26 Απ: ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ??? Τρι Ιαν 15, 2013 1:55 pm
zoim
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γιατί δεν το συστήνεις??Και εγώ στο Ρέα γέννησα στον 4ο όροφοMaryanastasia έγραψε:Στο Ρέα αλλά δεν το συστήνω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Γιατί δεν το συστήνεις??Και εγώ στο Ρέα γέννησα στον 4ο όροφοMaryanastasia έγραψε:Στο Ρέα αλλά δεν το συστήνω.
mariameint έγραψε:Καλησπέρα.
Εγώ γέννησα στο καινούργιο ΓΑΙΑ που είναι στο δαχτυλίδι στο Μαρούσι τον Μάρτιο. Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη!
zoim έγραψε:Γιατί δεν το συστήνεις??Και εγώ στο Ρέα γέννησα στον 4ο όροφοMaryanastasia έγραψε:Στο Ρέα αλλά δεν το συστήνω.
λουκουμάκι έγραψε:Στο 506 του 5ου ορόφου στο Ιασώ ήμουνα και εγώ τον Ιούλιο!!!!!!!!!
λουκουμάκι έγραψε:Και εγώ στο ίδιο κρεβάτι,στο ταμπελάκι του μαιευτηρίου έχει το νούμερο 3.Από τιs 6 έωs τιs 9 Iουλίου!!!!!!! Εσείs πότε?
λουκουμάκι έγραψε:Είδεs κάτι ήξερα , για αυτό και είχα αφήσει το λουκουμάκι,για να σαs γλυκάνω
δυστυχώς αυτά συμβαίνουν παντού νομίζω!Maryanastasia έγραψε:zoim έγραψε:Γιατί δεν το συστήνεις??Και εγώ στο Ρέα γέννησα στον 4ο όροφοMaryanastasia έγραψε:Στο Ρέα αλλά δεν το συστήνω.
εμένα μου πήγαν όλα στραβά. το βασικότερο όμως είχα κάνει ρούμινγκ ιν και δεν με βοηθήσανε όσο περίμενα με τον θηλασμό.
εμένα με βάλανε στον 6ο (είχα δηλώσει τρίκλινο αλλά δεν είχαν) σε 2κλινο πολύ ωραίο, την 2η μέρα ελευθερώθηκε τρίκλινο και μου ζήτησαν να μαζέψω όλα μου τα πράγματα πράγμα που έκανα μόνη μου, τα φόρτωσαν σε ένα καρότσι και με πήγαν στον 4ο.
Στον 4ο με βάλανε σε δωμάτιο που δεν είχαν δηλώσει ρούμινγκ ιν οι κοπέλες και όταν ήρθαν να πάρουν το μωρό φρίκαρα και έτσι ξαναμάζεωα όλα μου τα π΄ραγματα και με πήγαν σε άλλο δωμάτιο. Αυτά με καισαρική και εγώ να πηγαινοέρχομαι στο νοσοκομείο....
Στο τελευταίο δωμάτιο το βράδυ ήρυαν πάνω από 10 φορες οι μαίες να πάρουν το μωρο και έπρεπε κάθε φορα να τους υπενθυμίζω πως το θέλω μαζί μου.
Γίνανε και άλλα με κάτι χαρτιά.
Πιστευώ πως απλώς ήμουν άτυχη ...
zoim έγραψε:δυστυχώς αυτά συμβαίνουν παντού νομίζω!Maryanastasia έγραψε:zoim έγραψε:Γιατί δεν το συστήνεις??Και εγώ στο Ρέα γέννησα στον 4ο όροφοMaryanastasia έγραψε:Στο Ρέα αλλά δεν το συστήνω.
εμένα μου πήγαν όλα στραβά. το βασικότερο όμως είχα κάνει ρούμινγκ ιν και δεν με βοηθήσανε όσο περίμενα με τον θηλασμό.
εμένα με βάλανε στον 6ο (είχα δηλώσει τρίκλινο αλλά δεν είχαν) σε 2κλινο πολύ ωραίο, την 2η μέρα ελευθερώθηκε τρίκλινο και μου ζήτησαν να μαζέψω όλα μου τα πράγματα πράγμα που έκανα μόνη μου, τα φόρτωσαν σε ένα καρότσι και με πήγαν στον 4ο.
Στον 4ο με βάλανε σε δωμάτιο που δεν είχαν δηλώσει ρούμινγκ ιν οι κοπέλες και όταν ήρθαν να πάρουν το μωρό φρίκαρα και έτσι ξαναμάζεωα όλα μου τα π΄ραγματα και με πήγαν σε άλλο δωμάτιο. Αυτά με καισαρική και εγώ να πηγαινοέρχομαι στο νοσοκομείο....
Στο τελευταίο δωμάτιο το βράδυ ήρυαν πάνω από 10 φορες οι μαίες να πάρουν το μωρο και έπρεπε κάθε φορα να τους υπενθυμίζω πως το θέλω μαζί μου.
Γίνανε και άλλα με κάτι χαρτιά.
Πιστευώ πως απλώς ήμουν άτυχη ...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης