Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
671 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 671 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλια Ελενη μου..σηκωνομαι κι εγω να ντυθω!ολο λεω κ τον κολ@ρ@κο μου δεν τον σηκωνω..

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η αληθεια ειναι πως μια εκλασομεντιαση την εχω αλλα μονο για το αμα γινει κατι πανω στην γεννα και παμε για καισαρικη επειγοντως..μονο αυτοο σκεφτομαι...κατα τ αλλα επειδη ειμαι πολυ πεισματαρα και ξεροκεφαλη και εχω εκνευριστει με τα σχολια περι αποκλειστικου θηλασμου και επισκληριδιου κτλ κτλ θελω να γεννησω και να τους αποδειξω οτι εγω μπορω να τα καταφερω οποτε βιαζομαι να ερθει εκεινη η ωρα....αααααααααα εμαθα απο εγκυρες πηγες οτι μας πηραν δωρα τα πεθερικα αλλα δεν ξερω τι....και θα σκασω μεχρι την παρασκευη γιατι ειμαι και πολυ ανυπομονη................ελπιζω να μην μας πηραν μονο κρεμες και τετοια που εγω δεν θα θελω να βαλω στο νινι γιατι θα στεναχωρηθω Razz Razz αυτο ειναι που λενε του εδωσαν τον γαιδαρο και τον κοιταει στα δοντια....δηλαδη δεν το λενε ετσι ακριβως αλλα καταλαβατε τωρα..δεν το θυμαμαι Razz Razz

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας...αδερφούλες!!!Μόλις γύρισα!Έσπασα κάθε ρεκόρ,περπάτησα 1 ώρα και 10'.Όργωσα το χωριό και μόνη μου καθώς ο καλός μου κοιμάται γιατί ήταν νύχτα.

nina86

nina86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΟΥΤΙΕΝ ΚΑΙ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ.ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ TRIUMPH ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΒΑΛΙΤΣΑ!!!

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σοφια θελεις να πεταχτω να κρυφοκοιταξω απο το παραθυρο???? να μπω μεσα και να ψαξω? παρτους τηλ και πες οτι ειμαι μια φιλη σου που ψαχνω τον σκουφο σου να με αφησουν να ψαξω... χαχαχα αμα δε πιασει αυτο στειλτους επειγοντως στην πλατεια...προλαβαινωωωωω

Αχ μπραβο βρε Νανσυ μου, σε ζηλευω κιολας. Κι εγω θελω να βγω να περπατησω.... αν δεν ηταν χειμωνας θα πετουσα την μπεμπα στο καροτσι και θα πηγαιναμε βολτα στο δασος. Τωρα το λυπαμαι να το βγαλω εξω με το κρυο. Χτες ελεγα στον καλο μου οτι αμα φτασω μεχρι την καγκελοπορτα, θα αρχισω να τρεχω σαν τον σιντ στην εποχη των παγετωνων και δε θα κοιταξω πισω....

Η χιονατη εφαγε μια χαρα και τωρα παλι το ματι γαριδα. Για να βαλω το φαγητο στον φουρνο την εβαλα στο μαρσιππο για 15 λεπτα. Πολυ ησυχο ηταν, τσακωσε και το στηθος και ηταν μια χαρα. Αλλα πονεσε η μεση μου. Δε το βλεπω να παιρνω σλινγκ αφου πονεσε τοσο ευκολα η μεση μου.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω πετσετες και νεσεσερ εχω να βαλω μεσα αλλα λεω να το κανω σημερα να τελειωνω

ζωάκι

ζωάκι
Hola! εκλασαμεντούλες!!
Τι κάνετε;;
Ελενίτσα μου χαιρομαι που ηρέμησες και πήρατε απόφαση γιατί είχα ανησυχήσει κι εγώ όπως τα έγραφες!
Έχεις τόση θετική ενέργεια από όλες μας εδώ που δε θα πρεπε να φοβάσαι!!
Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 417472

Φαίη, πόσο χαίρομαι που τα πήγατε καλά με το θηλασμό!! Θα συμφωνήσω με την Λουκία ότι κάθε φορά που ακούω κάτι τέτοιο παίρνω κι εγώ κουράγιο!

Νάνσυ εχουμε ίδια πητ κανονικά!! Εγώ πάω αύριο για πρόκληση! Άρα ναι, Λουκία (νωρίς απαντώ!) είναι στάνταρ.. θα τους πω και ότι το ζάχαρο είναι μία πάνω μία κάτω.. μην το ταλαιπωρούμε το μωράκι μου!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 35468 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 35468
Ανυπομονεί κι η γιαγιά της που ήρθε απ' το Σάββατο!!

Αφήστε που χθες νόμιζα ότι θα γεννήσω... κουνιόταν τόοοοοσοοο πολύ!!! νόμιζα θα βγει χωρίς συσπάσεις!! Smile μετά που ξάπλωσα πονούσα (πόνους περιόδου) πολύ και με χτυπούσε και στη μεσούλα!! και όσες φορές ξύπνησα το βράδυ πάλι πονούσα..
Τουλάχιστον χαίρομαι γιατί έχει μπει σε διαδικασία το σώμα μου και δε θα ειναι εντελώς άκυρη η πρόκληση!!
Κατέβηκε κιόλας πολύ.. αφού οταν περπατάω την βλέπω πολύ χαμηλά!!

Εγώ είμαι πεπεισμένη ότι όλα θα πάνε καλά.. σκέφτομαι θετικά και σκέφτομαι ότι θέλω να το απολαύσω όσο γίνεται!!
Φυσικά, παλιοσκέψεις έρχονται πάντα στο μυαλό, αλλά τις διώχνω αμέσως!! DElete!!!

Να σκεφτείτε ότι έχω ελπίδες ακόμα ότι μπορεί να πάω ως το βράδυ με σπασμένα νερά ή με πόνους!! Τι καλά!! Αν με σκεφτείτε καθόλου σήμερα, σκεφτείτε με έτσι!! Smile Smile Ευχαριστώ!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 417472

Θα πάω κι εγώ για περπάτημα σήμερα με 2 φίλες μου! Κάναμε και τη βόλτα μας στο ικεα και το μολ με τη μαμά, οπότε πάμε καλά!! Βέβαια η κυρία μικρούλα όποτε θέλει να γυρίσει πρέπει να σταματήσω να περπατάω, να κρατηθώ γιατί πιέζει και την κύστη μου και μετά να συνεχίσω!!

Α! κι η δική μου την Πέμπτη ήταν γύρω στα 3300!! αρα τώρα θα πλησιάζει 3500!! Μια χαρά!!

Σοφάκι, όταν γεννήσεις θα ισιώσει μόνη της η πλάτη!! σκέψου ότι θα αλλάξει στάση ούτως ή άλλως!! Μετά θα πιανόμαστε απ' το θηλασμό, αλλά χαλάλι τους 1000 φορές!!

Μαρίνα, κορίτσι μου, να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!!!!!!!!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 50580 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 50580 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 50580
Φανταστείτε του χρόνου γενέθλια που θα γίνονται αυτές τις μέρες!!!

discordia

discordia
Ζωη μου πονοι περιοδου και μεσης ειναι πονοι ΤΟΚΕΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! καποια στιγμη που αρχισα να ποναω λιγο αυτο ενιωθα!!!! Μετα βεβαια ο πονος χειροτερεψε.... αλλα εχεις πονους ΤΟΚΕΤΟΥ!!!!!!

Επισης, ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΣ??????? Αυτο ειναι τελειοοο!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΖΩΑΚΙ ΓΕΝΝΑΣ ΑΥΡΙΟ?ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Μ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγω αυτο ηθελα να πω σμαρω αλλα επειδη δεν ειμαι και σιγουρη ειπα να μην την τρομοκρατησω...ΒΡΕ ΖΩΗ ΠΟΝΟΙ ΓΕΝΝΑς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.....

mpompiras

μακαρι να σε πιασουν κανονικα οι πονοι Ζωη μου και να μην χρειαστεις προκληση...εγω στο ευχομαι και προσευχομαι για σενα ... SmileSmileSmile

αντε να ερθει και η δικη σου η μικρουλα....ετσι ετσι , νυφες να μαζευονται για τα παληκαρια μας .. SmileSmileSmileSmile

discordia

discordia
Μα αφου θα το ηθελε να την πιασουν οι πονοι κα ινα σπασουν τα νερα απο μονα τους, γι'αυτο το ειπα!!!
Ευχομαι σε ολες σας πονους περιοδου και γερα μωρα ετοιμα για την μεγαλη εξοδο απο την κοιλια και την μεγαλη εισοδο στην αγκαλια!!!!!!!!!

ζωάκι

ζωάκι
κοριτσια μου ευχαριστώ πολύ!!!!
Αυτό που με κρατάει λίγο πίσω από την πολλή χαρά είναι ότι κρατάνε μερικές ώρες αυτά!! Χθες παρακαλούσα να συνεχίσουν!!
Γι'αυτό σας είπα ότι το σώμα μπήκε σε διαδικασία, οπότε με καθησυχάζει το γεγονός αυτό... μάλλον θα το κάνει πιο εύκολο!!! Smile Smile

Τρώγαμε πριν, γι'αυτό άργησα ν'απαντήσω!!

Πήρα και ανανά σήμερα.. θα τον φάω όλο μόνη μου!! Smile
Πίνω ανελλιπώς και το τσαγάκι raspberry leaf για τις συσπάσεις!!

Ό,τι περνάει απ' το χέρι μου!! Smile

Σμαρώ γέλασα πολύ με την μικρή και τα κατουρήματα!! Αν και ξέρω ότι εκείνη την ώρα εσύ θα νευρίασες, όμως αν το σκετείς μετά έχει την πλάκα του!! Ούτε συνειδητοποιούν τι κάνουν τα αθώα μας!!! Smile

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ ανανα!!!ναι ναι ναι!!θελωωωωωωωωω

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nα μαι κι εγω..!και ναι, Νανσυ μου σε εφαγα!εχω κανα μισαωρο σπιτι..που σημαινει οτι ημουν 2 ολοκληρες ωρες στην γυρα!
περασα απο τραπεζα για καταθεση-πως γινεται εγω να αποταμιευω κ ο δικος μου μονιμως να σπαταλα, ιδεα δεν εχω.. Rolling Eyes -και εριξα κ μια ματιτσα στα μαγαζια-ενεκα εκπτωσεων..!βρηκα κ κατι μπλουζοφορεματα μουρλια-εχω κ ενα μηνακι ακομα, μη το ξεχναμε!!!
κοιταξα κι εγω Κατερινακι για βρακακια κ σουτιεν θηλασμου..θελω να το ψαξω καμποσο ακομα ομως..!

Ζωη μου τι διαβαζω??? Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 654316
ευχαριστα απο ολες τις αποψεις!και επειδη ερχεται η μικρη σας κ επειδη εχεις ολα αυτα τα πονακια..οσο κ να πεις, ειναι καλυτερα που εχει ξεκινησει το κορμι σου καπως κ προσαρμοζεται στην κατασταση!!!τελεια!κι αλλο μωρακι αυριο!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α!ξεχασα..!ποσο γελασα ρε συ Σμαρω με την εικονα σου αλλα σιντ να γινεσαι μπουχος!!!!! Razz Razz Razz Razz

υπομονη, θα ερθουν κ οι μερες που θα παιρνετε το καμαρι σας κ θα σουρτουκευετε!!

Σοφακι, καλοριζικα!ο,τι κ αν ειναι ευπροσδεκτο, η σκεψη μετραει.. Wink
και ναι, νομιζω οτι πρεπει να εκμεταλλευτεις τον κατασκοπο Σμαρω-001!!!

τι αλλο?Ελενη μου μια χαρα ακουγεσαι τωρα πια!ειπαμε σημασια εχει ο γιοκας σου!καλε, ερχεται κ αυτος!!!ε ρε γεννητουρια!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 893968 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 893968 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 893968 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 893968 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 893968 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 893968

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α στειλω την σμαρω να δει τι μου πηρανε? affraid affraid σατανικο!!!!!!
καλε αυτο το τσαι που θα το βρω αραγε?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω παρει κι εγω!απο ενα τσαγαδικο στον πειραια!googlαρε το, καπου θα βρεις να σε βολευει!

ζωάκι

ζωάκι
Γεια σου Λουκία μου!!!
Αποταμίευε εσύ όσο μπορείς.. κακό δεν κάνει!! μυαλό δε βάζουν αυτοί οι άντρες!! Smile Smile κι εγώ νευριάζω όταν ξοδεύει σε χαζά πράγματα!
Λοιπόν η ξαδέρφη μου που μένει στην Αγγλία, κάνει κάτι μαθήματα για ... δεν ξέρω πώς λέγεται στα ελληνικά αν και η μισή είναι ελληνική λέξη!! Hypnobirthing.. είναι κάτι σαν διαλογισμό και τεχνικές για να μάθεις να ηρεμείς την ώρα του τοκετού και να μην πονάς.. μου έλεγε τα εξής:
1. όταν έχεις συσπάσεις, φαντάζεσαι ότι η δύναμη και η πίεση των συσπάσεων φουσκώνει ένα ροζ μπαλόνι και σιγά σιγά πετάει προς τα πάνω και το κοιτάς να φεύγει.
2. φαντάζεσαι τον τράχηλό σου ότι τον κρατάνε κλειστό πολλά λαστιχάκια. Μετά αρχίζεις να φαντάζεσαι ότι τα λαστιχάκια χαλαρώνουν σιγά σιγά και μετατρέπονται σε κόκκινες σατέν κορδέλες και είναι πολύ χαλαρές. (αυτό το κάνεις από νωρίς για να "διδάξεις"¨στο μυαλό σου να χαλαρώσει το σώμα.. ή κάπως έτσι!)..

Εμένα πάντως αυτό το δεύτερο με χαλάρωσε καθώς το διαβαζα!! Smile

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ζωουλα μου!!

μωρε εγω μαζευω, του δικου μου ομως τα χερια εχουν τον ασυγκρατητο!!!με εχει καταστρεψει αυτο το e-bay.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 679259

εμενα παλι Ζωη περισσοτερο το πρωτο.. Rolling Eyes νομιζω παιρνει την σκεψη σου μακρια..ενω το δευτερο σαν να δινει εμφαση στην κατασταση.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 534787

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κ απο μενα! αχ απο που να πρωτοαρχισω;
περασα δυσκολη βραδια γιατι εφαγα κατι μανταρινια 4-5 λυσσα με ειχε πιασει εφαγα κ βραδινο κ αυτο ηταν...εμμετους συνεχεια κ κοιμηθηκα 8 το πρωι! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 911307
Ελενη μοτ μην στενοχωριεσαι.ολα καλα θα πανε.στο κεω εγω που ειδες πως ημουν πριν μια εβδομαδα που εμαθα για καισαρικη!αλλα τι ειπαμε;το παν ειναι να μαστε καλα τα μωρακια κ εμεις! η αληθεια ειναι οτι ο γιατρος σου στα ειπε λιγο αποτομα...κ ξαταλαβαινω πως σε αγχωσε!αλλα θα πανε ολα καλα!
Λουκια;δυο ωρες περπατημα;τι να κανω να σε φτασω;το βρηκα!θα βαλω μουσικη το βραδυ κ θα χορευω Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 23 604962
να ευχηθω σε ολες τις νεες μανουλες να τους ζησουν τα μωρα τους!καλοτυχα!
Σμαρω μου Φαιη μου τι ωραια που τα περιγραφετε με τα μωρακια σας! θελω κ εγωωω!
ξεχναω τιποτα;

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ελενιτσα μου!εφιαλτικη και η δικη σου η νυχτα επομενως ε?γιατι ετσι ομως?την γουρουνια μας ολες την κανουμε που κ που, μηπως σε πειραξε κατι??????????

οσον αφορα το περπατημα, του δωσα κ καταλαβε πραγματι..ηταν γλυκος ο καιρος, ο,τι επρεπε!αυριο νομιζω ειπαν βροχες..αρα παλι στο καβουκι μου θα κλειστω Crying or Very sad

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:γεια σου Ελενιτσα μου!εφιαλτικη και η δικη σου η νυχτα επομενως ε?γιατι ετσι ομως?την γουρουνια μας ολες την κανουμε που κ που, μηπως σε πειραξε κατι??????????

οσον αφορα το περπατημα, του δωσα κ καταλαβε πραγματι..ηταν γλυκος ο καιρος, ο,τι επρεπε!αυριο νομιζω ειπαν βροχες..αρα παλι στο καβουκι μου θα κλειστω Crying or Very sad

απο ολα οσα εφαγα το μανταρινι!!!η μαλλον τα μανταρινια!καθε φορα που τρωω πορτοκαλι η μανταρινι το παθαινω...κ μετα δεν θελω ουτε να τα μυριζω!το τελευταιο τριμηνο δυμηνο αυτο.παει δεν τα θελει ο μικρος μου τα εσπεριδοειδη!μονο το λεμονι.
ναι κατι ακουσα κ εγω για βροχες!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι τρωω πολλα εσπεριδοειδη..αλλα να πω την αληθεια μου βραδυ τα αποφευγω..μονο μηλαρακι το βραδυ..τα χουμε ξαναπει.. Wink

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:εγω παλι τρωω πολλα εσπεριδοειδη..αλλα να πω την αληθεια μου βραδυ τα αποφευγω..μονο μηλαρακι το βραδυ..τα χουμε ξαναπει.. Wink

Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις