701 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? Παρ Φεβ 08, 2013 1:44 pm
Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Ωραια συνταγη, Ιωάννα, δεν εχω κανει ποτε στο ταψι, παντα φασολαδα σουπα κανω αλλά θα το δοκιμασω!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katnik75 έγραψε:aggeliki5579 έγραψε:katnik75 έγραψε:aggeliki5579 έγραψε:katnik75 έγραψε:aggeliki5579 έγραψε:Καλημερα.
Σημερα εχει μπριζολιτσα για μενα και πεννες με κιμα και μπεσαμελ(τυπου παστιτσιο) για τους αντρες μου..
Σαλατουλα με λαχανο,κρεμμυδακι,καλαμποκι,ροδι και μαγιονεζα και σπανακοπιττα.
ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ..Η ΣΑΛΑΤΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ..ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ?? Κ ΑΠΟ ΣΩΣ ΜΟΝΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ Η Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ??
Κοριτσακι μου συγνωμη για την καθυστερηση της απαντησης μου αλλα ειχε κανει καταληψη στον υπολογιστη ο μικρος..Βαζω και φρεσκο κρεμμυδι και ξερο..η σως γινεται με 2 κουταλιες μαγιονεζα,ελαιολαδο και λιγο βαλσαμικο ξυδι..δοκομασε την και θα με θυμηθεις..
καλε δεν πειραζει ! θα την κανω αποψε που εχω κ ενα ψιλοτραπεζωμα, μονο που δεν εχω ροδι...αν βρω θα παρω ευχαριστωωωωωωωω
Και να μην βρεις ροδι δεν πειραζει,παλι υπεροχη θα ειναι..απλα το ροδι δινει το κατι παραπανω...αν την φτιαξεις γραψε εντυπωσεις να ξερω αν σας αρεσε..καλα να περασετε..
ΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠ ΟΛΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΟΔΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!!ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ!!
ioanna85 έγραψε:Με σπανακι,σελινο,ανιθο,φρεσκο κρεμμυδακι οι γιγαντες,οπως επισης ντοματουλα και καρροτακι!Χυλωμενοι και να λιωνουν στο στομα!Τη φετα δεν τη βαζω μεσα αλλα συνοδευει απαραιτητα το φαγητο οταν σερβιριστει!Α!και ψωμακι να βουταμε στο λαδακι!
http://greekcook.gr/syntages/penes_me_tessera_tyria[/quote[/url]]EEE2007 έγραψε:κοριτσια εγω λιγουρευτηκα αυτο εδω και λεω να το δοκιμασω! αν το κανει καποια αλλη πριν απο μενα ας μας πει εντυπωσεις
[url=http://greekcook.gr/syntages/penes_me_tessera_tyria
katnik75 έγραψε:katnik75 έγραψε:aggeliki5579 έγραψε:katnik75 έγραψε:aggeliki5579 έγραψε:katnik75 έγραψε:aggeliki5579 έγραψε:Καλημερα.
Σημερα εχει μπριζολιτσα για μενα και πεννες με κιμα και μπεσαμελ(τυπου παστιτσιο) για τους αντρες μου..
Σαλατουλα με λαχανο,κρεμμυδακι,καλαμποκι,ροδι και μαγιονεζα και σπανακοπιττα.
ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ..Η ΣΑΛΑΤΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ..ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ?? Κ ΑΠΟ ΣΩΣ ΜΟΝΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ Η Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ??
Κοριτσακι μου συγνωμη για την καθυστερηση της απαντησης μου αλλα ειχε κανει καταληψη στον υπολογιστη ο μικρος..Βαζω και φρεσκο κρεμμυδι και ξερο..η σως γινεται με 2 κουταλιες μαγιονεζα,ελαιολαδο και λιγο βαλσαμικο ξυδι..δοκομασε την και θα με θυμηθεις..
καλε δεν πειραζει ! θα την κανω αποψε που εχω κ ενα ψιλοτραπεζωμα, μονο που δεν εχω ροδι...αν βρω θα παρω ευχαριστωωωωωωωω
Και να μην βρεις ροδι δεν πειραζει,παλι υπεροχη θα ειναι..απλα το ροδι δινει το κατι παραπανω...αν την φτιαξεις γραψε εντυπωσεις να ξερω αν σας αρεσε..καλα να περασετε..
ΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠ ΟΛΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΟΔΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!!ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ!!
ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ Η ΣΑΛΑΤΑ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ!!!3 ΠΗΡΟΥΝΙΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΛΑΒΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΗ ΣΩΣ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΖΑΚΙ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ ΜΙΚΡΟ. ΙΣΩΣ ΗΘΕΛΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
katnik75 έγραψε:ioanna85 έγραψε:Με σπανακι,σελινο,ανιθο,φρεσκο κρεμμυδακι οι γιγαντες,οπως επισης ντοματουλα και καρροτακι!Χυλωμενοι και να λιωνουν στο στομα!Τη φετα δεν τη βαζω μεσα αλλα συνοδευει απαραιτητα το φαγητο οταν σερβιριστει!Α!και ψωμακι να βουταμε στο λαδακι!
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ??ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΜΕΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ Κ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ. ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ, ΛΙΓΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ. ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΛΩΝΟΥΝ, ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ. ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ε???
ioanna85 έγραψε:Γιγαντες στο φουρνο
500γρ. γιγαντες
2 κρεμμυδια ξερα σε φετες
1 καρροτο
σελινο
σπανακι
ανιθος
κρεμμυδακια φρεσκα
ντομματακια ψιλοκομμενα ή φρεσκες ντοματες
αλατι,πιπερι
ελαιολαδο
Απο το προηγουμενο βραδυ αφου λπυνω τους γιγαντες τους βαζω με νερο να παρουν μια βραση και κλεινω το ματι, τους αφηνω εκει ολο το βραδυ!Το πρωι τους σουρωνω τους πλενω και τους αφηνω να παρουν 2-3βρασεις!Τους σουρωνω και τους βαζω στη χυτρα με το ενα κρεμμυδι, το σελινο, λιγο λαδι, αλατι και πιπερι. Αφου σηκωθει η βαλβιδα τους αφηνω μιση ωρα!
Στο ταψι ψιλοκοβω το σπανακι, τον ανιθο, το φρεσκο κρεμμυδακι,τα ντοματακια και το ενα ξερο κρεμμυδι.Βαζω τους γιγαντες απο τη χυτρα με μπολικο λαδακι, πιπερι κι αλατι αν ειναι αναγκαιο.Ψηνω σε προθερμασμενο φουρνο μεχρι να σωθουν!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης