Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
575 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 575 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

176ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 1:53 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;βουλα μυο αυτο με την κρητη το εχω ξανακουσει και το εχω ζησει και με μια φιλη μυο που τελικα εβγαλε και την κορη της και τον γιο της απο την πλευρα του αντρα της ονοματα.εγω το θεωρω τρομερα αδικο αλλα μη σε φουντωνω τωρα περισσοτερο.

στεφυ και εμενα ο στοχος μου ειναι οι 6 μηνες θηλασμος αλλα μου κατσει περισσοτερο ή λιγοτερο δε θα τα βαψω μαυρα.σε πρωτη φαση το βασικο ειναι να θηλασω.

κοριτσακια μου οσο για τα γλυκα και τη λυσσα ειναι μεγαλο προβλημα.χτες στο γραφειο εφαγα κολλημα και ηθελα να φαω ηλιοσπορο.ο αντρας μου τραβαγε τα μαλλια του.εκανα και μια ατασταλια χτες εφτιαξε η μαμα μυο μηλοπιτα και εφαγα ενα κομματι .δε μπορω να μηντ ρωω καθολου γλυκα απλα δε μπορω

177ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 1:57 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nancy82 έγραψε:Αχ μωρέ Νάντια τι μας κάνεις πρωί πρωί...βάφλες, παγωτά, φράουλες.... τα σάλια μου έφτασαν μέχρι το δίπλα γραφείο! Ελπίζω μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδάκια μας να εξακολουθείς να εργάζεσαι σε σχολεία του Πειραιά για να μου πεις ποιο θα είναι καλύτερο για το βλαστάρι μου!

πωπω φραουλες φουλ οπως σας εχω ξαναπει ετρωγα στη πρωτη εγκυμοσυνη.τωρα θελω τρελα οτι εχει σχεση με γλυκο και πολυ περισσοτερο σοκολατα.αχ αυτη η βαφλα ηδη την εκανα εικονα

178ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 3:00 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλά πάμε όλες...να πάρουν χαμπάρι οι άντρες μας ότι μιλάμε για γλυκά, σοκολάτες, βάφλες, παγωτά κλπ. θα μας απαγορέψουν την είσοδο ατο φόρουμ μέχρι να αποθηλάσουμε...χα,χα,χα! Είμαστε λιχούδες όλες! Χαίρομαι απίστευτα που έχω συμπαράσταση!!!

179ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 3:39 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι κοριτσια εινα αδικο πολυ, θα το πσλεψω οσο μπορω, αλλα αν δω οτι πιεζουν πολυ τον αντρα μου, θα κανω πισω, γιατι ο ιδιος με υποστηριζει κι θελει να βγαλουμε το μπαμπα μου, που τον αγαπαει παρα πολυ κιολας..
Λοιπον αυριο εχει γενεθλια ο αντρας μου κι του κανω παρτυ εκπληξη σημερα, μιας κι αυριο φευγει για μια βδομαδα για Γερμανια..
Λοιπον εχω καλεσει γυρω στα 15 ατομα, μονο φιλοι..
Του ειπα οτι εχω καλεσει για φαγητο τους κουμοαρους μου κι μιας κι μιλατε γθα φαγητα, εχω φτιαξει, εχω ξεκιμησει απο χτες, μακαρανοσαλατα, χοιρινο με δαμασκηνα, ρυζι με μανηταρια, κουκουναρια,κι σταφιδες.
καροτοσουπα , μια ταρτα με ζαμπον τυρι, κοτοπουλο αλα κρεμ με ποκυχρωμες πιπεριες..
Ελπιζω να φτασουν, βεβαια εχω ξεπατωθει αλλα χαλαλι του, θα του αρεσει πολυ....

180ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 3:46 am

Nancy82

Nancy82
Εντάξει η Νάντια με τη βάφλα εσύ Βούλα με το μενού το πάρτυ, μας αποτελειώσατε τις γκαστρωμενούλες!
Πωπω Βούλα ακούγονται πεντανόστιμα και σίγπυρα θα είναι και πεντανόστιμα! Να τον χαίρεσαι τον άντρα σου, να είναι πολύχρονος και να είστε και οι δύο γεροί να μεγαλώσετε και να καμαρώσετε τα παιδάκια σας όπως επιθυμείτε! Ααααα...και να περάσετε τέλεια σήμερα και το πάρτυ να έχει σούπερ επιτυχία! Και όσο για τα ονόματα μην στεναχωριέσαι και θα βρείτε λύση! Είναι πολύ μικρά αυτά τα θέματα για να σκιάζουν τη χαρά που θα φέρει το μωράκι!

181ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 4:20 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nancy82 έγραψε:Εντάξει η Νάντια με τη βάφλα εσύ Βούλα με το μενού το πάρτυ, μας αποτελειώσατε τις γκαστρωμενούλες!
Πωπω Βούλα ακούγονται πεντανόστιμα και σίγπυρα θα είναι και πεντανόστιμα! Να τον χαίρεσαι τον άντρα σου, να είναι πολύχρονος και να είστε και οι δύο γεροί να μεγαλώσετε και να καμαρώσετε τα παιδάκια σας όπως επιθυμείτε! Ααααα...και να περάσετε τέλεια σήμερα και το πάρτυ να έχει σούπερ επιτυχία! Και όσο για τα ονόματα μην στεναχωριέσαι και θα βρείτε λύση! Είναι πολύ μικρά αυτά τα θέματα για να σκιάζουν τη χαρά που θα φέρει το μωράκι!
Ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακι μου....Παντως δεν εχει καταλαβει τιποτα, με ρωτησε βεβαια ποιος θα τα φαει ολα αυτα, του ειπα καλυτερα να περισσεψουν , να φαμε κι αυριο, πιστευω οτι το χαψε...

182ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 4:24 am

Nancy82

Nancy82
Μπα...αν σου ξαναπει πες του πάλι το ίδιο! Πιάστηκα που πιάστηκα σήμερα στην κουζίνα είπα να μαγειρέψω μια κάλη να έχουμε να φάμε και σήμερα και αύριο! Χα,χα,χα!

183ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 6:01 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βούλα κι εγώ απ την Κρήτη είμαι και καταλαβαίνω πολύ καλά τι λές! Είναι κρίμα όμως ρε κορίτσι μου να μείνουν έτσι κι οι δικοί σου. Εμέις έτυχε τώρα το πρώτο να ναι αγόρι αλλά και κορίτσι να ήταν θα έπαιρνε απ του άντρα μου έτσι ώστε να δεύτερο να πάρει από το δικό μου σόι ότι κι αν είναι. Είναι πιο ξεκάθαρα έτσι! Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου!! Γερός και δυνατός!!!

Νάντια τι είναι αυτά για βάφλες και μερέντες με φράουλες που λες παιδί μου ??? Μη με κολάζεις!!!! Με κουβερτούρα κι αυτή με το σταγονόμετρο την βγάζω!!

Νάνσυ μου είδα και τα 2 μοντέλα για κρεβατάκια που μου έιπες. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ όμορφα και οικονομικά αλλά το ξύλο είναι απλή μελαμίνη κι είναι απ τα φτηνά ξύλα γενικά. Αυτό δηλαδή μου είπε ο άντρας μου γιατί εγώ δεν σκαμπάζω και πολλά! Από φωτογραφίες δεν μ άφησαν αλλά από πλάτος είναι περίπου 0,60 με 0,62 μου είπαν κι έχει βιβλιαράκι για συναρμολόγηση που είπαν ότι είναι έυκολο. Είναι μία όμορφη και οικονομική λύση πάντως! Απλά επειδή έχω δει πολύ καύτερα δεν ενθουσιάστηκα! Ελπίζω να σε κάλυψα!! Laughing

184ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 6:13 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
http://www.bebemaison.gr/product_detail.jsp?prdId=06-01-0082&extLang=

Αυτό το κρεβατάκι είδα σήμερα κι ενθουσιάστηκα!!! Στην τιμή είναι δώρο το στρώμα! Greco Strom Cocolatex.
Τι λέτε ?

185ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 6:33 am

τουρτιτσα

τουρτιτσα
ωραιο δεσποινακι.
το ιδιο στρωμα εχουμε και εμεις.ειναι καλο.το κλεισατε?

186ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 6:37 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όχι ακόμα αλλά είμαστε πολύ κοντά γιατί άρεσε και στους 2 μας. Έχει και πολύ ωραίες προίκες οπότε με τις εκπτώσεις λέω να κλείσω και καμία τέτοια.

187ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 6:42 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεσποινα ωραιο το κρεββατακι βεβαια εγω ψαχνω για κατι πιο οικονομικο,καποια στιγμη θα σας το βαλω να το δειτε ....ρε κοριτσια παλι για φαγητο μιλατε θα τρελαθω με πιανουν τα στερητικα μου αφου ο αντρας μου που κοιταγε λιγο σηκωθηκε να φαει μου λεει ετσι θα την βγαλουμε???καθε μερα θα τρεχουμε για καλουδια μαυτα που διαβαζεις..εγω ως προς τα ονοματα ειμαι παραδοσιακη θεωρω το πρωτο του αντρα και δευτερο στην μαμα αλλα αν το πρωτο ειναι κοριτσι δεν εχει και νοημα αν ειναι αγορι ομως περνει το ονομα του πεθερου και το επωνυμο,ετσι υπαρχει μια καποια συνεχεια να το πω !!!!

188ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 6:48 am

τουρτιτσα

τουρτιτσα
voula1980 έγραψε:Καλημερα κι απο μενα, τι εγινε χτες καλε???? πολυ κινηση, μπραβο...
Λοιπον Νανσυ μου κι γενικα οσα κοριτσια ενδιαφερονται να θηλασουν θα σας συμβουλευα να μην βαλετε τιποτα δτις θηλες σας, θηλασα 11 μηνες την κορουλα μου κι μονο λιγο δτην σδχη με ματωσε, γιατι δεν ηξερα να την βαζω σωστα, τοτε μονο βαζεις μια αλοιφη , θα σας την πω δεν τη θυναμαι τωρα, αλλα κι αλοιφη να μη βαλεις το καλυτερο ειναι να βγαλεις λιγο γαλα απο το στηθο σου κι να το σφησεις στον αερα, χωρις σουτιεν δηλαδη για πεντε λεπτα...Ξερω περιπτωση γυναικας που δεν καταφερε να θηλασει επειδη εβαζε πριν κρεμες κι ειχαν μαλακωσει πολυ οι θηλεςτης, κι το μωρο την ματωνε συνεχεια...Κοριτσια η φυση εχει προνοησει κι ετοιμαζει το σωμα μας για θηλασμο χωρις τιποτα...

Δεσπονουλα μυ αρεσουν τα χρωματα που διαλεξες..

Γεωργια εχω την αισθηση οτι πιανεσαι πολυ απο την καθε λεξη, πολλες φορες μεσα απο τον γραπτο λογο μπορεις να παρεξηγηθεις..Γραμματικη, λεω να χαλαρωσετε κι να τα βρειτε, δεν εχουμεναχωρισουμε κατι, ισα, ισα μας ενωνουν τοσα πολλα..

Ναντια νομζω δασκαλα ειναι η Κασσιανη.

Οσο για το ονομα πληγωμενη ιστορια, μαλλον μονο εγω απο οτι διαβασα αντιμετωπιζω προβλημα..
Λοιπον ο αντρας μου ειναι Κρητικος, μολις μαθαμε οτι στο πρωτο μας παιδακι εχουμε κοριτσακι, ο αντρας μου λεει δεν γινεται το πρωτο παιδι στην Κρητη ειναι του αντρα, την πεθερα μου τη λενε Μαρια, κι ετσι κι την βγαλαμε, ωραια του λεω, αν το δευτερο ειναι , αγορακι θα βγαλουμε τον πατερα μου, μου απανταει εγω ειμαι κοριτσοπατερας, κι το δευτερο κοριτσακι θα ειναι, ε τοτε δεν εδωσα σημασια, αν κι του ρλεγα να βγαζαμε κι τη μανα μου, την λενε Καλλιοπη κι να την φωναζαμε Μαριλια, αλλα δεν του αρεσαν τα δυο ονοματα..
Μολις μαθαμε οτι εχουμε αγορακι, ο αντρας μου επαθε σοκ, δεν το περιμενε με τιποτα, ωραια του λεω αυτο ειναι διο μου θα τον βγαλουμε Θοδωρη, το ονομα του πατερα μου, δεν ειε τιποτα..Το ανακοινωνουμε στα πεθετικα μου, οι σρχισε ο πεθερος μου βγηκε ο Χαραλαμποςτο ονομα του,κι το ελε γε σε ολους ψωρις καν ναμας ρωτησει..Ο αντρας μου τον εβαλε στη θεση του, αλλα ηταν πολυ στεναχωρημενος δεν μου ειπε τιποτα, αλλα σιγουρα τρωει πιεση..Δεν ξερω τι να κανω εχω σκασει..

βουλα ολοι εχουν ενα θεμα με τα ονοματ,ειδικα αν ειναι αγορια,για να συνεχιστει η δυναστεια οπως λεω εγω.στην κρητη βεβαια ειναι ακομα μεγαλυτερο θεμα να παρει το αγορι το ονομα του παπου.ελπιζω να βρειτε λυση.αυτο που εκανε ο πεθερος σου το εκανν σε μενα καποιοι συγγενεις απο την οικογενεια του αντρα μου πριν μαθουμε ακομα το φυλο."αντε μου ελεγαν ερχεται ο γιωργος".θυμωνα πολυ.κατσε ρε χριστιανη μου να δουμε πρωτα τιειναι,να ειναι γερο φυσικα και το ονομα ειναι το τελευταιο.
αφου κανατε ομως συμφωνια με τον αντρα σου γιατι να υπαρχει προβλημα?
εχουμε και οι γυναικες γονεις οχι μονο οι αντρες.

189ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 7:58 am

Nancy82

Nancy82
Δεσποινακι μου σ ευχαριστω πολυ για τον κοπο. Το φοβομουν αυτο για τα ξυλα γιατι ειναι αρκετα υπερπαραγωγη οι κουνιες για την τιμη τους. Μακαρι να μπορεσει να βγαλει ο αντρας μου το καλοριφερ και να παρουμε αυτο που θελουμε. Αλλιως θα παρω μια απλη απο τα ΙΚΕΑ με 80 ευρουλακια να κανω τη δουλεια μου στην αρχη και θα παρουμε αυτο που θελουμε οταν μετακομισουμε με το καλο.
Πολυ ομορψη η κουνιτσα που σας αρεσε. Μου αρεσει και το σχεδιο και το χρωμα. Αντε και τελειωνεις με τα ψωνια....

190ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 8:21 am

kassiani85

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Nancy82 έγραψε:
kassiani85 έγραψε:
αυτο ειναι το θεμα!!οτι ολα οσα μου αρεσαν να τρωω ειναι στις κατηγοριες ζυμαρικα, πατατες, ψωμια, σαλτσες κτλ
οποτε καταλαβαινεις!!εν τω μεταξυ επειδη ημουνα παντα αδυνατη δεν εχω μαθει να κρατιεμαι και να στερουμαι!!χτες βεβαια ο υποστηρικτικος κατα τα αλλα αντρουλης μου εβγαλε στις 11 το βραδυ να φαει μπροστα μου μια σοκολατινα Shocked τι να του πεις??? Laughing Laughing Laughing

Τουλάχιστον ήσουν αδύνατη οπότε μάλλον έχεις περιθώρια! Εγώ πάντα το έτρωγα το φαί μου και η εγκυμοσύνη με πέτυχε με 7-8 κιλά πάνω! Οπότε....Αχ τον άτιμο! Σοκολατίνα ε; Και πες μου ότι δεν έφαγες καθόλου! Εγώ δεν θα κρατιόμουν. Θα καθόμουν πάνω από το κεφάλι του μέχρι να μου δώσει έστω μία κούταλια!
καταλαβα!!!ε ενταξει δεν πειραζει δε θα σκασουμε και για τα κιλα...ολα με μετρο ειναι η καλυτερη λυση Wink γιατι οσο μας λενε ΜΗ τοσο σκαμε να φαμε το απαγορευμενο!!! οσο για τη σοκολατινα φυσικα και δεχτηκα τη μια κουταλιτσα αλλα οταν με ρωτησε για δευτερη αρνηθηκα Very Happy ημουνα κυρια!!! Laughing Laughing Laughing

191ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 8:57 am

Nancy82

Nancy82
Εύγε Κασσιανη! Αυτό θα πει αυτοσυγκράτηση!!!
Ερώτηση SOS : Οι ραγαδες εμφανίζονται ξαφνικά; Έκανα μπάνιο και όπως έβαζα λάδι είδα μια κόκκινη γραμμή δύο τρία δάχτυλα μακρυά από τον αφαλό μου και πάνω; Είναι δυνατόν; Χθες το βράδυ δεν ήταν εκεί!!!!! Να εξυσα το σημείο και να μην το κατάλαβα και να έκανα σημάδι; Μακάρι Παναγίτσα μου.Κοιμάται και ο άντρας μου να τον βάλω να κάνω αυτοψία να μου πει καμία γνώμη! Με τόσο πασαλειμμα με λάδι είναι δυνατόν; Φεύγουν μετα αν είναι ραγαδα; Μπορώ να κάνω τώρα κάτι η απλά να υποστώ το εγκεφαλικό και να συμβιβαστώ με την ύπαρξη της;

192ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 9:40 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νάνσυ μου δεν ήταν καθόλου κόπος για μένα!! Very Happy Αλλά θα σου πρότεινα κι εγώ εφόσον είναι για μία προσωρινή λύση να πάρεις κάτι τύπου ΙΚΕΑ κι όσο κρατήσει! Μετά κάνεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου!!
Όσο για την ραγάδα, αν τελικά είναι αυτό, μην σκας! Είναι τα παράσημα της μανούλας. Έτσι τα λέω εγώ!Κι εγώ με αμυγδαλέλαιο λούζομαι μετά το μπάνιο! χαχαχαχα

193ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 2:02 pm

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despinaki_86 έγραψε:http://www.bebemaison.gr/product_detail.jsp?prdId=06-01-0082&extLang=

Αυτό το κρεβατάκι είδα σήμερα κι ενθουσιάστηκα!!! Στην τιμή είναι δώρο το στρώμα! Greco Strom Cocolatex.
Τι λέτε ?
αχ τι καλο!!!κ εγω σημερα πηγα στο λητω κ αυτο μου αρεσε!!το λητω εχει 30% εκπτωση που στη δινει με μορφη δωροεπιταγης να παρεις στρωμα, προικα κτλ...
εμενα μου εχει κατσει επισης αυτο το κρεβατακι
http://www.kidscom.gr/product/758/%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF_denver

αλλα το ερωτημα μου ειναι το εξης : αξιζει η σιφινιερα? η να μην την παρουμε καθολου?εσεις θα παρετε και οσες εχετε ηδη τις εχετε χρησιμοποιησει?

194ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Σαβ Ιαν 12, 2013 10:55 pm

Nancy82

Nancy82
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;
Μαρία πολύ όμορφο και το κρεβατάκι που σου άρεσε! Πολύ εύλογη η απορία σου και μόνο μια ήδη μανούλα θα μας τη λύσει. Βέβαια εξαρτάται νομίζω και από το πως είναι το σπίτι της κάθε μιας, αν έχει ντουλάπες, συρτάρια, χώρους αποθηκευσης κλπ. Γιατί αν το σπίτι δεν έχει αρκετά από αυτά νομίζω ότι θα χρειάζεται!
Δεσποινά μου δεν θα με πείραζε το παράσημο αλλά μου κακοφάνηκε και το σημείο που εμφανίστηκε και ότι κάνω κυριολεκτικά μπάνιο με το αμυγδαλέλαιο! Αλλά τέλος καλό όλα καλά! Χα,χα,χα! Μάλλον κάτι έκανα με το σφουγγάρι όταν έκανα μπάνιο γιατί σήμερα το πρωί το σημάδι είχε φύγει! Έβαλα τον άντρα μου να με κοιτάξει γύρω γύρω για να δει αν έχω τίποτε άλλο! Του φάνηκα λίγο υπερβολική και με πείραζε..."Καλά πως κάνεις έτσι; Ένα ενθυμιάκι απο την εγκυμοσύνη!!!".
Χα,χα,χα! Οπότε από αυτή γλιτώσαμε! Για να δούμε την επόμενη! Τουλάχιστον να μπορούσε να εμφανιστεί σε σημείο που μπορεί κάπως να καλυφθεί μετά αν δεν φύγει, καλά θα ήταν αλλά μάλλον πολλά ζητάω! Εσείς πως είστε;
Βούλα πως πήγε το πάρτυ εχθές; Και πάλι χρόνια πολλά για τον άντρα σου, να τον χαίρεσαι!

195ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 12:01 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mar1987 έγραψε:
Despinaki_86 έγραψε:http://www.bebemaison.gr/product_detail.jsp?prdId=06-01-0082&extLang=

Τι λέτε ?
αχ τι καλο!!!κ εγω σημερα πηγα στο λητω κ αυτο μου αρεσε!!το λητω εχει 30% εκπτωση που στη δινει με μορφη δωροεπιταγης να παρεις στρωμα, προικα κτλ...
εμενα μου εχει κατσει επισης αυτο το κρεβατακι
http://www.kidscom.gr/product/758/%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF_denver

αλλα το ερωτημα μου ειναι το εξης : αξιζει η σιφινιερα? η να μην την παρουμε καθολου?εσεις θα παρετε και οσες εχετε ηδη τις εχετε χρησιμοποιησει?

Καλημερα κοριτσια!!! Σχετικα με την σιφινιερα ειναι καθαρα θεμα του αν εχεις αποθηκευτικους χωρους. Εγω ομως που πηρα σιφινιερα - αλλαξιερα δεν την αποχωριζομαι με τιποτα! Απο οταν γεννηθηκε η Στελλίτσα μεχρι και σημερα που ειναι 20 μηνων εκει πανω την αλλαζω. Της εχω παρει κι ενα στρωματακι και το εχω βαλει εκει πανω και μ εχει βολεψει παααααααρα πολυ. Και σαν αποθηκευτικος χωρος με εχει βολεψει.. Μην νομιζεις μαζευοντε παααααρα πολλα πραγματ. Σκεψου οτι η Στελλα εχει μια διφυλλη και μια μονοφυλλη ντουλαπα μονη της, τη σιφινιερα.. και παλι τα πραγματα της δεν χωρανε! Δεν ειναι μονο τα ρουχα της... Ειναι τα σεντονια της, οι πετσετες της, τα μπουφαν της, τα παπουτσια της, τα αξεσουαρ της, τα καλλυντικα της.... και αλλα πολλα! και σκεψου οτι μετα θα φυλας και τα παλια ρουχα του παιδιου μηπως τα χρειαστειτε για το 2ο παιδακι αν εχουν το ιδιο φυλο... Οποτε θα εχεις τα παλια ρουχα ρου παιδιου... αυτα που φοραει τωρα... και αυτα που θα ειναι μεγαλα.... Οποτε χαμενος ο αποθηκευτικος χωρος δεν παει με τιποτα...

196ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 12:04 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nancy82 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;
Μαρία πολύ όμορφο και το κρεβατάκι που σου άρεσε! Πολύ εύλογη η απορία σου και μόνο μια ήδη μανούλα θα μας τη λύσει. Βέβαια εξαρτάται νομίζω και από το πως είναι το σπίτι της κάθε μιας, αν έχει ντουλάπες, συρτάρια, χώρους αποθηκευσης κλπ. Γιατί αν το σπίτι δεν έχει αρκετά από αυτά νομίζω ότι θα χρειάζεται!
Δεσποινά μου δεν θα με πείραζε το παράσημο αλλά μου κακοφάνηκε και το σημείο που εμφανίστηκε και ότι κάνω κυριολεκτικά μπάνιο με το αμυγδαλέλαιο! Αλλά τέλος καλό όλα καλά! Χα,χα,χα! Μάλλον κάτι έκανα με το σφουγγάρι όταν έκανα μπάνιο γιατί σήμερα το πρωί το σημάδι είχε φύγει! Έβαλα τον άντρα μου να με κοιτάξει γύρω γύρω για να δει αν έχω τίποτε άλλο! Του φάνηκα λίγο υπερβολική και με πείραζε..."Καλά πως κάνεις έτσι; Ένα ενθυμιάκι απο την εγκυμοσύνη!!!".
Χα,χα,χα! Οπότε από αυτή γλιτώσαμε! Για να δούμε την επόμενη! Τουλάχιστον να μπορούσε να εμφανιστεί σε σημείο που μπορεί κάπως να καλυφθεί μετά αν δεν φύγει, καλά θα ήταν αλλά μάλλον πολλά ζητάω! Εσείς πως είστε;
Βούλα πως πήγε το πάρτυ εχθές; Και πάλι χρόνια πολλά για τον άντρα σου, να τον χαίρεσαι!

Εγω απεκτησα πααααααρα πολλα τετοια ενθυμια απο την Στελλίτσα μου... δυστυχως.... Πολυ χαλια.... Αλλα τι να κανουμε... Μετα κι απο αυτην την γεννα σκεφτομαι να κανω καποια θεραπεια λειζερ. Δεν μπορω να βαλω μαγιο ντρεπομαι. Και με το ολοσωμο ειναι ακομη χειροτερα τα πραγματα γιατι ειμαι σαν μπογος. Θα περασω εφιαλτικο καλοκαιρι παλι φετος...δυστυχως.

197ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 12:13 am

Μαρίβα

Μαρίβα
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα συνεγκυούλες μου!!Μα τι λέτε? τη μια για του κόσμου τα φαγητά και μετά για τις ραγάδες!Δε με λυπάστε καθόλου?Ναι ρε κορίτσια πολλή πείνα έχει πέσει τελευταία και κάνω σοβαρές προσπάθειες να την αγνοήσω..όσο για τις ραγάδες ο γιατρός μου λέει πώς αν είναι να βγούν θα βγούν οτι κι αν κάνουμε μιας και η ενυδάτωση του δέρματος είναι μόνο ένας μικρός παράγωντας που τις επιρεάζει.Οι περισσότερες γνωστές μου τις εμφάνησαν μετά τη γέννα που το σώμα "ξεφουσκώνει" απότομα Crying or Very sad
δείτε κι αυτό,αν και ο κληρονομικός παράγωντας παίζει επίσης μεγάλο ρόλο...
http://www.inews.gr/0/trofes-pou-katapolemoun-tis-ragades.htm

198ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 12:16 am

Nancy82

Nancy82
Στέφη μάλλον υπερβολική ήμουν αλλά μου ήρθε κάπως εχθές! Στην τελική δεν νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό! Αλλά η γυναικεία ματαιοδοξία ποτέ δεν πεθαίνει...ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Χα,χα,χα! Έτσι που διάβασα το ποστ σου για τη σιφινιέρα με έπιασε ένα άγχος! Εμείς στο σπίτι που μένουμε με το ζόρι χωράνε τα πράγματά μας! Να δω τι θα κάνω για να χωρέσω και τα πράγματα της μικρής! Που θα εξορίσω τα δικά μας! Βλέπω το εξοχικό αφού φέτος δεν θα χρησιμοποιηθεί το καλοκαίρι να γίνεται αποθήκη! Razz Τουλάχιστον παλτά, κουβέρτες, παπλώματα κλπ. να μετακομίσουν προσωρινά εκεί το καλοκαίρι μέχρι να μετακομίσουμε εμείς σε άλλο σπίτι!

199ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 12:19 am

Nancy82

Nancy82
Μαρίβα έγραψε:Καλημέρα συνεγκυούλες μου!!Μα τι λέτε? τη μια για του κόσμου τα φαγητά και μετά για τις ραγάδες!Δε με λυπάστε καθόλου?Ναι ρε κορίτσια πολλή πείνα έχει πέσει τελευταία και κάνω σοβαρές προσπάθειες να την αγνοήσω..όσο για τις ραγάδες ο γιατρός μου λέει πώς αν είναι να βγούν θα βγούν οτι κι αν κάνουμε μιας και η ενυδάτωση του δέρματος είναι μόνο ένας μικρός παράγωντας που τις επιρεάζει.Οι περισσότερες γνωστές μου τις εμφάνησαν μετά τη γέννα που το σώμα "ξεφουσκώνει" απότομα Crying or Very sad
δείτε κι αυτό,αν και ο κληρονομικός παράγωντας παίζει επίσης μεγάλο ρόλο...
http://www.inews.gr/0/trofes-pou-katapolemoun-tis-ragades.htm

Εντάξει Μαρίβα, με σκότωσες....η μαμά μου είχε γεμίσει φουλ ραγάδες σε μας! Τις βλέπω έρχονται.... Sad Sad Sad ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 534787

200ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 12:21 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nancy82 έγραψε:Στέφη μάλλον υπερβολική ήμουν αλλά μου ήρθε κάπως εχθές! Στην τελική δεν νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό! Αλλά η γυναικεία ματαιοδοξία ποτέ δεν πεθαίνει...ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Χα,χα,χα! Έτσι που διάβασα το ποστ σου για τη σιφινιέρα με έπιασε ένα άγχος! Εμείς στο σπίτι που μένουμε με το ζόρι χωράνε τα πράγματά μας! Να δω τι θα κάνω για να χωρέσω και τα πράγματα της μικρής! Που θα εξορίσω τα δικά μας! Βλέπω το εξοχικό αφού φέτος δεν θα χρησιμοποιηθεί το καλοκαίρι να γίνεται αποθήκη! Razz Τουλάχιστον παλτά, κουβέρτες, παπλώματα κλπ. να μετακομίσουν προσωρινά εκεί το καλοκαίρι μέχρι να μετακομίσουμε εμείς σε άλλο σπίτι!

Εμεις για να καταλαβεις θα μετακομισουμε δεν χωραμε πουθενα. Κι εχουμε και αποθηκη extra που εχουμε βαλει διαφορα που δεν χρησιμοποιουμε πλεον ... ογκωδη παιχνιδια, ριλαξ, περπατουρα, πάρκο ... κτλ κτλ κτλ...!

Μαριβα αυτη ειναι η αληθεια που σου λεει ο γιατρος σου. Το αν θα βγαλεις ραγαδες εξαρταται κατα πολυ απο τον τυπο δερματος και απο το ποσα πολλα κιλα θα παρεις....Ελαχιστα βοηθανε οι κρεμες και η ενυδατωση..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις