Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
555 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 555 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

151ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 1:29 pm

Kately12

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα σε όλες!!!!
Με το καλό το νέο μας θεματάκι! Καλέ, πότε γράψατε κιολας τόσες σελίδες, διαβάζω, διαβάζω και δε σας προλαβαίνω!!!Είχα και προβλημα με το ιντερνετ τις περασμένες εβδομαδες κα έμεινα λίγο πίσω!

Καταρχήν, Δεσποινάκι μου να ζήσετε, εύχομαι οτι καλύτερο, με το καλό να κρατήσετε το μωρούλι σας!Τα χρώματα στο δωματιάκι σου τα ψηφίζω κι εγώ, πολύ ωραία ακούγονται!!!!
Κατα τα αλλά και εγώ είμαι μια χαρά! Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες έχει ξεπεταχτεί η κοιλά μου και πλέον δεν κρύβεται με τίποτα! Οχι οτι το εκρυβα βέβαια, αλλά κουβέντα να γίνεται! Κατα τα άλλα όλα καλά μ´εχρι τώρα! Β' Επιπέδου εμείς τελικα κλείσαμε 18/01 που ειναι λίγο καθυστερημένα (23η εβδ) αλλά δεν είχε ραντεβού νωρίτερα σ'αυτό το κέντρο που με έστειλε ο γιατρός οπότε.. Το μονο που μου έκατσε κάπως είναι οτι οταν έκλεισα ραντεβου μου έιπαν πως θακοστίσει 150€ και μου φανηκαν πολλά! Α, και για δίαιτα πριν μου ανέφεραν μόνο να μην έχω φάει γλυκά για 2 μέρες! Εσεις πόσο πληρώσατε?
Από ψώνια δεν έχω πάρει απολύτως τιποτά! Είμαι και κάπως προληπτική με το θέμα και το σκέφτομαι! Το μόνο που έχουμε κάνει είναι οτι έχουμε συμμαζέψει το παιδικό δωμάτιο γιατί μέχρι πριν ήταν γραφείο-αποθήκη!! Οπότε κάτι είναι και αυτό!!
Σχετικα με το όνομα, είχαμε πει με τον άντρα μου πως αν είναι αγόρι θα βγεί το όνομα του πεθερού μου οπότε τώρα που είναι κορίτσι θα βγεί Ιωάννα από την μαμά μου! Θα μου άρεσε και η ιδέα να βγάζαμε άλλα άσχετα ονόματα αλλά μάλλον τελικά είμαστε πιο παραδοσιακοί σ'αυτό!
Σας κούρασα με το κατεβατό αλλα είχα καιρό να μπω και να διαβάζω νέα σας και να σας πω τα δικά μου, οπότε...

Φιλια πολλά πολλά στις κοιλίτσες!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 417472

152ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 2:02 pm

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
kately και εγω 150 θ απληρωσω.τοσα πληρωσα και στην αυχενικη

153ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 2:05 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kassiani85 έγραψε:Αααααααα κοριτσια μπορει να μην προλαβαινω να γραψω για ολα τα θεματα που ανοιγετε αλλα αυτο με τα ονοματα με καιει...χτες σιγουρεψαμε οτι ειναι μπεμπουλα Very Happy Very Happy εγω ηθελα να βγαλω κατι δικο μου και εχω καταληξει οτι μου αρεσει πολυ το Μελινα!!! η αλλη περιπτωση ειναι να βγαλω της πεθερας δηλαδη Ζωη.. τι λετε?? να το συζητησουμε πρωτα με την πεθερα και αν δεν την πειραζει να τη βγαλω μελινα?? δε θελω και να παρεξηγηθει Mad
απ'οτι βλεπω εσεις βγαζετε πιο πολυ των γονιων..μια χαρα ολα τα ονοματακια!!!

Κασσιανη προσωπικα μ αρέσει περισσοτερο το Ζωή!!!

154ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 2:18 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεωργία νόμιζα ότι είχατε κλείσει στα 1500 με τον γιατρό! Τι άλλαξε???? Να το ψάξεις όμως,δεν θεωρώ ότι είναι αργα!!!
Ευτυχώς οι λιγουρες που λετε δεν μ έχουν πιάσει,ίσα ίσα νομίζω τρώω λιγότερο!!!

Πήραμε στον πριγκηπακο μου τα πρώτα του φορμακια! Κίτρινα και τα 2 με καφέ ζωακια παντα επανω!!! Τα κρεμασα και στη ντούλαπα και τα χαζευα!!

155ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 11:30 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημεραααα!!! Απο χθες το μεσημερι εχω να μπω και γραψατε 2 1/2 σελίδες!!!!!!!

Γραμματικουλα κι εγω με τους 3 μηνες θα ειμαι ευχαριστημενη αν και το καλυτερο θεωρω το 6 μηνο. Προσωπικα, το εχω ξαναπει, για μενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το τονιζω για τυχον παρεξηγησεις, το θεωρω υπερβολη το μετα το εξαμηνο. Δεν θα μπορουσα ουτε θα ηθελα να το κανω... ουτε καν να το προσπαθησω.

Τουρτιτσα ομορφα τα ονοματα που εχεις βγαλει τις κορες σου. Ειδικα το Ραφαηλια ειναι πολυ ιδιαιτερο και μου αρεσει πολυ.

Σχετικα με την ορεξη και το φαγητο εγω δεν εχω τρομερες λιγουρες ακομη αλλα οσο περναει ο καιρος αυξανοντε ολο και περισσοτερο... Ο αντρας μου παντως δεν μου λεει τπτ γιατι αυτος ειναι υπευθυνος για πολλες απο τις λιγουρες μου! Του εχει ανοιξει κι εκεινου η ορεξη και με παρασυρει κι εμενα!!! Οποτε! Τι να μου πει? Αφηστε πόυ ειναι εκπαιδευμενος απο την 1η εγκυμοσινη.... ΠΟυ εκει σε αυτον τον μηνα ειχα παρει ηδη περισσοτερο βαρος.

156ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 11:32 pm

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κι απο μενα, τι εγινε χτες καλε???? πολυ κινηση, μπραβο...
Λοιπον Νανσυ μου κι γενικα οσα κοριτσια ενδιαφερονται να θηλασουν θα σας συμβουλευα να μην βαλετε τιποτα δτις θηλες σας, θηλασα 11 μηνες την κορουλα μου κι μονο λιγο δτην σδχη με ματωσε, γιατι δεν ηξερα να την βαζω σωστα, τοτε μονο βαζεις μια αλοιφη , θα σας την πω δεν τη θυναμαι τωρα, αλλα κι αλοιφη να μη βαλεις το καλυτερο ειναι να βγαλεις λιγο γαλα απο το στηθο σου κι να το σφησεις στον αερα, χωρις σουτιεν δηλαδη για πεντε λεπτα...Ξερω περιπτωση γυναικας που δεν καταφερε να θηλασει επειδη εβαζε πριν κρεμες κι ειχαν μαλακωσει πολυ οι θηλεςτης, κι το μωρο την ματωνε συνεχεια...Κοριτσια η φυση εχει προνοησει κι ετοιμαζει το σωμα μας για θηλασμο χωρις τιποτα...

Δεσπονουλα μυ αρεσουν τα χρωματα που διαλεξες..

Γεωργια εχω την αισθηση οτι πιανεσαι πολυ απο την καθε λεξη, πολλες φορες μεσα απο τον γραπτο λογο μπορεις να παρεξηγηθεις..Γραμματικη, λεω να χαλαρωσετε κι να τα βρειτε, δεν εχουμεναχωρισουμε κατι, ισα, ισα μας ενωνουν τοσα πολλα..

Ναντια νομζω δασκαλα ειναι η Κασσιανη.

Οσο για το ονομα πληγωμενη ιστορια, μαλλον μονο εγω απο οτι διαβασα αντιμετωπιζω προβλημα..
Λοιπον ο αντρας μου ειναι Κρητικος, μολις μαθαμε οτι στο πρωτο μας παιδακι εχουμε κοριτσακι, ο αντρας μου λεει δεν γινεται το πρωτο παιδι στην Κρητη ειναι του αντρα, την πεθερα μου τη λενε Μαρια, κι ετσι κι την βγαλαμε, ωραια του λεω, αν το δευτερο ειναι , αγορακι θα βγαλουμε τον πατερα μου, μου απανταει εγω ειμαι κοριτσοπατερας, κι το δευτερο κοριτσακι θα ειναι, ε τοτε δεν εδωσα σημασια, αν κι του ρλεγα να βγαζαμε κι τη μανα μου, την λενε Καλλιοπη κι να την φωναζαμε Μαριλια, αλλα δεν του αρεσαν τα δυο ονοματα..
Μολις μαθαμε οτι εχουμε αγορακι, ο αντρας μου επαθε σοκ, δεν το περιμενε με τιποτα, ωραια του λεω αυτο ειναι διο μου θα τον βγαλουμε Θοδωρη, το ονομα του πατερα μου, δεν ειε τιποτα..Το ανακοινωνουμε στα πεθετικα μου, οι σρχισε ο πεθερος μου βγηκε ο Χαραλαμποςτο ονομα του,κι το ελε γε σε ολους ψωρις καν ναμας ρωτησει..Ο αντρας μου τον εβαλε στη θεση του, αλλα ηταν πολυ στεναχωρημενος δεν μου ειπε τιποτα, αλλα σιγουρα τρωει πιεση..Δεν ξερω τι να κανω εχω σκασει..

157ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 11:37 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
voula1980 έγραψε:Καλημερα κι απο μενα, τι εγινε χτες καλε???? πολυ κινηση, μπραβο...
Λοιπον Νανσυ μου κι γενικα οσα κοριτσια ενδιαφερονται να θηλασουν θα σας συμβουλευα να μην βαλετε τιποτα δτις θηλες σας, θηλασα 11 μηνες την κορουλα μου κι μονο λιγο δτην σδχη με ματωσε, γιατι δεν ηξερα να την βαζω σωστα, τοτε μονο βαζεις μια αλοιφη , θα σας την πω δεν τη θυναμαι τωρα, αλλα κι αλοιφη να μη βαλεις το καλυτερο ειναι να βγαλεις λιγο γαλα απο το στηθο σου κι να το σφησεις στον αερα, χωρις σουτιεν δηλαδη για πεντε λεπτα...Ξερω περιπτωση γυναικας που δεν καταφερε να θηλασει επειδη εβαζε πριν κρεμες κι ειχαν μαλακωσει πολυ οι θηλεςτης, κι το μωρο την ματωνε συνεχεια...Κοριτσια η φυση εχει προνοησει κι ετοιμαζει το σωμα μας για θηλασμο χωρις τιποτα...

Δεσπονουλα μυ αρεσουν τα χρωματα που διαλεξες..

Γεωργια εχω την αισθηση οτι πιανεσαι πολυ απο την καθε λεξη, πολλες φορες μεσα απο τον γραπτο λογο μπορεις να παρεξηγηθεις..Γραμματικη, λεω να χαλαρωσετε κι να τα βρειτε, δεν εχουμεναχωρισουμε κατι, ισα, ισα μας ενωνουν τοσα πολλα..

Ναντια νομζω δασκαλα ειναι η Κασσιανη.

Οσο για το ονομα πληγωμενη ιστορια, μαλλον μονο εγω απο οτι διαβασα αντιμετωπιζω προβλημα..
Λοιπον ο αντρας μου ειναι Κρητικος, μολις μαθαμε οτι στο πρωτο μας παιδακι εχουμε κοριτσακι, ο αντρας μου λεει δεν γινεται το πρωτο παιδι στην Κρητη ειναι του αντρα, την πεθερα μου τη λενε Μαρια, κι ετσι κι την βγαλαμε, ωραια του λεω, αν το δευτερο ειναι , αγορακι θα βγαλουμε τον πατερα μου, μου απανταει εγω ειμαι κοριτσοπατερας, κι το δευτερο κοριτσακι θα ειναι, ε τοτε δεν εδωσα σημασια, αν κι του ρλεγα να βγαζαμε κι τη μανα μου, την λενε Καλλιοπη κι να την φωναζαμε Μαριλια, αλλα δεν του αρεσαν τα δυο ονοματα..
Μολις μαθαμε οτι εχουμε αγορακι, ο αντρας μου επαθε σοκ, δεν το περιμενε με τιποτα, ωραια του λεω αυτο ειναι διο μου θα τον βγαλουμε Θοδωρη, το ονομα του πατερα μου, δεν ειε τιποτα..Το ανακοινωνουμε στα πεθετικα μου, οι σρχισε ο πεθερος μου βγηκε ο Χαραλαμποςτο ονομα του,κι το ελε γε σε ολους ψωρις καν ναμας ρωτησει..Ο αντρας μου τον εβαλε στη θεση του, αλλα ηταν πολυ στεναχωρημενος δεν μου ειπε τιποτα, αλλα σιγουρα τρωει πιεση..Δεν ξερω τι να κανω εχω σκασει..

Ωχου!!! Εμπλεξες!!! Rolling Eyes

158ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 11:44 pm

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αστα Στεφάνια, το θεωρω πολυ αδικο, να μην το σκεφτονται κι τα ιδια τα πεθερικα μου, οτι εχω κι εγω γονεις....Αλλα πολυ σωστα το ειπες, εχω μπλεξει ασχημα...Εισαι πολυ τυχερη που εβγαλες τον πατερα σου...

159ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 11:46 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
voula1980 έγραψε:Αστα Στεφάνια, το θεωρω πολυ αδικο, να μην το σκεφτονται κι τα ιδια τα πεθερικα μου, οτι εχω κι εγω γονεις....Αλλα πολυ σωστα το ειπες, εχω μπλεξει ασχημα...Εισαι πολυ τυχερη που εβγαλες τον πατερα σου...

Και στην Κρητη θα σας κρεμασουν κουδουνια αν το πρωτο αγορι δεν παρει το ονομα του πεθερου. Δεν θελω να σε πληγωσω αλλα πρεπει να αρχιζεις να συνηθιζεις την ιδεα του "Χαρη". Τουλαχιστον ο αντρας σου σε υποστηριξε... κατι ειναι κι αυτο... Αλλα αν πας πολυ κοντρα και το δικο σου να γινει... θα εχεις προβληματα μετα πιστευω...

160ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 11:53 pm

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefy έγραψε:
voula1980 έγραψε:Αστα Στεφάνια, το θεωρω πολυ αδικο, να μην το σκεφτονται κι τα ιδια τα πεθερικα μου, οτι εχω κι εγω γονεις....Αλλα πολυ σωστα το ειπες, εχω μπλεξει ασχημα...Εισαι πολυ τυχερη που εβγαλες τον πατερα σου...

Και στην Κρητη θα σας κρεμασουν κουδουνια αν το πρωτο αγορι δεν παρει το ονομα του πεθερου. Δεν θελω να σε πληγωσω αλλα πρεπει να αρχιζεις να συνηθιζεις την ιδεα του "Χαρη". Τουλαχιστον ο αντρας σου σε υποστηριξε... κατι ειναι κι αυτο... Αλλα αν πας πολυ κοντρα και το δικο σου να γινει... θα εχεις προβληματα μετα πιστευω...
Ναι μεσα μου ξερω οτι σχεις δικιο, αλλα το εχω παρει πεισματικα, μπορει να ειναι κι οι ορμονες αλλα προς το πατον πισω δεν κανω..

161ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Παρ Ιαν 11, 2013 11:56 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε καταλαβαινω πααααααρα πολυ Βουλα μου! Γι αυτο σου ειπα οτι εμπλεξες.... Εχεις 1000 δικια ... αλλα...

162ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 12:01 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσαρες!!!!!
Δεσπονακι μου δε στα χω πει να ζησετε παντα ευτυχισμενοι με την οικογενεια σας!!!
Πω πω Βουλα δεν ηξερα οτι στην Κρητη εχουν τετοια εθιμα.. Κ εγω απο νησι ειμαι που εχει πολλα χαρακτηριστικα κοινα με την νοοτροπια της Κρητης, αλλα σε μας (που ειναι επισης μητριαρχικες οικογενειες)ισχυει το εξης:
Το πρωτο αν βγει κοριτσι παιρνει απο της μαμας ουτως ωστε το δευτερο αν βγει αγορι να παρει απο το σοι του μπαμπα κ να ειναι δικαιοι.. Ετσι τα εχουν μοιρασμενα!!
Εμεις ειμαστε τυχεροι γιατι κ ο πατερας μου κ ο πεθερος μου εχουν το ιδιο ονομα!! Οποτε αν βγει το δευτερο κοριτσακι θα παρει το ονομα της μαμας μου!! Αν παλι βγει παλι αγορακι, θα δουμε εκεινη τη στιγμη!!!

163ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 12:29 am

Nancy82

Nancy82
Καλημέρα κούκλες! Τι κάνετε;
Βούλα μου ευχαριστώ για τη συμβουλή! Θα δω τι θα κάνω! Είπα να περιποιηθώ λίιιιιιγο περισσότερο τον εαυτό μου και μου έκοψες τα φτερά....χα,χα,χα! Πλάκα κάνω! Γι΄αυτό ρώτησα κι εγώ γιατί ήξερα ότι είχαμε ήδη μανούλες στην παρέα μας που θήλασαν! Και η γνώμη σας πάντα μετράει περισσότερο γιατί το έχετε κάνει ήδη τουλάχιστον μία φορά!
Όσο για τα ονόματα είναι μια πληγωμένη ιστορία! Και νομίζω είναι πολύ λίγα τα ζευγάρια που δεν έχουν τέτοια θέματα! Και σε μας αν το επόμενο θα είναι αγόρι θα πάρει αδιαπραγμάτευτα το όνομα του πεθερού μου γι' αυτό τώρα που είναι κορίτσι έχουμε κολλήσει κιόλας γιατί ξέρω μέσα μου (και έξω μου) ότι ο άντρας μου θα θέλει επειδή είναι το πρώτο να πάρει κι αυτό όνομα από τη μεριά του, δηλαδή της πεθεράς μου! Εγώ το θεωρώ τρελά άδικο γιατί θα ήθελα τουλάχιστον ένα παιδάκι αφού ακολουθούμε την παράδοση να έχει όνομα από τη μεριά τη δική μου! Σκέφτομαι μήπως προτείνω σαν όνομα το Δήμητρα από τον συγχωρεμένο τον αδερφό μου αλλά και πάλι κολλάω κι εγώ γιατί θα ήθελα να πάρει αγοράκι το όνομά του! Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα μαλώσω και δεν θα χαλάσω το σπίτι μου και την ηρεμία της οικογένειας μου για το όνομα! Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από αυτό! (Καλά δεν λέω ότι δεν θα βράσω στο ζουμί μου...) Πφφφ...στην πραγματικότητα τα βρίσκω πολύ χαζά αυτά τα διλήμματα γι΄αυτό και χαίρομαι τα ζευγάρια που βγάζουν ονόματα στα παιδιά τους που πραγματικά τους αρέσουν και ας είναι και άσχετα!
Μαρία εσύ είσαι από τις τυχερές της παρέας αφού με ένα σμπάρο θα ικανοποιηθούν δυο τρυγόνια...στη βάπτιση και οι δύο παππούδες θα καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια με το όνομα!
Και αυτό που λέω εγώ το σημαντικό είναι να είναι τα παιδιά μας γερά και δυνατά και καλότυχα κι εμείς τυχεροί και γεροί να τα δούμε να μεγαλώνουν! Ένα όνομα δεν θα αλλάξει την αγάπη που τρέφουμε για τα παιδιά μας! Εγώ και ο άδερφός μου είχαμε τα ονόματα των γονιών του πατέρα μας! Η μαμά μου μας λατρεύει εννοείται και οι παππούδες μου από τη μεριά της μαμάς μου μας αγαπάνε περισσότερο και από τα παιδιά τους. Εξάλλου μέσα στο σπίτι τους μεγαλώσαμε και ακόμη και τώρα που είμαι 30 χρονών τρέμουν για μένα λες και είμαι τριών!
Με έπιασε γλωσσοπαραλήρημα ε; Χα,χα,χα!
Εσείς πείτε κανένα νέο;

164ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 12:40 am

kassiani85

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
nantiaf έγραψε:Madmommy εσυ εισαι δασκάλα κι έψαχνες ποια είναι δασκάλα? Κι εγώ είμαι δασκάλα!
oxi nantia egw se epsaxna!!eixa diavasei stis arxes oti kapoia eixe adeia epeidh einai daskala alla den mporousa na vrw pou to eixa diavasei!!egw eimai daskalitsa!!sthn athina eisai,e??poso xronwn eisai?

165ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 12:46 am

kassiani85

Nancy82 έγραψε:Ματίνα που να πω τον καημό μου; Ο άντρας μου με κοιτάει με μισό μάτι! Κρατιέμαι με το ζόρι ο έρμος για να μην μου πει να σταματήσω να τρώω! Αλλά είναι κάτι μέρες που με πιάνει παράκρουση με το φαγητό! Και δεν μπορώ να σταματήσω! Όπως σήμερα από τη στιγμή που σηκώθηκα από το κρεβάτι το απόγευμα και τριγυρίζω το ψυγείο σαν λιοντάρι...
Τουλαχιστον ειμαστε πολλες πειναλες και παρηγοριομαστε Wink κι εγω μονο με ζωο μπορω να με παρομοιασω στο θεμα ασυγκρατητης πεινας!!ο αντρας μου με εχει απο κοντα γιατι ο γιατρος μου ειπε ΔΙΑΙΤΑ και αυτος το πηρε προσωπικα οτι πρεπει να με συγκρατει Rolling Eyes

166ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 12:51 am

kassiani85

madmommy έγραψε:μαλιστα και να φανταστεις αυτα δεν τα πιστευα ποτε περι λιγουρων και τα σχετικα....
κι εγω επειδη ειμαι η πρωτη εγκυμονουσα
στην παρεα ελεγα στις φιλες μου οτι αυτα ειναι βλακειες και οτι εχω την ιδια ορεξη με πριν!!! Laughing τωρα τι να τους πω???οτι θελω να φαω κι αυτες?? Laughing μεσα σε μια βδομαδα πηρα 3 κιλα!!σχεδον 7 συνολικα Shocked !

167ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 12:52 am

Nancy82

Nancy82
kassiani85 έγραψε:
Nancy82 έγραψε:Ματίνα που να πω τον καημό μου; Ο άντρας μου με κοιτάει με μισό μάτι! Κρατιέμαι με το ζόρι ο έρμος για να μην μου πει να σταματήσω να τρώω! Αλλά είναι κάτι μέρες που με πιάνει παράκρουση με το φαγητό! Και δεν μπορώ να σταματήσω! Όπως σήμερα από τη στιγμή που σηκώθηκα από το κρεβάτι το απόγευμα και τριγυρίζω το ψυγείο σαν λιοντάρι...
Τουλαχιστον ειμαστε πολλες πειναλες και παρηγοριομαστε Wink κι εγω μονο με ζωο μπορω να με παρομοιασω στο θεμα ασυγκρατητης πεινας!!ο αντρας μου με εχει απο κοντα γιατι ο γιατρος μου ειπε ΔΙΑΙΤΑ και αυτος το πηρε προσωπικα οτι πρεπει να με συγκρατει Rolling Eyes

Κασσιανή μου καλά κάνει ο άνθρωπος και σε συγκρατεί! Και μένα "ελέγχει" σχεδόν τα πάντα ότι τρώω και όταν με βλέπει να ξεφεύγω αρχίζει και με μουρμουράει! Ειδικά στο θέμα των γλυκών, ζυμαρικών, ψωμιών και λοιπών χαζομαροειδών είναι αυστηρός και δεν με αφήνει να το παρακάνω! Αλλά σχεδόν όλα τα ωραία και νόστιμα είναι παχυντικά. Και τουλάχιστον μία φορά τη μέρα ακούω και ένα "μη" σε κάτι που πάω να φάω!

168ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 12:54 am

kassiani85

Despinaki_86 έγραψε:
kassiani85 έγραψε:Αααααααα κοριτσια μπορει να μην προλαβαινω να γραψω για ολα τα θεματα που ανοιγετε αλλα αυτο με τα ονοματα με καιει...χτες σιγουρεψαμε οτι ειναι μπεμπουλα Very Happy Very Happy εγω ηθελα να βγαλω κατι δικο μου και εχω καταληξει οτι μου αρεσει πολυ το Μελινα!!! η αλλη περιπτωση ειναι να βγαλω της πεθερας δηλαδη Ζωη.. τι λετε?? να το συζητησουμε πρωτα με την πεθερα και αν δεν την πειραζει να τη βγαλω μελινα?? δε θελω και να παρεξηγηθει Mad
απ'οτι βλεπω εσεις βγαζετε πιο πολυ των γονιων..μια χαρα ολα τα ονοματακια!!!

Κασσιανη προσωπικα μ αρέσει περισσοτερο το Ζωή!!!
ευχαριστω δεσποινα για τη γνωμη!!ειναι ωραιο ονομα οποτε αν δω οτι θελει η πλευρα των πεθερικων θα το βγαλω!!

169ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 12:56 am

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια εξαφανιστηκα λιγο με τη δουλεια που αρχισα εδω και ενα μηνα στο δημο με 5μηνη συμβαση μετα να ερχομαι σπιτι κουρασμενη δεν μπορω να παρω τα ποδια μου ολη το απογευμα ευτυχως εχω τον αντρουλη μου και με καταλαβαινει λοιπον εμεις πηγαιναμε και μας παρακολουθουσε η γιατρος μας εξω μολις την ρωτησαμε για τιμες μας ηρθε καπως και ετσι αποφασισαμε να παμε να δουμε πως ειναι στο νοσοκομειο η κλινικη ειναι τελεια και καθαρη και μαλλον θα γεννησω εκει θα πηγαινω νε με παρακολουθει και η γιατρος που ειχα απο την αρχη βεβαια οσο για τα ονοματα που λετε και εμεις θα δωσουμε της πεθερας μου

170ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 1:00 am

kassiani85

Nancy82 έγραψε:
kassiani85 έγραψε:

Κασσιανή μου καλά κάνει ο άνθρωπος και σε συγκρατεί! Και μένα "ελέγχει" σχεδόν τα πάντα ότι τρώω και όταν με βλέπει να ξεφεύγω αρχίζει και με μουρμουράει! Ειδικά στο θέμα των γλυκών, ζυμαρικών, ψωμιών και λοιπών χαζομαροειδών είναι αυστηρός και δεν με αφήνει να το παρακάνω! Αλλά σχεδόν όλα τα ωραία και νόστιμα είναι παχυντικά. Και τουλάχιστον μία φορά τη μέρα ακούω και ένα "μη" σε κάτι που πάω να φάω!
αυτο ειναι το θεμα!!οτι ολα οσα μου αρεσαν να τρωω ειναι στις κατηγοριες ζυμαρικα, πατατες, ψωμια, σαλτσες κτλ
οποτε καταλαβαινεις!!εν τω μεταξυ επειδη ημουνα παντα αδυνατη δεν εχω μαθει να κρατιεμαι και να στερουμαι!!χτες βεβαια ο υποστηρικτικος κατα τα αλλα αντρουλης μου εβγαλε στις 11 το βραδυ να φαει μπροστα μου μια σοκολατινα Shocked τι να του πεις??? Laughing Laughing Laughing

171ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 1:07 am

kassiani85

αν θες τη γνωμη μου βουλα πιστευω πως απ'τη στιγμη που κρατησατε την παραδοση στο πρωτο θα επρεπε να ειναι ευχαριστημενοι..εχουν και οι δικοι σου δικαιωμα τωρα..ποσα παιδια πρεπει να κανουμε δηλαδη για να βγουνε και οι γονεις της γυναικας???εμεις παντως στα μερη μου τα βγαζουμε εναλλαξ, το πρωτο του αντρα, το δευτερο της γυναικας κτλ

172ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 1:14 am

Nancy82

Nancy82
kassiani85 έγραψε:
αυτο ειναι το θεμα!!οτι ολα οσα μου αρεσαν να τρωω ειναι στις κατηγοριες ζυμαρικα, πατατες, ψωμια, σαλτσες κτλ
οποτε καταλαβαινεις!!εν τω μεταξυ επειδη ημουνα παντα αδυνατη δεν εχω μαθει να κρατιεμαι και να στερουμαι!!χτες βεβαια ο υποστηρικτικος κατα τα αλλα αντρουλης μου εβγαλε στις 11 το βραδυ να φαει μπροστα μου μια σοκολατινα Shocked τι να του πεις??? Laughing Laughing Laughing

Τουλάχιστον ήσουν αδύνατη οπότε μάλλον έχεις περιθώρια! Εγώ πάντα το έτρωγα το φαί μου και η εγκυμοσύνη με πέτυχε με 7-8 κιλά πάνω! Οπότε....Αχ τον άτιμο! Σοκολατίνα ε; Και πες μου ότι δεν έφαγες καθόλου! Εγώ δεν θα κρατιόμουν. Θα καθόμουν πάνω από το κεφάλι του μέχρι να μου δώσει έστω μία κούταλια!

173ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 1:18 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα ευτυχως τηρησε το λογο του αντρας μου και ηρθε η σειρα μου να τηρησω κι εγω τον δικο μου. τα ειχαμε συμφωνησει απο την αρχη... πριν μαθουμε καν το φυλο της Στελλίτσας μου. Κι εμενα ο αντρας μου ειχε ενα λογο παραπανω για να μην τον τηρησει γιατι εν τω μεταξυ χασαμε τον πεθερο μου... και πιστευα οτι θα μου ζητησει η Στελλίτσα να παρει το ονομα του. Αλλα τελικα προτιμηση να κρατησει το Δημητρης για το 2ο παιδακι ωστε αν βγει αγορι να βγει Δημητριος Π. του Κωσσταντινου οπως ηταν και ο πεθερος μου ακριβως.

174ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 1:31 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kassianh μου, είμε σε 19 μέρες ακριβώς 27 χρονών! Εσύ? Ναι, Πειραιά είμαι συναδέλφισσα!

Κορίτσια κι εμένα ο άντρας μου βάζει χέρι, καλό είναι, εμείς με την εγκυμοσύνη στο κεφάλι μας (και στο στομάχι μας) παίρνουμε αέρα και μπορώ να φάω κι εγώ κάθε μερα ό,τι λιχουδια έχω και δεν εχω! Ηδη τις 2 εβδομάδες των γιορτών έβαλα κιλά, αλλά μετά επανήλθα, επεσα λιγάκι. Τώρα είμαι τα συν 5,5 κιλά απο την αρχή... Τα 2,5 που εβαλα αυτον το μήνα η γιατρίνα σταυροκοπιόταν "2,5 κιλά σε ενα μήνα? Ο χριστος κι η παναγία.... " Ετσι είπε! χαχαχαχαχ ε, αφου μονο σπιτι δεν ετρωγα... Τώρα εχω μπει σε πιο σωστό δρόμο τελευταιες 10 μερες... Ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Αλλά με πιανει μια λύσσα ωρες ώρεςςςςς ααααχ! Νάνσυ κι εγώ συν 5 κιλά περιπου απ τα κανονικά ξεκίνησα... με ύψος 1,68 ξεκίνησα 65-66 και είμαι 71,5 Rolling Eyes Rolling Eyes Βεβαια ωραιότατα με συγκρατεί εμένα και με κράζει ο άντρας αλλά μασουλάει δίπλα μου και κριτσίνια και ομελετες με τηγανιτες πατατες και γλυκά και απ ολα! Εεεεε, ζηλευω κι εγώ ελεος!!!!
Και απ ότι καταλαβα όλες τα ίδια "απαγορευμένα" θελουμε, ψωμιά, ζυμαρικά γλυκά και τέτοια!!!! Εγώ αυτες τις μέρες όλο σκέφτομαι βάφλα με μερέντα απο πανω και παγωτό φραουλα και φρεσκιες φραουλες κομμενες.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 606100 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 606100 Σλουουουοουρπ! Αν την κανω τη ζημια της εβδομάδας με κατι τετοιο θα την κάνω!!! Αχχχ, υπομονη! Αν κρατηθούμε τώρα θα είμαστε χαρούμενες αργότερα που δε θα φορτωθούμε κιλά πολλά και θα επανέλθουμε πιο γρήγορα!!! Wink Wink Αξίζει!!!

175ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 1:48 am

Nancy82

Nancy82
Αχ μωρέ Νάντια τι μας κάνεις πρωί πρωί...βάφλες, παγωτά, φράουλες.... τα σάλια μου έφτασαν μέχρι το δίπλα γραφείο! Ελπίζω μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδάκια μας να εξακολουθείς να εργάζεσαι σε σχολεία του Πειραιά για να μου πεις ποιο θα είναι καλύτερο για το βλαστάρι μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις