376 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? Σαβ Ιαν 26, 2013 6:53 am
????????
Επισκέπτης
πω πω παιδια εφερε και η μαμα μου μια σπανακοπιτα ζεστη ζεστη κοιταω το ταψι και λιωνω!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
θελω μια συνταγη για πορτοκαλοπιτα ειναι καλη?MamaTheodora έγραψε:Χοιρινες Μπριζολες στον φουρνο με πατατες, σαλατα iceberg με τοματουλες και πορτοκαλοπιτα!!!
ΠΕΙΝΑΩ!!!!!
stefania έγραψε:θελω μια συνταγη για πορτοκαλοπιτα ειναι καλη?MamaTheodora έγραψε:Χοιρινες Μπριζολες στον φουρνο με πατατες, σαλατα iceberg με τοματουλες και πορτοκαλοπιτα!!!
ΠΕΙΝΑΩ!!!!!
Μαλλον εννοεις 1/2 κουπα ξυσμα πορτοκαλιου και οχι καλαμποκιου σωστα?Nafsi έγραψε:stefania έγραψε:θελω μια συνταγη για πορτοκαλοπιτα ειναι καλη?MamaTheodora έγραψε:Χοιρινες Μπριζολες στον φουρνο με πατατες, σαλατα iceberg με τοματουλες και πορτοκαλοπιτα!!!
ΠΕΙΝΑΩ!!!!!
Ειναι τελεια η πορτοκαλοπιτα.Καντην και θα με θυμηθεις.
Υλικα
1/2 κιλο φυλλο κρουστας
4 αυγα
1 γιαουρτι στραγγιστο
1 ποτηρι καλαμποκελαιο
1 ποτηρι ζαχαρη
1 μπεικιν
2 βανιλιες
1/2 κουπα ξυσμα καλαμποκιου
για το σιροπι
2 ποτηρια νερο
2 ποτηρια ζαχαρη
2 ποτηρια χυμο πορτοκαλιου
Εκτελεση
Λαδωνουμε ενα μακροστενο (ορθιγωνιο) πυρεξ και στρωνουμε τα φυλλα σουρωτα και τα ψηνουμε ωσπου να ροδισουν να παρουν χρωμα,να ξεροψηθουν.Σε ενα μπολ χτυπαμε τα αυγα μαζι με τη ζαχαρη ωσπου να ασπρισουν περιπου 15΄ πολυ καλα και στη συνεχεια προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα σιγα σιγα .Αφου ψηθουν τα φυλλα τα βγαζουμε και ριχνουμε το μειγμα σε ολη την επιφανεια του πυρεξ και ψηνουμε στους 180 βαθμους σε προθερμασμενο φουρνο για 30΄-50΄.
Καλη επιτυχια!!!
candyland έγραψε:Καλημέρα !!! ευχαριστώ πάρα πολύ !!! αχ πόσο μου αρέσει να ακούω τέτοια !!! τι ψωνάρα που είμαι χαχχαχαα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης