251 Απ: Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο5!!!!!! Τρι Ιαν 15, 2013 6:01 am
Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Δεν το έχω κάνει ποτέ ούτε σκόπευα αλλά μου το ζήτησε. Το σκέφτομαι...Να αφήσω να το συζητήσουμε από κοντά την Πέμπτη στο ραντεβού;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:nadina1984 έγραψε:γριπη!με πυρετο, βηχα, φοβερο μπουκωμα!
περαστικα σου!
toniach29 έγραψε:ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ..ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ YUTOPAR ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΥΠΝΗΛΙΑ ΕΠΙΣΗΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΠΕΤΡΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.... ΑΧ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ!!!ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ
ioanna85 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ..ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ YUTOPAR ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΥΠΝΗΛΙΑ ΕΠΙΣΗΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΠΕΤΡΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.... ΑΧ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ!!!ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ
Σε καταλαβαινω!1,5 ε; λες να στο κανει κι εσενα 2; μακαρι οχι!χαρα στο κουραγιο σου παντως!Εγω για μεταπτυχιακο κανω καθε χρονο χαρτια στο ΕΑΠ αλλα μεσα μου τωρα δε θελω να συνεχισω ειδικα με το μωρακι!Δεν ξερω!Θελει δυναμη!
ioanna85 έγραψε:Ποτε ξανανεβαινεις Αθηνα τωρα; να μπεις και σε καρδιοτοκογραφο να δεις που βρισκεσαι, την ενταση αλλα και τη συχνοτητα τους!Κι αν περασει 1ωρα απο αυτη που πρεπει να τα παιρνεις, μην τα αμελεις!Νευρα οχι δεν εχω ιδιαιτερα μπορω να πω!Ειναι και τα παιδακια εσενα που σε κουραζουν κι οι δουλειες!Να περασει ο καιρος να πανε ολα καλα!Οταν περπαταω δεν ποναω αλλα νοιωθω πολυ κουραση!Γενικα ομως δεν βγαινω πολυ!
Εχω τελειωσει διοικηση επιχειρησεων με πολυ καλη βαθμολογια και προς απογοητευση των καθηγητων μου δεν συνεχισα να κανω ενα μεταπτυχιακο ειτε στην ιδια τη σχολη μου - κατι που δε θα μου αρεσε- ειτε σε ΑΣΟΕ κλπ!Μου αρεσει να μαθαινω και να διαβαζω, ειδικα ξενες γλωσσες και η/υ αλλα τωρα ειδικευομαι στα της μητροτητας!
ioanna85 έγραψε:Χρυσα ακριβως ο ενατος ξεκιναει στις 36εβδ. Θα μπορουσα να σου πω πολλα για την γ επιπεδου αλλα για να μη σε μπερδεψω διαβασε αυτα...
http://www.yeskid.gr/egkymosyni/frontida/progennitikos-elegxos/yperixografima-anaptyksis-doppler-g-triminoy
http://www.doctorvasiliadis.gr/iatrika/vasiliadis/menumaindoppler.html
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης