή. Μάλιστα πλέον όταν κανά βράδυ πάω να της δώσω ξένο μπας και κοιμηθώ με το γλωσσάκι της το διώχνει το μπουκάλι και κάνει κάτι γκριμάτσες τάχα εμετού που πεθαίνω στα γέλια! Σήμερα όμως που ήρθε ο παιδίατρος να μας δει 1η φορά στο σπίτι πήρα τα πάνω μου στο θέμα θηλασμού. Γιατί η δικιά μου μπορεί να ξαναζητήσει φαγητό ενώ έφαγε πριν μισή ώρα και θα κάτσει μόλις 5 λεπτά. Ο γιατρός είπε ότι τα πάω περίφημα και δεν χρειάζεται να αλλάξω κάτι. Ούτε να φτιάξω πρόγραμμα που τον ρώτησα. Μου είπε ότι είναι ότι καλύτερο το μωρό να κάνει μικρά και συχνά γεύματα. Αυτό είναι εξάλλου και το νόημα του θηλασμού, να είναι διαθέσιμο το μεμέ όποτε το ζητάει το μπεμπέ. Κουτουλάω βέβαια από τη νύστα αλλά χαλάλι!
Κατά τα άλλα ο γιατρούλης μας είπε ότι τρώει πολύ για να αναπληρώσει το λίγο βάρος της γέννησης της και είναι καλό αφού μάλλον δεν τρεφόταν σωστά το μωρούλι μου στην κοιλίτσα μου. Έχει πάρει ήδη 340γραμμάρια συν, από το βάρος γέννησης!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας εγκυουλες κ μανουλες!!!! Laughing

χαθηκα..απουσια σημερα!! Twisted Evil
σηκωθηκα το πρωι πηγα μια φαρμακειο κ μετα σουπερ.περπατησα κανα 40λεπτο κιολας..μετα γυρισα, εφαγα κ πηγα σε ενα παζαρακι με την πεθερα κ την κουνιαδα μου!καλα ηταν, περπατησα καμποσο κι εκει!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 29 4872 πληρης αναφορα..ετσι?! Wink

αυτα τα νεα μου..!λοιπον.......

Νανσυ μου οσον αφορα το ονειρο σου μη σε αγχωνει..ειναι που φτανουν οι μερες να κρατησεις το μπεμπακι σου..!!!λιγο πολυ βγαινουν οι αγωνιες μας στον υπνο..βλεπω κι εγω τελευταια.. Crying or Very sad

Φιλιτσακι μου, υπομονη..ασε τον μικρο σου στο στηθος οσο εκεινος θελει..αργα η γρηγορα θα στην ρυθμισει την παραγωγη..
στεναχωρηθηκα για αυτο που ανεφερες με τον γιο σου.. Crying or Very sad κριμα ο μικρουλης..πρεπει πραγματι να ειναι πολυ χαλια να μην μπορεις να κανεις κατι για το παιδι σου.. No οσον αφορα για τα ζυζακια, καλα να λες που λειπουν τα πιτσιρικακια σου κ μπορεις να αεριζεσαι με την ανεση σου Wink Razz Razz
για το ξενο γαλα που αναγκαστηκες να δωσεις ετσι εκανε κ η κολλητη μου μεχρι να ρυθμιστει η παραγωγη της(χωρις βεβαια να βγαλει την μικρη απο το στηθος, ακομα κ με ψευδοθηλη)τωρα το εκοψε κ της δινει μονο απο το δικο της!!

Νεκτυ μου πολλα πολλα Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 29 50580
να σου ζησει η μικρουλα σου!γερη κ καλοτυχη μια ζωη ευχομαι!!!μην απογοητευεσαι, βαλτην και στο αριστερο στηθος να αραζει κ ολα θα στρωσουν!!αποβαλλε το αγχος σου κ θα τα καταφερεις!!!

Βουλα ευχαριστουμε για τις συμβουλες..ευπροσδεκτες παντα!

εν τω μεταξυ ειχαμε ημερομηνια κρατημενη για καποιο κοριτσακι..εχω κολλησει, σορρυ Embarassed η Ελευθερια ηταν?αν ναι αντε, κι αλλο ανηψακι στο παρεακι!!

Ελενιτσα κ Σοφακι, ουτε εγω εχω παρει μαξιλαρι θηλασμου..πιστευω δεν ειναι απολυτως απαραιτητο..οχι τουλαχιστον τοσο ωστε να δωσουμε 50 ευρω.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 29 911307

εμενα θα μου δωσει η αδερφη μου αλλα(Ελενιτσα δωσε βαση) στα motherbaby το κανουν δωρο σε καθε μελλουσα μανουλα που τα επισκεπτεται πρωτη φορα..σκεψου το..

να, δες εδω..

http://www.motherbaby.gr/present.php?lang=1

Κανενα νεο απο την Ζωη?θα χει γεννησει λογικα..δεν μπορει!!παλι θειες!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 29 328109
και η Ελενη μας φυσικα..!αχ, αντε..πολλαααααααααααααααααα μωρακια στην πιστα!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 29 604962 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 29 604962 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 29 604962

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωωωωωωωωω, καλα τι εγραφα τοση ωρα..?????!!!!!!! Embarassed Razz

Φαιη μου δυστυχως αυτο το θεμα με τον πονο κ το τσουξιμο στις θηλες νομιζω ειναι αναγκαιο κακο..τουλαχιστον στις 9 απο τις 10 περιπτωσεις που ξερω, ολες το περασαν..θα επιβιωσουμε!!!! Laughing

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λουκια μου σε ευχαριστω!κ το πρατηριο που λεει ειναι αυτο που ειχαμε ξαναπει στο περιστερι;στην γεφυρα;
αν ειναι να παω να παρω πανες αγκαλιας που ηθελα...λογικα θα εχει που λεγαμε κ να παρω κ το δωρακι Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:Λουκια μου σε ευχαριστω!κ το πρατηριο που λεει ειναι αυτο που ειχαμε ξαναπει στο περιστερι;στην γεφυρα;
αν ειναι να παω να παρω πανες αγκαλιας που ηθελα...λογικα θα εχει που λεγαμε κ να παρω κ το δωρακι Razz

Ελενιτσα μου ναι, αυτο ειναι..ειναι λιγο μπερδεμα βεβαια να πας αν δεν ξερεις..εμεις gps ειχαμε βαλει..
εχω σκοπο να παω κι εγω..να παρω κανα 2 σελτεδακια ακομα κ εκεινα τα νυχτικακια που ειχα πει κ στην Ζωη, με την σουρα απο κατω..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=41&theid=41&open1=41&open2=&thepid=382&page=1

αυτα λεω..πιστευω θα με βολεψουν ειδικα στην αρχη που το κατουρημα παει συννεφο!!!!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α!!!μπηκα κι εδω κ εγινα μελος!μου ειπαν θα μου στειλουν κ δωρακι..!!τι να ναι αραγε? scratch Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 29 654316

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
loukia_84 έγραψε:πωωωωωωωωω, καλα τι εγραφα τοση ωρα..?????!!!!!!! Embarassed Razz

Φαιη μου δυστυχως αυτο το θεμα με τον πονο κ το τσουξιμο στις θηλες νομιζω ειναι αναγκαιο κακο..τουλαχιστον στις 9 απο τις 10 περιπτωσεις που ξερω, ολες το περασαν..θα επιβιωσουμε!!!! Laughing

Ακριβώς!!! Very Happy

elenhtsa έγραψε:Λουκια μου σε ευχαριστω!κ το πρατηριο που λεει ειναι αυτο που ειχαμε ξαναπει στο περιστερι;στην γεφυρα;

Ναι και εγώ απο κει το πήρα αλλά η αλήθεια είναι οτι εμένα δε με βόλεψε στην εγκυμοσύνη.Για τον θηλασμό δεν το χω δοκιμάσει ακόμα. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 29 215994

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γενικα στην εγκυμοσυνη πραγματι δε το λες πρακτικο..

αλλα η κολλητη μου στον θηλασμο το χει βολευτει πολυ..βεβαια ειναι πως θα κανεις την αρχη..αν μεχρι τωρα δε το χρησιμοποιησες μπορει να σου φανει αβολο..εχεις παρει τωρα το κολλαι εσυ!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γι αυτο ειπα στην Ελενη να παει εκει, που ειναι τσαμπα!!!!!!!!αν δε το βολευτει τουλαχιστον να μην κλαιει τα ευρουλακια της!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μωρε μου ελεγε η θεια μου οτι την βολεψε απιστευτα πολυ....θα δω..αν δω οτι πιανομαι με τον θηλασμο θα στειλω τον παυλο να παρει!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Μωρε μου ελεγε η θεια μου οτι την βολεψε απιστευτα πολυ....θα δω..αν δω οτι πιανομαι με τον θηλασμο θα στειλω τον παυλο να παρει!!!

Σοφακι η κολλητη μου δεν το αλλαζει με τιποτα..τωρα αν πεις στην Φαιη που θηλαζει ηδη κ εχει βρει τον τροπο να βολευεται κ εκεινη κ η μικρη της μπορει να της φανει βουνο..πιστευω η αρχη μετραει..απο την φιλη μου παντως εγω μου φαινεται πολυ πρακτικο κ ανετο!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ειναι και 2 ωρες στο στηθος ρε κοριτσια και μια κοιματε μια ξυπναει και μετα απο τοση ωτα κλαιει..να το αφησω να κλαιει να μην το δωσω?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις