Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
532 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 532 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και από μένα Smile

Κι εδώ πολύ κρύο..μάλλον ετοιμάζεται για χιόνι πάλι..

Πως είστε σήμερα? Τα μωράκια σας? (και τα μέσα και τα έξω)

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΣΗ ??ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΟΝΟ?
ΕΣΕΙΣ ΠΟΝΑΤΕ ΤΟΣΟ?

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντωνια αντε να ξεκουραστεις και να ετοιμαστεις με ηρεμία. Σχεδόν τελειώσατε ε; Πολύ ωραια!

Κατερινα καλά ειμαστε. Εσυ;

Χρυσα μου τι να σου πω. Είχες και παλιότερα πρόβλημα στη μεση; Δε δοκιμαζεις κ εσυ ενα μαξιλαρι αναμεσα στα πόδια όταν ξαπλωνεις;

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Χρύσα

Κι εγώ πονάω πάρα πολύ στη μέση..άσε που κάνω σαν τσιπς σε κάθε βήμα..κρακ κρακ..
Είχες πρόβλημα με πόνους και πριν την εγκυμοσύνη?

Μήπως κάποια ζώνη εγκυμοσύνης για στήριξη μέσης θα σε βοηθήσει?

Εγώ με λίγο ελαφρύ μασάζ ανακουφίζομαι για λίγο..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας!!!
σημερα εκανα αναληψη υπηρεσιας σε δημοτικο σχολειο εδω στον πυργο..αρχιζω απο τεταρτη για 4 ωρες καθε βδομαδα..σε περιπου 3 βδομαδες παιρνω κ την αδεια μου κ επιστρεφω μαιο!!!
εσεις καλα ειστε?

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα! Κριμα που δε σε φωναξανε πιο νωρις, μονο για 3 εβδομαδες;
Η εργσια τι εγινε; Τελειωσε;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Καλημερα! Κριμα που δε σε φωναξανε πιο νωρις, μονο για 3 εβδομαδες;
Η εργσια τι εγινε; Τελειωσε;

εχω αδεια τοκετου κ μετα το πασχα επιστρεφω παλι στο σχολειο μεχρι τις 16 ιουνιου...

η εργασια ακομα γραφεται...παψ να χαλαρωσω μιας κ περπατησα αρκετα κ μετα εχω διαβασμα..εσυ καλα εισαι?

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα και από εμένα!
Τόνια , με το καλό στο νέο σχολείο!
Ρηνούλα ευτυχώς τα ξεκαθάρισες και ηρέμησες λιγάκι!
Κατερίνα γειά σου Very Happy

Πήγαμε χθες στο γιατρό. Ο μπέμπης είναι 1699 γραμμ. , όλες οι μετρήσεις φυσιολογικές. ΄Μου είπε να πάρω 1 μαγνήσιο την ημέρα για τα πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και στις κλειδώσεις.. Για το εμβόλιο ήταν κατηγορηματικός ότι οι έγκυοι πρέπει να το κάνουν γιατί η γρίπη με τα χαμηλά αντισώματα της κύησης , γυρνά σε πνευμονία. Να πω την αλήθεια , τρομοκρατήθηκα. Πήγα σε γνωστή φαρμακοποιό να το κάνω και η ίδια δίσταζε... ΄Μάλλον θα συνεχίσω να το σκέφτομαι..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια!Χρονια πολλα σε οσες εχετε εορταζοντες ή εορταζουσες!

Ελευθερια χαιρομαι που εχεις καταφερει να να κοντρολαρεις τη διατροφη μου!Μακαρι κι εγω να ειχα μεγαλυτερη ισορροπια!Αποψε κοιμηθηκα με φανελακι...τιποτα παλι μουσκεμα το πρωι!

Ρινουλα ειδες ολα καλα!Πολυ χαιρομαι κοριτσακι μου!Ξεκουραση τωρα ε;!Οσο για την καισαρικη μην το δενεις κομπο!Αλλα και να κανεις τιποτα δεν ειναι στις μερες μας, αληθεια!

xtinaki προσωπικα φοβαμαι οχι τοσο για οσα διαβαζω στο ιντερνετ οσο για τις κινησεις του γιατρου μου!Τι εννοω...δουλευα σε αυτον αρκετο καιρο και ξερω καθε χαπι που μου δινει ή οδηγια ή γκριματσα του τι σημαινει και τι με περιμενει!

Αντωνια αντε με το καλο να χαρεις την αδεια σου και να κανεις ολες τις δουλιτσες σου με ηρεμια!Εμεις επαφες καθολου σε αυτη την εγκυμοσυνη...καλα θα μου πεις τοσα επαθες οι επαφες σε μαραναν;! Razz

Χριστινα αχ με αυτο τον κολπικο, εφιαλτης ειναι αλλα τοσο απαραιτητος!Εσυ καλα εισαι;

Κατερινα κι εδω χαλια ο καιρος κι εχω τοσες μετακινησεις σημερα!Χιονι ε; Πωπω κρυο που θα εχει! Rolling Eyes Η μπεμπα ειναι πιο ζωηρη σημερα...ισως ειχε ηρεμησει και λογω της ενεσης τι να πω;

Χρυσα πολυ πονο ειχα μετα την αμνιο που ημουν 5 μερες αυστηρα στο κρεβατι!Μετα ενοχλησεις ανα διαστηματα!Με ετριβε ο αντρας μου με οινοπνευμα κι εβαζα για πολυ λιγο το τονιζω θερμοφορα και κουκουλωνομουν καλα να μην κρυωσω και κατι ψιλογινοταν!

Τονια αληθεια;!Μπραβο κοριτσι μου!Με το καλο και καλο κουραγιο!

Μαρινα πολυ καλα τα νεα σας!Μεγαλωσε τοσο το μωρακι σου!Μπραβο!Για το εμβολιο τι να σο πω;!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ιωάννα! Εσύ πώς είσαι σημερα;

Μαρίνα είναι μεγάλο το μωράκι σου ε; Γι το εμβόλιο είναι καθαρά δικη σου αποφαση. Ίσως ο γιατρός σου έχει θορυβηθει και με μια νεα γριπη που λένε ότι έρχεται από τη Αμερική, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αυτό έτσι κι αλλιώς.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Ρινουλα!Λιγο πιεσμενη ημερα η σημερινη για μενα!Θα ερθουν σε λιγο οι δικοι μου στα γρηγορα, μετα για φαγητο στα πεθερικα, μετα να κανω ενα μπανιο, να παω στο γιατρο, μια επισκεψη το απογευμα και μετα παλι στα πεθερικα μιας και γιορταζει ο πεθερος!Θα δω και απο συσπασεις πως θα παω κι ελπιζω να γλιτωσω το μεσα, μπορει να κανω κι αλλες 2 κορτιζονες!Ουφ!Εσυ τι κανεις; εισαι καλυτερα απο οτι ακουω ψυχολογικα ε;!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Χθες συζητήσαμε και το οικονομικό...Πολλά τα λεφτά Άρη!
Ρηνούλα , εσύ που θα γεννήσεις στο Ρέα ,έχεις ενημερωθεί για τις χρεώσεις με ΕΟΠΠΥ; Να τηλεφωνήσω στο λογιστήριο; Ο γιατρός τις είπε κατά προσέγγιση αλλά μου φαίνονται πολλά.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να χαιρεσαι τον πεθερο σου. Καλα αποτελεσματα απο το γιατρό! Νομιζω θα σου πει καλα νεα αποψε!
Καλυτερα λίγο είμαι αλλά όχι πως ηρεμησα. Ελπίζω να ανεβει αλλά δυσκολευομαι να σκεφτω θετικά να σου πω την αλήθεια.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρίνα έχουν και στη σελίδα τους έναν τιμοκατάλογο, τον έχεις δει;

xtinaki

xtinaki
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε σημερα??εμεις εδω πολυ βροχη ρε γμτ δεν μπορεις να πας πουθενα..το εχουμε ριξει στην ξαπλα!!
χρυσα μου για τον ποσο στην μεση κιεγω σε αθλια κατασταησ ειμαι ακομα και για να γυρισω πλευρο στο κρεβατι θελω βοηθεια απο τον αντρα μου...μονο οταν με τριβει λιγακι ηρεμω...αλλα μην φανταστειτε τρομερη ανακουφιση..δυστηχως οσο προχωραμε θα γινετε και χειροτερο...
ο μπεμπης κανει χαμο παλι σημερα!!χαχαχαχα ααα εχθες ειχαμε παει σε μια γιορτη κιεκανα το λαθος να φαω μετα τισ 10 και φυσικα το πλξηρωσα ακριβα..επανηλθε η αγαοημενη μου φιλη η καουρα!!!χαχαχαχα τελικα καλα κανω και το εχω κοψει το φαι μετα τις 9!!
ρινουλα μου ολα καλα θα πανε προσπαθησε κιεσυ να μην αγχωνεσε εγω πιστευω οτι θα εχει ανεβει θα δεις!!!
μαρινακι μου μπραβο για το νινακι σου!!!οσο για το εμβολιο κιεγω να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν θα το εκανα..σκεψου το και κανε οτι θεωρεις καλυτερο εσυ..
ιωαννα μου ευχομαι τα καλυτερα για σημερα στον γιατρο να ειναι ολα πιο αισιοδοξα και να μην χρειατσει να μπεις νοσοκομειο κοπελα μου..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα οντως ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε τα ιδιωτικα μαιευτηρια!

Ρινουλα σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες!Κι εμενα με τα τοσα προβληματα που εχω - πια βαρεθηκα να γκρινιαζω κι εγω οχι εσεις να με ακουτε - σιγα σιγα ανεβαινει ο πλακουντας μου!Σημαντικο ειναι οτι εχεις καλη μετρηση τραχηλου!

Χριστινα σε ευχαριστω πολυ!κι εγω απο καουρα χθες πεθανα!ουτε μαλοξ ουτε τιποτα δε με βοηθουσε!Το θεμα ειναι οτι παιρνω τοσα χαπια ανα τακτα διαστηματα μεχρι τις 12μιση το βραδυ και σχεδον ολα μετα φαγητου αρα....

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρηνούλα , τον είδα αλλά αναφέρει χρεώσεις χωρίς Εοππυ. 1650 π.χ για καισαρική 3 μέρες. Ο ΕΟΠΠΥ πόσο καλύπτει; Ο γιατρός μου είπε ότι βγαίνει 1250 να δώσουμε εμείς και τα υπόλοιπα ο ΕΟΠΠΥ και ότι η συνολική χρέωση είναι κανονικά περίπου 2.000.
Το Ρέα όμως δεν έλεγαν ότι είναι πιο οικονομικό; Φίλη μου ενημερώθηκε ότι στο Λητώ θέλουν 950 με Εοππυ για καισαρική. confused

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωαννα μπραβο που ανεβαινει, ειναι μειον ενα αγχος. Ο τραχηλος ηταν καλος, 35mm στη β'επιπεδου αλλα ο κινδυνος ειναι αιμορραγια όπου σου παιρνουν το μωρο ακομα και προωρα.

Μαρινα δεν ξερω κι εμενα 1000 φυσιολογικα μου ειπε ο γιτρος και 1200 καισαρικη.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα οι κλινικες εχουν χρεωσεις στανταρ για φυσιολογικοή καισαρικη ΣΥΝ επιπλεον χρεωσεις οπως πχ αμοιβη αναισθησιολογου, επισκληριδιο, εξεταση απο παιδιατρο κλπ κλπ. Να βεβαιωθεις οτι περιλαμβανουν και ΦΠΑ

Ρινουλα θετικη σκεψη και ξεκουραση κι ολα θα γινουν!Αληθεια το πιστευω!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα μου συνηθως η τιμη που σου λένε είναι με τον αναισθησιολογο και κάποια φάρμακα. Εξτρά είναι κάποιες εξετάσεις που κάνουν στα μωρά και αν χρειαστεί κάτι επιπλέον.

Μακάρι να έχεις δικιο για τη θετική σκέψη! Ούτως ή άλλως δεν μπορουμε να κάνουμε κάτι άλλο.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eδω σου δινουν τιμοκαταλογο με πακετο τοκετου φυσιολογικο και καισαρικη χωρις ταμειο, με ΟΓΑ και ΕΟΠΥ σε δωματιο απο τρικλινο εως σουιτα!Τα ψιλα γραμματα αναφερουν πως περιεχει ΦΠΑ, εξοδα χειρουργειου, φαρμακα, νοσηλεια 4 ημερων και υλικα!Τα αλλα τα εξτρα σου τα αναφερει με τιμη αλλα στην οπυσια ολα θα τα κανεις!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια! Να σκεφτόμαστε να πάνε μέχρι τέλους όλα καλά!!!

#Τελικά, μέχρι τώρα έχω πάρει 8 κιλά συνολικά..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marina P. έγραψε:Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια! Να σκεφτόμαστε να πάνε μέχρι τέλους όλα καλά!!!

#Τελικά, μέχρι τώρα έχω πάρει 8 κιλά συνολικά..

μια χαρα εισαι κι εσυ απο κιλα!Εγω μαλλον ξεφυγα! Rolling Eyes

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μίλησα με το λογιστήριο και μου είπαν 1017 για φυσιολογικό και 1130 για καισαρική 4 βράδια είναι η συμμετοχή μας και τα υπόλοιπα ο Εοππυ.

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελπίζω να χαθούν σχετικά γρήγορα μετά... Πάω για φαγητό!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις