1 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο Παρ Μαρ 04, 2011 4:31 am
βιολετα3
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα εγω γεννησα και τ 3στο ιασω βεβαια πολλα τα λεφτα.θα αλλαζατε γιατρο για ν πατε στο δημοσιο ν γεννησετε;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
XRYSPA έγραψε:nai maria exei to iasw.mporeis na kratiseis to paidi mazi sou.
cinderella έγραψε:ους κάνεις ό,τι θέλεις(τρόπος του λέγειν!)στην ελλάδα βέβαια η δημόσια υγεία είναι σε πολύ καλά επίπεδα, αλλά όχι για γέννες και μαιευτική γενικώς..
purple έγραψε:
Οσο για την αψογη περιποιηση αυτο σας ελειπε να εχετε πληρωσει ενα βουνο λεφτα και να σας εχουν στο φτυσιμο....χα χα χα!
cinderella έγραψε:βρε κορίτσια πέσατε να με φάτε!κι εγώ σε δημόσιο ήθελα να πάω,αλλά έχοντας κουμπάρο γιατρό σε δημόσιο,μας έλεγε κατηγορηματικά όχι!Για 2 λόγους: υπερπληθώρα μωρών και δεν δίνουν τη δέουσα προσοχή και συνθήκες υγιεινής με αποστειρώσεις εργαλείων κλπ. δε σημαίνει ότι έχει δίκιο, αλλά είναι μέσα στα χειρουργεία κάθε μέρα!πολλά γίνονται και ατυχήματα συμβαίνουν παντού!ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του κ τις επιλογές του!
athinar έγραψε:ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΤΙ Η ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΟΧΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΓΩ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης