126 Απ: Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο Πεμ Μαρ 31, 2011 3:58 am
AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
afisteta koritsia sigoura pantou mporei na exeis asxima peristatika to kalo einai na mhn simvenoun!! alla dustixos uparxoun!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nopi30 έγραψε:Ορτικακι πιο πολυ στο εγραψα περιπεκτικα καταλαβα τι θελεις να πεις.
Το τελειο δεν υπαρχει.. προσωπικα σε μενα δεν εχει συμβει κατι παραδοξω και μαλιστα στη Σαμο που νοσηλευτικε το παιδι μου μας ειχε μια παιδιατρος η οποια, αργοτερα μου ειπαν, οτι εχει κατηγορειθει για θανατο παιδιου. Εγω ομως τι μπορω να πω αφου η γυναικα ερχοταν και το απογευμα να δει τα παιδακια μας, και απο το μεσημερι μεχρι να ξαναερθει επερνε τηλεφωνο και η νοσοκομα εδινε αναφορα. Για να μην μιλησω για τις νοσοκομες που με βοηθαγαν με το παιδι... Να σημειωθει οτι χρημα δεν επεσε σε κανεναν ουτε γιατρο ουτε νοσοκομα...
Σημασια εχει να πετυχεις σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ειτε σε ιδιωτικο ειτε σε δημοσιο...
Τους ειδα και τους ιδιωτες παιδιατρους που πηρα τηλ σε μια και επειδη δεν ημουν πελατησα της δεν ηθελε να μου δωσει τις πρωτες οδηγιες, ουτε καν να δει το παιδι επειδη ηταν Σαβ-Κυρ... Και που κατεληξα; Στο νοσοκομειο...
Δεν εχει σε ολα τα μερη της Ελλαδας ιδιωτικες κλινικες και ειναι αδικο να κανουμε τις κοπελες που ζουν στα νησια να νιωθουν ασχημα ή να αγχωνονται, ειδικα τις εγκυες.
Τελος παντων ολοι εχουμε ακουσει ιστοριες για τα νοσοκομεια σε ολη την Ελλαδα...δεν ειναι αλλωστε δυνατον να μην ακουσουμε και εδω στο Κιλκις σιγουρα, ολο και κατι θα εχει συμβει... δεν μου ρχετε κατι προχειρο αλλα σιγουρα εχει συμβει καποιο λαθος με θυμα καποιον αθωω, στην μαιευτικη σιγουρα οχι ή τουλαχιστον οχι απο τοτε που ανελαβαν οι συγκεκριμενοι γυναικολογοι. Για το Ιπποκρατειο εχω ακουσει οτι ενα νεογεννητο
(κορη της κουμπαρας μας) επαθε αναρροφηση και το ειχαν καποιες μερες στην εντατικη, τραγικο... Κι ομως για το Ιπποκρατειο εχω ακουσει πολλες γυναικες που γεννησαν εκει και ειναι ευχαριστημενες...
Οι αποψεις ποικιλουν!!
Πιστευτε οτι καποιος γιατρος θελει να κατηγορηθει για το θανατο καποιου;
Αν κλεισει το νοσοκομειο εγω αν θελω να γεννησω θα πρεπει να κατεβω Θεσσαλονικη, ειναι πιο επικυνδινο για μενα το να ταξιδεψω με σπασμενα τα νερα και εναν αγχωμενο οδηγο, παρα να γεννησω στο δημοσιο νοσοκομειο.
Εγω παντως αυτο που δεν δεχομαι ειναι το να μην σου συμπεριφεροντα καλα στα ιδιωτικα. Στο δημοσιο το ξερεις οτι ολοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι και αρκετοι οχι ολοι, (για να μην παρεξηγηθω) βαριουνται που ζουν, στα ιδιωτικα ειναι το μεγαλο θεμα. Που δεν φτανει που πληρωνεις και σε πολλες περιπτωσεις 3 μισθους, να εχεις και ασχημη
Ειμαι σιγουρη οτι Θεσσαλονικη και Αθηνα υπαρχουν περισσοτερες απαραδεκτες καταστασεις στα δημοσια...
Αγγελικη σε πιστευω αφου ησουν μπροστα τι να πω απαραδεκτη συμπεριφορα!
Βασικα στο εξωτερικο γεννανε με μαιες ο γιατρος ειναι για να επεμβει αν υπαρχει προβλημα, κακως που δεν το κανουν και στην Ελλαδα αυτο...
Παντως θα πρεπει ολες να παραδεχτουμε οτι η γεννα ειναι μια ιδιαιτερη στιγμη την οποια δεν θα επρεπε κανενας ανευθεινος γιατρος και καμια μαια να μας την χαλασει...
ortikaki έγραψε:nopi30 έγραψε:Ορτικακι πιο πολυ στο εγραψα περιπεκτικα καταλαβα τι θελεις να πεις.
ΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΡΕ ΣΥ nopi. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή ΚΛΙΝΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ!!!
nopi30 έγραψε:ortikaki έγραψε:nopi30 έγραψε:Ορτικακι πιο πολυ στο εγραψα περιπεκτικα καταλαβα τι θελεις να πεις.
ΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΡΕ ΣΥ nopi. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή ΚΛΙΝΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ!!!
Σ' αυτο συμφωνω, οντως τα νοσοκομεια ειναι αθλια ευτυχως εγω εμεινα μονο 2 βραδια κι εφυγα!
Απο φαι δεν μπορω να πω.... catering...ηταν φανταστικο..
nopi30 έγραψε:ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΑ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙΣ ΓΕΡΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ!! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ [ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ] ΣΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΝΘΙΥΓΕΙΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ?
CHRISLA2216 έγραψε: αλλα στο "παπαγεωργιου" η ωρα επισκεπτηριου ηταν 4-6 μμ και εκεινο το δυωρο απαγορευοταν να παρεις το μωρο.. super!!!!
litsakos έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε: αλλα στο "παπαγεωργιου" η ωρα επισκεπτηριου ηταν 4-6 μμ και εκεινο το δυωρο απαγορευοταν να παρεις το μωρο.. super!!!!
τι εννοεις απαγορευοταν? και αν πεινουσε το παιδι τι κανατε?
CHRISLA2216 έγραψε:litsakos έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε: αλλα στο "παπαγεωργιου" η ωρα επισκεπτηριου ηταν 4-6 μμ και εκεινο το δυωρο απαγορευοταν να παρεις το μωρο.. super!!!!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ..
ΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 24ΩΡΟ
litsakos έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:litsakos έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε: αλλα στο "παπαγεωργιου" η ωρα επισκεπτηριου ηταν 4-6 μμ και εκεινο το δυωρο απαγορευοταν να παρεις το μωρο.. super!!!!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ..
ΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 24ΩΡΟ
ναι καταλαβα το σκεπτικο του μαιευτηριου ,αν πειναει εκεινο το 2ωρο το βρεφος αναρωτηθηκα τι γινεται,δεν το φερνουν να το θηλασει η μαμα του? και ας περιμεναν εξω οι επισκεπτες
purple έγραψε:Στις 26/3 ηρθε στον κοσμο η 2η κορη μου,σημερα κλεινει μια εβδομαδα ζωης!Γεννησα παλι στο Αλεξανδρα με τον εξαιρετικο γιατρο που εχω.
florentiab έγραψε:purple έγραψε:Στις 26/3 ηρθε στον κοσμο η 2η κορη μου,σημερα κλεινει μια εβδομαδα ζωης!Γεννησα παλι στο Αλεξανδρα με τον εξαιρετικο γιατρο που εχω.
γέννησες? μπράβο! καλότυχη να' ναι. και εσύ τον Πρωτοπαπά δεν έχεις?
aris17anna14 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟΜ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΣΤΑ ΛΟΥΞ ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΕΛΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΕΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ.
ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΠΑΘΑΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΚΑΣΑΝ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΟΥΤΖΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΕΔΩΣΑ 475 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4 ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ,ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΘΕΣ.
ΚΛΑΙΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ.ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΛ ΕΛΕΝΑ!!!
aris17anna14 έγραψε:MARIA M ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΑ 3000 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΑΦΟΥ ΕΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΜΟΝΗ.
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΜΚΟΝΤΑ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.
( ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ,ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ(
ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΕΓΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΙΟΛΑΣ.
ΕΓΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ.
ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης