951 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? Σαβ Μαρ 02, 2013 3:00 am
Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
εγω λεω να το κανεις όπως ξερεις και το εχεις ξαναφτιαξει για να μη βρεθεις προ εκπληξεων!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
παλι τραπεζι εχεις εσυ? ποσα λεφτα εχεις επιτελους!!!!!!!!!!!!katnik75 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΑΥΡΙΟ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΚΟΡΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΕΧΩ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ Κ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΕΨΑΞΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Κ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΞΙΝΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΚΟΚΟΡΙ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ!!!ΜΠΑΣ Κ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JELLYFISH στις Κυρ Μαρ 03, 2013 8:59 am, 2 φορές συνολικά
arco iris έγραψε:παλι τραπεζι εχεις εσυ? ποσα λεφτα εχεις επιτελους!!!!!!!!!!!!katnik75 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΑΥΡΙΟ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΚΟΡΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΕΧΩ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ Κ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΕΨΑΞΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Κ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΞΙΝΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΚΟΚΟΡΙ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ!!!ΜΠΑΣ Κ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
http://shogunkitchen.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4.html
Καλησπερα το χω κανει βαλε το κοκκορι αφου το καθαρησεις με 2 -3 ποτηρια νερου κρασι και 1 κουταλια μελιkatnik75 έγραψε:arco iris έγραψε:παλι τραπεζι εχεις εσυ? ποσα λεφτα εχεις επιτελους!!!!!!!!!!!!katnik75 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΑΥΡΙΟ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΚΟΡΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΕΧΩ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ Κ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΕΨΑΞΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Κ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΞΙΝΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΚΟΚΟΡΙ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ!!!ΜΠΑΣ Κ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
http://shogunkitchen.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4.html
xaxaxxa ti na kano gamo ti tixi moy..exo koyniades ayrio!!
τελειο φαγητο και ο πατερας μου ειναι απο εβρο!!!!!MamaTheodora έγραψε:Λουκανικα με πρασσα στην κατσαρολα!
Φαγακι απο τον τοπο καταγωγης μου, τον Εβρο!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης