Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
452 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 452 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν το έχω κάνει ποτέ ούτε σκόπευα αλλά μου το ζήτησε. Το σκέφτομαι...Να αφήσω να το συζητήσουμε από κοντά την Πέμπτη στο ραντεβού;

nadina1984

nadina1984
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ioanna85 έγραψε:
nadina1984 έγραψε:γριπη!με πυρετο, βηχα, φοβερο μπουκωμα!

περαστικα σου!

ευχαριστω πολυ!!!!!!να ναι καλα τα μωρακια μας και εμεις αντεχουμε!!!!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα εγκύουλες !!!
Καλώς ήλθε η νέα εγκύουλα στη παρέα μας με το καλο το μωρακι σου !!!
Ιωάννα μου τι διαβάζω γιατι όλα αυτά εύχομαι να πανε όλα καλα ... Οταν λες πρόωρο τι εννοείς ; Πριν μπεις στον 9 ; Γιατι αφού μπεις στον 9 δεν νομιζω να υπάρχει πρόβλημα απλα μπορεί να γεννηθεί λιγο μικρούλη ... Ετσι κι άλλως ο 9 ός ειναι καθαρά για να πάρει όσο πιο πολλη βάρος μπορεί τι μωρο .
Εσείς κορίτσια τι κάνετε ετοιμάζετε ;;;
Αυτο με το εμβόλιο δεν το έχω ακούσει ...
Απλα προσοχή κορίτσια ... Λίγο έμεινε έτσι κι αλλιώς ας φυλαχτουμε όσο μπορούμε ...
Περιμένω την κούνια κ το καρότσι απο μέρα σε μέρα ....

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...
ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑΚΙ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!
ΝΑΝΤΙΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ!!!Κ ΣΤΙΣ 2 ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΣΤΟΝ 8ο ΕΙΧΑ ΟΞΕΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ Κ ΠΥΡΕΤΟΥΣ..ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΗΜΟΥΝ!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα μιλα μαζι του πρωτα και βλεπεις!Μπορει να εχει επιχειρηματα που να σου λυσουν τις αποριες!Κοιτα εγω δε θελω να το κανω για τις παρενεργεις αλλα και επειδη δε θελω να επιβαρυνω το μωρακι μου με αλλα φαρμακα γιατι στη δικη μου περιπτωση εχει παρει υπεραρκετα!Η μαμα μου λογω της καταστασης της το κανει καθε χρονο κι η μονη παρενεργεια που εχει ειναι κοπωση και δυσαρεσκεια, η γιαγια του αντρα μου που το εκανε παραλιγο να πεθανει ενω οι θειοι του αντρα μου νοσησαν!Τωρα τι να πω ειμαστε νεοι ανθρωποι κι ισως εχουμε αλλες αντιδρασεις!

nadina1984 αυτα να ειναι καλα!μονο τον πυρετο προσεχε!ποτε γεννας;

Χρυσα σε ευχαριστω για την υποστηριξη!Για να μην ειναι πρωορο το μωρο μου πρεπει να γεννηθει 36εβδ. σε 46μερες, τοτε μπαινω στον 9ο!Αν γεννηθει πριν στον 8ο τοτε πρεπει να γινει η ενεση για τα πνευμονια του!

Τονια πως παει το διαβασμα;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ..ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ YUTOPAR ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΥΠΝΗΛΙΑ ΕΠΙΣΗΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΠΕΤΡΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.... Shocked Shocked ΑΧ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ!!!ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ..ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ YUTOPAR ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΥΠΝΗΛΙΑ ΕΠΙΣΗΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΠΕΤΡΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.... Shocked Shocked ΑΧ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ!!!ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ

Σε καταλαβαινω!1,5 ε; λες να στο κανει κι εσενα 2; μακαρι οχι!χαρα στο κουραγιο σου παντως!Εγω για μεταπτυχιακο κανω καθε χρονο χαρτια στο ΕΑΠ αλλα μεσα μου τωρα δε θελω να συνεχισω ειδικα με το μωρακι!Δεν ξερω!Θελει δυναμη!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ..ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ YUTOPAR ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΥΠΝΗΛΙΑ ΕΠΙΣΗΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΠΕΤΡΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.... Shocked Shocked ΑΧ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ!!!ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ

Σε καταλαβαινω!1,5 ε; λες να στο κανει κι εσενα 2; μακαρι οχι!χαρα στο κουραγιο σου παντως!Εγω για μεταπτυχιακο κανω καθε χρονο χαρτια στο ΕΑΠ αλλα μεσα μου τωρα δε θελω να συνεχισω ειδικα με το μωρακι!Δεν ξερω!Θελει δυναμη!

ΝΑΙ 1.5 ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΙΟ ΧΑΠΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ ΕΙΤΕ ....ΧΜΜΜΜ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!
ΠΩΠΩ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΛΑΧΑΝΙΑΖΩ ΠΟΛΥ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..

ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΕΑΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ..ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ Κ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΑΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ..
ΕΑΝ ΕΚΑΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΣΠΟΥΔΕΣ Κ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ??ΜΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε Τονια να παιρνεις ολες τις δοσεις!Τι θες 100αρες να σπασουν τα νερα;!Βαλε υπενθυμιση αν ειναι!Τι να πω κι εγω που ξεκινησα τα 2 κι ειμαι σαν ναρκωμανης σε στερηση; Razz Αλλα ειμαι τυπικη στα χαπια γιατι εφαγα την ουρα και δν ειναι για παλικαριες τωρα!
Ναι το ξερω το επιπεδο αλλα δεν εχω και πολλες επιλογες!Αθηνα δε μπορω να ανεβαινω και το Πανεπιστημιο εδω στην Πατρα πολυ καλο αλλα ειναι περιορισμενα τα θεματα πανω στα οποια μπορω να πω οτι παρουσιαζουν για μενα προσωπικα!Φυσικα και το εξωτερικο εχει πολλες απαιτησεις κι αλλα στανταρ αλλα πεφτει μακρια απο εμας πια!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΜΕΛΩ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ Κ ΛΕΩ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ...ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΣΑ ΙΣΑ!!!
ΚΑΛΕ ΠΟΙΑ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...ΑΝΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ!!ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΙΩΑΝΝΑΚΙ?
ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΠΟΝΑΣ?ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΗΒΙΚΟ ΟΣΤΟ..ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΝΙΩΘΩ Smile

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποτε ξανανεβαινεις Αθηνα τωρα; να μπεις και σε καρδιοτοκογραφο να δεις που βρισκεσαι, την ενταση αλλα και τη συχνοτητα τους!Κι αν περασει 1ωρα απο αυτη που πρεπει να τα παιρνεις, μην τα αμελεις!Νευρα οχι δεν εχω ιδιαιτερα μπορω να πω!Ειναι και τα παιδακια εσενα που σε κουραζουν κι οι δουλειες!Να περασει ο καιρος να πανε ολα καλα!Οταν περπαταω δεν ποναω αλλα νοιωθω πολυ κουραση!Γενικα ομως δεν βγαινω πολυ!
Εχω τελειωσει διοικηση επιχειρησεων με πολυ καλη βαθμολογια και προς απογοητευση των καθηγητων μου δεν συνεχισα να κανω ενα μεταπτυχιακο ειτε στην ιδια τη σχολη μου - κατι που δε θα μου αρεσε- ειτε σε ΑΣΟΕ κλπ!Μου αρεσει να μαθαινω και να διαβαζω, ειδικα ξενες γλωσσες και η/υ αλλα τωρα ειδικευομαι στα της μητροτητας! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο5!!!!!! - Σελίδα 11 215994

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ποτε ξανανεβαινεις Αθηνα τωρα; να μπεις και σε καρδιοτοκογραφο να δεις που βρισκεσαι, την ενταση αλλα και τη συχνοτητα τους!Κι αν περασει 1ωρα απο αυτη που πρεπει να τα παιρνεις, μην τα αμελεις!Νευρα οχι δεν εχω ιδιαιτερα μπορω να πω!Ειναι και τα παιδακια εσενα που σε κουραζουν κι οι δουλειες!Να περασει ο καιρος να πανε ολα καλα!Οταν περπαταω δεν ποναω αλλα νοιωθω πολυ κουραση!Γενικα ομως δεν βγαινω πολυ!
Εχω τελειωσει διοικηση επιχειρησεων με πολυ καλη βαθμολογια και προς απογοητευση των καθηγητων μου δεν συνεχισα να κανω ενα μεταπτυχιακο ειτε στην ιδια τη σχολη μου - κατι που δε θα μου αρεσε- ειτε σε ΑΣΟΕ κλπ!Μου αρεσει να μαθαινω και να διαβαζω, ειδικα ξενες γλωσσες και η/υ αλλα τωρα ειδικευομαι στα της μητροτητας! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο5!!!!!! - Σελίδα 11 215994

ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ (ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Κ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ) ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣΕΧΩ..ΠΕΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ Κ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΦΗΣΑ...ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ..ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΕΑΝ Κ ΑΥΤΟ ΠΙΝΕΙ Κ ΜΗΤΡΙΚΟ Κ ΞΕΝΟ...ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ...ΟΥΦ ΗΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με τα γερμανικα δεν ασχοληθηκα ποτε δυστυχως!Μου αρεσαν τα πιο λαιτ αγγλικα, γαλλικα, ισπανικα!Με τραβανε πολυ οι γλωσσες αλλα κι οι αλλες κουλτουρες και νοοτροπιες!Εγω παλι εχω δουλεψει σε τραπεζικα, ασφαλιστικα, χρηματοοικονομικα ασχετα που κατεληξα γραμματεας!Μου αρεσει η δουλεια γραφειου αν και παντα με γοητευε κι η διδασκαλια ειδικα σε μικρα παιδακια!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΕΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ!!!
ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ''ΖΗΛΕΥΩ'' ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ...ΤΙ ΟΜΟΕΦΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!!!

ΕΓΩ ΜΑΘΑΙΝΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ..ΤΡΕΛΑ ΜΕΓΑΛΗ!!!
ΑΘΗΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 32ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΙ ΚΑΛΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΟΛΠΙΚΗ..ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΔΗΛΑΔΗ..ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! Sad Sad

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ 3 ΩΡΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

ΣΕ ΦΙΛΩ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω γ επιπεδου εχω 1 μαρτη!Ελπιζω να ειμαι εξω μεχρι τοτε! Razz Κολπικη ε;!τι να κανουμε; ολα για τα παιδια μας!
Σε ευχαριστω!Καλη συνεχεια! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο5!!!!!! - Σελίδα 11 417472

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωάννα στις 36 εβδομάδες δεν μπαίνουμε στον 9 ο ; Με μπερδέψες

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η γ επιπέδου τι ειναι ; Εμένα δεν μου είπε κάτι ο γιατρός για τέτοια εξέταση ... Τι βλέπουν τότε ;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα ακριβως ο ενατος ξεκιναει στις 36εβδ. Θα μπορουσα να σου πω πολλα για την γ επιπεδου αλλα για να μη σε μπερδεψω διαβασε αυτα...
http://www.yeskid.gr/egkymosyni/frontida/progennitikos-elegxos/yperixografima-anaptyksis-doppler-g-triminoy
http://www.doctorvasiliadis.gr/iatrika/vasiliadis/menumaindoppler.html

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalispera σε ολες σας...αποτ φαινετε ειχα καποιο προβλημα με το forum διοτι ειχα μεινει στο προηγουμενο θεμα κ δεν εβρισκα το καινουργιο...εισται ολες καλα??τα μωρακια μας??
εγω σημερα εκανα doppler κεφαλι κατω δεξια , 1496γραμ, πλακουντας ψηλα κ τραχηλος καλος...αυτα ακουσα..ιωαννα πες εσυ που ξερεις??ειδα κ το φατσακι της...ειναι σαν την αδερφη μου κ τον πεθερο μου.!!!
εσεις εχετε κανει??συγγνωμη που δεν ρωταω προσωπικα αλλα δεν προλαβα να τα διαβασω ολα...αυριο θα τα παρακολουθησω κ θα μαθω νεα σας.. Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο5!!!!!! - Σελίδα 11 328109

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κούκλες!!Επιτέλους είμαι καλύτερα...πέρασε σχεδόν ο πονοκέφαλος!!Ευτυχώς!!
Γεια σου Αντωνία μου!!Σε χάσαμε!!!Όλα τέλεια ε??Μπράβο!!Κι εμένα στο doppler στις 30 εβδομάδες ήταν 1600 γραμμάρια,το κεφάλι κάτω κέντρο και ο τράχηλος 3.2 εκατοστά...στον μετράει και κολπικά??
Ιωάννα μου κάθε φορά μου κάνει μετρήσεις doppler και πριν δύο εβδομάδες έκανα τη γ επιπέδου...δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα για να πρέπει να το επαναλάβω!Τώρα ρώτησα κ το γιατρό που μου κάνει τους υπερήχους και μου είπε ότι μάλλον ο γιατρός μου μπερδεύτηκε και μου το ξανάγραψε....δεν ξέρω!!
Τόνια μου εμένα ευτυχώς ο γιατρός μου άκουσα ότι δεν εξετάζει κολπικά ούτε στον ένατο...εννοώ με χεράκι,γιατί τον υπέρηχο τον κολπικό τον έχω φάει στη μάπα μήνες τώρα!!Αλήθεια είναι απαραίτητη η κολπική εξέταση??

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι χαθηκα..αφου νομιζα οτι κλεισατε το θεματακι! Shocked ...οχι κολπικα ο γιατρος σημερα δε μετρησε..εκει που κανω τα doppler δεν μου τα κανει η γιατρος μου αν κ ειναι μεσα..η γιατρος μου με εξατσζεο κολπικα στα ραντεβου μας το οποιο ειναι τωρα την πεμπτη!..
μου λειψατε καλε.... Rolling Eyes

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας!

Αντωνια πολυ ωραια τα νεα σου!

Τονια πώς πηγε το διάβασμα;

Αννα δε νομιζω ότι είναι απαραιτητη!

Ιωάννα πώς είσαι;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Χρυσα ακριβως ο ενατος ξεκιναει στις 36εβδ. Θα μπορουσα να σου πω πολλα για την γ επιπεδου αλλα για να μη σε μπερδεψω διαβασε αυτα...
http://www.yeskid.gr/egkymosyni/frontida/progennitikos-elegxos/yperixografima-anaptyksis-doppler-g-triminoy
http://www.doctorvasiliadis.gr/iatrika/vasiliadis/menumaindoppler.html

Ε τότε για βρε Ιωάννα λες οτι το μωρο θα ειναι πρόωρο αν γεννηθεί τότε που είπε
Αν μπεις 36 κ μια μέρα που λέει ο λόγος καλα δεν θα ειναι ;

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!

Ιωάννα μου εύχομαι να παραμείνει στάσιμη η κατάσταση σου και να μην χρειαστεί να μπεις στο νοσοκομείο. Να κάνεις θετικές σκέψεις. Πολλές φορές και η ψυχολογία μας παίζει σημαντικό ρόλο. Στο Νίκο μου, ήμουν υπερβολικά αγχωμένη και όλα μου πήγαιναν στραβά. Στα έχω ξαναγράψει. Πρέπει να ηρεμήσεις και να σκέφτεσαι θετικά. Το γνωρίζω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι. Αν όμως χρειαστεί να μπεις σε νοσοκομείο να ξέρεις ότι είναι για το καλό της μπεμπούλας σου. Θα ταλαιπωρηθείς αλλά θα παρατείνουν την εγκυμοσύνη. Μην ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό...έκανες τις ενέσεις κορτιζόνης οπότε ακόμα και αν έχεις πρόωρο τοκετό η μπεμπούλα δεν θα μείνει πολύ σε θερμοκοιτίδα. Να είσαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά!

Ελευθερία
μου εγώ δεν χρειάστηκα υπνόσακους σε τόσο μικρή ηλικία αλλά μετά από τον 1ο χρόνο που μπορούσαν να στριφογυρίσουν και να ξεσκεπαστούν. Ο Νίκος μου είναι 19 μηνών και φέτος του έβαλα υπνόσακο. Φόρμα εξόδου σε στυλ υπνόσακου τους φόρεσα από 3 μηνών κ πάνω όταν σταμάτησα να χρησιμοποιώ το πορτ μπεμπέ για βόλτες. Αν θα βγάζεις το μωράκι έξω με μάρσιπο χρειάζεσαι φόρμα εξόδου από 3μηνών μέχρι 6 μηνών. Αν επιλέξεις όμως πχ πορτ μπεμπέ μπορείς να το σκεπάζεις καλά άρα η φόρμα εξόδου δεν θα χρειαστεί.

Ιφιγένεια
περαστικά για το κρύωμα σου! Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!

Χριστίνα καλώς ήρθες στην παρέα μας- έχουμε κ το ίδιο όνομα! Με το καλό να αποκτήσεις το μωράκι σου! Κι εγώ μπέμπη περιμένω!

Τόνια μου χαράς στο κουράγιο σου! Κ με2 παιδιά και παράλληλα να διαβάζεις! Μπράβο σου! Πόσο καιρό έχεις ακόμα για να το τελειώσεις; Ποιο μεταπτυχιακό κάνεις; Εμένα μου αρέσει ένα που αναφέρεται στην Εκπαίδευση, νομίζω ότι λέγεται σπουδές στην εκπαίδευση.

Κλεοπάτρα
μου στο Μητέρα γέννησα και τα δύο παιδάκια μου και είναι πραγματικά οι αίθουσες πολύ καθαρές. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις! Ότι είναι πιο ακριβό από το Ρέα είναι γεγονός.

Κλεοπάτρα και Χριστίνα αν θέλετε έχω τον επίσημο τιμοκατάλογο του Μητέρα με τις νέες χρεώσεις του ΕΟΠΠΥ.

Αννούλα μου από ότι διαβάζω σχεδόν τελείωσες με τις ετοιμασίες για το μωράκι σου! Με το καλό να τα χαρεί ο μπεμπούλης σου!

Μαρίνα μου εμένα στο μαιευτήριο μου είπαν ότι πρέπει να εμβολιαστώ. Η γυναικολόγος μου θεωρεί ότι δεν χρειάζεται να το κάνω και η παιδίατρος που της το ανέφερα επίσης το θεώρησε περιττό- επειδή θα γεννήσω μάλλον μέσα στο Φλεβάρη όπου είναι μήνας ιώσεων και έχω τη μικρή στο νηπιαγωγείο φοβήθηκα κ ρώτησα- οπότε δεν το έκανα. Βέβαια κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη.

Nadina περαστικά σου! Γρήγορα να αναρρώσεις!

Χρύσα
μου με το καλό να έρθουν η κούνια και το καρότσι σας ! Με το καλό να τα χαρεί η μπεμπούλα σας!

Αντωνία μου πολύ ωραία τα νέα σας! Πολύ καλό που ο τράχηλος είναι μια χαρά. Έτσι να συνεχίσεις μέχρι τέλους !

Ρινούλα μου χαίρομαι που διαβάζω νέα σου κ ότι είσαι μια χαρά! Ελπίζω να έχει ανέβει η ψυχολογία σου.

Εγώ ακόμα υποφέρω από πόνους στη μέση κ στη πλάτη. Εδώ κ 2 μέρες πονάω φοβερά κ στα πόδια μου. Μάλλον θέλω απόσυρση!
Χθες πήγαμε με τον σύζυγο μου και αγοράσαμε τα παιχνίδια που θα φέρει δώρο ο μπέμπης στα αδελφάκια του Very Happy!
Ακόμα δεν έφτιαξα την βαλίτσα μου! Βλέπω πρώτα να γεννάω κ μετά να την φτιάχνω Rolling Eyes

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]σε όλες !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις