426 Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Τρι Ιαν 22, 2013 8:08 am
annamicha
Σιωπηλή δύναμη
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑΚΙΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΜ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
reg reg έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση... Μαλλον το αλατι φταίει , ενω κατάφερα να κοψω τη ζάχαρη με το αλατι εχω θεμα.. Και το οτι ζυγιζομαι καθε μερα με βοηθά πολυ στη ψυχολογία... Τωρα θα το κανω άνα 2 μερες... Μαλλον...
KRISTI 1 έγραψε:κοριτσια συνεχιζουμε ακαθεκτες!!ας μην σκεφτομαστε οτι κανουμε διαιτα,ας το παρουμε χαλαρα οτι απλα τρεφομαστε σωστα και κανουμε ενα δωρο στον εαυτο μας !!οταν φτασουμε στα κιλα που θελουμε θα νιωσουμε υπεροχα και θα το γιορτασουμε με παγωτο !!
SouzanL έγραψε:KRISTI 1 έγραψε:κοριτσια συνεχιζουμε ακαθεκτες!!ας μην σκεφτομαστε οτι κανουμε διαιτα,ας το παρουμε χαλαρα οτι απλα τρεφομαστε σωστα και κανουμε ενα δωρο στον εαυτο μας !!οταν φτασουμε στα κιλα που θελουμε θα νιωσουμε υπεροχα και θα το γιορτασουμε με παγωτο !!
Αχ γιατί αυτός ο πειρασμός τώρα??? Και από χθές σκέφτομαι οτι θέλω να φάω ό,τι κυκλοφορεί σε γλυκό με σοκολάτα αλλά αντιστέκομαι! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
KRISTI 1 έγραψε:SOYZAN ειπαμε η στερηση κανει κακο!δεν χαθηκε ο κοσμος να τρως ενα γλυκο στο 10ημερο.το θεμα ειναι να μεινεις σε αυτο να μην ειναι παραπανω.οταν στερουμαστε πεφτουμε με τα μουτρα και μπλοκαρουμε και το σωμα μας!
SouzanL έγραψε:KRISTI 1 έγραψε:SOYZAN ειπαμε η στερηση κανει κακο!δεν χαθηκε ο κοσμος να τρως ενα γλυκο στο 10ημερο.το θεμα ειναι να μεινεις σε αυτο να μην ειναι παραπανω.οταν στερουμαστε πεφτουμε με τα μουτρα και μπλοκαρουμε και το σωμα μας!
Γλυκά μου επιτρέπει η δίαιτα, γλυκά κουταλιού ας πούμε οπότε δε στερούμαι,αλλά εγώ θέλω σοκολάταααααα!
elenidek έγραψε:
ΑΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΠΑΡΕ ΚΑΚΑΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΦΡΕΣΚΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ (ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ). ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΡΟΦΗΜΑ ΚΑΚΑΟ ΕΙΤΕ ΣΚΕΤΟ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΕΒΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΣΤΕΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ. ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΣΕ ΖΕΛΕ -ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΗ
marymary έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.Να μπω και εγώ στην παρέα;Ξεκίνησα για δεύτερη φορά προσπάθεια μέσα στους 6 μήνες αφότου γέννησα και θέλω να πιστεύω οτι θα είναι και επιτυχής..Διαβάζω την συζήτηση σας και είναι βοηθητική..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης