Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
544 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 544 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Τι συγγνώμη; Εμεις αυτό δεν είπαμε θα κάνουμε εδώ στο γκρουπ αυτο; Μόνο για καρότσια και για κιλά θα λέμε;; Smile

αληθεια σε ευχαριστω παααααααααααααρα πολυ!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
GΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΓΟΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΗΤ ΕΧΩ 28-3-13 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑς!!!!!!!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευαγγελια με το καλο να ερθει το μωρακι σου!Μεγαλωσε η Βουλιτσα σου ε; (καλα δε θυμαμαι το ονομα)!Καλως ηρθες στην παρεα μας!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλα το θυμασαι ΑΛΛα δεν μπορω να θυμηθω σε πιο θεμα εχουμε ξανα μιλησει με το καλο και σε εσενα Very Happy Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eυαγγελια σε διαφορα θεματα, απλα θυμαμαι και το ψευδωνυμο σου κι ετσι μου εμεινε!Εχω ανοιξει κι εγω μερικα για μια αποβολη που ειχα, για θεματα ανεργιας κλπ.
σε ευχαριστω για τις ευχες!Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα; ψωνισες ή τα εχεις απο τη μικρη;

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καταλαβα!οχι μωρε τωρα θα αρχισω απο ρουχαλακια δεν εχω τιποτα ολα ειναι ροζ και φουξ απο κρεβατακι μαλλον σκευτομαι να αγορασω ακομα ενα γιατι σε αυτο πο εχω κοιμαται η μικρη μου ακομα και λιγο δυσκολο να τιν βγαλω!!!εσυ ετοιμη εισαι?

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ζουζουνίτσα καλησπέρα ! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό το νέο μωράκι!

Ιωάννα μην μπαίνεις σε διαδικασία να διαβάζεις για πρόωρα..Πέφτεις περισσότερο. Το είχα κάνει και εγώ χωρίς να υπάρχει λόγος και για ένα διάστημα με είχε αγχώσει!

Ρηνούλα στα Ιλίσια ,εδώ στην Αθήνα σπούδασες;

Πάω για δουλειά ! Very Happy
Τα λέμε πάλι!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καταλαβα!οχι μωρε τωρα θα αρχισω απο ρουχαλακια δεν εχω τιποτα ολα ειναι ροζ και φουξ απο κρεβατακι μαλλον σκευτομαι να αγορασω ακομα ενα γιατι σε αυτο πο εχω κοιμαται η μικρη μου ακομα και λιγο δυσκολο να τιν βγαλω!!!εσυ ετοιμη εισαι?

Οπως κι αν εχει το 2ο παιδακι εχει κι αυτο τα εξοδα του!Ναι ενα κρεβατακι θα το χρειαστεις οπωσδηποτε!Ναι ετοιμα ολα!Να τα πλυνω θελω τα ρουχακια του ακομα και κατι λιγα για τη βαλιτσα μου!Εχω συσπασεις κι ισως χρειαστω και νοσηλεια κι ετσι δεν εχω περιθωρια να καθυστερησω! Περιμενα εκπτωσεις αλλα βλεπω στα βρεφικα πολυ εκμεταλλευση!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα μου το ξερω αλλα εμενα δυστυχως συντρεχει λογος!Σε ευχαριστω για τη συμπαρασταση!Καλη δουλεια! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο5!!!!!! - Σελίδα 13 417472

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinoula έγραψε:Νεράιδα πόσο είναι ο μεγάλος σου; Εμένα η κορη μου είναι δυομισυ προς 3.

Ιωαννα σαφώς δεν το προεξοφλεί κανεις, αλλά κανεις δε σου λέει ότι σίγουρα δε θα κρατηθει η μικρή! Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να σκεφτείς θετικα.
Είναι 2 και 2 μηνών

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zoyzoynitsa moy έγραψε:GΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΓΟΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΗΤ ΕΧΩ 28-3-13 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑς!!!!!!!!!!
Καλως ηρθες!! Με το καλό!!

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανούλες από τη βροχερή Πάτρα!Τί κάνετε?
Ζουζουνίτσα καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!
Ιωάννα μου μην διαβάζεις στο ιντερνετ γιατί είναι χειρότερα, το πέρασα κι εγώ όταν μου είπε ότι είναι μεγάλο το μωρό, διαβαζά για μαρά γίγαντες με σάκχαρο και άλλα προβλήματα και ειχα τρελαθεί.Είπα τέλος δεν ξαναδιαβάζω τίποτα!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ποσο μηνων εισαι?εχω και εγω κατι πονακια συνηθως το βραυ σαν πονουσ περιοδου αυριο εχω ραντεβου μετον γιατρο θα το πω εγω εχω και τιν μικρη μου και κοραζομαι πολυ βοηθεια δεν εχω απο κανεναν δυστησχωσ!!!!αντε δεν βρηκες τιποτα οικονομικα σε τι τιμες κυμενονται? οσο αναφορα για σενα μην σκευτεσαι αρνητικα μπορει να ειναι φυσιολογικο,ειδικα αυτουσ τουσ μηνες

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
κοριτσια σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!με το καλο να ρουν τα ζουζουνια Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο5!!!!!! - Σελίδα 13 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζεννια τελος το ιντερνετ! Rolling Eyes

Ευαγγελια ειμαι 29εβδ. και 4ημερων, στον 7ο μηνα! Εμενα πετρωνει η κοιλια, μαζευεται σε μια μερα κι εχω πονακια!Επισης νοιωθω σαν να με σπρωχνει χαμηλα το παιδι!να το πεις στον γιατρο σου!Κι εγω δεν εχω ιδιαιτερη βοηθεια αλλα ευτυχως ειμαστε οι 2μας με τον αντρα μου!
Σκεφτομαι αρνητικα γιατι βλεπω πως εκει πανε τα πραγματα!Οι τιμες πανε αναλογα με την ποιοτητα ειδικα στα ρουχαλακια, ασε που δεν κανουν εκπτωσεις!Μονο καμια προσφορα της πλακας εδω στην Πατρα!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευαγγελια καλώς ήρθες και με το καλό το μωρό σου! Κι εμένα 2.5 είναι η κόρη μου, 19 Απριλιου του 2010!

Νεραιδα και τα δικά μας κοντα είναι σε ηλικία!

Ζέννια, κι εσύ έκοψες το διάβασμα; Καλά έκανες!

Μαρίνα ναι, στη Φιλοσοφική!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rinoula στις Τετ Ιαν 16, 2013 6:42 am, 1 φορά

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ωρες ωρες νιωθο και εγω ετσι γινετε η κοιλια μου σκληρη και νιωθο και πιεση προσ τα κατω και πονουσ περιοδου εντομεταξυ και η κοιλια μου εχει κατεβει!!δεν νιωθο παντα ετσι,συνηθως τιν νυχτα εγω ομωσ δεν σκευτομαι αρνητικα κανε και εσυ το ιδιο!!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευαγγελια το έχεις πει στο γιατρό σου;

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
οχι αυριο θα το πω να δουμε τι θα μου πει

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:Ευαγγελια καλώς ήρθες και με το καλό το μωρό σου! Κι εμένα 2.5 είναι η κόρη μου, 19 Απριλιου του 2010!

Μαρίνα και τα δικά μας κοντα είναι σε ηλικία!

Ζέννια, κι εσύ έκοψες το διάβασμα; Καλά έκανες!

Μαρίνα ναι, στη Φιλοσοφική!

Ρηνούλα μου το έκοψα γιατί δε θα την έβγαζα καθαρή, φώναξε λίγο κι ο άντρας μου και συνήλθα.Πλέον ακούω μόνο το γιατρό και τις συζητήσεις μας με τις εμπειρίες μας!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΗΡΕΜΩ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!ΟΥΦ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΕ 2ΜΕΡΕΣ!!!

ΕΔΩ ΒΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΡΕΛΗ ΒΡΟΧΗ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ..ΤΙΠΟΤΑ...ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ..ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα Τόνια μου!Κι εδώ Πάτρα τον ίδιο καιρό....συνήθως πάμε μαζί εμείς!Πώς είστε?Καλή δύναμη με το διάβασμα!!!
Κι εδώ από εκπτώσεις που κοίταζα σήμερα λίγο έτσι κι έτσι...σε παπούτσια που ψάχνω εγώ τίποτα ιδιαίτερο, σε ρουχα καλύτερες!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Να καλωσορίσω κι εγώ τις καινούριες της παρέας Smile Με το καλό τα μωράκια σας κορίτσια!!!

Αννούλα περιμένουμε νέα από την επίσκεψη στο γιατρό!!! Όλα καλά να είναι Smile

Ιωάννα μου, ειλικρινά όλο αυτό που τραβάς είναι δύσκολο, και είμαστε εδώ για όλα, όχι μόνο τα απλά και ευχάριστα. Η τελευταία μου εμπειρία πάντως από πρόωρο ήταν πολύ θετική, και να σκεφτείς ότι το μωράκι του ξαδέλφου μου γεννήθηκε μόλις 1500 γρ., λόγω υψηλής πίεσης της μαμάς. Χρειάστηκε φυσικά να πάει σε θερμοκοιτίδα στην Αθήνα, αλλά το γλυκούλι μου τα κατάφερε και τώρα είναι με τους γονείς του. Οπότε έχε πίστη και μην ανησυχείς!Το μωρό σου όποτε κι αν έρθει να εύχεσαι να είναι δυνατό και θα τα καταφέρει. Από τη στιγμή που κάνεις και τις ενέσεις, θα είναι πολύ πιο εύκολο, γιατί θα αναπνέει μόνο του από πολύ νωρίς Smile

Έκανα κι εγώ μια επίσκεψη εχθές στα Prenatal και απογοητεύτηκα από τις "εκπτώσεις"...Εννοείται ότι σε εσωρουχάκια δεν υπήρχαν εκπτώσεις, και στα περισσότερα ρουχαλάκια για μικρά μωρά το μέγεθος 1-3 μηνών είχε εξαφανιστεί.

Τους υπνόσακους τους παρήγγειλα τελικά, έναν φθινοπωρινό για 0-6 και έναν χειμωνιάτικο για 6-18. Ακόμη και αν στην αρχή δε χρειάζεται, θα χρειαστεί το φθινόπωρο. Αλλά νομίζω θα είμαι πιο ήσυχη το βράδυ αν δεν έχω να φοβάμαι μήπως χωθεί κάτω από την κουβερτούλα του. Θα δούμε!
Φόρμα εξόδου δεν παίρνω!Του αγόρασα εχθές ένα πανέμορφο μπουφανάκι και θα είναι κούκλος!!!

Μου έστειλαν κι εμένα τις τιμές από την κλινική, αν και ενδέχεται να υπάρχουν μικρές αλλαγές μέχρι τον Απρίλη. Για το μονόκλινο που θέλω για να κάνω rooming in, είναι 1000€ για φυσιολογικό και 1200€ για καισαρική (Αφού έχει αφαιρεθεί ο ΕΟΠΥΥ), και υπολογίζω το πολύ κανένα 1000€ ακόμη για τους γιατρούς, νομίζω κάπου εκεί είχε δώσει και ο αδελφός μου πριν λίγους μήνες.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jennia έγραψε:Καλησπέρα Τόνια μου!Κι εδώ Πάτρα τον ίδιο καιρό....συνήθως πάμε μαζί εμείς!Πώς είστε?Καλή δύναμη με το διάβασμα!!!
Κι εδώ από εκπτώσεις που κοίταζα σήμερα λίγο έτσι κι έτσι...σε παπούτσια που ψάχνω εγώ τίποτα ιδιαίτερο, σε ρουχα καλύτερες!

καλα ειμαι!!!εσυ?το νινι σου?ναι πατρα-πυργος ιδιος καιρος..ππολυ βροχη κ υγρασια!!!
σημερα περπατησα 10 λεπτα κ ενιωθω εντονο πονο στο ηβικο οστο οποτε καθησαμε για καφε...φανταζομαι στον 9ο τι θα κανω!!!χαχα!!!
εγω δεν ψαχνω κατι πλεον της μικρης τα εχω ολα....ευτυχως..ενα μπουφαν του μικρου θελω κ καμια ζουζουνια για μενα!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μποτες θελω κοριτσια αν βρω οικονομικες γιατι οι δικες μου βαζουν νερα! Δεν ξερω εδω τι εχει απο εκπτωσεις. Η μικρη δε θελει τιποτα και για τον μπεμπη δεν ξερω γιατι δεν εχω ανοιξει ακομα να δω τι εχω.

Ελευθερια απο που παρηγγειλες; Dreambag;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις