301 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? Παρ Ιαν 18, 2013 11:59 pm
????????
Επισκέπτης
μπλιαχ αλλα ναι...................
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΕ Ο ΒΗΧΑΣ ? ΚΑΝΕ ΖΕΣΤΟ ΤΣΑΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΒΗΧΑ !arco iris έγραψε:εχω σκασει απ το βηχα αλλα θα βαλω τρελλο πιπερι στα γιουβαρλακια μου!
ΤΙ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΕΘΕΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΕΤΗ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΡΑ !!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ !!!arco iris έγραψε:που να με βρει ρε μαριλου εγω ειμαι το παιδι της γυαλας........της θερμοκοιτιδας........ειχα να βγω απ την πορτα μου ενα μηνα ακριβως, ε με το που βγηκα.........πηγα κι απ την παγωνιερα της πεθερας χωρις καλοριφερ μου καθεται, αρρωστησα εγω, αρρωστησαν και τα παιδια και ο αντρας μου
mariloy έγραψε:[ΤΙ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΕΘΕΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΕΤΗ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΡΑ !!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ !!!
ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΓΩ ΠΛΕΩΝ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!arco iris έγραψε:mariloy έγραψε:[ΤΙ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΕΘΕΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΕΤΗ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΡΑ !!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ !!!
μωρε επειδη βγαινω μια φορα το μηνα κοιταω να τελειωνω τις υποχρεωσεις μου γιατι αν αφησω για αλλη μερα μετα εγω θα ανεβαινω τις 30 σκαλες μου μπουσουλωντας
ασε εκανα βλακεια
ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ? ΕΓΩ ΣΚΟΡΠΙΟΣ !!arco iris έγραψε:εγω με τις παλιοτυψεις μου και το παλιοζωδιο μου μονη μου τα κανω σκατα παντα!
ΑΧ!ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΩΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕarco iris έγραψε:καρκινος
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης