1 νοσοκομειο κομοτηνης Τετ Ιαν 09, 2013 12:52 pm
nasia-t
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα, υπαρχει καμια που θα γεννησει στο νοσοκομειο κομοτηνης?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
geia s egw den gennisa ekei alla doulepsa..giati rwtas?nasia-t έγραψε:καλησπερα, υπαρχει καμια που θα γεννησει στο νοσοκομειο κομοτηνης?
giati den exw sygkekrimeno giatro k ithela ti gnwmi sas. mexri stigmis eksetazomai apo eidikeuomenous.despinaki91 έγραψε:geia s egw den gennisa ekei alla doulepsa..giati rwtas?nasia-t έγραψε:καλησπερα, υπαρχει καμια που θα γεννησει στο νοσοκομειο κομοτηνης?
τουρτιτσα έγραψε:και γιατι δεν πας αλεξανρουπολη που ειναι πιο καλα.
mpompiras έγραψε:αν και δεν εχω γεννησει εγω στην Κομοτηνη αλλα ειμαι απο εκει και εχουν γεννησει και οι δυο αδερφες μου τα 2 παιδια τους εκει ... ηταν παρα πολυ ευχαριστημενες και με το προσωπικο αλλα και με τις μαιες ..
απο γιατρο θα σου συστησω την Βερα την Αβραμιδου που ειναι πολυ καλη ... ειχε ξεγεννησει την αδερφη μου στο 2ο παιδι της πριν 4 χρονια, εφυγε και τωρα εχει ξαναρθει Κομοτηνή ... και εμενα με ειχε δει 2-3 φορες το καλοκαιρι που ημουν Κομοτηνη για διακοπες ....
τωρα σχετικα με την αλεξανδρουπολη, νομιζω η διαφορα ειναι οτι εκει εχει νεογνολογικο , αν συμβει οτιδηποτε στο μωρο και χρειαστει, ενω στην Κομοτηνη δεν εχει ... αλλα απο αποψη καλης μεταχειρισης, νομιζω οτι εινια παρα πολυ καλα .. ακομα και τα δωματια ειναι ολα δικλινα ενω στην αλεξανδρουπολη εχουν τετρακλινα .. ή ειχαν πριν 2-3 χρονια που θυμαμαι μια φιλη μου που γενηησε εκει ..
papatrexa έγραψε:και εγω την βερα εχω ειμαι ευχαριστημενη θα γεννησω στο νοσοκομειο κομοτηνης εχω γεννηση στο νοσοκομειο αλαεξανδρουπολης και δεν εμεινα ευχαριστημενη απ τον γιατρο ασε που σε κοιταν σαν χρημα με βγαλαν 2 μερα με πυρετο απ το νοσοκ γιατι δεν ειχε κρεβατια και δεν μπορω να πω οτι ειχα και την καλυτερη εμπειρια απ εκει οποτε σε αυτο επελεξα γιατρο πρωτα γιατι πιστευω οτι εαν εχεις κανει σωστη επιλογη στην γιατρο δεν εχεις να φοβασε ολη την γεννα αυτος την κανονιζει και οχι ο χωρος ....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης