201 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Κυρ Ιαν 13, 2013 12:29 am
Μαρίβα
Σιωπηλή δύναμη
οχι μη το σκέφτεσε έτσι Στέφη μου,σκέψου πως αυτό το σώμα έδωσε ζωή σε 2 ανθρώπους,έγινε λόγος και αιτία να ζήσεις το θαύμα για 2 φορές μάλιστα...ξέρω η γυναικεία φιλαρέσκια μιλάει σε όλες μας αλλά μη ξεχνάμε και το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει το σώμα μας!stefy έγραψε:Nancy82 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;
Μαρία πολύ όμορφο και το κρεβατάκι που σου άρεσε! Πολύ εύλογη η απορία σου και μόνο μια ήδη μανούλα θα μας τη λύσει. Βέβαια εξαρτάται νομίζω και από το πως είναι το σπίτι της κάθε μιας, αν έχει ντουλάπες, συρτάρια, χώρους αποθηκευσης κλπ. Γιατί αν το σπίτι δεν έχει αρκετά από αυτά νομίζω ότι θα χρειάζεται!
Δεσποινά μου δεν θα με πείραζε το παράσημο αλλά μου κακοφάνηκε και το σημείο που εμφανίστηκε και ότι κάνω κυριολεκτικά μπάνιο με το αμυγδαλέλαιο! Αλλά τέλος καλό όλα καλά! Χα,χα,χα! Μάλλον κάτι έκανα με το σφουγγάρι όταν έκανα μπάνιο γιατί σήμερα το πρωί το σημάδι είχε φύγει! Έβαλα τον άντρα μου να με κοιτάξει γύρω γύρω για να δει αν έχω τίποτε άλλο! Του φάνηκα λίγο υπερβολική και με πείραζε..."Καλά πως κάνεις έτσι; Ένα ενθυμιάκι απο την εγκυμοσύνη!!!".
Χα,χα,χα! Οπότε από αυτή γλιτώσαμε! Για να δούμε την επόμενη! Τουλάχιστον να μπορούσε να εμφανιστεί σε σημείο που μπορεί κάπως να καλυφθεί μετά αν δεν φύγει, καλά θα ήταν αλλά μάλλον πολλά ζητάω! Εσείς πως είστε;
Βούλα πως πήγε το πάρτυ εχθές; Και πάλι χρόνια πολλά για τον άντρα σου, να τον χαίρεσαι!
Εγω απεκτησα πααααααρα πολλα τετοια ενθυμια απο την Στελλίτσα μου... δυστυχως.... Πολυ χαλια.... Αλλα τι να κανουμε... Μετα κι απο αυτην την γεννα σκεφτομαι να κανω καποια θεραπεια λειζερ. Δεν μπορω να βαλω μαγιο ντρεπομαι. Και με το ολοσωμο ειναι ακομη χειροτερα τα πραγματα γιατι ειμαι σαν μπογος. Θα περασω εφιαλτικο καλοκαιρι παλι φετος...δυστυχως.