276 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? Παρ Ιαν 18, 2013 12:18 am
evi2
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημερα!Εμεις σημερα φακες.Δεν ειναι και το αγαπημενο μου αλλα επιβαλλεται μια φορα την εβδομαδα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονακι μου τι ειναιτο τανομενο σουρβα;Λεμονάκι έγραψε:για σήμερα λέω να κάνω τραχανά ή τανομένο σουρβά, λόγο καιρού η σουπίτσα είναι οτι πρέπει.
Τις καλημέρες μου
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΟΥΠΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΡΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !!fratzolaki έγραψε:Λεμονακι μου τι ειναιτο τανομενο σουρβα;Λεμονάκι έγραψε:για σήμερα λέω να κάνω τραχανά ή τανομένο σουρβά, λόγο καιρού η σουπίτσα είναι οτι πρέπει.
Τις καλημέρες μου
Εγω θα ψησω μπριζολιτσες,ρυζακι με κροκο Κοζανης και σαλατουλα.Εγω θα φαω βεβαια μονο μπριζολα και σαλατα γιατι εχουμε και διαιτα μην ξεχνιομαστε!
elenidek έγραψε:ο σουρβας ειναι σουπα που γινεται με γιαουρτι. δεν ξερω για το λεμονακι αλλα η πεθερα μου κανει με πλιγουρι , ρυζι , δυοσμο και αντι για να το αβγοκοψει το γιαουρτοκοβει.
mariloy έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΟΥΠΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΡΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !!fratzolaki έγραψε:Λεμονακι μου τι ειναιτο τανομενο σουρβα;Λεμονάκι έγραψε:για σήμερα λέω να κάνω τραχανά ή τανομένο σουρβά, λόγο καιρού η σουπίτσα είναι οτι πρέπει.
Τις καλημέρες μου
Εγω θα ψησω μπριζολιτσες,ρυζακι με κροκο Κοζανης και σαλατουλα.Εγω θα φαω βεβαια μονο μπριζολα και σαλατα γιατι εχουμε και διαιτα μην ξεχνιομαστε!
ΧΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ Ε... ΟΜΠΡΕΛΟΔΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ !fratzolaki έγραψε:elenidek έγραψε:ο σουρβας ειναι σουπα που γινεται με γιαουρτι. δεν ξερω για το λεμονακι αλλα η πεθερα μου κανει με πλιγουρι , ρυζι , δυοσμο και αντι για να το αβγοκοψει το γιαουρτοκοβει.
Ευχαριστω Ελενακι για την πληροφορηση!mariloy έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΟΥΠΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΡΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !!fratzolaki έγραψε:Λεμονακι μου τι ειναιτο τανομενο σουρβα;Λεμονάκι έγραψε:για σήμερα λέω να κάνω τραχανά ή τανομένο σουρβά, λόγο καιρού η σουπίτσα είναι οτι πρέπει.
Τις καλημέρες μου
Ναι Μαριλου θα ηθελα την συνταγη κι εγω.Οποιο κοριτσι μπορει ας την γραψει οποτε ευκαιρει!
Ασχετο,Μαριλου τι δεντρο ειναι αυτο στο αβαταρ σου;Ειναι τοσο ομορφο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Παρ Ιαν 18, 2013 1:37 am, 2 φορές συνολικά
ΤΥΧΕΡΗ Η ΣΥΝΥΦΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ ΑΧ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ !!!arco iris έγραψε:εγω πηρα σαρακατσανο και η πεθερα μας εχει τρελλανει στις πιτες
αλλα κατι πιτες!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΧ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!!Λεμονάκι έγραψε:το δεντράκι το δα και γω, είναι πολύ όμορφο, πως το σκεφτικές ;
και που βγήκες τόσες ομπρέλες καλέ;
χαχαχαχα και ήθελα να σε ρωτήσω ποιος ανέβηκε στο δέντροmariloy έγραψε:ΑΧ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!!Λεμονάκι έγραψε:το δεντράκι το δα και γω, είναι πολύ όμορφο, πως το σκεφτικές ;
και που βγήκες τόσες ομπρέλες καλέ;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης