376 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 Πεμ Ιαν 10, 2013 7:43 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΧΟΥΛΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ Κ ΟΧΙ ΕΥΑ...ΠΩΠΩ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:ΜΑΧΟΥΛΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ Κ ΟΧΙ ΕΥΑ...ΠΩΠΩ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ
FOTINI28 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΚΙΝΟ ΤΕΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ!!!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??
ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!???
ΕΥΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΡΘΙΑ!!!
ΓΙΑΝΝΑ??ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!!ΚΑΛΕ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΜΙΑ??ΕΙΜΑΙ Κ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Κ ΧΡΟΝΟΥ
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝΙΑ!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ "ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ?"
toniach29 έγραψε:FOTINI28 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΚΙΝΟ ΤΕΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ!!!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??
ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!???
ΕΥΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΡΘΙΑ!!!
ΓΙΑΝΝΑ??ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!!ΚΑΛΕ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΜΙΑ??ΕΙΜΑΙ Κ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Κ ΧΡΟΝΟΥ
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝΙΑ!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ "ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ?"
ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΚΗΡΗ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΖΛ,ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ Κ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΣΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
marichui έγραψε:Κοριτσια ηρθε κ ο αντρας μου κ χαθηκα λιγο!!! Αγαπη καλα εκανες κ τον ξεζουμισες, σωστες δουλειες!!!
stauroulinaa έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ...!!!ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΤΑ!
marichui έγραψε:Βρε σας ειπα εδω δε λενε πολλα! Ειπε ολα καλα κ χοριακη 3.400 περιπου. Αυτο ολο κι ολο. Δεν πιανουν εδω την παρλα.
Αχ κοριτσια σας ευχαριστω ολες σας για τη συμπαρασταση κ τα καλα σας λογια!!! Παρα πολυ!!!!
marichui έγραψε:Βρε σας ειπα εδω δε λενε πολλα! Ειπε ολα καλα κ χοριακη 3.400 περιπου. Αυτο ολο κι ολο. Δεν πιανουν εδω την παρλα.
Αχ κοριτσια σας ευχαριστω ολες σας για τη συμπαρασταση κ τα καλα σας λογια!!! Παρα πολυ!!!!
andi82 έγραψε:μπραβο τονια ειναι πολυ σημαντικο να ασχολουνται οι γονεις με τα παιδακια τους να παιζουν μαζι τους να κανουν διαφορες ασχολιες και να μην μενουν συνεχεια μονα και να βλεπουν dvd
toniach29 έγραψε:andi82 έγραψε:μπραβο τονια ειναι πολυ σημαντικο να ασχολουνται οι γονεις με τα παιδακια τους να παιζουν μαζι τους να κανουν διαφορες ασχολιες και να μην μενουν συνεχεια μονα και να βλεπουν dvd
ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΛΑ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ DVD ΕΙΠΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!
andi82 έγραψε:toniach29 έγραψε:andi82 έγραψε:μπραβο τονια ειναι πολυ σημαντικο να ασχολουνται οι γονεις με τα παιδακια τους να παιζουν μαζι τους να κανουν διαφορες ασχολιες και να μην μενουν συνεχεια μονα και να βλεπουν dvd
ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΛΑ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ DVD ΕΙΠΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!
εννοειται οτι χρειαζεται και το dvd αλλα οχι ολη την ημερα....θελει υπομονη και κουραγιο τονια μου να ασχολεισαι συστηματικα με τα παιδια...και εσυ το ξερεις πολυ καλυτερα
art86 έγραψε:10 χρονια??????????εμιεσ να τα βλεπουμε αυτα ....ειδεσ 10 χρονια και δεν το εβαλε κατω...ετσι πρεπει και μεις.....stauroulinaa έγραψε:10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ!!!!!!!!!!!
οι δυσκολιες ναα ειναι η γεφυρα που θα μας φερει πιο κοντα στο ονειρο μας στο στοχο μας...
καλε συγκηνηθηκα τωρα...θα κλαψω
Εγώ να δεις πόσο θα κλάψω... πες τώρα κοντεύω τα 37, άμα μου πάρει κι εμένα 10 χρόνια προσπαθειών, δε θα μιλάμε για δυσκολίες και γέφυρες, οι εφημερίδες θα με γράψουν, νέα Σάρα θα γίνω
andi82 έγραψε:χαχαχαχαχαχαχαχα εγω εδω ειμαι αγαπουλααααααααα
marichui έγραψε:Ποιο άλλο στέκι;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης