Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
454 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 454 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

201ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 12:29 am

Μαρίβα

Μαρίβα
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
stefy έγραψε:
Nancy82 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;
Μαρία πολύ όμορφο και το κρεβατάκι που σου άρεσε! Πολύ εύλογη η απορία σου και μόνο μια ήδη μανούλα θα μας τη λύσει. Βέβαια εξαρτάται νομίζω και από το πως είναι το σπίτι της κάθε μιας, αν έχει ντουλάπες, συρτάρια, χώρους αποθηκευσης κλπ. Γιατί αν το σπίτι δεν έχει αρκετά από αυτά νομίζω ότι θα χρειάζεται!
Δεσποινά μου δεν θα με πείραζε το παράσημο αλλά μου κακοφάνηκε και το σημείο που εμφανίστηκε και ότι κάνω κυριολεκτικά μπάνιο με το αμυγδαλέλαιο! Αλλά τέλος καλό όλα καλά! Χα,χα,χα! Μάλλον κάτι έκανα με το σφουγγάρι όταν έκανα μπάνιο γιατί σήμερα το πρωί το σημάδι είχε φύγει! Έβαλα τον άντρα μου να με κοιτάξει γύρω γύρω για να δει αν έχω τίποτε άλλο! Του φάνηκα λίγο υπερβολική και με πείραζε..."Καλά πως κάνεις έτσι; Ένα ενθυμιάκι απο την εγκυμοσύνη!!!".
Χα,χα,χα! Οπότε από αυτή γλιτώσαμε! Για να δούμε την επόμενη! Τουλάχιστον να μπορούσε να εμφανιστεί σε σημείο που μπορεί κάπως να καλυφθεί μετά αν δεν φύγει, καλά θα ήταν αλλά μάλλον πολλά ζητάω! Εσείς πως είστε;
Βούλα πως πήγε το πάρτυ εχθές; Και πάλι χρόνια πολλά για τον άντρα σου, να τον χαίρεσαι!

Εγω απεκτησα πααααααρα πολλα τετοια ενθυμια απο την Στελλίτσα μου... δυστυχως.... Πολυ χαλια.... Αλλα τι να κανουμε... Μετα κι απο αυτην την γεννα σκεφτομαι να κανω καποια θεραπεια λειζερ. Δεν μπορω να βαλω μαγιο ντρεπομαι. Και με το ολοσωμο ειναι ακομη χειροτερα τα πραγματα γιατι ειμαι σαν μπογος. Θα περασω εφιαλτικο καλοκαιρι παλι φετος...δυστυχως.
οχι μη το σκέφτεσε έτσι Στέφη μου,σκέψου πως αυτό το σώμα έδωσε ζωή σε 2 ανθρώπους,έγινε λόγος και αιτία να ζήσεις το θαύμα για 2 φορές μάλιστα...ξέρω η γυναικεία φιλαρέσκια μιλάει σε όλες μας αλλά μη ξεχνάμε και το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει το σώμα μας! Smile

202ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 12:30 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επισης Μar1987 συγχαρητηρια για το Kids com! Ηταν ενα site που δεν ειχα ανακαλυψει μεχρι τωρα! Κι εχει ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ! Αλλα ειναι ενα απο τα πιο ΑΚΡΙΒΑ site που παιζουν! Γιατι μου το κανες αυτο? Μια χαρα ζουσα χωρις να γνωριζω την υπαρξη του! Φφφφφφφ!!!! Τα θελω ολα απο εκει μεσα!

203ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 12:32 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
stefy έγραψε:
Εμεις για να καταλαβεις θα μετακομισουμε δεν χωραμε πουθενα. Κι εχουμε και αποθηκη extra που εχουμε βαλει διαφορα που δεν χρησιμοποιουμε πλεον ... ογκωδη παιχνιδια, ριλαξ, περπατουρα, πάρκο ... κτλ κτλ κτλ...!

Καλά εμάς το σπίτι μας θα είναι ένας ατελείωτος παιχνιδότοπος, παιδότοπος κτλ αφού όλα θα είναι μέσα στη μέση! Καρότσια, καρεκλάκια, ρηλαξάκια, παιχνιδάκια, κτλ κτλ... Θα βγάλω μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες για να θυμάμαι πως ήταν το σπίτι πριν την επέλαση της μπέμπας....ίσως και για να θυμάμαι σε ποια θέση ήταν τα πράγματα για να μπορώ να τα βρίσκω! Very Happy Very Happy Very Happy Wink Wink Wink

204ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 12:34 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρίβα έγραψε:
stefy έγραψε:
Μαρία πολύ όμορφο και το κρεβατάκι που σου άρεσε! Πολύ εύλογη η απορία σου και μόνο μια ήδη μανούλα θα μας τη λύσει. Βέβαια εξαρτάται νομίζω και από το πως είναι το σπίτι της κάθε μιας, αν έχει ντουλάπες, συρτάρια, χώρους αποθηκευσης κλπ. Γιατί αν το σπίτι δεν έχει αρκετά από αυτά νομίζω ότι θα χρειάζεται!
Δεσποινά μου δεν θα με πείραζε το παράσημο αλλά μου κακοφάνηκε και το σημείο που εμφανίστηκε και ότι κάνω κυριολεκτικά μπάνιο με το αμυγδαλέλαιο! Αλλά τέλος καλό όλα καλά! Χα,χα,χα! Μάλλον κάτι έκανα με το σφουγγάρι όταν έκανα μπάνιο γιατί σήμερα το πρωί το σημάδι είχε φύγει! Έβαλα τον άντρα μου να με κοιτάξει γύρω γύρω για να δει αν έχω τίποτε άλλο! Του φάνηκα λίγο υπερβολική και με πείραζε..."Καλά πως κάνεις έτσι; Ένα ενθυμιάκι απο την εγκυμοσύνη!!!".
Χα,χα,χα! Οπότε από αυτή γλιτώσαμε! Για να δούμε την επόμενη! Τουλάχιστον να μπορούσε να εμφανιστεί σε σημείο που μπορεί κάπως να καλυφθεί μετά αν δεν φύγει, καλά θα ήταν αλλά μάλλον πολλά ζητάω! Εσείς πως είστε;
Βούλα πως πήγε το πάρτυ εχθές; Και πάλι χρόνια πολλά για τον άντρα σου, να τον χαίρεσαι!

Εγω απεκτησα πααααααρα πολλα τετοια ενθυμια απο την Στελλίτσα μου... δυστυχως.... Πολυ χαλια.... Αλλα τι να κανουμε... Μετα κι απο αυτην την γεννα σκεφτομαι να κανω καποια θεραπεια λειζερ. Δεν μπορω να βαλω μαγιο ντρεπομαι. Και με το ολοσωμο ειναι ακομη χειροτερα τα πραγματα γιατι ειμαι σαν μπογος. Θα περασω εφιαλτικο καλοκαιρι παλι φετος...δυστυχως.
οχι μη το σκέφτεσε έτσι Στέφη μου,σκέψου πως αυτό το σώμα έδωσε ζωή σε 2 ανθρώπους,έγινε λόγος και αιτία να ζήσεις το θαύμα για 2 φορές μάλιστα...ξέρω η γυναικεία φιλαρέσκια μιλάει σε όλες μας αλλά μη ξεχνάμε και το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει το σώμα μας! Smile

Δεν εχεις αδικο..κι ετσι πρεπει να σκεφτομαι... αλλα... Ντρεπομαι.. νομιζω οτι ολοι με κοιτανε περιεργα και με κοροιδευουν ή με σιχαινοντε... Embarassed Θα πρεπει να μαθω να ζω με αυτο .. αλλα μου ειναι δυσκολο ακομη... Ασε... ας μην με πιασει καταθλιψη απο τωρα... ας το αφησω για μετα τη γεννα αυτο... Να πανε ολα καλα πρωτα να κρατησω στην αγκαλια μου το αγορακι μου.... και μετα την παθαινω την καταθλιψη μου...

205ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 12:42 am

Μαρίβα

Μαρίβα
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευτυχώς χώρος στο σπίτι ακόμη υπάρχει και το ενισχύω με έπιπλά-αποθηκευτικούς χώρους γιατί όσο σκέφτομαι όοοολα αυτά που πρέπει να αγοράσουμε πραγματικά δεν ξέρω που να τα βάλω.εκεί που δεν έχω άλλο χώρο είναι η κουζίνα.Με πέρνει η αδερφή μου χθές και μου λέει πώς βρήκε πιατάκια ,ποτηράκια,κουταλάκια,μπιμπέρο,κυπελάκια και άλλα πολλά του ανηψιού μου που δεν τα χρειάζετε πια και θα μου τα δώσει...το κακό είναι που δεν ξέρω που να τα βάλω!στην κουζίνα δεν χώραει ΤΙΠΟΤΑ άλλο Twisted Evil

206ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 12:54 am

Μαρίβα

Μαρίβα
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
stefy έγραψε:
Μαρίβα έγραψε:
stefy έγραψε:

Δεν εχεις αδικο..κι ετσι πρεπει να σκεφτομαι... αλλα... Ντρεπομαι.. νομιζω οτι ολοι με κοιτανε περιεργα και με κοροιδευουν ή με σιχαινοντε... Embarassed Θα πρεπει να μαθω να ζω με αυτο .. αλλα μου ειναι δυσκολο ακομη... Ασε... ας μην με πιασει καταθλιψη απο τωρα... ας το αφησω για μετα τη γεννα αυτο... Να πανε ολα καλα πρωτα να κρατησω στην αγκαλια μου το αγορακι μου.... και μετα την παθαινω την καταθλιψη μου...
σε καταλαβαίνω γιατί μπορεί ακόμη ραγάδες να μην είδα αλλά τα 8 κιλάκια που πρόλαβα κιολας να πάρω μου κακοφενονται όσο δεν πάει άλλο!στον καθρέφτη δεν αναγνωρίζω πια τη γυναίκα που βλέπω αλλά μετά νιώθω τύψεις για τον τρόπο που σκέφτομαι μιας και αυτό το σώμα φιλοξενεί οτι πιο ωραίο έχω νιώσει και έχω ζήσει ποτέ ως τώρα.Οτι κι αν πέτυχα ως τώρα στη ζωή μου όσο κι αν ταξίδεψα,δούλεψα,ερώτευτικα,πλήγωσα και πληγώθηκα,πήρα πτυχία,διπλώματα,μεγάλες αποφάσεις όπως να αφήσω την πατρίδα μου και να ζήσω σε μια αλλη χώρα και άλλα πολλά που έζησα ως τώρα ΤΙΠΟΤΑ δεν με γέμησε πιο πολλύ απο εκείνο το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και μετά.Και σε κάθε κλωτσιά του μπέμπη μου πια του λέω χαλάλι τα κιλάκια που έβαλα και θα βάλω στη συνέχεια.Αξιζει τον κόπο.Ελπίζω να σε έκανα λίγο να το δεις με άλλο μάτι και μη στεναχωριέσε εδώ θα είμαστε το καλοκαίρι να ανταλάσουμε δίαιτες Wink Wink Smile

207ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 1:00 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια μου, τωρα ξυπνησαμε, ευτυχως κοιμιηθηκε κιη Μαρια τοσο ...
Νανσυ μου , ευχαριστω πολυ, το παρτυ εκπληξη πετυχε, ο αντρας μου καταχαρηκε, τα φαγητα σουπερ, βεβαια εγω μετα της δεκα το βραδυ δε μπορουσα να σηκωθώ απο τον πονο στη μεση, αλλα μου τα εκαναν ολα οι φιλες μου κι ο αντρουλης μου κι τωρα ειναι ολα καθαρα...

Οσο για την αλλαξερια , σιφουνιερα θα συμφωνησω απολυτα με τη Στεφυ, καθως κι η δικη μου εχει παρα πολλα πραγματα..

Μαριβα οσο για την κλητονομικοτητα , η μανα μου εκανε 3 παιδια κι δεν εχει μια ραγαδα, ενω εγω μολις γενησα τη Μαρια , μου εμφανιστηκαν στους γλουτους κι στο πισω σύστημα, καταθλιψη επαθα, ημουν κι λεχωνα, καταλαβαινετε..

208ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 1:04 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mar1987 έγραψε:
Despinaki_86 έγραψε:http://www.bebemaison.gr/product_detail.jsp?prdId=06-01-0082&extLang=

Αυτό το κρεβατάκι είδα σήμερα κι ενθουσιάστηκα!!! Στην τιμή είναι δώρο το στρώμα! Greco Strom Cocolatex.
Τι λέτε ?
αχ τι καλο!!!κ εγω σημερα πηγα στο λητω κ αυτο μου αρεσε!!το λητω εχει 30% εκπτωση που στη δινει με μορφη δωροεπιταγης να παρεις στρωμα, προικα κτλ...
εμενα μου εχει κατσει επισης αυτο το κρεβατακι
http://www.kidscom.gr/product/758/%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF_denver

αλλα το ερωτημα μου ειναι το εξης : αξιζει η σιφινιερα? η να μην την παρουμε καθολου?εσεις θα παρετε και οσες εχετε ηδη τις εχετε χρησιμοποιησει?

Mαράκι πολύ όμορφο! Αν μπορώ να καταλάβω είναι σε φυσικό χρώμα ξύλου ? Οξειά ? Μ αρέσει αυτό το λιτό πάντως! Εγώ προσωπικά κοιτούσα να μπορεί να μεταμορφώνεται και σε εφηβικό έτσι ώστε να χρειαστεί όταν θα πάει δημοτικό ας πούμε να του το ξανααλλάξω το δωμάτιο όχι νωρίτερα!
Όσο για σιφινιέρα, εμάς μας έχει φτιάξει ο πεθερός μου μία συρταριέρα η οποία από πάνω έχει χώρο να γίνει και αλλαξιέρα. Ντουλάπα μεγάλη τρίφυλλη έχουμε ήδη στο δωμάτιο οπότε δεν θα πάρουμε αυτές τις μικρούλες που προσωπικά ρε κορίτσια τις θεωρώ άχρηστες!!!
Πάντως μία αλλαξιέρα-συρταριέρα νομίζω χρειάζεται, πως θ αλλάζεις το μωρό ??

209ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 1:06 am

Μαρίβα

Μαρίβα
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
voula1980 έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου, τωρα ξυπνησαμε, ευτυχως κοιμιηθηκε κιη Μαρια τοσο ...
Νανσυ μου , ευχαριστω πολυ, το παρτυ εκπληξη πετυχε, ο αντρας μου καταχαρηκε, τα φαγητα σουπερ, βεβαια εγω μετα της δεκα το βραδυ δε μπορουσα να σηκωθώ απο τον πονο στη μεση, αλλα μου τα εκαναν ολα οι φιλες μου κι ο αντρουλης μου κι τωρα ειναι ολα καθαρα...

Οσο για την αλλαξερια , σιφουνιερα θα συμφωνησω απολυτα με τη Στεφυ, καθως κι η δικη μου εχει παρα πολλα πραγματα..

Μαριβα οσο για την κλητονομικοτητα , η μανα μου εκανε 3 παιδια κι δεν εχει μια ραγαδα, ενω εγω μολις γενησα τη Μαρια , μου εμφανιστηκαν στους γλουτους κι στο πισω σύστημα, καταθλιψη επαθα, ημουν κι λεχωνα, καταλαβαινετε..

αρα...το συμπέρασμα λέει να χαλάρώσουμε,να απολάυσουμε αυτό που μας συμβαίνει και οτι είναι να γίνει θα γίνει και με το θέμα των ραγάδων...τις άτιμες δεν τις γουστάρω κι εγώ καθόλου αλλά ας όψεται...

210ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 1:07 am

Nancy82

Nancy82
Πολύ ωραία Βούλα! Δεν πειράζει! Εσύ τους περιποιήθηκες πριν και αυτή σε περιποιήθηκαν μετά (που είναι και το πιο βαρετό κομμάτι των πάρτυ μεταξύ μας)! Το σημαντικο είναι ότι το χαρήκατε και περάσατε ωραία!

211ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 1:13 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρίβα έγραψε: σε καταλαβαίνω γιατί μπορεί ακόμη ραγάδες να μην είδα αλλά τα 8 κιλάκια που πρόλαβα κιολας να πάρω μου κακοφενονται όσο δεν πάει άλλο!στον καθρέφτη δεν αναγνωρίζω πια τη γυναίκα που βλέπω αλλά μετά νιώθω τύψεις για τον τρόπο που σκέφτομαι μιας και αυτό το σώμα φιλοξενεί οτι πιο ωραίο έχω νιώσει και έχω ζήσει ποτέ ως τώρα.Οτι κι αν πέτυχα ως τώρα στη ζωή μου όσο κι αν ταξίδεψα,δούλεψα,ερώτευτικα,πλήγωσα και πληγώθηκα,πήρα πτυχία,διπλώματα,μεγάλες αποφάσεις όπως να αφήσω την πατρίδα μου και να ζήσω σε μια αλλη χώρα και άλλα πολλά που έζησα ως τώρα ΤΙΠΟΤΑ δεν με γέμησε πιο πολλύ απο εκείνο το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και μετά.Και σε κάθε κλωτσιά του μπέμπη μου πια του λέω χαλάλι τα κιλάκια που έβαλα και θα βάλω στη συνέχεια.Αξιζει τον κόπο.Ελπίζω να σε έκανα λίγο να το δεις με άλλο μάτι και μη στεναχωριέσε εδώ θα είμαστε το καλοκαίρι να ανταλάσουμε δίαιτες Wink Wink Smile

Όπως τα λες είναι τα πράγματα!!! Στις δίαιτες του καλοκαιριού δηλώνω κι εγώ από τώρα συμμετοχή!!!!

212ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 1:17 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια!!
Ετοιμάζομαι να πάω βόλτα με μία φίλη και μέλλουσα νονά του μπέμπη σε μία έκθεση με γαμο-βαφτιστικά να χαζέψουμε λίγο!
Χθές, δεν θα πω μεγάλα λόγια αλλά νομίζω ότι καταλήξαμε στα χρώματα του δωματίου του επιτέλους. Με την βοήθεια του μπέμπη! χαχαχαχα όπου έριχνε κλωτσιά καταλήγαμε όταν ήμασταν ανάμεσα σε 2!!! Χαζογονείς τελείως!
Κι επειδή πρωι πρωι έπεσα πάνω σε αυτο στο youtube κι έχω πεθάνει απ τη συγκίνηση και το κλάμα πάρτε το κι εσείς για να μάθετε! Χαχαχαχα

https://www.youtube.com/watch?v=azboHkh9kR8

213ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 1:18 am

Nancy82

Nancy82
Βρε κορίτσια από τώρα στενάχωρα, άσχημα και καταπιεστικά πράγματα...άκου δίαιτες.... Wink
Μου φέρνουν κατάθλιψη! Θέλετε να συνεχίσουμε τη συζήτηση για κρεβατάκια, σιφινιέρες, καροτσάκια, σουτιενάκια κλπ; Εϊναι πιο χαρούμενη!

214ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 1:23 am

Nancy82

Nancy82
Despinaki_86 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!
Ετοιμάζομαι να πάω βόλτα με μία φίλη και μέλλουσα νονά του μπέμπη σε μία έκθεση με γαμο-βαφτιστικά να χαζέψουμε λίγο!
Χθές, δεν θα πω μεγάλα λόγια αλλά νομίζω ότι καταλήξαμε στα χρώματα του δωματίου του επιτέλους. Με την βοήθεια του μπέμπη! χαχαχαχα όπου έριχνε κλωτσιά καταλήγαμε όταν ήμασταν ανάμεσα σε 2!!! Χαζογονείς τελείως!
Κι επειδή πρωι πρωι έπεσα πάνω σε αυτο στο youtube κι έχω πεθάνει απ τη συγκίνηση και το κλάμα πάρτε το κι εσείς για να μάθετε! Χαχαχαχα

https://www.youtube.com/watch?v=azboHkh9kR8

Ε εντάξει! Με πήραν τα ζουμιά και κλαίω! Τι γλυκό...τι συγκινητικό! Μακάρι να μας αξιώσει κι εμάς ο Θεός να το ζήσουμε αυτό το θαύμα! Αχ Δέσποινα τι μου έκανες πρωί πρωί και δεν θέλω και πολύ για κλάμα!
Αααα...και μπράβο για τα χρώματα του δωματίου! Πολύ γλυκός τρόπος για να διαλέξετε! Ποια είναι τα χρώματα; Εσύ προχωράς με άγριες διαθέσεις...βαφτιστικά; Εμείς ούτε της γέννησης διαλέξαμε! Wink

215ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 1:32 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βεραμάν και κίτρινο σε ρίγες αποφασίσαμε για τον κεντρικό τοίχο με το κρεβάτι και τους άλλους οι οποίοι είναι μικρότεροι ένα χρώμα σιέλ-οινοπνευματι πολύ γλυκό που θα το ενισχύσουμε με κάτι αυτοκόλλητα που έχουμε βρει!!
Θα προσπαθήσω να σας ανεβάσω φωτογραφίες όταν με το καλό ξεκινήσουμε για να σας το δείχνω!
Περισσότερο επειδή έτυχε να ναι τώρα η έκθεση θα πάμε! χαχχαχαχ Μακάρι να πάνε όλα κάλά και του χρόνου τέτοιο καιρό να σχεδιάζω τα γαμοβαφτίσια!!!

216ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 1:35 am

Nancy82

Nancy82
Ωραίο ακούγεται. Γλυκό και ζουζουνιάρικο! Ελπίζω ο μπέμπης να το χαρεί και να το απολαύσει! Κάτι που είναι σίγουρο γιατί οι γονείς του το φτιάχνουν με φουλ αγάπη για εκείνον!
Καλά κάνεις και πας στην έκθεση! Σε πειράζω! Και μακάρι πρώτα ο Θεός του χρόνου τέτοια εποχή να μην προλαβαίνεις να μπεις από της ετοιμασίες του γάμου και της βαφτισης! Καλά να περάσετε στην έκθεση!

217ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 1:53 am

Μαρίβα

Μαρίβα
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
συγκινηθηκα πρωι πρωι βρε Δεσποινα...αχ αντε και στα δικά μας, να πάρουμε τα μπεμπάκια μας αγκαλιά και με το καλό να κανονίζουμε του χρόνου βαφτήσεις και όχι μόνο!με βαριά καρδιά πάω να σιδερώσω λίγο και να κάνω και γω καμιά βολτούλα μετά.σας φιλώ!

218ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 1:53 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πω πω κόλλησα κι έβλεπα βιντεάκια με γέννες! Μα τι μ έπιασε ? Άσε που νομίζω ότι έχουν βάλει μόνο τις έυκολες γέννες, με το ζόρι ένα αχ κάνουν οι κυρίες αυτές!

Ευχαριστώωω!!! Σας αφήνω!!

Βούλα να τον χαίρεσαι και πάλι, σήμερα ξεκούραση ε ??? Μην πάιρνεις αέρα!

219ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 5:32 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Μαρίβα"]
voula1980 έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου, τωρα ξυπνησαμε, ευτυχως κοιμιηθηκε κιη Μαρια τοσο ...

αρα...το συμπέρασμα λέει να χαλάρώσουμε,να απολάυσουμε αυτό που μας συμβαίνει και οτι είναι να γίνει θα γίνει και με το θέμα των ραγάδων...τις άτιμες δεν τις γουστάρω κι εγώ καθόλου αλλά ας όψεται...[/qu
Α!Μαριβα έβαζα κι κρέμα κατά των ραγάδων πανακριβη απο το φαρμακείο απο τριων μηνών,άρα για μένα το συμπέρασμα είναι ότι αν το δέρμα της γυνάικας είναι να κάνει θα κάνει,εγώ πλέον έχω συμβιβαστει με τις ραγάδες μου άσε που έχω κι τον άντρα μου που με ανεβάζει κι μου λέει ότι του άρεσω πιο πολύ μετά τη γέννα...

220ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 5:40 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Despinaki_86"]Πω πω κόλλησα κι έβλεπα βιντεάκια με γέννες! Μα τι μ έπιασε ? Άσε που νομίζω ότι έχουν βάλει μόνο τις έυκολες γέννες, με το ζόρι ένα αχ κάνουν οι κυρίες αυτές!

Ευχαριστώωω!!! Σας αφήνω!!

Βούλα να τον χαίρεσαι και πάλι, σήμερα ξεκούραση ε ??? Μην πάιρνεις αέρα![/quot
Δεσποινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ,μόλις έφυγε κι ο αντρούλης μου πετάει για Γερμανία κι θα γυρισει την άλλη Κυριακή κλαψ,κλαψ...
Ναι σημερα είμαι αραχτή..
Όντως Νανσυ θα συμφωνήσω το μάζεμα σκουπισμα πιάτων είναι το χειρότερο...
Δεσποινάκι σήμερα με συγκίνησες κι εσύ αλλά κι ο κολλητός μου που γέννησε η γυνάικα του στο ΛΗΤΏ ένα κοριτσάκι φυσιολογικα 3400 41 εβδομάδες δεν έβγαινε με τιποτα ,θα πάω αύριο να τους δώ...
Πάντως όταν βλέπω φυσιολογική γέννα ζηλεύω λίγο που δεν το ένιωσα όλο αύτο.Αλλα αφού μου ερχόταν αναποδα η μικρή μου δεν ύπηρχε άλλη λύση..Σημασία βέβαια είναι που πήγαν όλα καλά,αλλά είναι μια συγκλονιστική εμπείρια,ίσως γι αυτό θεωρώ το θηλασμό κάτι μαγικό ,γιατι δενεσαι ,καταλαβαίνεις ότι έχεις γίνει μάνα,ενώ με την καισαρική απλά στο φερνουν ,χωρίς πόνους ,χωρίς τίποτα...

221ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 7:18 am

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια έβγαλα φώτο την χοντροκοιλάρα μου χαχαχα!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Είστε κι εσείς έτσι ή μόνο εγώ φούσκωσα τόσο πολύ? Την είδα και σοκαρίστικα χαχαχα

222ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 7:27 am

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια έχω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω.....
Το σπίτι μου έχει πάρα πολύ υγρασία.
Στο υπνοδωμμάτιο μάυρισε ο τοίχος στη μια γωνία και το πάτωμα κάτω είναι σχεδόν πάντα μούσκεμα.
Έχω ξυλόσομπα στο σπίτι και αφυγραντήρες και στα 2 δωμμάτια. Αερίζω κάθε πρωί για τουλάχιστον 1,5 ώρα.
Φοβάμαι πως δεν είναι καθόλου καλό για την υγεία μου και φυσικά για τη μπέμπα μου.
Είχα και πέρυσι (όχι τόσο πολύ βέβαια) και το απέδωσα στα καλοριφέρ, πίστευα πως με τη σόμπα θα λυθεί το θέμα αλλά τίποτα.
Τι να κάνω? Δεν είμαι σε θέση να κάνω μετακόμιση..... Πείτε μου καμια γνώμη

Σόρρυ που δε σχολίασα τίποτα για τις συζητήσεις σας αλλά μίλησα με τη μαμά μου τώρα και μου έκανε την καρδιά περιβόλι για την υγρασία...

223ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 8:44 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κακάο τι όμορφη κοιλίτσα!!!!!
Μην ανησυχείς καθόλου κοριτσάκι μου κι εμένα χοντροκοιλάρα είναι!!! Αλλά έχω τον παίδαρό μου εκεί μέσα οπότε δεν με νοιάζει! Πλέον με κοιτάνε και στον δρόμο νομίζω...
Όσο για την υγρασία τι να πω βρε κορίτσι μου είναι όντως δύσκολο πράγμα αλλα δεν το χω περάσει για να σε συμβουλέυσω!!!

224ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 10:40 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/url]

Αυτη ειναι η δικη μου κοιλουμπα πριν τις γιορτες!!! Τωρα εχει μεγαλωσει κι αλλο!!!!!!!!!!!

225ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 10:49 am

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχα τέλεια κοιλίτσα Στέφυ!!!!
Μόνο που στο μάλλι σε περνάω... έχω μεγαλύτερη ρίζα...χαχαχα

Άρα δεν είμαι μόνο εγω τόσο φουσκωμένη... Γιατί συνάντησα μια κοπέλα που έιναι ίδια εβδομάδα με μένα και έχει πολύ μικρή κοιλίτσα και πανικοβλήθηκα....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις