201 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 Παρ Ιαν 11, 2013 2:11 pm
28ALEX
Σιωπηλή δύναμη
irtha kai egw!!!! euxomai mono xarmosina nea se oles mas!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
FOTINI28 έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΑΥΤΙΑ!!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!!!
28ALEX έγραψε:irtha kai egw!!!! euxomai mono xarmosina nea se oles mas!
fourfouraki έγραψε:Ναι ευτυχώς τώρα που έχω αρκετή δουλειά έχω λιγότερο χρόνο για να φοβάμαι!! πάλι καλά! χεχεχε
Λοιπόν... πάω κι' εγώ για νανάκια... και τα λέμε αύριο...
Α... και υπάρχει μια πιθανότητα να έρθω κι' εγώ στη συνάντηση!
Επίσης... το έψαξες αν μπορείς να ταξιδέψεις με αεροπλάνο?? νομίζω στο πρώτο τρίμηνο δεν κάνει... μια γνωστή μου έπαθε κάτι το παιδάκι της.. δεν θυμάμαι καλά... τώρα,. και του έμεινε ένα μικροπροβληματάκι και ο γιατρός είπε ότι μάλλον ήταν από το αεροπλάνο απ' την ακτινοβολία.. κα΄τι τέτοιο... αααα και δεν κάνει να περάσεις από τα μηχανήματα του αεροδρομίου!!! Θα πεις ότι είσαι έγκυος και θα πας από το πλάι... γενικώς δεν κάνει να περνάς από τέτοια μηχανήματα που έχουν και σε μουσεία κλπ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:43 am, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΜΠΟΥΛΑ ΣΙΔΗΡΟΥ...ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΙΑΧ...
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΛΑ! ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...
Καλημέρααφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΜΠΟΥΛΑ ΣΙΔΗΡΟΥ...ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΙΑΧ...
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΛΑ! ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DimiKgianni στις Σαβ Ιαν 12, 2013 1:09 am, 1 φορά
DimiKgianni έγραψε:Καλημέρααφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!
Πρόσεχε μην μαυρίσουν τα δόντια σου!!!!! Εγώ μετά από περίπου δύο εβδομάδες είδα τα δόντια μου γκρίζα, το λέω στον ιατρό μου και λέει, ότι φταίει η αμπούλα σιδήρου για αυτό, και μου το άλλαξε σε χάπια.(το γράφει και στις παρενέργειες) ΤΡΑΤΖΙΚ!!!!!!!!!!!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΔΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΕΡΟΒΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΚΥΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΑΡΑ.ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣαφρουλα έγραψε:ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ...
ΚΟΥΤΣΟΥΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΚΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΕΡΟΒΙΟΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ...ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΚΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΗΚΕ ΚΑΠΩΣ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΕΚΕΙ...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΟΜΩΣ...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης