Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
277 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 277 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 7]

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
afisteta koritsia sigoura pantou mporei na exeis asxima peristatika to kalo einai na mhn simvenoun!! alla dustixos uparxoun!

aristina

aristina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συμφωνω οτι ειναι θεμα ανθρωπων!Αλλωστε τα κτιρια δεν κανουν το καλο η το κακο μα οι ανθρωποι-εργαζομενοι που τα περιλαμβανουν....
Τα παντα μπορουν να συμβουν παντου!
Οτι θελει ο καθενας κανει....οπου αισθανεται πιο ασφαλης....
Για μενα βεβαια ειναι θεμα χρηματων καθαρα και μαλλον τοπου διαμονης γιατι και να ηθελα που λεει ο λογος ιδιωτικο εδω δεν ειναι της προκοπης....
Τελος παντων να πω και μια ιστοριουλα που μου την λεει η μαμα μου για να καταλαβετε οτι και καμια φορα τυχαινει να γινουν καποια πραγματα,η κακια η ωρα που λεμε!
Η μαμα μου ειχε ενα γιατρο οπου ξεγεννησε εμενα και τον αδερφο μου και μια μερα συνανταει μια κοπελα και της λεει αυτον εχεις????Αυτος κατεστρεψε την αδερφη μου!Την εσκισε παραπανω απ οτι επρεπε και τρεχει για χειρουργια εξω να σωσει οτι μπορει....(για να καταλαβετε κατα την περινεοτομη....και δεν μπορουσε μετα να συγκρατησει την αναγκη της!)
Και απανταει η μαμα μου....και?δεν μου λεει κατι αυτο!(μπραβο μαμα εγω θα ειχα φοβηθει προσωπικα!)της λεει και που ξερω εγω οτι εκεινη την στιγμη δεν πεταχτηκε η κοπελα απο φοβο....η οτι ετυχε?Και κοριτσια δεν αλλαξε γιατρο!Φοβερο?Μου λεει οτι αυτο δεν τον κανει κακο γιατρο αλλα ετυχε για τον οποιοδηποτε λογο....
Τι να σας πω κοριτσια ειναι να μην σου τυχει γινονται και αυτα....

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nopi30 έγραψε:Ορτικακι πιο πολυ στο εγραψα περιπεκτικα καταλαβα τι θελεις να πεις.

Το τελειο δεν υπαρχει.. προσωπικα σε μενα δεν εχει συμβει κατι παραδοξω και μαλιστα στη Σαμο που νοσηλευτικε το παιδι μου μας ειχε μια παιδιατρος η οποια, αργοτερα μου ειπαν, οτι εχει κατηγορειθει για θανατο παιδιου. Εγω ομως τι μπορω να πω αφου η γυναικα ερχοταν και το απογευμα να δει τα παιδακια μας, και απο το μεσημερι μεχρι να ξαναερθει επερνε τηλεφωνο και η νοσοκομα εδινε αναφορα. Για να μην μιλησω για τις νοσοκομες που με βοηθαγαν με το παιδι... Να σημειωθει οτι χρημα δεν επεσε σε κανεναν ουτε γιατρο ουτε νοσοκομα...
Σημασια εχει να πετυχεις σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ειτε σε ιδιωτικο ειτε σε δημοσιο...
Τους ειδα και τους ιδιωτες παιδιατρους που πηρα τηλ σε μια και επειδη δεν ημουν πελατησα της δεν ηθελε να μου δωσει τις πρωτες οδηγιες, ουτε καν να δει το παιδι επειδη ηταν Σαβ-Κυρ... Και που κατεληξα; Στο νοσοκομειο...
Δεν εχει σε ολα τα μερη της Ελλαδας ιδιωτικες κλινικες και ειναι αδικο να κανουμε τις κοπελες που ζουν στα νησια να νιωθουν ασχημα ή να αγχωνονται, ειδικα τις εγκυες.

Τελος παντων ολοι εχουμε ακουσει ιστοριες για τα νοσοκομεια σε ολη την Ελλαδα...δεν ειναι αλλωστε δυνατον να μην ακουσουμε και εδω στο Κιλκις σιγουρα, ολο και κατι θα εχει συμβει... δεν μου ρχετε κατι προχειρο αλλα σιγουρα εχει συμβει καποιο λαθος με θυμα καποιον αθωω, στην μαιευτικη σιγουρα οχι ή τουλαχιστον οχι απο τοτε που ανελαβαν οι συγκεκριμενοι γυναικολογοι. Για το Ιπποκρατειο εχω ακουσει οτι ενα νεογεννητο
(κορη της κουμπαρας μας) επαθε αναρροφηση και το ειχαν καποιες μερες στην εντατικη, τραγικο... Κι ομως για το Ιπποκρατειο εχω ακουσει πολλες γυναικες που γεννησαν εκει και ειναι ευχαριστημενες...
Οι αποψεις ποικιλουν!!

Πιστευτε οτι καποιος γιατρος θελει να κατηγορηθει για το θανατο καποιου;

Αν κλεισει το νοσοκομειο εγω αν θελω να γεννησω θα πρεπει να κατεβω Θεσσαλονικη, ειναι πιο επικυνδινο για μενα το να ταξιδεψω με σπασμενα τα νερα και εναν αγχωμενο οδηγο, παρα να γεννησω στο δημοσιο νοσοκομειο.

Εγω παντως αυτο που δεν δεχομαι ειναι το να μην σου συμπεριφεροντα καλα στα ιδιωτικα. Στο δημοσιο το ξερεις οτι ολοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι και αρκετοι οχι ολοι, (για να μην παρεξηγηθω) βαριουνται που ζουν, στα ιδιωτικα ειναι το μεγαλο θεμα. Που δεν φτανει που πληρωνεις και σε πολλες περιπτωσεις 3 μισθους, να εχεις και ασχημη

Ειμαι σιγουρη οτι Θεσσαλονικη και Αθηνα υπαρχουν περισσοτερες απαραδεκτες καταστασεις στα δημοσια...

Αγγελικη σε πιστευω αφου ησουν μπροστα τι να πω απαραδεκτη συμπεριφορα!
Βασικα στο εξωτερικο γεννανε με μαιες ο γιατρος ειναι για να επεμβει αν υπαρχει προβλημα, κακως που δεν το κανουν και στην Ελλαδα αυτο...

Παντως θα πρεπει ολες να παραδεχτουμε οτι η γεννα ειναι μια ιδιαιτερη στιγμη την οποια δεν θα επρεπε κανενας ανευθεινος γιατρος και καμια μαια να μας την χαλασει...

ΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΡΕ ΣΥ nopi. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή ΚΛΙΝΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ!!!

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ortikaki έγραψε:
nopi30 έγραψε:Ορτικακι πιο πολυ στο εγραψα περιπεκτικα καταλαβα τι θελεις να πεις.

ΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΡΕ ΣΥ nopi. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή ΚΛΙΝΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ!!!

Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 6 587529 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 6 688264
Σ' αυτο συμφωνω, οντως τα νοσοκομεια ειναι αθλια ευτυχως εγω εμεινα μονο 2 βραδια κι εφυγα!
Απο φαι δεν μπορω να πω.... catering...ηταν φανταστικο..

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nopi30 έγραψε:
ortikaki έγραψε:

Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 6 587529 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 6 688264
Σ' αυτο συμφωνω, οντως τα νοσοκομεια ειναι αθλια ευτυχως εγω εμεινα μονο 2 βραδια κι εφυγα!
Απο φαι δεν μπορω να πω.... catering...ηταν φανταστικο..

ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΑ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙΣ ΓΕΡΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ!! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ [ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ] ΣΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΝΘΙΥΓΕΙΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ?

μαρακι77

μαρακι77
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
εγω γεννησα και τα δυο μου παιδια στο γεννεσις θεσσαλονικης.στον πρωτο μου γιο ημουν πολλυ ευχαριστημενη.στον δευτερο ομως..........καθως το επλεναν το μωρο μου το χτυπισαν στο κεφαλακι του και μας ειπαν οτι ετσι γεννηθηκε.οταν ηρθε η παιδιατρος μας στο σπιτι και ειδε το χτυπημα,μου ειπε οτι αποκλιετε το μωρο να γεννηθηκε ετσι και οτι αυτοι το χτυπισαν και εγραψαν στο βιβλιαριο του οτι ετσι γεννηθηκε για να ειναι καλιμενοι αυτοι.φανταστητε οτι το παιδακι μου σημερα ειναι 2,5 χρονων και το σημαδι το εχει.για αυτο ειπα οτι αν θα αποφασιζαμε να κανουμε και τριτο παιδακι θα γεννουσα σε δημοσιο νοσοκομειο.

ftsagari

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγώ γέννησα στο γενεσις Θεσ/νίκη, γιατί ήταν εκεί ο γιατρός μου και επειδή δεν ήθελα να πάω με τίποτα σε δημόσιο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το προσωπικό,καθαριότητα κ.τ.λ. αλλά στο δεύτερο το σκέφτομαι για δημόσιο για τους εξής λόγους: όταν γέννησα (καισαρική) δεν μου έβαλαν το μωρό στην αγκαλιά αλλά μου το έδειξαν από μακριά για 2 δευτερόλεπτα.(εδώ μπορεί να φταίω κι εγώ γιατί δεν το είχα ζητήσει, μάλλον το θεώρησα δεδομένο)
Το μωρό το είδα μετά από 6 ώρες και από ότι μου είπαν μετά από μέρες μεταξύ σοβαρού και αστείου , έκλαιγε συνεχώς στην αίθουσα νεογνών.
Δεν ξέρω μετά τη γέννα ήμουν σαν ναρκωμένη κάποια πράγματα δεν τα σκεφτόμουν.Γι' αυτό την επόμενη φορά πρώτα ο Θεός θέλω το μωράκι μου μαζί μου.

http://mikrosaggelos.blogspot.com/

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΑ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙΣ ΓΕΡΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ!! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ [ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ] ΣΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΝΘΙΥΓΕΙΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ?[/quote]

Αυτο το καταλαβαινω γιατι στο δωματιο ημουν την πρωτη μερα με αλλες 3 και τη δευτερη μειναμε 2 ,μετα εφυγα.
Αυτο που με εκνευρησε ηταν οτι ηθελα να θυλασω αλλα ειχαν ερθει ο αντρας, ο κουνιαδος, ο γαμπρος και δεν ξερω ποιοι αλλοι συγγενεις της δυπλανης μου. Αν εμεναν λιγο ακομη θα τους εδιωχνα, δεν θα πειναγε το δικο μου το παιδι επειδη αυτη θελαν να δουν το δικο τους.
Και ενταξη εμενα ασε με, τι μαζευτηκαν τοσοι για να δουν το μωρο το καημενο, που μολις γεννηθηκε; Εχεις δικιο για τα μικροβια, ευτυχως σε μενα δεν προλαβαν να ερθουν πολλοι.Δεν ειμαι τρελη με τα μικροβια και την αποστειρωση αλλα πεντε στοιχειωδη κανονες θελω να τους
ακολουθω.
Απλα μερικα πραγματα στη χαρα μας πανω δεν τα σκεφτομαστε, ποσο μαλιστα οι αντρες!!!

Ουτε και αυτα ειναι λογος για να μην ξαναπαω σε δημοσιο.

Την αλλη φορα θα βγαλω το στηθος απ' εξω και θα ταισω το μωρο κι ας ντραπουν να φυγουν εκεινοι, δεν καταλαβα.... Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 6 401147
Φανταζεσε παντως σοκ χαχαχαχαχαχαχαχα
Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 6 606100

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχι με αλλες 3 με αλλες δυο ηθελα να πω ημασταν στο δωματιο. Σε 3κλινο ημασταν..

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
nopi30 έγραψε:ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΑ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙΣ ΓΕΡΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ!! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ [ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ] ΣΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΝΘΙΥΓΕΙΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ?

Αυτο το καταλαβαινω γιατι στο δωματιο ημουν την πρωτη μερα με αλλες 3 και τη δευτερη μειναμε 2 ,μετα εφυγα.
Αυτο που με εκνευρησε ηταν οτι ηθελα να θυλασω αλλα ειχαν ερθει ο αντρας, ο κουνιαδος, ο γαμπρος και δεν ξερω ποιοι αλλοι συγγενεις της δυπλανης μου. Αν εμεναν λιγο ακομη θα τους εδιωχνα, δεν θα πειναγε το δικο μου το παιδι επειδη αυτη θελαν να δουν το δικο τους.
Και ενταξη εμενα ασε με, τι μαζευτηκαν τοσοι για να δουν το μωρο το καημενο, που μολις γεννηθηκε; Εχεις δικιο για τα μικροβια, ευτυχως σε μενα δεν προλαβαν να ερθουν πολλοι.Δεν ειμαι τρελη με τα μικροβια και την αποστειρωση αλλα πεντε στοιχειωδη κανονες θελω να τους
ακολουθω.
Απλα μερικα πραγματα στη χαρα μας πανω δεν τα σκεφτομαστε, ποσο μαλιστα οι αντρες!!!

Ουτε και αυτα ειναι λογος για να μην ξαναπαω σε δημοσιο.

Την αλλη φορα θα βγαλω το στηθος απ' εξω και θα ταισω το μωρο κι ας ντραπουν να φυγουν εκεινοι, δεν καταλαβα.... Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 6 401147
Φανταζεσε παντως σοκ χαχαχαχαχαχαχαχα
Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 6 606100
[/quote]

δεν ξερω για αλλα δημοσια νοσοκομεια (εκτος απο το ιπποκρατειο που συνεβαινε ακριβως το ιδιο που λετε με το θηλασμα..), αλλα στο "παπαγεωργιου" η ωρα επισκεπτηριου ηταν 4-6 μμ και εκεινο το δυωρο απαγορευοταν να παρεις το μωρο.. super!!!!

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ γέννησα τα διδυμάκια μου στο δημόσιο νοσοκομείο της πόλης στην οποία μένω και σε γενικές γραμμές δεν είχα παράπονο αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι στο δημόσιο νοσοκομείο δε σου παρέχουν τίποτα ούτε καν σερβιέτες κι έτσι πρέπει να τα κουβαλάς όλα εσύ!!
Όσο για το θέμα του επισκεπτηρίου.. κανένας δεν του τηρούσε (εμένα μου είχαν έρθει επισκέψεις στο νοσοκομείο όταν γέννησα ακόμη και στις 10:00 τη νύχτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] )!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε: αλλα στο "παπαγεωργιου" η ωρα επισκεπτηριου ηταν 4-6 μμ και εκεινο το δυωρο απαγορευοταν να παρεις το μωρο.. super!!!!

τι εννοεις απαγορευοταν? Rolling Eyes και αν πεινουσε το παιδι τι κανατε?

CHRISLA2216

CHRISLA2216
litsakos έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε: αλλα στο "παπαγεωργιου" η ωρα επισκεπτηριου ηταν 4-6 μμ και εκεινο το δυωρο απαγορευοταν να παρεις το μωρο.. super!!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ..
ΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 24ΩΡΟ

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:
litsakos έγραψε:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ..

ναι καταλαβα το σκεπτικο του μαιευτηριου ,αν πειναει εκεινο το 2ωρο το βρεφος αναρωτηθηκα τι γινεται,δεν το φερνουν να το θηλασει η μαμα του? και ας περιμεναν εξω οι επισκεπτες Rolling Eyes

CHRISLA2216

CHRISLA2216
litsakos έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:
litsakos έγραψε:

ναι καταλαβα το σκεπτικο του μαιευτηριου ,αν πειναει εκεινο το 2ωρο το βρεφος αναρωτηθηκα τι γινεται,δεν το φερνουν να το θηλασει η μαμα του? και ας περιμεναν εξω οι επισκεπτες Rolling Eyes

OXI ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ.. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΕΙ

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στις 26/3 ηρθε στον κοσμο η 2η κορη μου,σημερα κλεινει μια εβδομαδα ζωης!Γεννησα παλι στο Αλεξανδρα με τον εξαιρετικο γιατρο που εχω.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
purple έγραψε:Στις 26/3 ηρθε στον κοσμο η 2η κορη μου,σημερα κλεινει μια εβδομαδα ζωης!Γεννησα παλι στο Αλεξανδρα με τον εξαιρετικο γιατρο που εχω.

γέννησες? μπράβο! καλότυχη να' ναι. και εσύ τον Πρωτοπαπά δεν έχεις?

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
florentiab έγραψε:
purple έγραψε:Στις 26/3 ηρθε στον κοσμο η 2η κορη μου,σημερα κλεινει μια εβδομαδα ζωης!Γεννησα παλι στο Αλεξανδρα με τον εξαιρετικο γιατρο που εχω.

γέννησες? μπράβο! καλότυχη να' ναι. και εσύ τον Πρωτοπαπά δεν έχεις?

Ναι florentia μου αυτος ειναι ο γιατρος μου,καλη του ωρα...ολα πηγαν μια χαρα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενη!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το που θα γεννήσει η κάθε γυναίκα είναι καθαρά προσωπικό θέμα . Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που παίρνεις την απόφαση όπως λόγοι :οικονομικοί , ιατρικοί (αν η μητέρα έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας και υπάρχει ειδική υποδομή σε συγκεκριμένο νοσοκομείο ανεξάρτητα αν είναι δημόσιο η ιδιωτικό - ψυχολογικοί, και πολλοί άλλοι.
Πριν μείνω έγκυος είχα κάνει μια ιδιωτική ασφάλεια 3μήνες αργότερα έπρεπε να χειρουργηθώ για το θηρωιδή επειδή ο χρόνος ήταν λίγος που είχαμε κάνει την ασφάλεια δεν ήθελα να μπλέξω την ασφαλιστική και πήγα να κάνω την επέμβαση στο ανικαρκινικό νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ . Έμεινα μέσα 12 μέρες ο λόγος ήταν ότι είχα πρόβλημα με το ασβέστιο μου και δεν μεν άφηνα να φύγω , ήταν όλα πολύ καλά απο το ιατρικό προσωπικο το νοσηλευτικό την καθαριότητα όλα ήταν τέλεια .Όταν αργότερα χρειάστηκε να πάρω ραδιενεργό ιωδιο μπορούσ ανα πάω σε οποιόδηποτε ιδιωτικό αλλά πρότημιησα ξανά το Μεταξά .Μια φίλη που αντιμέτωπισα παρόμοιο θέμα με το θηρωιηδή της αδένα πήγε σε μεγάλο ιδιωτικό και δυστυχώς η τομή που της έκαναν ήταν μεγάλη .Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το νοσοκομείο η το γιατρό αλλά με την ανατομία και την ελαστικότητα του δέρματος .Αργότερα πριν μέινω έγκυος έψαχνα να βρω γιατρό ο οποίος να είναι συμβεβλήμενος με το Λητω λόγω της ασφαλειας μου θα έδεινα την κάρτα και δνε θα πλήρωνα έτσι βρήκα τον γυναικολόγο μου ο οποίος στη πορεία μου είπε ότι στο Ιασω έχει ειδικό τμήμα για το θηρωιδή και αν τύχανε το οτιδήποτε είχε τις άκρες και τα μέσα να με παρακολουθήσουν. έτσι επειλέξαμε το Ιασω .
Ναι έμεινα ευχαριστημένη απο το νοσηλευτικό προσωπικό αλλα όχι απο το θέμα της καθαριότητας . Στο μπα΄νιο έξω απο την ντουζιέρα είχαν βάλει μια πετσετα όχι πατάκι !για να μην γλιστρησουμε εγω γέννησα ημέρα Τρίτη και ημέρα πέμπτη η πετσέτα ηταν ακόμα εκι βρεγμένη και είχε πιάσει μυγάκια .... τη να το κάνω εγω αν έμπαιναν οι καθαριστρίες 3-4 φορές την ημέρα αλλά την πετσέτα την αφηναν εκει !πήρα λοπόν τηλέφωνο το αρμόδιο τμήμα και τους έκαν παρατηρηση όντως ζήτησαν συγγνωμη και η αρμόδιες καθαριστριες βάρδιας θα πήαγιαν απο την προισταμένη και η προισταμένη θα έδεινε λόγο στην δοιηκηση .Δεν μπορώ όμως να βγάλω άχρηστο το νοσηλευτικό προσωπικό ούτε το ιατρικό όταν ένα βράδυ έπαθα αλλεργικό σοκ και έτρεξε σύσσωμη μια ομάδα απο γιατρούς .Τον γιατρό μου δεν τον αλλάζω εύκολα αλλά δεν είμαι απόλυτη αν οικονομικά δνε μπορουσα ξαφνικά και δεν είχα την άνεση να πάω στο Ιασω θα κράταγα τον γιατρό μου θα έκαν τις επισκέψεις και θα επέλεγα κάποιον άλλον γιατρό σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο αλλά δεν υπήρχε περ΄πτωση να του έδινα τα λεφτα που ζητάνε πληρώνονται απο το δημόσιο καιμε το παραπάνω. Η νύφη μου πρίν 22 χρόνια γέννησα στο Κρατικό και την σφάξανε και η νύφη της πριν απο 9 χρόνια πάλι στο Κρατικό και είχε την ίδια τύχη μπορεί κάποια άλλη κοπέλα να γέννησε μια χαρά .
Επίσης είναι μύθος ότι αν πάθει κάτι η μαμά η το παιδί μεταφέρετε σε δημόσιο μετάφερετε λόγω οικονομικών και όχι επειδή δνε έχουν την υποδομή .
έχω ακόμα την ασφάλεια αν έμενα έγκυος πράγμα που τωρα δεν το επιδιώκω πάλι εκει που θα μου πει ο γατρός μου θα πήγαινα .Επίσης για το θέμα με το μωρό μέσα οχι εγω δεν θέλω προτιμώ να είναι μαζί με τα άλλα νεογνά επειδή τις πρώτες ημέρες θέλω ξεκουραση και δεν είναι κακό αυτό συν το γεγονός ότι δνε θέλω να είναι παρώ καινα έχω τον κόσμο απο τις επισκέψεις , εμένα δεν μου αρέσει και το μονόκλινο θέλω παρέα (η ασφαλέια μου είχε θέση ΛΟΥΞ )και την αλλάξα ,αλλά αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό δεν επιβάλλετε να έχουν όλες οι γυναίκες το ίδιο

Ifigeneia

Ifigeneia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις απαντήσεις...

Τον Αύγουστο του 2008 γένηησα σε ιδιωτική κλινική της Κατερίνης, γιατί... ήθελα μονόκλινο! Ο καθένας τον πόνο του!

Στο δημόσιο μαιευτήριο της Κατερίνης τότε οι συνθήκες δεν ήταν τόσο καλές (τώρα από ότι έχω μάθει στο καινούργιο νοσοκομείο που λέιτουργεί, όλα είναι σούπερ).

Τον γιατρό μου τον εμπιστευόμουν τυφλά που λένε (και τώρα με μία περιπέτεια της μαμάς μου που της στέκεται πιο πολύ και από τον μπαμπά μου, δικαιώνομαι), αλλά αν υπήρχε η δυνατότητα να γλιτώσω κάποια χρήματα πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, με τις συνθήκες που εγώ ήθελα (μόνη μου, ατομικό μπάνιο, κτλ κτλ κτλ), θα τον άλλαζα ευχαρίστως. Ειχα μια πολύ εγκυμοσύνη, χωρίς επιπλοκές, πιστεύω ότι οποιοσδήποτε γιατρός θα μπορούσε να με ξεγεννήσει.

Πλήρωσα 2950 για τη γέννα μου (τα πάντα όλα μέσα) και δεν το μετανιώνω γιατί περάσαμε 5 μέρες πολύ όμορφα και προπάντων ήρεμα!!!!!! Το μωρό το είχα μαζί μου όσες ώρες ήθελα (τις περισσότερες δλδ) και όλα καλά!!!

Και τώρα που το ξανασκέφτομαι... Επειδή ο τοκετός μου ήταν περιπετειώδης το λιγότερο (αποτυχημένη πρόσκληση =>καισαρική), αν είχα πάει στο νοσοκομείο, θα κοιλοπονούσα 3 ή 4 μέρες μέχρι να γεννήσω.

Στην κλινική μετά από 20 ώρες ζήτησα καισαρική και αφού διαφώνησα έντονα με τον γιατρό μου, με έβαλε χειρουργείο τελικά. Η κατάσταση ήταν ανυπόφορη, με τεχνητούς πόνους, συσπάσεις στο 80-90 και χωρίς διαστολή (μετά από 20 ώρες =>1). Καλύτερα!!

aris17anna14

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟΜ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΣΤΑ ΛΟΥΞ ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΕΛΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΕΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ.
ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΠΑΘΑΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΚΑΣΑΝ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΟΥΤΖΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΕΔΩΣΑ 475 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4 ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ,ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΘΕΣ.
ΚΛΑΙΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ.ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΛ ΕΛΕΝΑ!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aris17anna14 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟΜ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΣΤΑ ΛΟΥΞ ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΕΛΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΕΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ.
ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΠΑΘΑΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΚΑΣΑΝ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΟΥΤΖΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΕΔΩΣΑ 475 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4 ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ,ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΘΕΣ.
ΚΛΑΙΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ.ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΛ ΕΛΕΝΑ!!!

Αλήθεια;;; Πώς το αποφάσισες; Άλλαξες γιατρό στο δεύτερο παιδάκι; Εγώ το πρώτο το έκανα στο ΙΑΣΩ αλλά μαζεύω πληροφορίες για όταν με το καλό αποφασίσω για δεύτερο! Very Happy

babyk

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο γιατι ηταν ο προσωπικος μου γιατρος εκει στην αρχη ειχα ενα θεμα οφειλω να ομολογησω πως θα ειναι εκει με ποιες συνθηκες κτλ να αναφερω οτι δεν υπηρχε οικονομικος λογος ισα ισα τελικα ολα ηταν παρα πολλη καθαρα το πρωσωπικο απιστευτο για το γιατρο μου ουτε λογος το νοσοκομειο καινουργιο αν ξαναμεινω εγκυος παλι εκει θα παω ασυζυτητη

aris17anna14

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
MARIA M ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΑ 3000 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΑΦΟΥ ΕΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΜΟΝΗ.
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΜΚΟΝΤΑ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.
( ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ,ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ(
ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΕΓΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΙΟΛΑΣ.
ΕΓΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ.
ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aris17anna14 έγραψε:MARIA M ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΑ 3000 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΑΦΟΥ ΕΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΜΟΝΗ.
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΜΚΟΝΤΑ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.
( ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ,ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ(
ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΕΓΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΙΟΛΑΣ.
ΕΓΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ.
ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ.

Και πολύ καλά έκανες! Είναι καθαρά προσωπική απόφαση! Όταν έρθει με το καλό το δεύτερο θα αρχίσω να ψάχνομαι και εγώ και θα μαζέψω τις απαραίτητες πληροφορίες ανάλογα με την ψυχολογία μου. Κάτι τελευταίο. Τον δεύτερο γιατρό σου τον προτείνανε ή πήγες στο μαιευτήριο και ζήτησες γιατρό από εκεί; Ρωτάω τώρα βέβαια αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί εκτός του ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον γιατρό μου, είναι και συγγενής... Αλλά θα ήθελα να μην υπάρχει ο περιορισμός για το μαιευτήριο...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις